- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.841
saol canım seninde anneler günün kutlu olsun yarını heyecanla bekliyorum acaba eşim bi güsellik yapcak mı hediye olmasada önemseyip bi öpücükle kutlasa yeter :))
canım zayıflama içinde bende sana verilen önerilerden faydalanabilirim:)
gel ozaman beni takiple diyet yaz 70ile 79 olupta zayıflamak isteyenler formuna gir ben genelde oradayım
aman sen spirali aklından bile geçirme ilk çocuktan sonra olmaaaas :))
bende senin bi eşin sayılırım komşuluk yerde
iyice kafayı yedim evde otur otur
Diyeti bırak, 1-2 gün koşturmadan yemek yiyemedim doğru düzgün sütüm hemen sıfır noktasına indi.. emzirirken sağlıklı beslenmeli ama ağır diyetler filan şu an bize göre değil bence... LAGRIMA benim eşim de çok zayıf şu an ben de yanında balina gibiyim :) ama yavruşuma değer... ona bi damla anne sütü gitsin de, 6. aydan sonra hep beraber başlarız diyete
eşim şu anda totem yapıyor, dünya ile olan ilişkisi kesik durumda , ben maç izliyorum ve tabi ki Berra benimle bütünleşik yaşamına devam ediyor :)
halka sling in çok rahat olmadığını, bir kaç hafta önce arkadaşlar ilk sorduğunda söylemiştim, yaşadıklarının normal olduğunu düşünüyorum, you tube dan ring sling diye ara videolarını izle bakalım, belki sen bir yerde yalnış yapıyor da olabilirisn...
selam kızlar biz kızımla 3 gündür gece gündüz geziyoruz alış veriş yapıyoruz, sohbetlere, bebek görmelere gidiyoruz büyüdü kuzum ya
nasılsınız ???
bi süre annemdeydik yeni geldik ....
ben bişi sorcam benim kızım hala her alt açmamda kakasını yapmış oluyor bu normal mi sizce ???
forumdan bir müddet uzaklaşmam gerektiğine kanaat getirdim..hoş yok olmam bişi değiştirmese de haber veriim dedim...Allah kolaylık versin.
Birde bebeği uyumadığı için sinirlenen annelere şaşırıyorum, eminim kimse benim kadar uykusuz kalmamıştır, çünkü benim özel bir nedenim var, ben işitme engelliyim(İşitme cihazı takarak duyuyorum) ve yıllarca sessiz bir ortamda uyumaya alışmışım, beni hep uyannma saatinde ya ailem, ya eşim yada öğrenci evlerinde arkadaşlarım uyarmışlardır, ben doğum yaptığım andan itibaren oğlumu duyabilmek için işitme cihazımla yattım, ve sessiz bir ortamda uyumaya alışkın bir insan olarak kendi nefes alışıma, yorganın hışırtısına uyuyamadım, annem kızım bende yanında yatayım sen kulaklığını çıkar, biraz dinlen diyordu ama kabul etmedim, çünkü buna alışmam gerekiyordu ve ebn Ankarada kaldığım sürece neredeyse hiç uyumadım diyebilirim,oğlumda uyumuyordu zaten ama asla uykusuzluğumu sinirimi ona yansıtmadım, yansıtmamda, Rabbim bana bir emanet vermiş, hemde benimde çok sevindiğm, sahip olmayı istediğim bir emanet, insanlar bu evlada sahip olmak için nelerini feda ediyorlar, birde şimdi uyumuyor, uykusuzum diye sinirlerinize hakim olamazsanız ileride daha tahammülsüz, sabırsız olursunuz, en ufak hatasında bağırıp çağıran anne-babalardan olursunuz, bence bu sinir-stres eğitilebilir, lütfen kendinizi şimdi eğitin ki ileride daha dayanıklı olasınız
umutluyum78 den alıntı
tutaıycam gene kendimi lütfen yanlış anlaşılmasın sadece bende özgürce fikrimi belirtmek istiyorum..........ben burada kimsenin bende dahil olmak üzere cocuğuna karşı bir isyanı yok herbirimiz değişik yaşam tarzından gelerek anne olduk kaldıki kendi adıma konuşaym evin her işi dahil olmak üzere bebeğimle kendim ilgileniyorum hatta hastaneden çıktığım 2. günü banyoları temizleyip evdekilere yemek hazırlamıştım ama bir kısmınız şu zamana kadar aile desdeği ile bebeğini kucağından indirmedi...hatta yemeğini önünüze kondu...bildiğim kadarıyla eşleri yardım edenlerde var içinizde gece kalkıp mamasını yediren yada camlarını silen gibi benim eşim yediği yemeğin tabağıını bile masadan kaldırmaz....ne kadar kötü değilmi halbuki bu bebek sadece anneyle değil babaylada bişeyler paylaşmalı yorgun bir anneden ne bekliyebilirsinizkki kaldıki kimseye birşey anlatamayıp yardım edecek kimsesi yoksa kimse evladına bakmakla skılmaz bazen ben onun ağlamsndan keyif alıyorum çok komik oluyo çünkü numaradan ağladığında ama kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok ben bunu cok yapıyorum ben bunu şöyle yapıyorum ay siz nasıl katlanamıyosunuz vs gibi lütfen unutmayın buradaki herkez sizin kadar ANNEEEEEEEEEEEEEEEE.......
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
:
:
aslında umutluyum78 benim fikrimi çok güzel açıklamış..
cevap vermemek ayıp olurdu arkadaşlar..gecen yeter artık yiğit uyuuuu yazmıştım ..masiva alıntı yapmadan yazmış olsada ben bu mseja alındım..ogün çok gergindim yorgunluktan harap olmuştum bunalmıştım....herkes gibi bizde çocumuzu seviyoruz ...insan sabır taşı değil biyerde çatlıyor bunda Şaşıracak birşey yok..
size göre basit bir sebeb olabilir ama benim canımı sıktı.kendimi tam olarak anlatamadım ama anlayan anlamıştır.Sanırım bu ortamı fazla ciddiye alıp bağlandım.Hakkınızı helal edin edindiğim bilgiler için herkese teşekkürler..Biraz uzaklaşayım .
Sevgili Anneler,
Ben bir prematüre anneyim...
Bizlerin biraz daha sancılı bir süreci oldu anne olabilmek adına...
Kızım Berra 18 Ocak günü katıldı aramıza, ben anne olduğumu 4 Şubat günü anlamaya başladım.
Bugün benim ilk anneler günüm, daha önce aman sevgililer günü gibi ticari bir gün derdim, bugün anlıyorum ki hiç öyle değilmiş.Herkes için bu sıfata erişmek hemen elde edilir birşey olmadığından bu günde o kadar kıymetli değerli.
Berra'ya bana bu sıfatı elde ettirdiği için,onun annesi olmamı sağladığı için teşekkür ederim,eşim Levent'e bana bu duyguyu yaşattığı için, ve bu duyguları huzurlu bir evde, sevgi ile bakan gözlerle ve çok daha sonraki anneler günlerinde de yanımda olacağına emin olduğum hissini bana verdiği için çok teşekkür ederim.
Hepimizin anneler günü kutlu olsun..
Eki Görüntüle 414556
selam kızlar biz kızımla 3 gündür gece gündüz geziyoruz alış veriş yapıyoruz, sohbetlere, bebek görmelere gidiyoruz büyüdü kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?