- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.721
20 kullanıcı konu okuyorken sorayım :))
rezene içiriem oğluma, günde ne kadar içirmeliyim??
bunu bilmiyordum canım.ama son yıkadığımda çok ağlamıştı bundan sonra avucuna su dök öyle yavaş yavaş yıka başını demişti içimdeki ses böyle demişti(şaka değil ha gerçek) bana gariplerden geliyolar valla bazen
Citlenbik canim bence de lazim,
berkerdem canim alisir zamanla, bebisler suyu sever
Yasminka 2 gunde bazen 3 te oluyor
Bernysita canim bu anne karnindaki pozisyonlari. Kurbaga pozisyonuna cok yakin
Mervis ay ben de basina su dokuyorum ilk annem oyle yikadi doktor da uyarmadi hic, iyi ki soyledin
Kızlar bende basına su dokuyorum ama bunu ters cevırerek yapıyorum,yuzu asagıya sırtı bana bakacak sekılde,suyu az az dokuyorum boylelıkle nefes alabılıyo
bz ters çevrp başına birden döküyorz suyu böylece nefessiz kalmıyo..
yine fenalardayız....ağlamak istıyorum böğüre böğüre yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...uyu artık yiğit uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bi kaç gün giremedim ne çok sayfa birikmiş oku oku bitmiyo
grip oldum ben offf.. evde maskeyle dolaşıyorum hasret kaldım yavruma öpmeye koklamayaa
Irmık helvasını tarıftekı gıbı 40dk kısık ateste kavurdum,geeeet hıc guzel olmadı cok fazla kavrulmus tadı var,pffff beceremedım yıne ama azımlıyım ogrenıcem:)
yarın kızımın kalca ultrasonu cekılecek.ınsallah bı problem cıkmaz,ordan cıkıp guzel kızımla gezıcez ınsallah hava guzel olur..
kızlar???????????
ya kızlar bukadr delirmeyin yani hayatımızın gerçkleri die düşnyrm nereye kdr balkonda yetiştiriceksnz sebzelerini veya yetiştirdklern yeticekmi size yani bn bukdrının abartı oldugunu düşnyrm zamanında annelermz bizi böylemi büyüttü hayır
yani saglıksızmıyız biz yani ozmn bukdr ince düşünüyorsak aldıkları havayıda degştirmemiz gerek ?????????
Kızlar bende basına su dokuyorum ama bunu ters cevırerek yapıyorum,yuzu asagıya sırtı bana bakacak sekılde,suyu az az dokuyorum boylelıkle nefes alabılıyo
Kızlar işe ne zaman başlıyorsunuz bakıcınızı tuttunuz mu, ben yarın birisiyle görüşücem inşallah iyi biri çıkar anlaşırızı
Bakıcınızda neler arıyorsunuz bir de, neler yapmasını isteyeceksniz hiç bu konulardan konuşmadık.
ah cnm benim pazartesi iş başı maalesef biz yatılı 25 yaşında bi kız aldık annemde başında olacak annesi ile daha evvelde çocuk bakmış eli yatkın gibi bu hafta full beraberdik annem özellikle genç istedi bakalım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Amin canim benim bakici tek olcak, o yuzden cok secici olmam lazim:& senin bakici eve d yardim edicekmi, tv izleme vs yasak koyucak misin, neler konusmaliyim kadinla tam bilemiyorum
kızlar aşıdan sonra ateş kaça çıkarsa şurup vercez?? hemşire 37 dedi doktor 37.5 bizimki şu an 37-37.4 arası gidip geliyoo
kızlar aşıdan sonra ateş kaça çıkarsa şurup vercez?? hemşire 37 dedi doktor 37.5 bizimki şu an 37-37.4 arası gidip geliyoo
canım bizimki 38 olursa ilacı ver 39 olursa dra götür dedi. bizimkide 37,7 olunca ben bekleyemedim paranox yarım fitil verd,im sonra indi hemen sende istersen verebilirsin calpolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?