- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.901
ilginç değilmi, hiç birbirimizi tanımıyoruz,
kimiz neyiz bilmiyoruz ama en yakınımızmış gibi
birimizin başına bişey gelince dertlenebiliyoruz..
inan yüreğim burkuldu cnm bnmhani okurken
keşke yapabileceğim bişey olabilse diyorum,
sutlucorek onderya sen ve nickini şuan hatrlayamadıgım
bikaç arkadaş var eşleriyle problem yaşayan,
sizler için bişeyler yapmayı okadar isterdimki,
tek yapabileceğim şeyi yapıp size dua ediorum kuzum,
rabbim büyüktür o istese olmayacak hiçbirşey yoktur,
rabbim meleğinin yüzü suyu hürmetine yardımcınız olsun..
bizimki bir kısır döngüsü sonu hiç gelmeyen..büyük bir aşktan kalan hayal kırıklıkları...ruhum çok yorgun...inşallah gidebilirsem iyi gelecek eminim..umarım hep umuyorum tek ummaklada kalmayıp bişeler yapıyorum ama ne olur sonumuz bilmiyorum..
Hepinizin anneler günü kutlu olsun güzel anneler:)
Alya'm hepinizin anneler gününü bu fotoyla kutluyor :)
Alya çok tatlı maşallah..yalnız söylemeden geçmeyim fotoğraf bir harika..bu fotoları sen mi çekiyorsun..senin hamilelikteki fotoların da çok güzeldi hatırlıyorum
tutaıycam gene kendimi lütfen yanlış anlaşılmasın sadece bende özgürce fikrimi belirtmek istiyorum..........ben burada kimsenin bende dahil olmak üzere cocuğuna karşı bir isyanı yok herbirimiz değişik yaşam tarzından gelerek anne olduk kaldıki kendi adıma konuşaym evin her işi dahil olmak üzere bebeğimle kendim ilgileniyorum hatta hastaneden çıktığım 2. günü banyoları temizleyip evdekilere yemek hazırlamıştım ama bir kısmınız şu zamana kadar aile desdeği ile bebeğini kucağından indirmedi...hatta yemeğini önünüze kondu...bildiğim kadarıyla eşleri yardım edenlerde var içinizde gece kalkıp mamasını yediren yada camlarını silen gibi benim eşim yediği yemeğin tabağıını bile masadan kaldırmaz....ne kadar kötü değilmi halbuki bu bebek sadece anneyle değil babaylada bişeyler paylaşmalı yorgun bir anneden ne bekliyebilirsinizkki kaldıki kimseye birşey anlatamayıp yardım edecek kimsesi yoksa kimse evladına bakmakla skılmaz bazen ben onun ağlamsndan keyif alıyorum çok komik oluyo çünkü numaradan ağladığında ama kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok ben bunu cok yapıyorum ben bunu şöyle yapıyorum ay siz nasıl katlanamıyosunuz vs gibi lütfen unutmayın buradaki herkez sizin kadar ANNEEEEEEEEEEEEEEEE.......
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Herkese Selam;
Ben aylardır burada bulundum ve gerçekten harika şeyler öğrendim,
Geçtiğimiz gün arkadaşlar bazen dayanamadıklarını,çok sinirlendiklerini, bebeklerine bağırdıklarını, ama sonra çok pişman olduklarını paylaşmışlardı, ve bende buna karşılık ''sinir ve stresin eğitilebilir oldğunu, daha yolun başında olduğumuza'' vurgu yapmak istemiştim, burada kimseyi hedef almamıştım, genel olarak yazmıştım...ama buna karşılık içine düştüğüm durum ''İnsanların anneliğini yargılamak ve topiğin huzurunu bozmak''
Kırılmalarına sebeb olduğum için Umutluyum ve Karıncamdan, topicteki huzurun bozulmasına sebeb olduğum içinde diğer arkadaşlardan özür dilerim... Hakkınızı helal edin....
cnm geçenlerde bi video izledim uzman tvde..emziren annelerin kardiyo hareketlerinden uzak durmalarını söylüyodu..çünkü çok terleyip yorulunca vücut toksin mi ne salgılıyomuş buda sütle bebeğe geçiyomuş..zararlıymış yani..emziren annelerin daha çok yumuşak ve yavaş hareketlerle vücutlarını sıkılaştırabilceklerini söylüyodu..
Hepinizin anneler günü kutlu olsun güzel anneler:)
Alya'm hepinizin anneler gününü bu fotoyla kutluyor :)
Kımsecıkler yok,pazar olunca e bıde anneler gunu olunca hepınız dısarılara attınız kendınızı
ben canı coook sıkılmıs bı sekılde yatak odamda aksamı edıcem galıba,haftanın basından berı salak gıbı bugunu bekledım
pazar olsunda esımle dısarı cıkalım dıye,bebek arabasınıda aldık artık bı mazaretı kalmadı dıye dusunurken,esımın bgn evde pc basında calısacagı tuttu...
Ustelıkte ben bukadar pazarı beklerken,tum gun calısacakmıs,hıc dısarı cıkamazmıs...
Salak gıbı kaldım tabı,cok acızım galıba,bu hallerede dustum yaa...
Ustelık bgn anneler gunu
benım ılk anneler gunum,
opmedı bıle....
Aglıyorum sadece zoruma gıdıyor,koyuyor yuregıme
üzülme canım yalnız değilsin
yalnz değilsiniz bende varım eşim çok romantiktir hep sürprizler yapmaya bayılır ve ben çok beklenti yüklemişim bugüne dair. gece görevden geldi saat 1de annesini aradı anneler gününü kutladı ben baktım sadece hiçbişey demedim. gece sürekli bekledim hiç kutlamadı bile. sabahta benim annemle konustu onunda kutladı ve hiç aklına benimkini kutlamak gelmedi. çok şaşırdım unuttu desem onlarınkini kutladı beni anne yerine mi koyamadı daha çok üzüldüm suan işe gitti bakayım akşama kadar aklına gelecek mi benim de bir anne oldugum ve bir öpücükle de olsa kutlanılmak istediğimi.
benimki de kutlamadı...bi de romantiktir güya!!!üzülmeyin kızlar...sanırım sadece çocuk annesinin anneler gününü kutlar diye düşünüyolar.biz eş olduğumuz için akledemiyolar onu...o kadar incelik beklemeyin erkeklerden....beyinleri düz çalışıyo ne de olsa
içim karardı kızlar ya ve okuduklarımdan sonra bugünümü anlatmamaya karar verdim...
bebeklerinizle huzurlu olun....
alyanın fotosuna bayıldım
diğer tüm fotolarını da görmek istiyorum ama nası bulacam ki
hadi ya ben sordum doktora birşey olmazdedi. fitnes yapıyorum ben. tmm cok terliyorum ama bilmiyordum.toksinler vücuttan atılır terleyince birikmezkiallah allah
içim karardı kızlar ya ve okuduklarımdan sonra bugünümü anlatmamaya karar verdim...
bebeklerinizle huzurlu olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?