2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence deneyin cok rahat olur szn için. bebişler mutlu biz huzurlu

Kızlar bende basına su dokuyorum ama bunu ters cevırerek yapıyorum,yuzu asagıya sırtı bana bakacak sekılde,suyu az az dokuyorum boylelıkle nefes alabılıyo

bz ters çevrp başına birden döküyorz suyu böylece nefessiz kalmıyo..

onu bizde denedik kızlar ama bebişler artık kıpır kıpır durmuyorlar ilk tuttugumuz gbi.Allah korusun kulaklarına su kaçma ihtimali yüksek,orta kulak iltihabı cok yaygın bebişlerde bu yuzden.
bzm sıpa basıyo cıglıgı ters yıkayınca

yine fenalardayız....ağlamak istıyorum böğüre böğüre yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...uyu artık yiğit uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yine fenalardayız....ağlamak istıyorum böğüre böğüre yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...uyu artık yiğit uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım benimki dün 5 dk uyuydu 2saat uyanık durdu ağladı bugünde hep uyuyo sadece emmek için kalkıyo yine uyuyo ama dün beni çıldırttııı

Irmık helvasını tarıftekı gıbı 40dk kısık ateste kavurdum,geeeet hıc guzel olmadı cok fazla kavrulmus tadı var,pffff beceremedım yıne ama azımlıyım ogrenıcem:)
yarın kızımın kalca ultrasonu cekılecek.ınsallah bı problem cıkmaz,ordan cıkıp guzel kızımla gezıcez ınsallah hava guzel olur..

cnm 40 dk cok ya 10 15 dk pembeleşinceye kadar kavur yeterli :) ben öyle yapıyorum gayette güzel oluyor kısık mısıkda değil ateş normal yanan ateş
inş sorun yaşamazsınız cnm .

Son düzenleme:
Herkes de problemler aynı sanırım,dün sabaha karşı hatta ne karşısı bildiğiniz sabah 05:30 da uyuyabildi bizimki,gece biri bizi görse eminim ki çok gülerdi.Anne yani bendeniz sallan sandalyeyi pişşş pişşleyerek 5.viteste kullanırken babamız elinde saç kurutma makinası gözler bi açılır bi kapanır moddaydı.Denemediğimiz yöntem kalmadı,kolik ve gaz kelimelerini duymak bile istemiyorum artık,yarın doktora götürüces bi baksın bakalım ne dicek.Pazar günü de misafir var,evi görseniz engelli koşu için pek elverişli:)
Peri sormuş sanırım rezeneyi,milupa rezene kullanıyorum ben günde 100 ml kullanılabilir diyor.100 ml ye bi tepeleme tatlı kaşığı diyor ürünün üzerinde.
Hepimize Allah kolaylık versin,2 saatlik uykuyla cin gibi bütün gün dolaşana anne deniyormuş bunu da öğrenmiş oldum

tuba sana katılmıyorum,öncelikle gamzenın de dedıgı gıbı dunya annelerımızın bızı yetıstırdıgı dunya değil.
ben anadolu da küçük bi şehirde yaşıyorum ama yıne de yazın sebzemı balkonumda yetıstırır,çamasır mak. yumusatıcı yerıne sırke,bul. makıneme tuz yerıne kaya tuzu koyar,çayanlıklarımı kireç çözücüyle değil limon tuzuyla temızlerım.
amaaaaaan bosver demek kolay yol bence,keşke imkanıımz olsa da havayı da değiştirebilsek

Kızlar bende basına su dokuyorum ama bunu ters cevırerek yapıyorum,yuzu asagıya sırtı bana bakacak sekılde,suyu az az dokuyorum boylelıkle nefes alabılıyo

bende hep bu şekilde yıkıyorum,her akşam yıkıyorum kızımı hemde.şimdiye kadar bı sorun olmadı inş bundan sonra da olmaz...

Kızlar işe ne zaman başlıyorsunuz bakıcınızı tuttunuz mu, ben yarın birisiyle görüşücem inşallah iyi biri çıkar anlaşırızı
Bakıcınızda neler arıyorsunuz bir de, neler yapmasını isteyeceksniz hiç bu konulardan konuşmadık.

ah cnm benim pazartesi iş başı maalesef biz yatılı 25 yaşında bi kız aldık annemde başında olacak annesi ile daha evvelde çocuk bakmış eli yatkın gibi bu hafta full beraberdik annem özellikle genç istedi bakalım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Amin canim benim bakici tek olcak, o yuzden cok secici olmam lazim:& senin bakici eve d yardim edicekmi, tv izleme vs yasak koyucak misin, neler konusmaliyim kadinla tam bilemiyorum

Amin canim benim bakici tek olcak, o yuzden cok secici olmam lazim:& senin bakici eve d yardim edicekmi, tv izleme vs yasak koyucak misin, neler konusmaliyim kadinla tam bilemiyorum

cnm benim abimin kızınında bakıcısı var ve daha önce kreştede çalışmış ve çocuk gelişimi için bizden çok daha fazla şey biliyo ve ev işlerinide yapıyo kesinlikle ev işlerinede yardım etmesi gerektiğini belirt ve mümkünse yemekte yapsın çünkü benim kızım 3 aylık ve artık daha fazla uyuyo, yani bu bebekler gittikçe uslanacak ama bi kere yapmazsa dahada yaptıramazsın , sende eve gelince bebeğinle daha steril zaman geçirebilirsin böylelikle . tv yasak daha önce çocuk baktıysa kesinlikle referans al,bi önceki işinden neden ayrılmış bu konuda çok doğru söylemiyolar , bide çocuk değil bebek bakmışmı kendi çocuğu varmı , nacizane bunlara dikkat et derim .

kızlar aşıdan sonra ateş kaça çıkarsa şurup vercez?? hemşire 37 dedi doktor 37.5 bizimki şu an 37-37.4 arası gidip geliyoo

kızlar aşıdan sonra ateş kaça çıkarsa şurup vercez?? hemşire 37 dedi doktor 37.5 bizimki şu an 37-37.4 arası gidip geliyoo

canım bizimki 38 olursa ilacı ver 39 olursa dra götür dedi. bizimkide 37,7 olunca ben bekleyemedim paranox yarım fitil verd,im sonra indi hemen sende istersen verebilirsin calpolu.

canım bizimki 38 olursa ilacı ver 39 olursa dra götür dedi. bizimkide 37,7 olunca ben bekleyemedim paranox yarım fitil verd,im sonra indi hemen sende istersen verebilirsin calpolu.

bizimkide 37.5 i geçerse calpol ver dedi geçmedi şimdilik ama 37 nin altına da inmedi.. veriyim mi tekrarı 6 saat sonraymış aman ne zormuş bu ateş bekleme işi

ben anladım benim kızım 3-4 kişiden fazlasını sevmiyor. akşam misafirliğe gittik ama çığlık çığlığa geçti tüm gecemiz. kızımı alıp boş bi odaya geçince kucağımda susuyorr. ee çocukta haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…