- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.601
:))) cnm bnm yaa..insan nasıl içleniyo nasıl üzülüyo dimi bnde öyleyim..uyanıkken böyle boş duvara tavana bakıyo ama bzn işim oluyo mecbur brkmak zorunda kalıyorm o kdr vicdan azabı çekiyormki boş tavanlara bakıp sesler çıkarıyo kndi kndini oyalıyo öyle dakikalarca eller kollar debeleniyo gülüyo fln yani ağlayasım geliyo nerdeyse sonra işimi bitirp alıyorm kucama sımsıkı sarılıyorm gözlerinin içine bakıp konuşuyorm onla...çok duygusalll
çörekotu gerçekten işe yarıyomuş..bezi doldurduk
slm güzel anneler. bebeğim sabahtır çok huysuz sürkli çığlıklar ağlamalar. uyumuyr da. sürekli kucağımda. emmek istiyor sanırım büyüme atağındayız. emziğe alıştırmaya çalışıyorum. biraz sakinleşir inşallah
kızlar gunaydınnn nasılsınz bız ıyıyız sukur gecmısı okuyamadım bugun buyuk oglumun bızde etudu var arkadasları gelecek ogretmenıyle bırlıkte hazırlık yapıcam kucuk tosunumda ıyı masalalh artık gaz olayımız 10 gun once tamamen bıttı darısı olanların basına artık gulucuklerımız kahkaha tarzında ses cıkarıyor gulerken yerım onu ya nede tatlı oluyor
ayyy şimdi çatlıycam sinirden anlatmazsam iyice sinir oluyorum şimdi bu benim kocam perşembeleri sohbete gidiyo geçen hafta konuşmuştuk dedimki bi süre her akşam evde ol ben çok yoruluyorum en azından akşamları yardım et bana dedim tamam dedi yalnız bırakmıycam seni dedi, bugün gün içinde 3-4 defa konuştuk biraz gecikem dedi neyse saat 8 oldu yok 9 oldu yok aradım açmadı mesaj attı "toplantıdayım var mı önemli bişey diye" "bende seni özlememizin dışında önemli bişey yok dedim" neyseeee saat 10 a geliyodu bi daha mesaj attım bu ne toplantısı böyle dahasürecekmi dedim cevap yok saat 10 30 da aradı sinirlerim tepemde kız da uyumadı sürekli meme istiyo bi de nerdesin ya bu ne toplantısı dedim sohbetteydim yaaa dedi e toplantıdayım diye mesaj attın dedim ne biliyim anlarsın diye öyle yazdım diyo bana yalan söylediğini anlayınca kapattım telefonu bu arada ayağımda sallarken kızım uyudu kocam da geldi alıyım yerine koyuyum diyo dur bekle diyorum 2 dak. sonra yine aynı şeyi söylüyo al dedim bende ve beklediğim son kızım uyandı suçunu bilen kocam biraz uyutmaya çalıştı falan uyumuyo..Altını değiştireyim diye aldım kızımı ne dese beğenirsiniz ben yatıyorum,kan beynime sıçradı sen uyuyan çocuğu uyandır sonrada ben yatıyorum de delirdim resmen.. Gitti yatmaya 10 dak geçti geldi tekrar aldı kızı kucağında hoplatarak uyutmaya çalışıyo ama kızın gram uykusu yok şimdi yine verdi gitti yatmaya şimdi napıyım ben bu adama
Günaydın arkadaşlar
MELİKE canım çok geçmiş olsun..
GAMZE sana kocaman maşallah tü tü tü tüüü
LAGRİMA alışmasın denilen şey gece bez değiştirme hususu canım.
çörekotu gerçekten işe yarıyomuş..bezi doldurduk
bez değiştirmenin nesine alışacak onu anlamadım cnm ?
çörek otuyla ne yaptın ? bizimki gene yapamadı kakasını 2 gündür.
mızırdanıp duruyor sabahtan beri neyi var anlamadım. annem calpol verdi biryerleri agrıyorsa diye. uyanık oldugunda sürekli bir mızırdanma aglama kucakta bile mızırdanıp aglıyor. anlamadım gitti. burnuda ne zamandır tıkalı fiz serum sıktıgım halde düzgünce nefes alamıyor 2 3 dk uyuyor uyanıyor mızırdanıyor. acaba hasta falan mı
düzgün nefes alamadığındanda tam uyuyamıyodur benimkide bikaçgündür öyleydi sürekli uyanıyodu uyuyamadığı için daha çok huzursuzlanıp ağlıyodu bikaçgün önce doktora götürdük kıkırdakları yeni geliştiği için normal telaş etmeyin dedi ve xclear diye bi damla verdi onu yapıyorum nefeside açıldı uyumasıda düzeldi huzursuzlanmıyo
Bebeğine mama veren arkadaşlar nasıl alıştırdınız dün ben uçaktan indim annem aradı süt bitti kız yavaş yavaş mızmızlanmaya başlıyor mama alayım mı trafik falan olur yetişemem birde sen al dedim ama açlıktan ağlamasına rağmen yememiş kızım mama işe çıkınca ya sağdığım süt yetmezse ne olacak bu kız böylee :44::44::44:
Bende geceleri açmıyorum kuzum kızım saat 10 gibi uyuyor o zaman değiştiriyorum 12 de ben yatıyorum uyurken emziriyorum birde üç- üçbuçuk gibi kalkıyor emziriyorum uyuyor saat altı en geç altı buçukta uyanıyor o zaman değiştiriyorum öyle alıştık açmazsam emip uyuyor açarsam bir daha uyutamıyorum ağlamıyor yatağına yatırıyorum öyle bakınıyor ama bu sefer de onu öyle bırakıp uyuyamıyorum illa o uyuyacakBende kızımı tek basına bıraktıgında vıcdanımla cebellesıyorum,kendı kendıne attıgı gulucukler araya gıtmesın,heranını goreyım dıye kucagıma alıyorum,kokusunu ıcıme cekıp salona getırıyorum,orda oynayıp karnını doyurup,kendı uyuyo zaten,o uyurken yapıyorum ıslerımı,uyanıkken heranında beraber olmak ıstıyorum
alt degıstırmekten bahsetmısınız,bende gece altını acmıyorum,zaten yapmıoda egerkı degıstırırsem tovbe uyumuyo bıda,bu rutınede alıstık
anladım cnm bende bi götüreyim hastaneye olmadı sağol.
ben özelbi çaba sarf etmedim cnm hastanede vermişler oda alışmış.
kızlar bebeklerinizin gazı kokuyormu? affınıza sıgınarak soruyorum
anladım cnm bende bi götüreyim hastaneye olmadı sağol.
ben özelbi çaba sarf etmedim cnm hastanede vermişler oda alışmış.
kızlar bebeklerinizin gazı kokuyormu? affınıza sıgınarak soruyorum
Merhaba herkese,
Artık bende bir Alternatif Anneyim, 5 dakika önce ilk yazım yayımlandı, okumanız dileğiyle...
Prematüre Anne Alternatif Anne
Sevgiler,
Gamze (27)
Berra (3,5 ay)
Gamze MALKOÇ
LeGa-Be-Be
Bende geceleri açmıyorum kuzum kızım saat 10 gibi uyuyor o zaman değiştiriyorum 12 de ben yatıyorum uyurken emziriyorum birde üç- üçbuçuk gibi kalkıyor emziriyorum uyuyor saat altı en geç altı buçukta uyanıyor o zaman değiştiriyorum öyle alıştık açmazsam emip uyuyor açarsam bir daha uyutamıyorum ağlamıyor yatağına yatırıyorum öyle bakınıyor ama bu sefer de onu öyle bırakıp uyuyamıyorum illa o uyuyacak
Yok kuzum kakası fena da gazı kokmuyor
of hemde nasıl kısa süreli baygınlık geçiriyom gaz yapınca ama ilaçtan olduğunu anladım çünkü ilaç vermeden önce kokmazdı şimmdi gaz şurubu ağzındaki pamukçuk için şurup veriyom ondan fena kokuyo
beğenmediniz galiba yorum yapan yok
kızlar bebeğim uykusunda çok sıçrıyor merak edip nette araştırayım deim epilepsi belirtisi yazıyor, aklım çıktı çok fena oldum. özellikle sabiha paktuna bu yorumu yapıyormuş. hatta bi kadın bu yüzden nöroloğa gitmiş adam da azarlamış çocuklarda normaldir bu, sabiha paktunA herkesi paranoyak yaptı demiş. sizin bebeğinizde de sıçrama oluyor mu? çok korkuyorum nolur beni bi aydınların..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?