2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağolasın canım..herkeşler süsülenip gezmelere çıktı zaar, kimse yok :)

şampiyon oldukkkkkkkkkkkkkkkk

gözün aydın

canım arkadaşlar demiş ama bence de zorla biraz kendini, huy haline gelmesin bu durum..bebeğin için sağlıklı olmaz, özellikle de ilerleyen yaşlarında...

Ayy kiyaamam ya kuzum.nasil da kacirmis icmis:kiskanmistir belii senin bebeyi...ama daha kucukmus de ..nasil hosuma gitti bi bilsen.benim icin sık yanaklarini lutfen

sorma yaa, ben de çok güldüm..zaten ben süt sağarken dikkatli dikkarli izliyodu, ilgisini çekiyo..kaç kere de yavaşça gelip biberonu aldı, elinden aldım..artık yüksekt bi yere bırakıyodum almasın diye...ama unutmuşum ortada..o da zaten fırsat kolluyoya, almış hemen..bi de öbür odaya gitmiş ben görmeyim diye..orda içmiş :)bebeğin olduğunuda biliyo eşşek...bebenin sütüüü diyo yakalayınca :)

ilk anneler gününde kızmla yalnız evdeyiz..dün akşam pek güzel şeyler yaşanmadı evde..çarşamba günü annem gelcek eşim yakamızı bırakırsa annemlere gitmek istiyorum uzun bi sürede gelmemek..yalnızım ama ilk defa mutsuz değilim çünkü kızım var yanımda gözümün içine bakıp en saf en masum şekilde gülümseyen varsın başkası gülesin yüzüme..hayat herkes için güzel herkes için iyi herkes için adil olmuyor maalasef...

dün acele çıktım, yazamadım..dünden belliydi canının sıkkın olduğu...o kadar ciddi mi durum ya umarım halledersiniz....annenlere gidip kafa dinlemek biraz iyi gelir belki..belki eşin de sizi özler, anlar biraz hatalarını...dualarımız seninle....

kızlar bu anneler günü babalar günü sevgililer günü bna biraz arabozucu günler gibi geliyo yaa :)) herkes burda paylaşıyo sonra o gidiyo aa eşim tam bi öküz hiçbişey yapmadı bak onun kocası ne gzl şeyler yapmış bnmkinde nerdeee fln gibi modlara giriliyo ister istemez..boşverin arkadaşlar takmayın bu günleri..biliyorum insan bekliyo..bnm eşim böyle günlere fln hayatta değer vermez..ama bilirimki bni yürekten sever 1 dediğimi 2 etmez çok istediim bişey varsa o günü bu günü beklemez..ama ne bi doğumgünü kutlar ne bi sevgililer günü nede anneler gnü..bn hiç kafama takıpta huzurumuzu saçma sapan bişey yüzünden bozmamaya çalışıyorm..sizde lütfen gerilmeyin siz dünyanın en güzel en fıstıki makam annelerisiniz zaten canlarımm
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..TÜM GÜZEL GÜNLER ANNELERİN OLSUN..
bnmde olsun :))

salihacım kırkın hayırlı olsun hadi snde atlattın :))

cnm geçenlerde bi video izledim uzman tvde..emziren annelerin kardiyo hareketlerinden uzak durmalarını söylüyodu..çünkü çok terleyip yorulunca vücut toksin mi ne salgılıyomuş buda sütle bebeğe geçiyomuş..zararlıymış yani..emziren annelerin daha çok yumuşak ve yavaş hareketlerle vücutlarını sıkılaştırabilceklerini söylüyodu..

yanlış yapıyosun hemde çok yanlış..snn daha çok kocana bebeğin zevkini tattırman lazım onu bebekten uzaklaştırmak yerine..çünkü onlar bizim gbi anlayamıyolar bu durumu tam olark..bz onları aylarca taşıdık içimizde büyüdüler sonra zahmetlerle doğurduk ve içgüdüsel olarak onlar için içimiz gidiyo..ama babalar yavaş yavaş alışıyo ve öğreniyo..bu onlar için çok farklı bi durum sn kocanı bu sevgiden bu yakınlaşmadan mahrum bırakamazsın ve bırakmamalısın..ilerde sorunlara yol açabilir..onu daha çok kucağına ver daha çok yakınlaşsın anlasın baba olmanın zevkini yavrusuyla iletişimi olabildiince yakın olsun oda öğrensin onunla başa çıkmayı..

eşim marketlerden falan alamadığı için ben de kullanmıştım onlardan. bi ara başbakanın üç çocuk politikası var bunlar güvenilirmi acaba diye düşünmedik değil ama bişeycik olmadı

snn msjını okumadan önce eşimle okuyoduk bu sağlık ocağı olayını aynı şeyi bn söyledm..hemşire soruyomuş kaç çocuğunuz var..2..o zmn alın..patlak prezervatif. :)))

haklısın canım çocuk ağladığında tahammül edemiyo ağlamadığında bile acık bakıp hemen beni çağırıyo sen nasılsa susturursun deyip bu işe dur demek lazım yoksa ilerde çok sorun yaşarız çocuk onunda çocuğu demi haksızlık yapıyorum hem bebeğime hem babasına bugünden itibaren tavrımı değiştiriyorum artık :128:

kardiyo yapcak halimiz vaktimiz mi var ki, benim yaptığım kardiyo bebişi kucağıma alıp ayakta hareket edip pışpışlamak:)

kardiyo yapcak halimiz vaktimiz mi var ki, benim yaptığım kardiyo bebişi kucağıma alıp ayakta hareket edip pışpışlamak:)

genel olarak söylemedim..lagrima arkadaşımız spora yazıldını söylemişti geçende..spor salonundada genelde kardiyo yapılıyo onu uyarmak için söyledim yoksa evde zaten kardiyo yapamayız..

bizimki bir kısır döngüsü sonu hiç gelmeyen..büyük bir aşktan kalan hayal kırıklıkları...ruhum çok yorgun...inşallah gidebilirsem iyi gelecek eminim..umarım hep umuyorum tek ummaklada kalmayıp bişeler yapıyorum ama ne olur sonumuz bilmiyorum..

ilginç değilmi, hiç birbirimizi tanımıyoruz,
kimiz neyiz bilmiyoruz ama en yakınımızmış gibi
birimizin başına bişey gelince dertlenebiliyoruz..
inan yüreğim burkuldu cnm bnm hani okurken
keşke yapabileceğim bişey olabilse diyorum,
sutlucorek onderya sen ve nickini şuan hatrlayamadıgım
bikaç arkadaş var eşleriyle problem yaşayan,
sizler için bişeyler yapmayı okadar isterdimki,
tek yapabileceğim şeyi yapıp size dua ediorum kuzum,
rabbim büyüktür o istese olmayacak hiçbirşey yoktur,
rabbim meleğinin yüzü suyu hürmetine yardımcınız olsun..

Hepinizin anneler günü kutlu olsun güzel anneler:)
Alya'm hepinizin anneler gününü bu fotoyla kutluyor :)

Eklentiler

• $577919_412264478805906_100000670720340_1272392_1521038421_n.webp
    29 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…