2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yeni yazılarımdan bir tanesi

LeGa-Be-Be: Sanal Dünyanın Anneleri Çalışıyor

ayrıca yarın benim ilkleirmden birisi olacak :)

Alternatif Anne internet sitesinde ilk yazım yetişirse eğer yarın (daha doğrusu bugün :) saat 12.00 de yayımlanacak :)

ve her hafta şimdi ismini söylemem olmaz, yayımlanınca sizlerede bildiririm, hepimizin kendisi için kullandığı bir markanın yeni çıkan bebek ürünlerini çekilişle 1 kişiye hediye edeceğim, beni takip etmeye devam edin :)

bi kaç gün giremedim ne çok sayfa birikmiş oku oku bitmiyo
grip oldum ben offf.. evde maskeyle dolaşıyorum hasret kaldım yavruma öpmeye koklamayaa (

hihoho aynı nevresim bisdede var zaten beşiktaşlı tek nevresim sanırım ama çook büyükkkk dimiiii kartaliçeye bak beee
130x80 cm yatağı tam geldi bize sizin daga mı ufak kuzum?

ebru şallı 174 mü??? ben canlı gördüm benden kısa duruyodu valla ben 163üm :))

3 gün yapmamıştı az önce yaptı şükür ama bişi vermedim

canım büyük geçmiş olsun...

parmak kuklası oynatıyorum gülüyo :)) bi de dönence çok hoşuna gidiyo ama tek başına ona bakıp gülünce çok üzülüyorum hemen kaldırıp ben anlatıyorum dönenceyi :)))

huysuzlugumuz yok fazlası ile doyuyo minigim doktorda kullanma mama dedi bakalım. ben senelerdir kronik kabızım,ciddi sindirim sorunlarım var :) o gıdaları cok tüketemiyorum,aç karnına muz yesem zarar vermiyor sadece oo da sabah 1 tane artık kızım kime çektiyse

geçmiş olsun canımcımm,kalabalıktan olmustur,nazara inanırım ben olabilir valla. kızımda 2 kez fecii şahit oldum ilkinde minnacık cocugumun parmagında dolama cıktı,tırnak batması olmadıgı halde. koskocaman iltihap tutmustu,ahh nasıl zonklamıstır parmagı kimbilir. sonra 1 2 güne geçti Allaha sukur.aman oku sürekli kızını Allah nazarlardan saklasın

Gamzecim süpersin,kırk bin kere maşallah sana ben 1 tek kızıma bakamazken sen hem Berrayı büyütüyorsun hem bizi bilgilendiriyorsun hemde iş hayatı

geçmiş olsun Melikecim. aman cıkarma maskeyi olsun, inşallah uzun sürmez gribin. Mirayıma bulaşmasın hastalık.

kızlar gunaydınnn nasılsınz bız ıyıyız sukur gecmısı okuyamadım bugun buyuk oglumun bızde etudu var arkadasları gelecek ogretmenıyle bırlıkte hazırlık yapıcam kucuk tosunumda ıyı masalalh artık gaz olayımız 10 gun once tamamen bıttı darısı olanların basına artık gulucuklerımız kahkaha tarzında ses cıkarıyor gulerken yerım onu ya nede tatlı oluyor

günaydın kızlarr, uzun bir süre sonra sabah sizlere yazmak için fırsat bulabildim geçmişi çok okuyamadım ama ;

AMERDA ; çok güzel bir mektup almışsın çok düşünceli bir eşin var Maşallah diyeyimm nerde benimkinde o düşünce

gece gaz probleminden bahsedilmiş benim oğlanda gece mama yedikten sonra uyuyup kalıyodu gaz çıkarmıyodu bende uyusun diye fazla uğraşmıyodum açıkcası kıyamıyodum birgün ateşlendi oğlum gece dr. götürdük ultrasyonda dr. karnına baktı karnının her tarafı baloncuk baloncuk gaz dolu çıkarılmayan gazlar birikmişş ateş yapmış sonra dr. lağma yaptı eve gelene kadar bebeğim gazınıda çıkardı kakasınıda yaptı (normalde kabızlık problemimiz yoktu ) ateşi düştü rahatladı mutlaka bebekler beslendikten sonra gazlarını çıkarın kızlarrr sonrasında ben hep çıkardımmm uykusunun kaçmasına rağmennn

Gamze artık senn hakkında kötü düşnmye başladım sen berraya bakıcı fln tuttun zannedersem bukdr vakit ayırdıgına göre nette :)
ama MAŞALLAH

tek kelimeyle harika..benimde gözlerim doldu okurken..müthiş bi hediye olmuş..maşallah eşine çok ince düşünmüş...Allah mutluluğunuzu daim etsin..

günaydın kızlar... saat 6dan beri ayaktayız bi fırsat buldum girdim hemen :) dün doktora gittim spiral taktırcaktım sonra korktum eşimde gerek yok dedi geri döndüm :) sünnet işini falanda sorcaktım unuttum geri döndüm eve :)

canımYa Sabır .. La havle vela kuvvete illa billa hil aliyyül azim diye sabır cek .

geçmiş olsun cnm.. en kısa amanda iyileşirsin inş..

Son düzenleme:
Gamze artık senn hakkında kötü düşnmye başladım sen berraya bakıcı fln tuttun zannedersem bukdr vakit ayırdıgına göre nette :)
ama MAŞALLAH

bakıcı mı o da ne :)

bırak bakıcıyı, kayınvalidemde yatılı kalan kadını temizlik için gönderelim diyorlar onu bile istemiyorum, içime sinmiyor kendim yapıyorum :) maşallah deyin, yeni kalktım hastalıktan nazar olmasın.
ayrıca biz hergün 13.00-16.00/17.00 arası garanti dışarıda oluyoruz ruhum daralıyor yoksa :)

Günaydın arkadaşlar

MELİKE canım çok geçmiş olsun..

GAMZE sana kocaman maşallah tü tü tü tüüü

LAGRİMA alışmasın denilen şey gece bez değiştirme hususu canım.

Aynisi. Uyurken cikaramiyoelar galiba.

Peki siz altini aciyor musunuz gece, ben bezi cok sismesin diye aciyorum ondan sonra uyumuyor

bn başlarda açıyodm baktm açtktan sonra uyanıyo uyuması zor oluyo bide bikaç kere açtıımda son zmnlarda baktm bezde bişey yok kuru boşuna bez israfı oluyo bide prima premium sızdırmıyo pişiklde yapmıyo kalsın dedm nolcak..gece 10 da yattıında banyo yaptrp altını bezliyorm sbh 7-8 gibi değişiyorm hem sbh kakasını yapıyo hemde ztn bez anca kirlenmiş oluyo..böylece gece emip hmn uyuyo..

parmak kuklası oynatıyorum gülüyo :)) bi de dönence çok hoşuna gidiyo ama tek başına ona bakıp gülünce çok üzülüyorum hemen kaldırıp ben anlatıyorum dönenceyi :)))

:))) cnm bnm yaa..insan nasıl içleniyo nasıl üzülüyo dimi bnde öyleyim..uyanıkken böyle boş duvara tavana bakıyo ama bzn işim oluyo mecbur brkmak zorunda kalıyorm o kdr vicdan azabı çekiyormki boş tavanlara bakıp sesler çıkarıyo kndi kndini oyalıyo öyle dakikalarca eller kollar debeleniyo gülüyo fln yani ağlayasım geliyo nerdeyse sonra işimi bitirp alıyorm kucama sımsıkı sarılıyorm gözlerinin içine bakıp konuşuyorm onla...çok duygusalll

Günaydın annişleeer...
Aşıdan geldik, muhteşem Mirayman biraz ağladı ama hemen susup gülmeye başladı... babası da galiba aşı fazla dozdan kafa yaptı dedi şimdide mışıl mışıl uyuyooo ben de elimde ateş ölçer nöbetteyimm

geçmiş olsun Melikecim. aman cıkarma maskeyi olsun, inşallah uzun sürmez gribin. Mirayıma bulaşmasın hastalık.

geçmiş olsun cnm.. en kısa amanda iyileşirsin inş..

Günaydın arkadaşlar

MELİKE canım çok geçmiş olsun..
sağolun canlarımmm

oyyy okurken bile gözlerim doldu evet aynen benim de yaşadığım bu ne zor bişeymiş yaa nası bi kalp veriyo Allahım annelere...

slm güzel anneler. bebeğim sabahtır çok huysuz sürkli çığlıklar ağlamalar. uyumuyr da. sürekli kucağımda. emmek istiyor sanırım büyüme atağındayız. emziğe alıştırmaya çalışıyorum. biraz sakinleşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…