2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

işte kızımdan bi kaç foto

Merhaba dünyaa ayyyy pekte çirkinim haaa

e benim uykum geldiiii

Ayyy açıktımmmmmmmm

Ohhh benden mutlusu yok karnım doyduuu

İçersi daha mı güzeldi yaaaa

Ayy ama hep uykum var yaaaa

Ahanda açıldı gözlerim sıkı tutayımda kapanmasın

Ayy tutamadım kapandıııııı yineee

Amann pekk güzelim yaaa

Yine uyuya kaldımmmm

Hiiii gülmeyi de öğrendimm

Bıcı bıcı zamanııı

Mmisss oldum üstümdeki de annemin tulumu anaannecim saklamış banaa

Vee uyku zamanıı

Evin resisi benim artıkkkkk

Emzik de emerim taraftar da olurumm

Tanıştırayım kankitom renklerinden dolayı çok seviyorum onuu

Neyse teyzoşlar öptüm sizii muckkk

masallah masallah...
(Nıcegırl senın bebegınede masallahlar olsun...)
Yaaa bu nası dadlı boylee,o dudakları yerım yerım,benım kıızmda dudaklarını boyle yapıyoya bıtıyorum ozaman

maşallah mine maşallah , büyük adam gibi bakıyor...
EVt gamze teyzesı o gozler dogdugundan berı oyle:) Dogdu yaa gozlerı acık dogdu bana bakıoduu aslında o an anlamalıydım bunun uyku uyumayacgını:)))

annemmmm bu çok tatlı beee agzını burnunu yerimmm maşallahh Allah nazarlardan saklasın
Bende yerım onu teyzesııı huysuzz ama cok tatlıı kıyamam ona hıc:)))

unmu surduler anaaaaam:) bır yumurta kırayımda bende yıyeyım bu pasayı

Evet un surduler uzun ömurlu olsun dıyeymıss bende basıma gelınce ogrendım:)) yumurta bıde seker verdıler 1 aylık gıdamı topladım gıttgm yerlerden:)))

aynen katılıyorum...

ben ilk kızımda hata yaptım! şu saatte uyusun bu saatte karnı doysun dedim.. sonuç 2 yıl süren uyku sorunu!!!
şimdi Dideme hiç öyle kurallarım yok.. sadece akşam eğer uzun uyursa yavaşça altını açarak uyarıyorum ki, banyosunu yapıp gece daha güzel uyusun.

yazını okudum gamze . hıkayenı bıldıgım halde okurken yıne duygulandım. tanıdıgım premature annelerı gıbı sende cok yyetenekli ilgili araştırmacı ve paylaşımcısın. tebrikler..

benm de sağ göğsüm kocaman sol göğsüm ufacık sanırım böle kalacak
eşime diorum ki ne ararsan bende var

Kızlar tv 8ın frekans ayarlarını bılen varsa yazabılırmı,nette bulduklarım hata verıyo,cvp yazarsanız sevınecem vallaaa

canım sen nasıl diyet yapıosun dr bebeğimn inek sütüne alerjisi oldugunu söledi bu yüzden de bana süt ürünlerini yasakladı henz iki gün oldu bakalm hayırlısı
ilaç kullanmak istemiorm ama o aglarken kusarken huzursuzken hiçbi şey yapmamaktansa ilaçlarını vermek vicdanımı rahatlarıo inş faydası oluodur

AZERİİ canım kızçen çoook tatlı maşallah.. 2 ayın nasıl geçtiği gözler önünde.. daha ne kılıktan kılığa girecekler.. Rabbim ömürlerini uzun hayırlı eylesin

masallah sana ya yerım senı fıstık yuce rabbım nazarlardan korusuu ayrıca gs tulumunuda cok cokkkkk begendıkk

merhamet edersen merhamet edilirsin..böyle düşündüün için Allah mükafatını verir inşallah cnm

Aç olduğundan emin olduğunuz halde yemiyor mu? Belki aç değildir, bizimki hemen saldırmıştı mamaya, pre-aptamil kullanmıştık ilk tadı anne sütüne çok yakınmış. Doktor bazı bebekler mama seçerler demişti. O olmazsa sma bir de bir isim daha verdi, onları deneyin demişti. Bizimki pre-aptamili beğendi ama. Minicik halleriyle damak tadları var demekki:) benim bebiş bir de şekerli ön sütü çok seviyor, yağlı süt gelmeye başlayınca bırakıyor, yavaş geldiğinden mi tadından dolayı mı anlamadım:S

Mine Azri MaşaAllah bebişleriniz çok tatl, Rabbm sizlere bağışlasın

Canım galibe benşm oğluşum kırkından sonra düzelenlerden, bugün üçüncü günümüz ve maşaAlah artık geceleride-gndüzleride uyumaya başladı ama tek sorunumuz her birbuçuk-iki saatte bir uyanıp emmek istiyor,daha hiç öyle üç-dört saat kesintisiz uyuduğnu bilmem, neyse bunada şükür, önceden hiç uyumuyordu, şimdi birbuçuk- iki saate bir emmek için uyansa da sonuçta uyuyor(maşaAllah diyelim hep böyle devem etsin)

merak etme cnm yawaş yawaş düzene oturacak, daha çok uyumaya başlayacak.. hatta bi sabah bi uyanacaksın oğlun uyuyo ve 4 5 saat olmuş uyuyalı, şaşırıp kalacaksın.. sonra da bu düzen oturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…