- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.881
Kızlarrr iyi ki bu forum açılmış ve sizi uzaktan da olsa tanımışim. Hamileliğimin en basından beri takipteyim çok stresli günlerimiz oldu şükür hepimiz Saglikla aldık kucağımıza yavrularımızı. Eşlerimiz gerekli hassasiyeti göstermese de boşverin yavrumuzun bir gülüşü dünyaya bedel!!!Yarin kendimize bakalım kendimiz icin süslenelim.Moralimizi bozmayalım. İlk anneler gunünüz kutlu olsunn .Yavrularimizla nice mutlu seneler bizim olsun...
şampiyon oldukkkkkkkkkkkkkkkk
selam sevgili anneler sorun bendemi yoksa yeni anne olan herkes böylemi bilmiyorum bebeğimi kimseyle paylaşamıyorum doğduğundan bu yana 4 yıl bekledik tedaviyle oldu bundanmıdır bilmiyorum ne annem ne eşim kimse almasın tek ben ilgilenmek istiyorum saçmalık bu yaptığım biliyorum ama yapamıyorum eşim işten gelip çocuğu alınca bi bahane bulup kucağıma alıyorum annem veya başkası aldığındada öyle 5 dakka duruyo hemen alıyom annem kırılmasın diye söylüyorum anne gücenme elimde değil diye allahtan anlayış gösteriyo kayınvalidem bugün ağzına çikolata sokuyo tadını alsın diye kızdım anne yapma alışır memeyi kabul etmez diye biz yaptık çocuklarımıza bişeymi oldu diyip umursamadı onun elinden almak zorunda kalıyorum artık kimseyide kırmak istemiyorum aslında ama çocuğumuda almasınlar istiyorum hatta eşim çocuk cok ağladığında kızıyo onla kavga ediyorum ben oğluma bağımlımıyım ya :26:
iiyi pazarlar kızlar kimsecikler yok herkezin anneler günü kutlu olsun bende bugün evdeyim eşim 3 te işe gitçek zaten geçen sene anneler gününde annesinin cenazesini kaldırdık biraz buruk geçiyo onun içinn
Ayy kiyaamam ya kuzum.nasil da kacirmis icmis:kiskanmistir belii senin bebeyi...ama daha kucukmus de ..nasil hosuma gitti bi bilsen.benim icin sık yanaklarini lutfen
anam, bu çok komikmiş :) eşin kafa adam heralde :)
ilk anneler gününde kızmla yalnız evdeyiz..dün akşam pek güzel şeyler yaşanmadı evde..çarşamba günü annem gelcek eşim yakamızı bırakırsa annemlere gitmek istiyorum uzun bi sürede gelmemek..yalnızım ama ilk defa mutsuz değilim çünkü kızım var yanımda gözümün içine bakıp en saf en masum şekilde gülümseyen varsın başkası gülesin yüzüme..hayat herkes için güzel herkes için iyi herkes için adil olmuyor maalasef...
salihacım kırkın hayırlı olsun hadi snde atlattın :))aa, kırk mevlüdümüzü yaptık biz, onu yazmayı unuttum....gerçi daha 2 gün sonra çıkıyo 40 ı ama annemler öyle müsait olduğu için erken yaptık...kalabalıktı baya...güzeldi...bolca dualar edildi...sizler için de dua ettim kuran okunurken...oğlum da dua esnasında uyandı, dinledi bi güzel.sonra da mışıl mışıl uyudu çok şükür, müsade etti bize :) ablamın evinde yaptık...çoğu onun arkadaşlarıydı zaten..çok heyecanlıydı...benden daha hevesliydi..aramızda 3 yaş var ama o benim küçük annem...doğuştn anne olarak yaratılmış :)
nasılsınız kızlar? bizde bugün avm gittik dolaştık slinge oturtum zırladı kucagımda taşıdım bütün gezinti süresince. :) şimdiden anneler gününüz kutlu olsun..
benim eşimde arkadaşlarına gitti maç izlemeye. :)
kızlar ya benim acilen zayıflamam lazım emzirirken ne yapabilirim? spora başladım ama zaman alır o. eşim çok zayıf ve ben yanında dana gibi duruyorum. artı kıskanmadıgını söyledi geçenlerde kimse bakmaz bu halinle falan gibilerinden takıldı inirim zıpladı.eski halime dönmeliyim ama nasıll???? diyat falan yapamam mı?
selam sevgili anneler sorun bendemi yoksa yeni anne olan herkes böylemi bilmiyorum bebeğimi kimseyle paylaşamıyorum doğduğundan bu yana 4 yıl bekledik tedaviyle oldu bundanmıdır bilmiyorum ne annem ne eşim kimse almasın tek ben ilgilenmek istiyorum saçmalık bu yaptığım biliyorum ama yapamıyorum eşim işten gelip çocuğu alınca bi bahane bulup kucağıma alıyorum annem veya başkası aldığındada öyle 5 dakka duruyo hemen alıyom annem kırılmasın diye söylüyorum anne gücenme elimde değil diye allahtan anlayış gösteriyo kayınvalidem bugün ağzına çikolata sokuyo tadını alsın diye kızdım anne yapma alışır memeyi kabul etmez diye biz yaptık çocuklarımıza bişeymi oldu diyip umursamadı onun elinden almak zorunda kalıyorum artık kimseyide kırmak istemiyorum aslında ama çocuğumuda almasınlar istiyorum hatta eşim çocuk cok ağladığında kızıyo onla kavga ediyorum ben oğluma bağımlımıyım ya :26:
eşim marketlerden falan alamadığı için ben de kullanmıştım onlardan. bi ara başbakanın üç çocuk politikası var bunlar güvenilirmi acaba diye düşünmedik değil ama bişeycik olmadı
yanlış yapıyosun hemde çok yanlış..snn daha çok kocana bebeğin zevkini tattırman lazım onu bebekten uzaklaştırmak yerine..çünkü onlar bizim gbi anlayamıyolar bu durumu tam olark..bz onları aylarca taşıdık içimizde büyüdüler sonra zahmetlerle doğurduk ve içgüdüsel olarak onlar için içimiz gidiyo..ama babalar yavaş yavaş alışıyo ve öğreniyo..bu onlar için çok farklı bi durum sn kocanı bu sevgiden bu yakınlaşmadan mahrum bırakamazsın ve bırakmamalısın..ilerde sorunlara yol açabilir..onu daha çok kucağına ver daha çok yakınlaşsın anlasın baba olmanın zevkini yavrusuyla iletişimi olabildiince yakın olsun oda öğrensin onunla başa çıkmayı..
cnm geçenlerde bi video izledim uzman tvde..emziren annelerin kardiyo hareketlerinden uzak durmalarını söylüyodu..çünkü çok terleyip yorulunca vücut toksin mi ne salgılıyomuş buda sütle bebeğe geçiyomuş..zararlıymış yani..emziren annelerin daha çok yumuşak ve yavaş hareketlerle vücutlarını sıkılaştırabilceklerini söylüyodu..
kardiyo yapcak halimiz vaktimiz mi var ki, benim yaptığım kardiyo bebişi kucağıma alıp ayakta hareket edip pışpışlamak:)
snn msjını okumadan önce eşimle okuyoduk bu sağlık ocağı olayını aynı şeyi bn söyledm..hemşire soruyomuş kaç çocuğunuz var..2..o zmn alın..patlak prezervatif. :)))
dün acele çıktım, yazamadım..dünden belliydi canının sıkkın olduğu...o kadar ciddi mi durum yaumarım halledersiniz....annenlere gidip kafa dinlemek biraz iyi gelir belki..belki eşin de sizi özler, anlar biraz hatalarını...dualarımız seninle....
bizimki bir kısır döngüsü sonu hiç gelmeyen..büyük bir aşktan kalan hayal kırıklıkları...ruhum çok yorgun...inşallah gidebilirsem iyi gelecek eminim..umarım hep umuyorum tek ummaklada kalmayıp bişeler yapıyorum ama ne olur sonumuz bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?