2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annem anlatıyo da, eskiden bebek ağlasa da zırlasa da kucaklarına alamazlarmış..'o ağlayacak, sen de iş yapacan' dermiş kaynana...o şekil bah-bahçe görürlermiş..biz böyle büyümüşüz malesef...bizimkiler 5 dakika yalnız kalsa içimiz gidiyo...ama o kadar da olacak, bazen kendini oyalamayı da öğrenmeliler...ben sakinse pek almıyorum kucağıma..arada yanına gidip varlığımı hissettiriyorum, dokunuyorum, geri bırakıyorum....zaten uzun sürmüyo :)

ataktan sonra yaşayacağı derin sakinliği düşün ve teselli olmaya çalış :)

ne güzel ya, maşllah..erken bitmiş gaz sorununuz(tekrar MAŞALLAH)

CANIM BELLİ Kİ ZOR Bİ GECE GEÇİRMİŞSİN...EŞİNİN UUYAN BEBEĞİ UYANDIRMA KISMINA BEN DE ÇOK SİNİR OLDUM..O AYRI...AMA HAFTADA BİR GİDİYO SOHBETE DEMİŞSİN..BENCE BIRAK GİTSİN..Bİ GÜNDEN ÇOK BİŞEY OLMAZ.BENİMKİ 2-3 GÜN GİDİYO, BİŞEY DEMİYORUM..O DA BEREKETTİR..şimdi çocuk için yaptığı hayırlı bi işten alıkoyarsan sonra Allah korusun çocuğunla imtihan olabilirsin...gitsin, güzel bi ortamda bulunsun, sana-bebeğine de dua etsin..sen de ona o imkanı vermiş olmanın sevabını kazanırsın..bebeğin için ettiğin dualarda da bi nevi şefaatçi olur bu durum..ben mesela çok bunaldığımda duaların kabulünde sadakanın makbul olduğunu bildiğim için kimse yokmu ya bi mesaj atıyorum, bağış yapmış oluyorum 5 lira da olsa, sonra dua ediyorum... (bu tür şeyler söylenmez ama övünülecek bişey yok, durumumu anlatmak için söylüyorum)..bebeklerimiz bizim için çoook önemli ama ahiretimizin de önüne geçirip Allahın verdiği bu nimeti kendimize dezavantaja dönüştürmemeliyiz bence...

bez değiştirmenin nesine alışacak onu anlamadım cnm ?
Günaydın arkadaşlar

MELİKE canım çok geçmiş olsun..

GAMZE sana kocaman maşallah tü tü tü tüüü

LAGRİMA alışmasın denilen şey gece bez değiştirme hususu canım.

çörek otuyla ne yaptın ? bizimki gene yapamadı kakasını 2 gündür.
çörekotu gerçekten işe yarıyomuş..bezi doldurduk

mızırdanıp duruyor sabahtan beri neyi var anlamadım. annem calpol verdi biryerleri agrıyorsa diye. uyanık oldugunda sürekli bir mızırdanma aglama kucakta bile mızırdanıp aglıyor. anlamadım gitti. burnuda ne zamandır tıkalı fiz serum sıktıgım halde düzgünce nefes alamıyor 2 3 dk uyuyor uyanıyor mızırdanıyor. acaba hasta falan mı

Slmm kızlar herkese hayırlı cumalar herkesler iyidir inş.
Ben dün çalışma iznim sebebiyle Ankaraya gitmek zorunda kaldım sabah yedi uçağıyla gittim akşam beş uçağıyla döndüm saat yedide evdeydim ama hem kızımı çook özledim doğumdan sonra ilk kez bu kadar ayrı kaldım hemde göğüslerim aşırı derecede şişti ve ağrımaya başladı takside ağrısından duramıyordum artık 25 mayıs işbaşı yapacam nasıl olacak böyle kızımdan ayrı dünden beri kafam ona takıldı annem de kız çok huysuzdu hep seni aradı doğru düzgün uyumadı bile deyince içim cız etti birde geçen bi markette çok uygun denk geldi diye 3 numara prima 74 lü paket 2 tane almıştım bi paketi bitrdik ikinciye geçtik 4-5 tane kullandım sıkmaya başladı artık bez stoğu yapmak pek akıl karı değil galiba :/

düzgün nefes alamadığındanda tam uyuyamıyodur benimkide bikaçgündür öyleydi sürekli uyanıyodu uyuyamadığı için daha çok huzursuzlanıp ağlıyodu bikaçgün önce doktora götürdük kıkırdakları yeni geliştiği için normal telaş etmeyin dedi ve xclear diye bi damla verdi onu yapıyorum nefeside açıldı uyumasıda düzeldi huzursuzlanmıyo

Bebeğine mama veren arkadaşlar nasıl alıştırdınız dün ben uçaktan indim annem aradı süt bitti kız yavaş yavaş mızmızlanmaya başlıyor mama alayım mı trafik falan olur yetişemem birde sen al dedim ama açlıktan ağlamasına rağmen yememiş kızım mama işe çıkınca ya sağdığım süt yetmezse ne olacak bu kız böylee :44::44::44:

Bende kızımı tek basına bıraktıgında vıcdanımla cebellesıyorum,kendı kendıne attıgı gulucukler araya gıtmesın,heranını goreyım dıye kucagıma alıyorum,kokusunu ıcıme cekıp salona getırıyorum,orda oynayıp karnını doyurup,kendı uyuyo zaten,o uyurken yapıyorum ıslerımı,uyanıkken heranında beraber olmak ıstıyorum
alt degıstırmekten bahsetmısınız,bende gece altını acmıyorum,zaten yapmıoda egerkı degıstırırsem tovbe uyumuyo bıda,bu rutınede alıstık

anladım cnm bende bi götüreyim hastaneye olmadı sağol.
ben özelbi çaba sarf etmedim cnm hastanede vermişler oda alışmış.
kızlar bebeklerinizin gazı kokuyormu? affınıza sıgınarak soruyorum

Bende geceleri açmıyorum kuzum kızım saat 10 gibi uyuyor o zaman değiştiriyorum 12 de ben yatıyorum uyurken emziriyorum birde üç- üçbuçuk gibi kalkıyor emziriyorum uyuyor saat altı en geç altı buçukta uyanıyor o zaman değiştiriyorum öyle alıştık açmazsam emip uyuyor açarsam bir daha uyutamıyorum ağlamıyor yatağına yatırıyorum öyle bakınıyor ama bu sefer de onu öyle bırakıp uyuyamıyorum illa o uyuyacak

Yok kuzum kakası fena da gazı kokmuyor

of hemde nasıl kısa süreli baygınlık geçiriyom gaz yapınca ama ilaçtan olduğunu anladım çünkü ilaç vermeden önce kokmazdı şimmdi gaz şurubu ağzındaki pamukçuk için şurup veriyom ondan fena kokuyo

dün kontrolüm vardı, doktorum bana emzirme dönemnde kullanabileceğim bir doğum kontrol hapı önerdi:cerazette. bu hapı kullanan var mı?

kakası cok kokmuyor ama gazı kokuyor benimkinin.
ben ilaç vermiyorum d vitamini dısında bide anason papatya nane veriyorum .onlardan önce kokuormuydu hatırlamıyorum. ama bu bi sorun muki. nette baktım üşüttüğünüz için falan demişler ama hepmi üşüyo bu çocuk anlamadım gitti
güzel cnm agzına kalemine yüreğine sağlık :) okudumda yorum yapmamıştım. he şu cümleye bayıldım tek bedende 3 can :)
beğenmediniz galiba yorum yapan yok

oluyo tabii güzelim dr dogru soylemıs cocukları bosuna kundaklamıyolar demı ellerı uykuluyken sıcradıgı ıcın yuzune deyıp uyandırmasın dıye : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…