- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.701
Eki Görüntüle 413457
Bebişlerini yıkamakta zorluk çekenler ve sakinleştiremeyenler için. Kovaya koyun sakinleşsin, tabi herhangi bir kovaya değil bu kova ergonomk. Anne karnında da böyle durduğu için bu şekilde oturmasında da problem yok
bugün hiç keyfim yok yaa
Eki Görüntüle 413457
Bebişlerini yıkamakta zorluk çekenler ve sakinleştiremeyenler için. Kovaya koyun sakinleşsin, tabi herhangi bir kovaya değil bu kova ergonomk. Anne karnında da böyle durduğu için bu şekilde oturmasında da problem yok
nedensizmi yoksa bi nedenimi var sıkıntının canım?
kızlar konu yıkamaktan açılmış bir soru. kaç günde bir yıkıyorsunuz bebişlerinizi?
ben çalışacak olsaydım emzirme düzeninde sağardım, bu demek oluyor ki, sabah kalkınca 1 kere, iş yerinde 12 ye kadar 1 kere, 12 den sonra 1 kere , eve gelince ve yatarken, 5 kere ideal bence, zaten öğünlerde yakında düşecek , benimki günde 5-6 öğün süt alıyor artık
berna ben neler yapıyorum bir bilsen, anlatsam deliye bağlamış dersin, çamaşır suyu ve türevi temizileyiciler yok benim evimde mesela, eşimin özel isteği nedeniyle yumuşatıcı sadece onun kıyafetlerine kullanılıyor, bulaşık deterjanımı kendim yapıyorum, şimdi yeni birşey keşfettim onu kullanmayı düşünüyorum, daha almadım ama sabun cevizi, bulaşık makinesi çamaşır makinesi elde bulaşık ev temizliği her yerde kullanılıyormuş.
mevsim ürünü değilse bizim eve girmez, çilek,kırmızı domates,büyük salatalık,kabuğu parlak portakal elma hiç yemeyiz, bunlar bir kısmı , hatta bir adım daha ileri gittim 2 hafta önce 8. kattaki ufak balkonuma bostan yaptım :) 5 domates,3 biber, 4 patlıcan fidem var, büyümeleri için sabırsızlanıyorum, Berra'nın sebzenin meyvenin tezgahta yetişmediğini bilmesi lazım ve ne yedirdiğimide benim bilmem lazım.
ayrıca organik yumurta dışında yumurta almıyorum, artık organik pazardan alışveriş yapıyorum gibi gibi gibi
ben bir deliyim :)
sen çok akıllı bir delisin gamze :)) ben de yaklaşık 2 yıldır organik ürünler kullanıyorum. doğaya o kadar çok zarar veriyoruz ki o güzel kokularına kanıp aldığımız deterjanlar yüzünden. köpükler çoğaldıkça biz zannediyoruz ki çamaşırlarımız-bulaşıklarımız çok güzel temizleniyor.
kullanmış olduğum ürünü cam masa kapı temizliğinde kullanabiliyorum . şampuanım-duş jelim-bebeğimin deterjanı bitkisel. ben de yumuşatıcı kullanmıyorum. ayrı ayrı ürün almıyorum.hatta eve temizlik için gelen kadın deterjanların nerede dedi. ben 1 ürün verdim kendisine işte bu dedim her yeri bununla temizleniyor. alışmış kadın tabii cam temizlyecisi ayrı kireç çözücü ayrı leke çıkarıcı v.s.v.s. sabun cevizini de araştırdım az önce. çok ilginç geldi. belki kullanabilirim. faydalı bilgilerinden yararlanmaya devammm
kızlar konu yıkamaktan açılmış bir soru. kaç günde bir yıkıyorsunuz bebişlerinizi?
bi de kızımı yıkarken güzelce soyduktan sonra küvetin filesine kyuyorum manken gibi yatıyor vücudunu yıkarken bi sorun olmuyorda kafasına suyu dökünce basıyor feryadı hiç durmuyor giysilerini nasıl giydireceğimi şaşırıyorum sürekli ağlıyor taki meme alana kadar
babası gelsin bizde akşam yıkıcaz kızımısen neden başına döküyorsun ki suyu,doktor bize kesinlikle başına su dökmek yok dedi,bebişler nefessiz kalıyorlarmış. Hem Şifa daki eski doktorum hem şimdi ki dedi. Avucuma döküyorum suyu sonra avucumla başına,başı geriye doğru eğik zaten. Kulaklarına kaçar diye korkuyorsakta bebek vazelinleri var eczanede,pamugu bebek vazelinine batırıp kulagına tıkıyorsun,ozaman pamuk su emmiyor,kulakları kuru kalıyor.saçlar bitince yüzünü yıkıyorum. gıkı çıkmıyor yoksa korkuyor bizimki çırpınıp ağlamaya başlıyor.
ya kızlar bukadr delirmeyin yani hayatımızın gerçkleri die düşnyrm nereye kdr balkonda yetiştiriceksnz sebzelerini veya yetiştirdklern yeticekmi size yani bn bukdrının abartı oldugunu düşnyrm zamanında annelermz bizi böylemi büyüttü hayır
yani saglıksızmıyız biz yani ozmn bukdr ince düşünüyorsak aldıkları havayıda degştirmemiz gerek ?????????
sen çok akıllı bir delisin gamze :)) ben de yaklaşık 2 yıldır organik ürünler kullanıyorum. doğaya o kadar çok zarar veriyoruz ki o güzel kokularına kanıp aldığımız deterjanlar yüzünden. köpükler çoğaldıkça biz zannediyoruz ki çamaşırlarımız-bulaşıklarımız çok güzel temizleniyor.
kullanmış olduğum ürünü cam masa kapı temizliğinde kullanabiliyorum . şampuanım-duş jelim-bebeğimin deterjanı bitkisel. ben de yumuşatıcı kullanmıyorum. ayrı ayrı ürün almıyorum.hatta eve temizlik için gelen kadın deterjanların nerede dedi. ben 1 ürün verdim kendisine işte bu dedim her yeri bununla temizleniyor. alışmış kadın tabii cam temizlyecisi ayrı kireç çözücü ayrı leke çıkarıcı v.s.v.s. sabun cevizini de araştırdım az önce. çok ilginç geldi. belki kullanabilirim. faydalı bilgilerinden yararlanmaya devammm
babası gelsin bizde akşam yıkıcaz kızımısen neden başına döküyorsun ki suyu,doktor bize kesinlikle başına su dökmek yok dedi,bebişler nefessiz kalıyorlarmış. Hem Şifa daki eski doktorum hem şimdi ki dedi. Avucuma döküyorum suyu sonra avucumla başına,başı geriye doğru eğik zaten. Kulaklarına kaçar diye korkuyorsakta bebek vazelinleri var eczanede,pamugu bebek vazelinine batırıp kulagına tıkıyorsun,ozaman pamuk su emmiyor,kulakları kuru kalıyor.saçlar bitince yüzünü yıkıyorum. gıkı çıkmıyor yoksa korkuyor bizimki çırpınıp ağlamaya başlıyor.
be de o siteye bakmıştım canım. tavuk meselesini napıcaz bilmiyorum. ben de eşimle konuşmuştum bu konuyu ya köye gidip tavuk alacağız ya da bi yerde besleyeceğiz dedim. :))Fili tuttuğum yerden bir de ben tarif edeyim...[/url]
sn ne kullanıyosun cnm bzde faydalanalm..bide şampuan duş jeli fln markası neki bitkisel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?