- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.681
gamzecim merhabalar seni burda yakalamışken hemen sorayım,
bir çoğumuz kısa bi süre sonra işe başlayacağız
ve mecbur sütümüzü sağıp bırakacağız,
bu tempo nasıl olmalı, işyerindede sağacakmıyız,
bizi bu konuda bilgilendirmen mümkünmü cnm şimdiden teşekkürler.
gamze bunları nasıl yapabiliyosun hayret ve tebrik ediyorum..ya yaşamımızın her alanında bu zehirler bi yerde mümkün olmuyo bazen..ay bnde çok isterm öyle uzak kalabilmeyi..
bide Berrayı oturtuyomusun artık? ne zmn başlıcaz oturtmaya
ne kadar içiriyorsun cnm bebeğe? sen ne kadar içiyorsun?
seninle daha önce iletişime geçmiştik diye hatırlıyorum doğru mu ?
hayırlı olsun daha çok yenisin, blog umu tavsiye ederim öncelikle, bende spinal oldum bel ağrısı yaşamadım , ancak bel ağrısı çok istenen bir durum değil, takip et 1 ay bekle sonra tekrar konuşalım.
süreye takılma aç olsa ağlar kakası çok iyi, zamanla azalacak
sütüm az mı çok mu diye düşünme neye göre kime göre ? kızını emzirmeye bak ve özellikle ilk 1 ay deli gibi süt sağıp buzluğa at, pompan var mı ? markası ne ? göğüs kalkanı ve lansinoh krem kullanıyor musun ?
kek pasta mı ? sana ne faydası var ki bebeğine olsun , içinde genel geçer zararlılar şeker ve un var yemeyeceksin tabikide.
biraz sağlıklı beslenirsen sorun çözülür, birde senin burada yazdıklarında bile stres var bu bebeğine benim hissettiğimmden dahaa fazla yansıyor, biraz daha sakin ol ve bebeğinin ihtiyacı kadar anne olmaya çalış...
canım senin anne olamamanla hiç alakası yok yanlış anlama çocuk sürekli ağlayınca insan ne yapacağını şaşırıyor bişey yapamıyosun o sıkıntı çektikçe sen daha çok çekiyosun biliyorum ama bu günlerde geçecek sabret psikolojini bozma bebek bu ağlayacak öyle öyle büyüyecek sonra bi bakmışız kocaman olmuş sıkma tatlı canını sen strese girdikçe bebekte giriyo unutma ve bebek uyudukça sende uyu ve dinlen benimki doğduğunda 3 gün hiç uyumadım bebek uyuduğundada onu seğretmekten uyumak istemiyodum çöktüm iyice psikolojim altüst olmuştu baktım olmuyo o nezaman uyuyo bende ozaman uyuyodum biraz olsun dinleniyodum bide babası gelince ona ver baksın oda sen dinlen allah kolaylık versin canım inşallah bi an önce sıkıntısı geçer bebişinin anneside rahat eder
seninle daha önce iletişime geçmiştik diye hatırlıyorum doğru mu ?
hayırlı olsun daha çok yenisin, blog umu tavsiye ederim öncelikle, bende spinal oldum bel ağrısı yaşamadım , ancak bel ağrısı çok istenen bir durum değil, takip et 1 ay bekle sonra tekrar konuşalım.
süreye takılma aç olsa ağlar kakası çok iyi, zamanla azalacak
sütüm az mı çok mu diye düşünme neye göre kime göre ? kızını emzirmeye bak ve özellikle ilk 1 ay deli gibi süt sağıp buzluğa at, pompan var mı ? markası ne ? göğüs kalkanı ve lansinoh krem kullanıyor musun ?
kek pasta mı ? sana ne faydası var ki bebeğine olsun , içinde genel geçer zararlılar şeker ve un var yemeyeceksin tabikide.
biraz sağlıklı beslenirsen sorun çözülür, birde senin burada yazdıklarında bile stres var bu bebeğine benim hissettiğimmden dahaa fazla yansıyor, biraz daha sakin ol ve bebeğinin ihtiyacı kadar anne olmaya çalış...
berna ben neler yapıyorum bir bilsen, anlatsam deliye bağlamış dersin, çamaşır suyu ve türevi temizileyiciler yok benim evimde mesela, eşimin özel isteği nedeniyle yumuşatıcı sadece onun kıyafetlerine kullanılıyor, bulaşık deterjanımı kendim yapıyorum, şimdi yeni birşey keşfettim onu kullanmayı düşünüyorum, daha almadım ama sabun cevizi, bulaşık makinesi çamaşır makinesi elde bulaşık ev temizliği her yerde kullanılıyormuş.
mevsim ürünü değilse bizim eve girmez, çilek,kırmızı domates,büyük salatalık,kabuğu parlak portakal elma hiç yemeyiz, bunlar bir kısmı , hatta bir adım daha ileri gittim 2 hafta önce 8. kattaki ufak balkonuma bostan yaptım :) 5 domates,3 biber, 4 patlıcan fidem var, büyümeleri için sabırsızlanıyorum, Berra'nın sebzenin meyvenin tezgahta yetişmediğini bilmesi lazım ve ne yedirdiğimide benim bilmem lazım.
ayrıca organik yumurta dışında yumurta almıyorum, artık organik pazardan alışveriş yapıyorum gibi gibi gibi
ben bir deliyim :)
saat 6 dan beri sürekl kucagmda ağlayan yavruma üzülmenn verdgi strertr:84::84::84::84::84: elmde degl .. hava rüzgarlı çıkamıorz tüm gün başbaşayz nefes alacagm on dakkam yok tuvaletmi bile tutuorm ayıptr sölemesi
bnde burdn öğrendm cnm..1 çay bar.suya 1 çay kaş.çörekotu kaynat..ılınınca 1 çay kaş. verdm sonra yaptı kakasını heralde ondandır..ama çok ıkınınca veriyorm anlıyormki zoru var..sürekli verme yani
35 günün verdgi bi patlama bi bunalm belki de yaşadgmcanım benim, ben sana neden stres yapıyorsun demiyorum, bunu anladığımı ve bunu çözmen gerektiğini nacizane öneriyorum. Hava rüzgarlı olabilir, sıkıca giydir koy arabasına, varsa rüzgar koruyucu korumanızı geçir yoksa üzerine battaniye ört ve çık dışarı, ben şimdi hazırlanıp çıkıyorum mesela, kuzun sa sakinleşir ve ağlamayı bırakır sende nefes alırsın...
bende berra yı 1 dakika bırakamıyorum artık yanında olmadığımı anlayınca basıyor çığlığı, bağlıyorum mei tai yi ve ayıp değil söylemesi tuvalete bile onunla gidiyorum, ben hayatımı zorlaştırmak ve günlük yaşantımdan mutsuz olmak yerine çözmeye odaklanıyorum, bu sebeple burada benim çok çok az söylendiğimi okumuştur arkadaşlar, sen yenisin sen hiç okumadın buna eminim, söylenmem şikayet etmeminde hepsi yaşadığım ağır şartların günler sonra dışarı taşması oluyordu , yaşadıklarıma rağmen 4-5 tir bu durum, ben böyleyken sizlerin bu kadar yıkılmanıza çok kızıyorum, toplanın ya, siz güçlüsünüz, canınızdan can yaratcak kadar güçlüyken, ağladı diye pert olamak ne demek,
TOPLANIN HEPİNİZ, KADIN OLDUĞUNUZU HATIRLAYIN YENİDEN....
Çocuğunuz için değil, çoğunuzla beraber yaşayın....
Günlük yaşantınıza dahil edin onu, çekinmeyin onunla birşey yapmaya
selam kizlar.
8 gunluk bi mayis annesiyim siz bizden daha kidemli oldugunuz icin sormak istedigim seyler var..
-ben spinal sez.ile kizimi dogurdum ancak cok zor toparlandim ve dikis agrilarinin yaninda bel agrisi cekiyorumvar mi benim gibi olan doktorum gecer dedi ama gecmedi bi turlu
-kizim 3 saatte bir 5 dk emiyor cok az degilmi surekli uyuya kaliyor ve cok sik kaka yapiyor azicik azicik ,gece bile yapiyor ve cok pisik oldu zeytinyagi karisimli bi krem yazdi doktor gecer mi acaba :44:
-bide sutumun geldigini gogsumun sizlamasindan farkediyorum eger sutum azalirsa sizlama kesilir mi acaba:26:
20 kullanıcı konu okuyorken sorayım :))
rezene içiriem oğluma, günde ne kadar içirmeliyim??
ben çalışacak olsaydım emzirme düzeninde sağardım, bu demek oluyor ki, sabah kalkınca 1 kere, iş yerinde 12 ye kadar 1 kere, 12 den sonra 1 kere , eve gelince ve yatarken, 5 kere ideal bence, zaten öğünlerde yakında düşecek , benimki günde 5-6 öğün süt alıyor artık
berna ben neler yapıyorum bir bilsen, anlatsam deliye bağlamış dersin, çamaşır suyu ve türevi temizileyiciler yok benim evimde mesela, eşimin özel isteği nedeniyle yumuşatıcı sadece onun kıyafetlerine kullanılıyor, bulaşık deterjanımı kendim yapıyorum, şimdi yeni birşey keşfettim onu kullanmayı düşünüyorum, daha almadım ama sabun cevizi, bulaşık makinesi çamaşır makinesi elde bulaşık ev temizliği her yerde kullanılıyormuş.
mevsim ürünü değilse bizim eve girmez, çilek,kırmızı domates,büyük salatalık,kabuğu parlak portakal elma hiç yemeyiz, bunlar bir kısmı , hatta bir adım daha ileri gittim 2 hafta önce 8. kattaki ufak balkonuma bostan yaptım :) 5 domates,3 biber, 4 patlıcan fidem var, büyümeleri için sabırsızlanıyorum, Berra'nın sebzenin meyvenin tezgahta yetişmediğini bilmesi lazım ve ne yedirdiğimide benim bilmem lazım.
ayrıca organik yumurta dışında yumurta almıyorum, artık organik pazardan alışveriş yapıyorum gibi gibi gibi
ben bir deliyim :)
bugün hiç keyfim yok yaa
Eki Görüntüle 413457
Bebişlerini yıkamakta zorluk çekenler ve sakinleştiremeyenler için. Kovaya koyun sakinleşsin, tabi herhangi bir kovaya değil bu kova ergonomk. Anne karnında da böyle durduğu için bu şekilde oturmasında da problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?