- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.641
Eki Görüntüle 413218 Eki Görüntüle 413220
Oglumun sakalına un surdulerkı ömru uzun dede olsun dıye:))) Oyyyyyy o unlu suratı yer anne:))
Oglumun sakalına un surdulerkı ömru uzun dede olsun dıye:))) Oyyyyyy o unlu suratı yer anne:))
işte kızımdan bi kaç foto
Merhaba dünyaa ayyyy pekte çirkinim haaa
Eki Görüntüle 413182
e benim uykum geldiiii
Eki Görüntüle 413185
Ayyy açıktımmmmmmmm
Eki Görüntüle 413201
Ohhh benden mutlusu yok karnım doyduuu
Eki Görüntüle 413202
İçersi daha mı güzeldi yaaaa
Eki Görüntüle 413203
Ayy ama hep uykum var yaaaa
Eki Görüntüle 413204
Ahanda açıldı gözlerim sıkı tutayımda kapanmasın
Eki Görüntüle 413206
Ayy tutamadım kapandıııııı yineee
Eki Görüntüle 413208
Amann pekk güzelim yaaa
Eki Görüntüle 413210
Yine uyuya kaldımmmm
Eki Görüntüle 413212
Hiiii gülmeyi de öğrendimm
Eki Görüntüle 413214
Bıcı bıcı zamanııı
Eki Görüntüle 413215
Mmisss oldum üstümdeki de annemin tulumu anaannecim saklamış banaa
Eki Görüntüle 413219
Vee uyku zamanıı
Eki Görüntüle 413221
Evin resisi benim artıkkkkk
Eki Görüntüle 413223
Emzik de emerim taraftar da olurumm
Eki Görüntüle 413224
Tanıştırayım kankitom renklerinden dolayı çok seviyorum onuu
Eki Görüntüle 413225
Neyse teyzoşlar öptüm sizii muckkk
Eki Görüntüle 413226
EVt gamze teyzesı o gozler dogdugundan berı oyle:) Dogdu yaa gozlerı acık dogdu bana bakıoduu aslında o an anlamalıydım bunun uyku uyumayacgını:)))maşallah mine maşallah , büyük adam gibi bakıyor...
Bende yerım onu teyzesııı huysuzz ama cok tatlıı kıyamam ona hıc:)))annemmmm bu çok tatlı beee agzını burnunu yerimmmmaşallahh Allah nazarlardan saklasın
unmu surduler anaaaaam:) bır yumurta kırayımda bende yıyeyım bu pasayı
onun isteklerine cevap vererek uyutuyorum canım, mesela saat 09.45 te uyandı alt değiştirme ,sütünü içme sat 10.30 oldu, saat 12 ye kadar aktivite zamanıydı, ben belirlemedim bunu kendi tercihi böyle, saat 11.45 gibi mızırdanmalar başladı, pusetindeydi zaten ileri geri yaptım, oyuncağını hareket ettirdim yok mızırdanıyor, tamam dedim ilgi isteme mızırdanması değil bu, uykusu gelmiş, pusettede durmak istemiyor belli, kucağıma aldım sakinleşti bi 10-15 dk da kucakta geçti, sonra kucaktada mızırdanınca ve benden ayrılmayıda istemeyince, mei tai ile bağladım kendime ve 3 dk sonra uykuya dalmıştı.
yani ben ona şunu yapmalı,şu saatte yapmalı,şu kadar sürede yapmalı diye limitler koymuyorum, o beni yönlendiriyor
benm de sağ göğsüm kocaman sol göğsüm ufacık sanırım böle kalacakbenm gibi bi memesi diğerinden büyük olanlar varmı
benm kız ilk bi ay sol mememi emmedi ve sağ memem kocaman oldu,
sanırsın sağ memem başka bi kadının memesi,
2 haftadır soluda emmeye başladı ve şöyle bi durum var
sol memede az sağ memede cok gelio ve kızımda afallamış durumda,
cok geleni emerken bogulcak gibi oluo az geleni emerkende var gücüyle
emiyor ve memem acaip agrıo yara oldu hep:/ diğeride bi em bi bırak yaptıgından agrıo
bakalım rayına ne zaman oturcak
ben aç dolaşıyorum canım, yanımda sürekli hurma kasesi ye su iç yapıyorum
hala kusuyor ancak artık zorlanarak ağlayarak değil, fazlayı çıkarıyor artık, bu tamamen diyetten oldu, ilaçlar hiç işe yaramıyor, şahsi görüşüm değil bu , türkiye nin en iyi gastroentologunun söylemi
müthiş bu canım ya, kelimelerle anlatılamayacak duygular...
bu arada ismim gaye değil gamze :) gaye diyen arkadaşa sevgiler :)
Kızlar tv 8ın frekans ayarlarını bılen varsa yazabılırmı,nette bulduklarım hata verıyo,cvp yazarsanız sevınecem vallaaa
AZERİİ canım kızçen çoook tatlı maşallah.. 2 ayın nasıl geçtiği gözler önünde.. daha ne kılıktan kılığa girecekler.. Rabbim ömürlerini uzun hayırlı eylesin
Merhaba dünyaa ayyyy pekte çirkinim haaa
Eki Görüntüle 413182
e benim uykum geldiiii
Eki Görüntüle 413185
Ayyy açıktımmmmmmmm
Eki Görüntüle 413201
Ohhh benden mutlusu yok karnım doyduuu
Eki Görüntüle 413202
İçersi daha mı güzeldi yaaaa
Eki Görüntüle 413203
Ayy ama hep uykum var yaaaa
Eki Görüntüle 413204
Ahanda açıldı gözlerim sıkı tutayımda kapanmasın
Eki Görüntüle 413206
Ayy tutamadım kapandıııııı yineee
Eki Görüntüle 413208
Amann pekk güzelim yaaa
Eki Görüntüle 413210
Yine uyuya kaldımmmm
Eki Görüntüle 413212
Hiiii gülmeyi de öğrendimm
Eki Görüntüle 413214
Bıcı bıcı zamanııı
Eki Görüntüle 413215
Mmisss oldum üstümdeki de annemin tulumu anaannecim saklamış banaa
Eki Görüntüle 413219
Vee uyku zamanıı
Eki Görüntüle 413221
Evin resisi benim artıkkkkk
Eki Görüntüle 413223
Emzik de emerim taraftar da olurumm
Eki Görüntüle 413224
Tanıştırayım kankitom renklerinden dolayı çok seviyorum onuu
Eki Görüntüle 413225
Neyse teyzoşlar öptüm sizii muckkk
Eki Görüntüle 413226
maşallahh minnoşaaa :) hamilelikte bebek ifadeleri dye bi yazı vardı onun gbi pek hoş olmuşş :) tombişim maşallahhh
Sımdı tvde ızledımde sızlerle dusuncelerımı paylasmak ıstedım
ınsan annesını babasını nasıl huzurevıne koyar yaaaa,orda okadar caresız okadar kımsesız kalıyolarkı,tıpkı bı bebek masumıyetınde nerdeyım ben,yetıstırdıgm evlatlarım bana burayımı layık gordu dıye soruyolardır kendılerıne
gıtgıde genclesmıceklerkı surda daha nekadar yasıcaklar,ne var omrunun gerı kalanını cocuklarıyla torunlarıyla gecırseler...
Babamı 2003 senesınde kaybettım hep dıyorumkı keske yasasaydıda su kosede otursaydı,hıcbıse yapmasaydı,15 yasımda yetım bırakmasaydı benı...
Bı annem var sımdı,ne olursa olsun ıster huysuz olsun ıster olmasın kesınlıkle rabbım omur verdıkce onu bı huzurevıne yerlestırmem,dgr kardeslerım bakmazsa ben bakarım,kendı cocugum gıbı bakarım hemde..
Onu asla yaban ellere bırakmam,yetım bırakmam onu..
Yaslılıkta ınsan nekadar savunmasız olur dusunsenıze...
Ahhh canım annem
ahhh canım babam...
Rabbımın ıznıyle ınsallah annem hep bızımle olur,esımın anne babasıda oyledır ,evet adı kaynana ama oda bı anne dıılmı?
Dusuncesı bıle kotu,ınsallah benım evladımda boyle dusunur,ınsan bı korkuyo ıste..
Hep boyle genc kalmıcaz maalesefkı
Bebeğine mama veren arkadaşlar nasıl alıştırdınız dün ben uçaktan indim annem aradı süt bitti kız yavaş yavaş mızmızlanmaya başlıyor mama alayım mı trafik falan olur yetişemem birde sen al dedim ama açlıktan ağlamasına rağmen yememiş kızım mama işe çıkınca ya sağdığım süt yetmezse ne olacak bu kız böylee :44::44::44:
Canım galibe benşm oğluşum kırkından sonra düzelenlerden, bugün üçüncü günümüz ve maşaAlah artık geceleride-gndüzleride uyumaya başladı ama tek sorunumuz her birbuçuk-iki saatte bir uyanıp emmek istiyor,daha hiç öyle üç-dört saat kesintisiz uyuduğnu bilmem, neyse bunada şükür, önceden hiç uyumuyordu, şimdi birbuçuk- iki saate bir emmek için uyansa da sonuçta uyuyor(maşaAllah diyelim hep böyle devem etsin)canım benimde 40ndan önce gündüz fazla uyumazdı ama 40ını doldurduktan sonra bi başladı gündüz uyumaya ilk bende çok şaşırdım senin gibi neden uyuyor bu kız dedim. O zamandan beri gündüz uykularımız çok güsel. inşallah seninki de böyle devam eder.
Mine Azri MaşaAllah bebişleriniz çok tatl, Rabbm sizlere bağışlasın
Canım galibe benşm oğluşum kırkından sonra düzelenlerden, bugün üçüncü günümüz ve maşaAlah artık geceleride-gndüzleride uyumaya başladı ama tek sorunumuz her birbuçuk-iki saatte bir uyanıp emmek istiyor,daha hiç öyle üç-dört saat kesintisiz uyuduğnu bilmem, neyse bunada şükür, önceden hiç uyumuyordu, şimdi birbuçuk- iki saate bir emmek için uyansa da sonuçta uyuyor(maşaAllah diyelim hep böyle devem etsin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?