2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben çalışacak olsaydım emzirme düzeninde sağardım, bu demek oluyor ki, sabah kalkınca 1 kere, iş yerinde 12 ye kadar 1 kere, 12 den sonra 1 kere , eve gelince ve yatarken, 5 kere ideal bence, zaten öğünlerde yakında düşecek , benimki günde 5-6 öğün süt alıyor artık

berna ben neler yapıyorum bir bilsen, anlatsam deliye bağlamış dersin, çamaşır suyu ve türevi temizileyiciler yok benim evimde mesela, eşimin özel isteği nedeniyle yumuşatıcı sadece onun kıyafetlerine kullanılıyor, bulaşık deterjanımı kendim yapıyorum, şimdi yeni birşey keşfettim onu kullanmayı düşünüyorum, daha almadım ama sabun cevizi, bulaşık makinesi çamaşır makinesi elde bulaşık ev temizliği her yerde kullanılıyormuş.
mevsim ürünü değilse bizim eve girmez, çilek,kırmızı domates,büyük salatalık,kabuğu parlak portakal elma hiç yemeyiz, bunlar bir kısmı , hatta bir adım daha ileri gittim 2 hafta önce 8. kattaki ufak balkonuma bostan yaptım :) 5 domates,3 biber, 4 patlıcan fidem var, büyümeleri için sabırsızlanıyorum, Berra'nın sebzenin meyvenin tezgahta yetişmediğini bilmesi lazım ve ne yedirdiğimide benim bilmem lazım.

ayrıca organik yumurta dışında yumurta almıyorum, artık organik pazardan alışveriş yapıyorum gibi gibi gibi

ben bir deliyim :)

ne kadar içiriyorsun cnm bebeğe? sen ne kadar içiyorsun?

bnde burdn öğrendm cnm..1 çay bar.suya 1 çay kaş.çörekotu kaynat..ılınınca 1 çay kaş. verdm sonra yaptı kakasını heralde ondandır..ama çok ıkınınca veriyorm anlıyormki zoru var..sürekli verme yani

saat 6 dan beri sürekl kucagmda ağlayan yavruma üzülmenn verdgi strertr:84::84::84::84::84: elmde degl .. hava rüzgarlı çıkamıorz tüm gün başbaşayz nefes alacagm on dakkam yok tuvaletmi bile tutuorm ayıptr sölemesi

sağol cnm ahh keşke o uyusun ben uykusuzluğa da razıyım hayrlısı bugnler de geçecektr

blogunu biliyorum canim takipte ediyorum..

ben dikislerden cok bel agrisindan cektim diyebilirim ,anestezinin butun yan etkilerini yasadim bulanti,kasinma,bel agrisi oldu ,ozellikle bel agrisi beni korkutuyor cunku ayakta fazla kalamiyorum..

gogus kalkani kullaniyorum cok sukur gogsum pek yara olmadi ilk 2 gun disinda,pompayi hastanede kullandim medelaydi orda sagip dolaba attim simdi kullanmiyorum sanki o zaman bebegime kalmayacak gibi geliyor..cevabin icin ayrica sagol

gamze bnada öğretmelisin böyle yaşamayı :))) demin aklımdan geçiyodu sn bi video pylşmıştn evde temizlik malz.kndimiz yapmamızla ilgili acaba gamze yapıyomuki diye düşünüyodm..neyse burayı meşgul etmicem özelden soriim bari bazı şeyleri..ama ya harbiden hayran kalıyorm snn bu azmine bi ödül olsa yılın en organik annesi diye o ödülü bn sna vermek isterdim

canım benim, ben sana neden stres yapıyorsun demiyorum, bunu anladığımı ve bunu çözmen gerektiğini nacizane öneriyorum. Hava rüzgarlı olabilir, sıkıca giydir koy arabasına, varsa rüzgar koruyucu korumanızı geçir yoksa üzerine battaniye ört ve çık dışarı, ben şimdi hazırlanıp çıkıyorum mesela, kuzun sa sakinleşir ve ağlamayı bırakır sende nefes alırsın...

bende berra yı 1 dakika bırakamıyorum artık yanında olmadığımı anlayınca basıyor çığlığı, bağlıyorum mei tai yi ve ayıp değil söylemesi tuvalete bile onunla gidiyorum, ben hayatımı zorlaştırmak ve günlük yaşantımdan mutsuz olmak yerine çözmeye odaklanıyorum, bu sebeple burada benim çok çok az söylendiğimi okumuştur arkadaşlar, sen yenisin sen hiç okumadın buna eminim, söylenmem şikayet etmeminde hepsi yaşadığım ağır şartların günler sonra dışarı taşması oluyordu , yaşadıklarıma rağmen 4-5 tir bu durum, ben böyleyken sizlerin bu kadar yıkılmanıza çok kızıyorum, toplanın ya, siz güçlüsünüz, canınızdan can yaratcak kadar güçlüyken, ağladı diye pert olamak ne demek,

TOPLANIN HEPİNİZ, KADIN OLDUĞUNUZU HATIRLAYIN YENİDEN....

Çocuğunuz için değil, çoğunuzla beraber yaşayın....

Günlük yaşantınıza dahil edin onu, çekinmeyin onunla birşey yapmaya

birde berra yı henüz oturtmuyorum, desteksiz için daha çok var zaten, destekli oturmayada ne zaman içimden gelirse o zaman yapacağım, iç güdü meselesi yani :) kitapta yazan 6. ay :)

35 günün verdgi bi patlama bi bunalm belki de yaşadgm
bugünler de geçecektr inşallah

Kızlar bısı sorcam
kızım normalde sarı ve kıvamlı kaka yapıyo,ama yapamadıgı zamanlarda cok zorlanıp agladıgında kıyamıyorum ve kulak pamugu copunıu zeytınyagına batırıp popoyu uyarıyorum,ayyy yavrum nası kaka yapıyo o zaman hemen mayısıo nası rahatlıyyosa artık,ama benım yardımımla yaptıgı kaka yesıl ve sumuksu sekılde oluyo,kendı kendıne yaptıgı ıse normal,bu durum normalmı sızce?

bnde spinal sez .oldum çok ağrım olmuştu,hem baş hem bel ağrısı çektim ama 6. günde tamamen kesildi ağrılarım. sende sabret geçici bu ağrılar..
kızını da daha sık emzirmeye çalış, uyandır ve emzir, uykusundan almak çok zor biliyorum ama sarılık olmaması için sık sık emzirmen gerek çünkü çok minik daha bebeğin..pişik için kullandığın kremi bilmiyorum ama bence pişiğin tek çözümü popoyu kuru tutmak, poposunu yıkadıktan yada sildikten sonra kurut öyle kapat altını..
benim de göğsüm çok dolduğunda sızlıyor.. emzirdikten yada sağdıktan sonra sızlama kesiliyor..
güle güle büyüt yawrunu..

Bebişlerini yıkamakta zorluk çekenler ve sakinleştiremeyenler için. Kovaya koyun sakinleşsin, tabi herhangi bir kovaya değil bu kova ergonomk. Anne karnında da böyle durduğu için bu şekilde oturmasında da problem yok

ya kızlar bukadr delirmeyin yani hayatımızın gerçkleri die düşnyrm nereye kdr balkonda yetiştiriceksnz sebzelerini veya yetiştirdklern yeticekmi size yani bn bukdrının abartı oldugunu düşnyrm zamanında annelermz bizi böylemi büyüttü hayır
yani saglıksızmıyız biz yani ozmn bukdr ince düşünüyorsak aldıkları havayıda degştirmemiz gerek ?????????

bu çok iyi olmuş lachesis bundan edinmem gerek yaz gelmeden.istbulun sıcağı malum bebişimi içine koyarım.bi de bu sene ist. da öldürücü sıcaklar varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…