- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.821
maşaAllah barekAllah, Rabbim size bağışlasın, geleceğini güzel eylesin
Canım inşaAllah hayırlısı olsun, İnşaAllah gönlüne göre, içine sinen birisini bulursun, daha öncede dediğim gibi bebeğine para kazanmak hırsıyla bakanlardan değilde sevgiyle bakanlardan bulursun inşaAllahHepinize çok teşekkür ederim kızlar. Bakıcı işi çok zor gerçekten, işe başlamak ayrı dert. Ben de işten ayrılmayı düşündüm ama bizim medya sektörü çok büyük değil ve işimden çok memnunum, ayrıca bebişin geleceği ev vs almak için de çalışmak gerekli, ayrıca 6 sene bu iş için okudum sonuçta her neyse aileden gönüllü de olmayınca bakıcıya mecburuz sonuçta.
Bugün iki bakıcıyla görüştüm, birini sevdim gibi ama henüz karar veremedik bakalım, inşallah hayırlısı olur, bebişimi benim kadar sevecek bir bakıcımız olur.
oğlum neredeyse 11 saattir uyanık, gece dörtbuçuktan beri, minicik bedeni buna nasıl dayanıyor acaba
forumdan bir müddet uzaklaşmam gerektiğine kanaat getirdim..hoş yok olmam bişi değiştirmese de haber veriim dedim...Allah kolaylık versin.
iyi akşamlar kızlar herkes maç izliyor galiba:) canım kocamda buakşam maçı izleme planları yaparken göreve çağordılar sinirlenerek gitti. bende onun yerine izliyorum :9 o fanatik gslı bende fbli bakalım hangimiz kazanacaz. Şampiyon Fenerbahçe
selam sevgili anneler sorun bendemi yoksa yeni anne olan herkes böylemi bilmiyorum bebeğimi kimseyle paylaşamıyorum doğduğundan bu yana 4 yıl bekledik tedaviyle oldu bundanmıdır bilmiyorum ne annem ne eşim kimse almasın tek ben ilgilenmek istiyorum saçmalık bu yaptığım biliyorum ama yapamıyorum eşim işten gelip çocuğu alınca bi bahane bulup kucağıma alıyorum annem veya başkası aldığındada öyle 5 dakka duruyo hemen alıyom annem kırılmasın diye söylüyorum anne gücenme elimde değil diye allahtan anlayış gösteriyo kayınvalidem bugün ağzına çikolata sokuyo tadını alsın diye kızdım anne yapma alışır memeyi kabul etmez diye biz yaptık çocuklarımıza bişeymi oldu diyip umursamadı onun elinden almak zorunda kalıyorum artık kimseyide kırmak istemiyorum aslında ama çocuğumuda almasınlar istiyorum hatta eşim çocuk cok ağladığında kızıyo onla kavga ediyorum ben oğluma bağımlımıyım ya :26:
Eşimde cafe ye gidip izlemek istedi korktum göndermedim benzese en büyük fb
Canım inşaAllah hayırlısı olsun, İnşaAllah gönlüne göre, içine sinen birisini bulursun, daha öncede dediğim gibi bebeğine para kazanmak hırsıyla bakanlardan değilde sevgiyle bakanlardan bulursun inşaAllahbu arada dediğin gibi kesinlikle çalışmamız gerekli,hele birde Ankara istanbul gibi büyük şehirlerde daha zaruri oluyor, inşaAllah oğluşum iki yaşına gelsin bende döneceğim işime, hayırlısı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
selam sevgili anneler sorun bendemi yoksa yeni anne olan herkes böylemi bilmiyorum bebeğimi kimseyle paylaşamıyorum doğduğundan bu yana 4 yıl bekledik tedaviyle oldu bundanmıdır bilmiyorum ne annem ne eşim kimse almasın tek ben ilgilenmek istiyorum saçmalık bu yaptığım biliyorum ama yapamıyorum eşim işten gelip çocuğu alınca bi bahane bulup kucağıma alıyorum annem veya başkası aldığındada öyle 5 dakka duruyo hemen alıyom annem kırılmasın diye söylüyorum anne gücenme elimde değil diye allahtan anlayış gösteriyo kayınvalidem bugün ağzına çikolata sokuyo tadını alsın diye kızdım anne yapma alışır memeyi kabul etmez diye biz yaptık çocuklarımıza bişeymi oldu diyip umursamadı onun elinden almak zorunda kalıyorum artık kimseyide kırmak istemiyorum aslında ama çocuğumuda almasınlar istiyorum hatta eşim çocuk cok ağladığında kızıyo onla kavga ediyorum ben oğluma bağımlımıyım ya :26:
Canım sebebi ne? Umarım bir hatamız olmamıştır.
40 kontrolunde doktorum korunma yontemlerını anlattı secenek sundu bana karar vermem için , biri hap, biri kola bır çip takılıyormuş, spiral, 3 ayda bir iğne sizler belirlediniz mi?
Berra son 1 saattir bana bağlı ve ben ütü yapıyorum :)
forumdan bir müddet uzaklaşmam gerektiğine kanaat getirdim..hoş yok olmam bişi değiştirmese de haber veriim dedim...Allah kolaylık versin.
nasılsınız kızlar? bizde bugün avm gittik dolaştık slinge oturtum zırladı kucagımda taşıdım bütün gezinti süresince. :) şimdiden anneler gününüz kutlu olsun..
benim eşimde arkadaşlarına gitti maç izlemeye. :)
kızlar ya benim acilen zayıflamam lazım emzirirken ne yapabilirim? spora başladım ama zaman alır o. eşim çok zayıf ve ben yanında dana gibi duruyorum. artı kıskanmadıgını söyledi geçenlerde kimse bakmaz bu halinle falan gibilerinden takıldı inirim zıpladı.eski halime dönmeliyim ama nasıll???? diyat falan yapamam mı?
nasılsınız kızlar? bizde bugün avm gittik dolaştık slinge oturtum zırladı kucagımda taşıdım bütün gezinti süresince. :) şimdiden anneler gününüz kutlu olsun..
benim eşimde arkadaşlarına gitti maç izlemeye. :)
kızlar ya benim acilen zayıflamam lazım emzirirken ne yapabilirim? spora başladım ama zaman alır o. eşim çok zayıf ve ben yanında dana gibi duruyorum. artı kıskanmadıgını söyledi geçenlerde kimse bakmaz bu halinle falan gibilerinden takıldı inirim zıpladı.eski halime dönmeliyim ama nasıll???? diyat falan yapamam mı?
spirali eşim taktırma agrı sızısı olur dedi ben korunurum dedi. bakalım nasıl olcak
saol canım seninde anneler günün kutlu olsun yarını heyecanla bekliyorum acaba eşim bi güsellik yapcak mı hediye olmasada önemseyip bi öpücükle kutlasa yeter :))
canım zayıflama içinde bende sana verilen önerilerden faydalanabilirim:)
s
cnm ya bende halkalı sling var ve onda rahat edemiyor yada ben bi becerip oturtamadım
eşim anneler günümü bugünden kutladı çok güzel bi kol saati almış düşünceli kocam benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?