2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya bu anasondan bende alıcaktım eczacı alma fazla verirsen zarar edersin dedi 2 eczacıya gittim ikiside aynısını söyledi bende rezene vermeye başladım sen ne kadar veriyosun faydasını görüyomusun

6 dan beri ayaktayz ve şu saat oldu hala kahvaltı yapamadm açlıktan bayılacm kuzum da ağlamaktan
ben de senin durumundayım canım. odasıyla salon arası mekik dokudum. kolik cd si bile işe yaramadı ki hep onunla uyurdu. sürekli emmek istiyor.karnım açç ... dışarı çıkmam lazım.iş yerinden rapor parasını istediler. bir de postane kalmıştı zaten ( kayınvalidemi çağıracağım mecburen

beğenmediniz galiba yorum yapan yok

çok güzel olmuş canım. özellikle alternatif annedekine bayıldım. ama benim kuzucuktan yazmaya fırsat yok ki. ellerine sağlık. sen berrayı bu kadar yoğunlukta nasıl uyutuyorsun bir tüyo versen bize de:))

Kızlar genel bir kontrol içn doktor arıyordum bazen feci şeklde yumurtalıklarıma agrı giriyor daha tam olarak regli olamadım şu kadıköy şifada egemen koyuncu varmış çok iyi diyorlar doktor hakkında bilgisi olan varmı ? dogum yaptıgım doktora gitmek istemiyorum ...

gamze gerçkten bende begendim eline koluna sağlık ama benm berra bebekten anladıgım kadarıyla uslu biri kndi kendine uyuyabilen sesi solugu çıkmayan ben tek siteyi zor idare ediyorum çnkü ecrinle

onun isteklerine cevap vererek uyutuyorum canım, mesela saat 09.45 te uyandı alt değiştirme ,sütünü içme sat 10.30 oldu, saat 12 ye kadar aktivite zamanıydı, ben belirlemedim bunu kendi tercihi böyle, saat 11.45 gibi mızırdanmalar başladı, pusetindeydi zaten ileri geri yaptım, oyuncağını hareket ettirdim yok mızırdanıyor, tamam dedim ilgi isteme mızırdanması değil bu, uykusu gelmiş, pusettede durmak istemiyor belli, kucağıma aldım sakinleşti bi 10-15 dk da kucakta geçti, sonra kucaktada mızırdanınca ve benden ayrılmayıda istemeyince, mei tai ile bağladım kendime ve 3 dk sonra uykuya dalmıştı.

yani ben ona şunu yapmalı,şu saatte yapmalı,şu kadar sürede yapmalı diye limitler koymuyorum, o beni yönlendiriyor

Selam kızlar hayırlı cumalar herkese.. Bende artık 40 ını asmıs bır anne olark aranızdayım bu cokguzel bır duygu ogluma kotu huyların dısarı ıyı huyların ıcerı dedım lakın gelın gornkı dun anamı aglattı atakmıdır nedr bılmem meme emmek ıstedı hep kesınlkle ac degıl bende kıyamadm tuttum memede lakın mememı koparıp ona veresm geldı alda rahat et dıye:)) uyuyan bebek bekledım olmadı 40 bıtnce duzelcek dedım olmadı ben daha hayal mayal kurmuorum o nasılsa kendı kıtabını yazıo:))

şifayı boşver canım, ben şifanın doktorlarından bıkıp kendini central hospital başak hanım'a atanlardanım :) başak hanımdan memnun kalacağını tahmin ediyorum, doğumumuda o yaptı ben kendisini severim, çok sakin ve şifa doktorları gibi ukala değil

gamze gerçkten bende begendim eline koluna sağlık ama benm berra bebekten anladıgım kadarıyla uslu biri kndi kendine uyuyabilen sesi solugu çıkmayan ben tek siteyi zor idare ediyorum çnkü ecrinle

Berra hiç de tahmin ettiğin gibi sessiz sakin birşey değil, 1 haftadır üzerimde yaşıyor diyebilirm, kısmen düzenli olmakla beraber , zorlanıyorum bende, o yüzden öğledne sonraları genelde dışarı çıkıyorum çünkü, öğleden sonraki ilk uyanmasından sonra bir başlıyor ağlamalar susumuyor gece yatana kadar ve artık çok geç yatmaya başladı, ben haşat oluyorum o yüzdende dışarı çıkıyoruz ki o dışarıda sakinleşiyor ağlamıyor, ya uyuyor ya da etrafı izliyor bende akşama daha enerji dolu giriyorum, diğer türlü sabrım bitmiş oluyor.

ah mine ah... sen dinleme bizi, hayal kur öyle :)
yazımı okudun mu bu arada...

40 ımız çıktığı gün doktor kontrolümüz vardı doktor aynen şunu söyledi bebeklerin 40ından sonra gazlarının en yüksek olduğu dönem:dir 3 aylık olunca geçer sana gaz ilaçı yazayım en iyisi

Son düzenleme:
oluyo tabii güzelim dr dogru soylemıs cocukları bosuna kundaklamıyolar demı ellerı uykuluyken sıcradıgı ıcın yuzune deyıp uyandırmasın dıye : )))

Sabiha Paktunaya sorarsan ya epilepsi ya otizmli çoçuklar Nasıl uzman bu yahu? Annelerin endişelerinden para kazanıyor.

Uykuda sıçrama, elleriyle kendine vurup uyandırma vs normaldir. Yaptırıyorsa yarım kundak yapın bebeğinize. Bizimki yaptırmadı ama 20 gunlukten beri gunduz, 3.aydan sonra da hem gece hem gunduz yuzukoyun yatırdık beyefendiyi. ancak oyle iyi uyuyordu. Sıçramaları falan hep geçti sonrasında.
Sabiha paktunayı da allaha havale ediyorum.

Sımdı tvde ızledımde sızlerle dusuncelerımı paylasmak ıstedım
ınsan annesını babasını nasıl huzurevıne koyar yaaaa,orda okadar caresız okadar kımsesız kalıyolarkı,tıpkı bı bebek masumıyetınde nerdeyım ben,yetıstırdıgm evlatlarım bana burayımı layık gordu dıye soruyolardır kendılerıne
gıtgıde genclesmıceklerkı surda daha nekadar yasıcaklar,ne var omrunun gerı kalanını cocuklarıyla torunlarıyla gecırseler...
Babamı 2003 senesınde kaybettım hep dıyorumkı keske yasasaydıda su kosede otursaydı,hıcbıse yapmasaydı,15 yasımda yetım bırakmasaydı benı...
Bı annem var sımdı,ne olursa olsun ıster huysuz olsun ıster olmasın kesınlıkle rabbım omur verdıkce onu bı huzurevıne yerlestırmem,dgr kardeslerım bakmazsa ben bakarım,kendı cocugum gıbı bakarım hemde..
Onu asla yaban ellere bırakmam,yetım bırakmam onu..
Yaslılıkta ınsan nekadar savunmasız olur dusunsenıze...
Ahhh canım annem
ahhh canım babam...
Rabbımın ıznıyle ınsallah annem hep bızımle olur,esımın anne babasıda oyledır ,evet adı kaynana ama oda bı anne dıılmı?
Dusuncesı bıle kotu,ınsallah benım evladımda boyle dusunur,ınsan bı korkuyo ıste..
Hep boyle genc kalmıcaz maalesefkı

ah mine ah... sen dinleme bizi, hayal kur öyle :)
yazımı okudun mu bu arada...

EVet buraya yazdıktn sonra onlrı okudum cok guzel yazmıssın duygusal arkadasım:)) Ben hep oyle hayal etmstm hayllerımn gerck olmasını ıstemek benımde hakkım:))

:))) Valla dogru soylemıs olabılr cunku dunden berı backlrını cekıokı benm bebısım oyle gazlı bı bebek degıldı dun kafayı yedı cok huysuzdu neler yaptım beyaz gurultu actım en son ona oylece bıraz avızeye baktı uyutmaya calısınca yıne aglamaya basladı sonra hangı gurultu olursa olsun takmadı:)) en son anltını actık hemen sustu sanırım benım bebısım altını baglatmyı sevmıo annemde bugn altını actı mıne gel bak yersın bunu dedıı bıraz hava alsın oglumun altı demsylee ısemesı bır oldu dedım buyur ıyı havalandı sımdı degıstr:))

Slmm kızlar herkese hayırlı cumalar herkesler iyidir inş.
kızlar bebeklerinizin gazı kokuyormu? affınıza sıgınarak soruyorum [/I][/COLOR]
valla benimkilerin baya bir kokuyorr önceden yoktu koku falan ilaç kullanınca sanırım oluyor herhalde kötü birşey değildir kokması....

Son düzenleme:

mama almıyorsa gercekten acıkmadıgı içindir. aç olsa şakır şukur içerdi mamayı merak etme sen. gunde kaç cc sut sağıp bırakıyorsun? kaç saat sensiz kalıyor? mideleri ufak bu veletlerin sandıgımız kadar buyuk değil

anladım canım. bizim de gayet iyi gidiyordu. şu 3 gün içinde oldu ne olduysa. geceleri sorunumuz yok düzeni oturttu. ah şu mei tai bir türlü alışamadı yavrum. elimde kalmasa bari kullanabilsem

kızlar şu anda aramıza sızmış biri var :) hulyavetuna nickli arkadaş benim , sürekli bahsettiğim ve çok sevdiğim mei tai mizi yapan hülya hanım, sanal bebek mağazasının sahibesi :) tecrübeli bir anne ve değişik ürünlerin satıcısı olması sebebiyle soru yağmuruna tutun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…