2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:)
emzirirken yapılabilen bi diyetmi?
gel ozaman beni takiple diyet yaz 70ile 79 olupta zayıflamak isteyenler formuna gir ben genelde oradayım

bende yedim valla :) taktırmıcam da bakalımeşim nasıl koruncak.. siz nasıl korunuyorsunuz?
aman sen spirali aklından bile geçirme ilk çocuktan sonra olmaaaas :))
bende senin bi eşin sayılırım komşuluk yerde
iyice kafayı yedim evde otur otur

aynen öyle oluyor cnm agır bir diyet değilde daha hafif bi diyet olabilirmiki. tabiki değer ama kendimide kötü hissediyorumböyle.
ben okumadım oraları cnm . tmm ararım sağol.

Kızlarrr iyi ki bu forum açılmış ve sizi uzaktan da olsa tanımışim. Hamileliğimin en basından beri takipteyim çok stresli günlerimiz oldu şükür hepimiz Saglikla aldık kucağımıza yavrularımızı. Eşlerimiz gerekli hassasiyeti göstermese de boşverin yavrumuzun bir gülüşü dünyaya bedel!!!Yarin kendimize bakalım kendimiz icin süslenelim.Moralimizi bozmayalım. İlk anneler gunünüz kutlu olsunn .Yavrularimizla nice mutlu seneler bizim olsun...

selam kızlar biz kızımla 3 gündür gece gündüz geziyoruz alış veriş yapıyoruz, sohbetlere, bebek görmelere gidiyoruz büyüdü kuzum ya

ben çıkıyorumkızlar anneme bırakıyorum oğluşumu uyuyayım biraz.öptm sizi. yarın görüşrüüz inşş

sadece kızımı alıp gitmek istiyorum sakin ve huzur dolu bir yere...ah kızım Allah hep bahtını şansını açık etsin...sen bana en güzel hediyesin..bunca çirkinliğin içinde güzel olan tek şey sensin...

Slm ben geldim özledim burayı gecmise bı bakayım epey ara verdim yüksek ihtimalle okurken uyuya kalcam

İyi geceler herkese

nasılsınız ???
bi süre annemdeydik yeni geldik ....
ben bişi sorcam benim kızım hala her alt açmamda kakasını yapmış oluyor bu normal mi sizce ???

benim kızımda öyle canım,günde 9-10 a cıkarttı kakasını . temizliyorum altını ardından bi pırttt sesi geliyo ki bez dolmuş,her gaz cıkardıgında kaka fıskırıyo,kaç kez üstüm battı bi bilsen eger kilo alımı yeterli ise sorun yoktur canım.

Eki Görüntüle 413978

işte kızlar benim minik prensesim

forumdan bir müddet uzaklaşmam gerektiğine kanaat getirdim..hoş yok olmam bişi değiştirmese de haber veriim dedim...Allah kolaylık versin.

hayırdır kuzum ? umarım kötü birşey yoktur. geçmişe göz attım ama tekrar girip brsey yazmamıssın. umarım ugrarsın ynee.

bebişinn cook tatlı masallahh cicişlerinide giymiş annesi süslemiş kuzusunu

Sevgili Anneler,

Ben bir prematüre anneyim...
Bizlerin biraz daha sancılı bir süreci oldu anne olabilmek adına...
Kızım Berra 18 Ocak günü katıldı aramıza, ben anne olduğumu 4 Şubat günü anlamaya başladım.
Bugün benim ilk anneler günüm, daha önce aman sevgililer günü gibi ticari bir gün derdim, bugün anlıyorum ki hiç öyle değilmiş.Herkes için bu sıfata erişmek hemen elde edilir birşey olmadığından bu günde o kadar kıymetli değerli.

Berra'ya bana bu sıfatı elde ettirdiği için,onun annesi olmamı sağladığı için teşekkür ederim,eşim Levent'e bana bu duyguyu yaşattığı için, ve bu duyguları huzurlu bir evde, sevgi ile bakan gözlerle ve çok daha sonraki anneler günlerinde de yanımda olacağına emin olduğum hissini bana verdiği için çok teşekkür ederim.

Hepimizin anneler günü kutlu olsun..

nasıl ya, dün öğlen 5 kullanıcı yoktu 10 kişi mi var gecenin bu saatinde, hepimizin veleti erken kutlama mı yapıyor :)

:
aslında umutluyum78 benim fikrimi çok güzel açıklamış..

cevap vermemek ayıp olurdu arkadaşlar..gecen yeter artık yiğit uyuuuu yazmıştım ..masiva alıntı yapmadan yazmış olsada ben bu mseja alındım..ogün çok gergindim yorgunluktan harap olmuştum bunalmıştım....herkes gibi bizde çocumuzu seviyoruz ...insan sabır taşı değil biyerde çatlıyor bunda Şaşıracak birşey yok..
size göre basit bir sebeb olabilir ama benim canımı sıktı.kendimi tam olarak anlatamadım ama anlayan anlamıştır.Sanırım bu ortamı fazla ciddiye alıp bağlandım.Hakkınızı helal edin edindiğim bilgiler için herkese teşekkürler..Biraz uzaklaşayım .

Son düzenleme:

canım herkes kendi yaşadığını en iyi bilir..masiva da bunu kötü niyetle yazmamıştır, emin ol...onun çok özel bi durumu olduğu için daha hassas olması normal...ama bu gitmeni gerektirmez...burada bişeyler paylaşıp rahatlıyoruz, çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz zaten...sen yeter artık demişsin, onda ne varki, ben bi gün çok çileden çıkmıştım ilk günlerde, bi an içimden ölse de kurtulsam diye geçti...kimseye söylemedim tabi bunu ama bu alışma süreci çok zor, insan bazen kendini bile kaybedebiliyo...ve ben de çocuğumu seviyorum..o aklımdan geçen korkunç vesveseye rağmen...

senin de canım..günün kutlu olsun topiğimizin ilk annesi :) tabi bendeniz de son annesi olarak kendimi de kutluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…