2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

karıncam ben de masivanın kasıtlı ya da seni kırmak için söylediğini düşünmüyorum, burda birbirmize sabır telkin ederken aslında kendimize söylüyoruz o sözleri, hepimiz aynı yoldayız, hepimiz zaman zaman doluyoruz taşıyoruz, kimse kimseyi ne yargılıyor ne ayıplıyor, lütfen kararını tekrar gözden geçir aramıza dön..

Metsil,Zinco,prima,calpol,rezene,kimyon; aç mı? emiyor mu? gazı çıktı mı?... hayata dair öğrendiğim yeni kelimelerim,yeni cümlelerim ve minicik bir oğlum var artık...evlat kanmış canmış hiç bir tatda duyguda karşılığı yokmuş...İsteyen herkesin istediği zaman çocuğu olması dileğiyle her bayanın ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN her bayan anne olsun...Sertab'ın reklamda dediği gibi BİR TEK ANNEM OLSUN BANA BİRŞEY OLMAZ!

Kımsecıkler yok,pazar olunca e bıde anneler gunu olunca hepınız dısarılara attınız kendınızı
ben canı coook sıkılmıs bı sekılde yatak odamda aksamı edıcem galıba,haftanın basından berı salak gıbı bugunu bekledım
pazar olsunda esımle dısarı cıkalım dıye,bebek arabasınıda aldık artık bı mazaretı kalmadı dıye dusunurken,esımın bgn evde pc basında calısacagı tuttu...
Ustelıkte ben bukadar pazarı beklerken,tum gun calısacakmıs,hıc dısarı cıkamazmıs...
Salak gıbı kaldım tabı,cok acızım galıba,bu hallerede dustum yaa...
Ustelık bgn anneler gunu
benım ılk anneler gunum,
opmedı bıle....
Aglıyorum sadece zoruma gıdıyor,koyuyor yuregıme

Herkese Selam;

Ben aylardır burada bulundum ve gerçekten harika şeyler öğrendim,

Geçtiğimiz gün arkadaşlar bazen dayanamadıklarını,çok sinirlendiklerini, bebeklerine bağırdıklarını, ama sonra çok pişman olduklarını paylaşmışlardı, ve bende buna karşılık ''sinir ve stresin eğitilebilir oldğunu, daha yolun başında olduğumuza'' vurgu yapmak istemiştim, burada kimseyi hedef almamıştım, genel olarak yazmıştım...ama buna karşılık içine düştüğüm durum ''İnsanların anneliğini yargılamak ve topiğin huzurunu bozmak''

Kırılmalarına sebeb olduğum için Umutluyum ve Karıncamdan, topicteki huzurun bozulmasına sebeb olduğum içinde diğer arkadaşlardan özür dilerim... Hakkınızı helal edin....

üzülme canım yalnız değilsin

ben sevıyorum senı ya,yazdıkların kendımı okadar ıyı hıssettırıyorkı kendımı bana,bı kac arkadas daha var ne yazmıs dıye merak ettıgım,kımsınız nesınız nerelısınız kac yasındasınız bılmıyorum ama sızı sevıyorum
oyle ıste:)

yalnz değilsiniz bende varım eşim çok romantiktir hep sürprizler yapmaya bayılır ve ben çok beklenti yüklemişim bugüne dair. gece görevden geldi saat 1de annesini aradı anneler gününü kutladı ben baktım sadece hiçbişey demedim. gece sürekli bekledim hiç kutlamadı bile. sabahta benim annemle konustu onunda kutladı ve hiç aklına benimkini kutlamak gelmedi. çok şaşırdım unuttu desem onlarınkini kutladı beni anne yerine mi koyamadı daha çok üzüldüm suan işe gitti bakayım akşama kadar aklına gelecek mi benim de bir anne oldugum ve bir öpücükle de olsa kutlanılmak istediğimi.

hihi hih :))

benim işim olduğu zaman eşim sesimi taklit ederek oyalamaya çalışıyor kızımı,çok komik oluyor,karı sesli diyorum eşime

benimki de kutlamadı...bi de romantiktir güya!!!üzülmeyin kızlar...sanırım sadece çocuk annesinin anneler gününü kutlar diye düşünüyolar.biz eş olduğumuz için akledemiyolar onu...o kadar incelik beklemeyin erkeklerden....beyinleri düz çalışıyo ne de olsa

canım hzurumuzu filan bozmadın, düşünme öyle..bazen kendi açımızdan bakarak söylediklerimizin başkalarına kırıcı geleceğini farkedemiyoruz sadece...ben de dün feyzoss a aynısını yaptım sanırım..eşinden dert yanmıştı..ben de kendimi örnek göstererek benimki haftanın 3 günü gidiyo, sen bi güne izin ver, ne olacak gibisinden şeyler söyledim...tabi sonradan farkettimki herkes kendi gerçeğini yaşıyo..benim durumum daha kötü diye onun dert yanmaması gerektiğini söylememeliydim..çünkü insanın siniri bozukken sorunlarla daha iyi başetmiş birinin tavsiyesini istemiyor, sadece anlaşılmak - destek istiyor..benim söylediğim onu daha da gıcık etti belki, sonradan farkettim...öyle bişey yani...ama niyet önemli...eleştirmek için söylemediğini biliyorum, örnek vermekti belki amacın...üzme kendini,olur böyle şeyler....

bu arada bu akşam eşim geliyo inşallah, yarın da evimize dönücez....ve evde internet yok yani işbaşı yapana kadar bu benim topicte son günüm merak edersiniz belki nerelerde diye haber veriyim dedim...eve internet alma fikrini çok düşündüm ama etrafımda gördüğüm onlarca kötü örnek nedeniyle almamamya karar verdim...evde interneti dengeli kullanabilen erkek çok az çünkü...oyuna vs ye dalıp başından kalkmıyolar..ne aile kalıyo ne ortak paylaşım...o yüzden almıcam...ama sizleri de çok özlicem...

aa, kırk mevlüdümüzü yaptık biz, onu yazmayı unuttum....gerçi daha 2 gün sonra çıkıyo 40 ı ama annemler öyle müsait olduğu için erken yaptık...kalabalıktı baya...güzeldi...bolca dualar edildi...sizler için de dua ettim kuran okunurken...oğlum da dua esnasında uyandı, dinledi bi güzel.sonra da mışıl mışıl uyudu çok şükür, müsade etti bize :) ablamın evinde yaptık...çoğu onun arkadaşlarıydı zaten..çok heyecanlıydı...benden daha hevesliydi..aramızda 3 yaş var ama o benim küçük annem...doğuştn anne olarak yaratılmış :)

canım kendine iyi bak ozaman görüşmek üzere. eve int alma konusunda haklısın insanın iradesinin kuvvetli olması lazım bazen erkek bazende kadınlar nete fazla bağlanınca aile biraz ihmal edilmiş oluyor. dengeyi iyi korumak lazım. Allaha emanetsin

çenem açıldı, bişey daha söylicem :) ablamın bir buçuk yaşındaki afacan oğlu bebiş için sağdığım sütü gizlice kaçırıp bi güzel içmiş....dolayısıyla benim süt oğlum olmuş oldu :) bu durum üzerine ablam da benim ufaklığı emzirdi :) kuzenler süt kardeş oldu böylece :) bundan sonra doğan çocuklar da süt kardeş oluyo tabi...neyse, kızlar olursa oğlanlarla kardeş olcaklar, haram-helal sorunu olmaz, tesettür filan da gerekmicek..büyüdüklerinde de rahat rahat gezer tozarlar kardeş kardeş....yani zaten gezerlerdi de şimdi daha rahat oldu :)

eşim anneler günümü bugünden kutladı çok güzel bi kol saati almış düşünceli kocam benim

anacım maşallah de...burada toplucak eşlerimizi boğmayı planlıyoruz, sen gözümüze görünme hiç :) şaka şaka....tebrikler eşine...
ama diğer hanımlar, sakın cemileye bakıp da eşlerinize çemkirmeyin akşam :) adamlar doğumgününü-evlilik yıldönümünü zor öğreniyo, anneler günü beklemek nafile :)

Ayy kiyaamam ya kuzum.nasil da kacirmis icmis:kiskanmistir belii senin bebeyi...ama daha kucukmus de ..nasil hosuma gitti bi bilsen.benim icin sık yanaklarini lutfen

iiyi pazarlar kızlar kimsecikler yok herkezin anneler günü kutlu olsun bende bugün evdeyim eşim 3 te işe gitçek zaten geçen sene anneler gününde annesinin cenazesini kaldırdık biraz buruk geçiyo onun içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…