2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızım yıkarken çok ağlıyo yaa daha üstünü soyarken ağlamaya başlıyo bugünde yıkamak istiyorum ama kıyamıyorumm gerçi bugün uyuyacağı tuttu

bi de kızımı yıkarken güzelce soyduktan sonra küvetin filesine kyuyorum manken gibi yatıyor vücudunu yıkarken bi sorun olmuyorda kafasına suyu dökünce basıyor feryadı hiç durmuyor giysilerini nasıl giydireceğimi şaşırıyorum sürekli ağlıyor taki meme alana kadar

sen çok akıllı bir delisin gamze :)) ben de yaklaşık 2 yıldır organik ürünler kullanıyorum. doğaya o kadar çok zarar veriyoruz ki o güzel kokularına kanıp aldığımız deterjanlar yüzünden. köpükler çoğaldıkça biz zannediyoruz ki çamaşırlarımız-bulaşıklarımız çok güzel temizleniyor.
kullanmış olduğum ürünü cam masa kapı temizliğinde kullanabiliyorum . şampuanım-duş jelim-bebeğimin deterjanı bitkisel. ben de yumuşatıcı kullanmıyorum. ayrı ayrı ürün almıyorum.hatta eve temizlik için gelen kadın deterjanların nerede dedi. ben 1 ürün verdim kendisine işte bu dedim her yeri bununla temizleniyor. alışmış kadın tabii cam temizlyecisi ayrı kireç çözücü ayrı leke çıkarıcı v.s.v.s. sabun cevizini de araştırdım az önce. çok ilginç geldi. belki kullanabilirim. faydalı bilgilerinden yararlanmaya devammm

sn ne kullanıyosun cnm bzde faydalanalm..bide şampuan duş jeli fln markası neki bitkisel

babası gelsin bizde akşam yıkıcaz kızımı sen neden başına döküyorsun ki suyu,doktor bize kesinlikle başına su dökmek yok dedi,bebişler nefessiz kalıyorlarmış. Hem Şifa daki eski doktorum hem şimdi ki dedi. Avucuma döküyorum suyu sonra avucumla başına,başı geriye doğru eğik zaten. Kulaklarına kaçar diye korkuyorsakta bebek vazelinleri var eczanede,pamugu bebek vazelinine batırıp kulagına tıkıyorsun,ozaman pamuk su emmiyor,kulakları kuru kalıyor.saçlar bitince yüzünü yıkıyorum. gıkı çıkmıyor yoksa korkuyor bizimki çırpınıp ağlamaya başlıyor.

bunu bilmiyordum canım.ama son yıkadığımda çok ağlamıştı bundan sonra avucuna su dök öyle yavaş yavaş yıka başını demişti içimdeki ses böyle demişti(şaka değil ha gerçek) bana gariplerden geliyolar valla bazen

hayır benim hayatımın gerçeği değil sağlıksız zehir içinde bir yaşam, işin balkon kısmı sadece zevk için, eksik kalanını organik pazarlar karşılıyor, annem beni büyütürken meyve sebzelerde hormon kullanılmıyordu, bu kadar araba yoktu vücudumuz bu kadar kurşunla dolmuyordu,tavuklara antibiyotik verilmiyordu ve ben küçükken hiç 3 dakikada pişen tavuk yememiştim, ben küçükken yumurtanın şu an bize garip gelen doğal bir kokusu vardı...

evet biz sağlıksızız,doğan çocuklar doğuştan şeker tiroid hastası olarak doğuyor, hiç araştırdın mı kaç bin tane daha 4 yaşına gelmemiş çocuk insülün ile yaşıyor ve bunların ömrü en fazla 35-40 arası...

işte ben bunların hepsini araştırdım ve öğrendim, ve bu yüzden neyden ne kadar kaçabilirsem kardır benim kocamın ve en önemlisi bebeğimizin hayatı için, ben kızımın 8-9 yaşında adet görmesini tüylenmeye başlamasını istemiyorum, bu yüzdende şeker de dahil olmak üzere bir çok normal saydığımız zehirden,hormon bozuculardan kızımı korumalıyım, eğer ben ona böyle bir yaşamı aşılarsam, o emin olun ki bu yaşamı sürdürebilir, kimse bana okula başlayınce şeker yiyecek demesin, çünkü yemeyecek, eğer onun yerine sağlıklı alternatifler sunmuşsan ve tadını bilmiyorsa yemez yaşı kaç olursa olsun...

kızlar konu yıkamaktan açılmış bir soru. kaç günde bir yıkıyorsunuz bebişlerinizi?

her gün

süpersin canım, en ifrit olduğum şey, çaydanlıktaki sarılıkların çamaşır suyu ile temzilenmesi, şu blogu incele derim, ben onların yanında çok çömezim

Fili tuttuğum yerden bir de ben tarif edeyim...

Son düzenleme:
Citlenbik canim bence de lazim,
berkerdem canim alisir zamanla, bebisler suyu sever
Yasminka 2 gunde bazen 3 te oluyor
Bernysita canim bu anne karnindaki pozisyonlari. Kurbaga pozisyonuna cok yakin
Mervis ay ben de basina su dokuyorum ilk annem oyle yikadi doktor da uyarmadi hic, iyi ki soyledin

Kızlar bende basına su dokuyorum ama bunu ters cevırerek yapıyorum,yuzu asagıya sırtı bana bakacak sekılde,suyu az az dokuyorum boylelıkle nefes alabılıyo

bz ters çevrp başına birden döküyorz suyu böylece nefessiz kalmıyo..

az önce facede bi paylaşım vardı beğendiğim bi siteden.. PREMATÜR ANNELER.. bunu görünce hep Gamze geldiği için aklıma bi bakayım dedim vee Katkıda Bulunanlar kısmında Gamzenin adı var:)

Sana MAŞALLAH diyorum başka bişey demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…