- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.621
kakası cok kokmuyor ama gazı kokuyor benimkinin.
ben ilaç vermiyorum d vitamini dısında bide anason papatya nane veriyorum .onlardan önce kokuormuydu hatırlamıyorum. ama bu bi sorun muki. nette baktım üşüttüğünüz için falan demişler ama hepmi üşüyo bu çocuk anlamadım gitti
güzel cnm agzına kalemine yüreğine sağlık :) okudumda yorum yapmamıştım. he şu cümleye bayıldım tek bedende 3 can :)
ben de senin durumundayım canım. odasıyla salon arası mekik dokudum. kolik cd si bile işe yaramadı ki hep onunla uyurdu. sürekli emmek istiyor.karnım açç ... dışarı çıkmam lazım.iş yerinden rapor parasını istediler. bir de postane kalmıştı zaten6 dan beri ayaktayz ve şu saat oldu hala kahvaltı yapamadm açlıktan bayılacm kuzum da ağlamaktan
beğenmediniz galiba yorum yapan yok
ben de senin durumundayım canım. odasıyla salon arası mekik dokudum. kolik cd si bile işe yaramadı ki hep onunla uyurdu. sürekli emmek istiyor.karnım açç ... dışarı çıkmam lazım.iş yerinden rapor parasını istediler. bir de postane kalmıştı zaten( kayınvalidemi çağıracağım mecburen
çok güzel olmuş canım. özellikle alternatif annedekine bayıldım. ama benim kuzucuktan yazmaya fırsat yok ki. ellerine sağlık. sen berrayı bu kadar yoğunlukta nasıl uyutuyorsun bir tüyo versen bize de:))
ben de senin durumundayım canım. odasıyla salon arası mekik dokudum. kolik cd si bile işe yaramadı ki hep onunla uyurdu. sürekli emmek istiyor.karnım açç ... dışarı çıkmam lazım.iş yerinden rapor parasını istediler. bir de postane kalmıştı zaten( kayınvalidemi çağıracağım mecburen
çok güzel olmuş canım. özellikle alternatif annedekine bayıldım. ama benim kuzucuktan yazmaya fırsat yok ki. ellerine sağlık. sen berrayı bu kadar yoğunlukta nasıl uyutuyorsun bir tüyo versen bize de:))
Kızlar genel bir kontrol içn doktor arıyordum bazen feci şeklde yumurtalıklarıma agrı giriyor daha tam olarak regli olamadım şu kadıköy şifada egemen koyuncu varmış çok iyi diyorlar doktor hakkında bilgisi olan varmı ? dogum yaptıgım doktora gitmek istemiyorum ...
gamze gerçkten bende begendim eline koluna sağlık ama benm berra bebekten anladıgım kadarıyla uslu biri kndi kendine uyuyabilen sesi solugu çıkmayan ben tek siteyi zor idare ediyorum çnkü ecrinle
Selam kızlar hayırlı cumalar herkese.. Bende artık 40 ını asmıs bır anne olark aranızdayım bu cokguzel bır duygu ogluma kotu huyların dısarı ıyı huyların ıcerı dedım lakın gelın gornkı dun anamı aglattı atakmıdır nedr bılmem meme emmek ıstedı hep kesınlkle ac degıl bende kıyamadm tuttum memede lakın mememı koparıp ona veresm geldı alda rahat et dıye:)) uyuyan bebek bekledım olmadı 40 bıtnce duzelcek dedım olmadı ben daha hayal mayal kurmuorum o nasılsa kendı kıtabını yazıo:))
Selam kızlar hayırlı cumalar herkese.. Bende artık 40 ını asmıs bır anne olark aranızdayım bu cokguzel bır duygu ogluma kotu huyların dısarı ıyı huyların ıcerı dedım lakın gelın gornkı dun anamı aglattı atakmıdır nedr bılmem meme emmek ıstedı hep kesınlkle ac degıl bende kıyamadm tuttum memede lakın mememı koparıp ona veresm geldı alda rahat et dıye:)) uyuyan bebek bekledım olmadı 40 bıtnce duzelcek dedım olmadı ben daha hayal mayal kurmuorum o nasılsa kendı kıtabını yazıo:))
oluyo tabii güzelim dr dogru soylemıs cocukları bosuna kundaklamıyolar demı ellerı uykuluyken sıcradıgı ıcın yuzune deyıp uyandırmasın dıye : )))
şifayı boşver canım, ben şifanın doktorlarından bıkıp kendini central hospital başak hanım'a atanlardanım :) başak hanımdan memnun kalacağını tahmin ediyorum, doğumumuda o yaptı ben kendisini severim, çok sakin ve şifa doktorları gibi ukala değil
ya ben anadolu yakasını çok bilen biri deilim evlenince geldim bu tarafa nsl giderim central hos. ayrıca ssk anlaşması varmı?
ah mine ah... sen dinleme bizi, hayal kur öyle :)
yazımı okudun mu bu arada...
40 ımız çıktığı gün doktor kontrolümüz vardı doktor aynen şunu söyledi bebeklerin 40ından sonra gazlarının en yüksek olduğu dönem:dir 3 aylık olunca geçer sana gaz ilaçı yazayım en iyisi
valla benimkilerin baya bir kokuyorr önceden yoktu koku falan ilaç kullanınca sanırım oluyor herhalde kötü birşey değildir kokması....Slmm kızlar herkese hayırlı cumalar herkesler iyidir inş.
kızlar bebeklerinizin gazı kokuyormu? affınıza sıgınarak soruyorum[/I][/COLOR]
Bende kızımı tek basına bıraktıgında vıcdanımla cebellesıyorum,kendı kendıne attıgı gulucukler araya gıtmesın,heranını goreyım dıye kucagıma alıyorum,kokusunu ıcıme cekıp salona getırıyorum,orda oynayıp karnını doyurup,kendı uyuyo zaten,o uyurken yapıyorum ıslerımı,uyanıkken heranında beraber olmak ıstıyorum
alt degıstırmekten bahsetmısınız,bende gece altını acmıyorum,zaten yapmıoda egerkı degıstırırsem tovbe uyumuyo bıda,bu rutınede alıstık
şifayı boşver canım, ben şifanın doktorlarından bıkıp kendini central hospital başak hanım'a atanlardanım :) başak hanımdan memnun kalacağını tahmin ediyorum, doğumumuda o yaptı ben kendisini severim, çok sakin ve şifa doktorları gibi ukala değil
ya ben anadolu yakasını çok bilen biri deilim evlenince geldim bu tarafa nsl giderim central hos. ayrıca ssk anlaşması varmı?
Tubaa madem bu tarafı bılmıosun benım dr karsıda gelrcı bende anadolu yakasındyımda koca ıstnbulda benı normal dogrtck bı dr bulnca karsıya gectım malesf:)) Kendısı cok profesynl bı dr memorıal fıgen hanım dusunursen gonul rahatlıgyla tavsıye ederım. Benımde 40 kontrolm var bende sımdı randevu alıcm:)
nerede oturuyorsun ve sgk var, kadıköy şifada yok bu arada ve muayene ücreti ben en son 260 ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam
onun isteklerine cevap vererek uyutuyorum canım, mesela saat 09.45 te uyandı alt değiştirme ,sütünü içme sat 10.30 oldu, saat 12 ye kadar aktivite zamanıydı, ben belirlemedim bunu kendi tercihi böyle, saat 11.45 gibi mızırdanmalar başladı, pusetindeydi zaten ileri geri yaptım, oyuncağını hareket ettirdim yok mızırdanıyor, tamam dedim ilgi isteme mızırdanması değil bu, uykusu gelmiş, pusettede durmak istemiyor belli, kucağıma aldım sakinleşti bi 10-15 dk da kucakta geçti, sonra kucaktada mızırdanınca ve benden ayrılmayıda istemeyince, mei tai ile bağladım kendime ve 3 dk sonra uykuya dalmıştı.
yani ben ona şunu yapmalı,şu saatte yapmalı,şu kadar sürede yapmalı diye limitler koymuyorum, o beni yönlendiriyor
ne yaptın çörek otuyla ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?