- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.581
130x80 cm yatağı tam geldi bize sizin daga mı ufak kuzum?hihoho aynı nevresim bisdede var zaten beşiktaşlı tek nevresim sanırım ama çook büyükkkk dimiiii kartaliçeye bak beee
ebru şallı 174 mü??? ben canlı gördüm benden kısa duruyodu valla ben 163üm :))canım ebru şallının ki hastalık zaten, boyu 174 ve 46 kiloymuş, ben boyum 167 46 kiloyken kendimi beğenmiyordum ki eminim ki o daha zayif iskeletodur, ben şu an 55 kiloyum, tam hayalimdeki gibi, ama garip olan göbek gitmedi, eteklerim, pantolonlarım göbek yüzünden kapanmıyor,birde görüntü komik oluyor, yani hamileliğimin 4-5. ayındaki gibi görünüyor, hamileyken bu halime göbeğin yok diyorlardı ama şimdi de göbeğin gitmemiş diyorlargöbeğimi eritmem laızm:44:
3 gün yapmamıştı az önce yaptı şükür ama bişi vermedimslm kızlar kızım pazar gecesinden beri 1 kere kakasını yaptı oda dün gece dr lavma verdi ondan mı yaptı acaba bilmiyorum sizde aynı sorunu yaşayan var mı 3 gün yapmasa sorun olurmuş annemde bebekler büyüdükçe kakasını daha seyrek yapar dedi bilemedimmm bide benim sezeryan yerim sertliği hala geçmedi enfeksiyon geçirdim ondan mı acabaa
canım büyük geçmiş olsun...merhaba güzel annelerr. çok ama çok zor bir geceden sonra aranıza uğrayabildimm. kızım gece çok korkuttu bizi. güzelce uyuttuk yan yatırdık,yan yatıs desteklerini koyduk birkaç dk sonra ağlama sesi ile koştuk yanına. kusmuş hem agzından hem burnundan. ama böyle kopkoyu çökelek gibi,birde sünüyor. koyu oldugundan mıdır ne ise kızım nefes alamadı bir süre,az da olsa morardı. annem yanımdaydı Allaha sukur hemen ters çevirdik cocugu agzından burnunda kalan varsa cıkarsın diye. şansa hapşırdı o sırada burnunu tıkayan kalan kusmuklar da çıktı. Allahımmm ne korkunc ne zor bir an anlatamam size. hemen doktora götürdük akciger röntgeni çekildi,cigerlerine kaçmıssa tehlikeliymiş kustugu. temiz cıktı Allaha sukur. sabaha kdr gözümüze uyku girmedi. şansıma annemde kalmıstım dün (dişime uygulanan 1 kanal,2 dolgu,1 de yirmilik diş çekimi sonrasında aşırı ağrım sebebi ile ). Rabbim korusun yavrularımızı.
Arkadaşlar bir şey soracağım, bebeklerimiz uyanık olduklarında onlarla nasıl vakit geçiriyorsunuz, yani uyanık oldukları her saniye bizim için değerli ve bu vakitlerini kişisel ve zihinsel gelişimini artıracak şekilde değerlendirmek istiyorum...
Benim yaptıklarım
1- Uyanık olduğu vakitlerde evimi onunda kucağıma alarak topluyorum, hem odaları hem eşyaları anlatıyorum..
2-Sürekli ailemizden, hayallerimizden bahsediyorum,
3-Uyuturken söz ve bestesini kendim oluşturduğum ninniler söylüyorum,
4-Sürekli agucuk-bugucuk oyun oynuyorum
Daha farklı neler tavsiye edersiniz:44:
süt azalınca mı yapıyor sende de her zaman mı canım? öyle yapınca sütüm bitti diye üzülüyorum da ben
Benim de ilk başta öyleydi ben ters takmışım:) slingo yazısı, siyah kemeri dışarıda kalcakmış, bu türlü yapıp sıkıca da sarınca tam oldu, kafasını dayamıyor zaten yalnız bizimkisi de öyle tutup çevreye bakıyor, uyursa dayıyor.
süpermiş canım hayırlı olsun, ikisi aynı zaten slingo mei tainin beli kemerli olanı.
benimkisi de az kilo aldı doktormamaya başlattı, benim de sütüm var ama bebiş ciyak ciyak ağlıyordu doymuyordu, doktor besleyici olmayabilir dedi, miktarı da çok değil sanki bilemiyorum. Aslında ilk doktor sakın mamaya başlama dedi, ama kuzum 2 gün o kadar ağladı ki dayanamadık başladık, uyku uyumuyordu hiç açlıktan
Senin ağlama huysuzluk yoksa sakın mamaya başlama, çok kaka yaptığından senin herhalde, sen patates muz gibi katı gıdalar yesen ona yarar mı acaba, gaz geçiyorsa bu da geçebilir sanki:)
slm millet,
bir süredir giremedim foruma. mevlütümüzü yaptık geçen hafta, çok kalabalıktı. şehir dışından gelen akrabalarım mevlütten sonra bir-iki gün daha kaldılar. daha sonra kızım hastalandı. geçen haftadan beri onunla uğraştık. 1 gece acilde kaldık. 3 doktor gezdik ama hiçbirşey bulunamadı. büyükler nazardan olduğuna kanaat getirdiler:) şimdi şükür ki iyiyiz. geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
yeni yazılarımdan bir tanesi
LeGa-Be-Be: Sanal Dünyanın Anneleri Çalışıyor
ayrıca yarın benim ilkleirmden birisi olacak :)
Alternatif Anne internet sitesinde ilk yazım yetişirse eğer yarın (daha doğrusu bugün :) saat 12.00 de yayımlanacak :)
ve her hafta şimdi ismini söylemem olmaz, yayımlanınca sizlerede bildiririm, hepimizin kendisi için kullandığı bir markanın yeni çıkan bebek ürünlerini çekilişle 1 kişiye hediye edeceğim, beni takip etmeye devam edin :)
bi kaç gün giremedim ne çok sayfa birikmiş oku oku bitmiyo
grip oldum ben offf.. evde maskeyle dolaşıyorum hasret kaldım yavruma öpmeye koklamayaa(
130x80 cm yatağı tam geldi bize sizin daga mı ufak kuzum?
ebru şallı 174 mü??? ben canlı gördüm benden kısa duruyodu valla ben 163üm :))
3 gün yapmamıştı az önce yaptı şükür ama bişi vermedim
canım büyük geçmiş olsun...
parmak kuklası oynatıyorum gülüyo :)) bi de dönence çok hoşuna gidiyo ama tek başına ona bakıp gülünce çok üzülüyorumhemen kaldırıp ben anlatıyorum dönenceyi :)))
Gamzecim süpersin,kırk bin kere maşallah sanaben 1 tek kızıma bakamazken sen hem Berrayı büyütüyorsun hem bizi bilgilendiriyorsun hemde iş hayatı
yeni yazılarımdan bir tanesi
LeGa-Be-Be: Sanal Dünyanın Anneleri Çalışıyor
ayrıca yarın benim ilkleirmden birisi olacak :)
Alternatif Anne internet sitesinde ilk yazım yetişirse eğer yarın (daha doğrusu bugün :) saat 12.00 de yayımlanacak :)
ve her hafta şimdi ismini söylemem olmaz, yayımlanınca sizlerede bildiririm, hepimizin kendisi için kullandığı bir markanın yeni çıkan bebek ürünlerini çekilişle 1 kişiye hediye edeceğim, beni takip etmeye devam edin :)
kızlar saçlarını boyatan var mı aranızda, gamze sen organikle mi boyatmıştın?
Bugün beni sevinç ve gözyaşlarına boğan bu güzel olayı paylaşmak istedim sizlerle
Sabah kapı zili sesiyle uyandım uykumdan söylene söylene kalkıp açtım kapıyı postacı gelmişti elinde bir zarf ismimi söyledi ''buyrun benim dedim''uzattı zarfı elime oğlumun ismi yazıyordu zarfın üstünde,oğlum mektup yazmıştı bana yoğun bir şaşkınlık ifadesi yüzümde anlam veremedim ilk başta öylece baktım zarfa nedense.Geçtim içeri oturdum koltuğa ve açtım zarfı .....
Canım Anneciğim ;
Henüz 3 ay oldu dünyaya geleli 3 aydan beri yakından tanıma fırsatı buluyorum seni ama şu küçücük dünyamda sahip olduğum herşeyimsin sevilebilecek herşeyden daha fazla sevdim seni.Şuan belki gözlerinin içine baka baka söyleyemiyorum bunları ama o günlerde gelicek anneciğim yanaklarından öpücem doya doya dizlerine uzanıp saçlarımı okşamanı isticem,okula gidicem kimbilir belki çok başarısız olucam ama biliyorum sen hep seviceksin beni sonra aşık olucam,büyük bir heyecanla gelip aşık olduğum kızı anlıtacam sana kıskanıcaksın belki onu çok sevmemi içten içe,kalp kırıklarıda olucak elbette hayatımda yine kucağına sığınacağım o sıcak yüreğinle ısıtıp iğleştireceksin beni gün gelicek ayrı düşeceğiz uzun yollar ayıracak bizi,biliyorum yüreğinide koyacaksın hazırladığın valizime uzakta olsada ellerin sımsıkı tutmayı başaracak ellerimden damatlığımı giyeceğim günde gelecek evleneceğim anne benimde bir yuvam olacak çok sevdiğim bir karım biliyorum onada yer açacaksın o koskoca yüreğinde,baba olucam daha ben anne yavrunun yavrusunu canının canını alıcaksın kolarına ona her baktığında benim o beklenmedik gelişim gelicek aklına küçücük ellerim ve ayaklarım gözlerin dolacak , ona her baktığında beni göreceksin aslında...Daha yolun başındayız be anne ne mutluluklar ne hüzünler paylaşacağız hep birlikte ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN ANNE
Bu bizim ilk anneler günümüz ve sana düşlerimi anlatmak istedim sağolsun babamda bu mektubu yazdı benim adıma sana. Canım
annem sen babam ve benim herşeyimizsin seni kocaman öpüyorum oğlun Aren Lefter.
gözyaşlarına boğuldum tabi okuyunca halada dolu dolu gözlerim İnanılmaz güzel bir hediye oldu bana bu mektup çok daha uzun bir mektup ama ben sizi sıkmamak için şöyle bir özet geçtim kızlar
ayyy şimdi çatlıycam sinirden anlatmazsam iyice sinir oluyorum şimdi bu benim kocam perşembeleri sohbete gidiyo geçen hafta konuşmuştuk dedimki bi süre her akşam evde ol ben çok yoruluyorum en azından akşamları yardım et bana dedim tamam dedi yalnız bırakmıycam seni dedi, bugün gün içinde 3-4 defa konuştuk biraz gecikem dedi neyse saat 8 oldu yok 9 oldu yok aradım açmadı mesaj attı "toplantıdayım var mı önemli bişey diye" "bende seni özlememizin dışında önemli bişey yok dedim" neyseeee saat 10 a geliyodu bi daha mesaj attım bu ne toplantısı böyle dahasürecekmi dedim cevap yok saat 10 30 da aradı sinirlerim tepemde kız da uyumadı sürekli meme istiyo bi de nerdesin ya bu ne toplantısı dedim sohbetteydim yaaa dedi e toplantıdayım diye mesaj attın dedim ne biliyim anlarsın diye öyle yazdım diyo bana yalan söylediğini anlayınca kapattım telefonu bu arada ayağımda sallarken kızım uyudu kocam da geldi alıyım yerine koyuyum diyo dur bekle diyorum 2 dak. sonra yine aynı şeyi söylüyo al dedim bende ve beklediğim son kızım uyandı suçunu bilen kocam biraz uyutmaya çalıştı falan uyumuyo..Altını değiştireyim diye aldım kızımı ne dese beğenirsiniz ben yatıyorum,kan beynime sıçradı sen uyuyan çocuğu uyandır sonrada ben yatıyorum de delirdim resmen.. Gitti yatmaya 10 dak geçti geldi tekrar aldı kızı kucağında hoplatarak uyutmaya çalışıyo ama kızın gram uykusu yok şimdi yine verdi gitti yatmaya şimdi napıyım ben bu adama
bi kaç gün giremedim ne çok sayfa birikmiş oku oku bitmiyo
grip oldum ben offf.. evde maskeyle dolaşıyorum hasret kaldım yavruma öpmeye koklamayaa(
130x80 cm yatağı tam geldi bize sizin daga mı ufak kuzum?
ebru şallı 174 mü??? ben canlı gördüm benden kısa duruyodu valla ben 163üm :))
3 gün yapmamıştı az önce yaptı şükür ama bişi vermedim
canım büyük geçmiş olsun...
parmak kuklası oynatıyorum gülüyo :)) bi de dönence çok hoşuna gidiyo ama tek başına ona bakıp gülünce çok üzülüyorumhemen kaldırıp ben anlatıyorum dönenceyi :)))
Gamze artık senn hakkında kötü düşnmye başladım sen berraya bakıcı fln tuttun zannedersembukdr vakit ayırdıgına göre nette :)
ama MAŞALLAH
Aynisi. Uyurken cikaramiyoelar galiba.
Peki siz altini aciyor musunuz gece, ben bezi cok sismesin diye aciyorum ondan sonra uyumuyor
geçmiş olsun Melikecim. aman cıkarma maskeyi olsun, inşallah uzun sürmez gribin. Mirayıma bulaşmasın hastalık.
geçmiş olsun cnm.. en kısa amanda iyileşirsin inş..
sağolun canlarımmmGünaydın arkadaşlar
MELİKE canım çok geçmiş olsun..
oyyy okurken bile gözlerim doldu evet aynen benim de yaşadığım bu:))) cnm bnm yaa..insan nasıl içleniyo nasıl üzülüyo dimi bnde öyleyim..uyanıkken böyle boş duvara tavana bakıyo ama bzn işim oluyo mecbur brkmak zorunda kalıyorm o kdr vicdan azabı çekiyormki boş tavanlara bakıp sesler çıkarıyo kndi kndini oyalıyo öyle dakikalarca eller kollar debeleniyo gülüyo fln yani ağlayasım geliyo nerdeyse sonra işimi bitirp alıyorm kucama sımsıkı sarılıyorm gözlerinin içine bakıp konuşuyorm onla...çok duygusalll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?