2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mama veren arkadaşlar gezmeye gidince nasıl yapıyorsunuz, toz halinde mi taşıorsunuz mamayı, yoksa hazırlayıp termos çantaya mı koyuyorsunuz, hazır halde durur mu mama?

kizlar 11 gunluk kizim hastaneden ciktigimizdan beri gece 4 saat uyuyamiyo , hem memeye yapisiyo hem ememiyo bi huzursuzluk oluyo oysa gunduz cok iyi acaba gazmidir ki bu peki neden gece artiyor..

Son düzenleme:
kizlar 11 gunluk kizim hastaneden ciktigimizdan beri gece 4 saat uyuyamiyo , hem memeye yapisiyo hem ememiyo bi huzursuzluk oluyo oysa gunduz cok iyi acaba gazmidir ki bu peki neden gece artiyor..

düzene girer canım, geceyle gündüzü bilmiyor daha, geceleri bir huzursuzluk oluyor bebişlerde ilk zamanlar.

arkadaşlar bebeklerinizi gündüz ne kadar uyutuyosunuz araştırdım gündüz 2 sefer 2kere uyutun diyolar gece deliksiz uyuması için benim bebek gündüz uyuyo uyutmasam çok huzursuzlanıyo ağlıyo mecburum uyutmaya gecede sık uyanıyo sizin bebeklerin uykusu nasıl

melike geçmiş olsun bi türlü yazamadm ya oğlanla uğraşmaktan..

kızlar doğumda göbeğimde çatlak olmadı diye sevinirken şimdi çatlamaya başladı anlamadm bu işi
sağol canım benim.. düşünmen yeter

boşuna korkmuşum Merviş hiç korkma hiç bişey olmuyo... hayırlısıyla aylatırsın inşallah sende.

Bu şurubu nerde bulabilirim acaba ?
Aktarda mı yoksa eczanede mi ?
Birde bebeğim daha 17 günlük.Bi sorun olmaz değil mi ?
eczaneden aldık biz... bizimki 2 aylık verdi doktor ama sende bi doktoruna sor istersen nolur nolmaz...

mama veren arkadaşlar gezmeye gidince nasıl yapıyorsunuz, toz halinde mi taşıorsunuz mamayı, yoksa hazırlayıp termos çantaya mı koyuyorsunuz, hazır halde durur mu mama?
ben genel olarak anne sütü veriyorum ama bi yere giderken ne olur ne olmaz diye, yanıma toz mama ve kaynamış soğumuş su alıyorum.
hazır mamanın 1 saat içinde tüketilmesi gerekmiş.
Kızlar ınek peynırı yıyomusunuz,su kahvaltıda yedıgımız klasık beyaz peynırlerden?

çok nadir yiyorum. ek gıdaya geçtiğimizde eskiye dönücem inşallah. çünkü çok severim.

2-3 aylık bebeği günde 2 kez uyutmaya çalışmak bence çocuğa işkence olur yaa o ne zaman ve ne kadar isterse uyusun. yalnız gece uykusuna yatmadan önce biraz aktif kalmasını sağlamak gece uykusu için daha iyi. tabi çocuğu üzmeyecek şekilde.

benim kızım 2,5 ayına yaklaştı bazen gündüz toplasan 1-2 saat uyuyor, bazen tek uykusunu 2 saat uyuyor ama kendi düzenini kendi kurdu diyebilirim. akşam olunca uykusu çok çok kısa oluyor.. 10 dk -15 dk filan.. buda bedeni uykuya doyamadığı için gece uykusuna yansıyo ve uzun uyuyor

melike canım geçmiş olsun... off bende geçirdim seni anlıyorum dikkat et kendine... seninde anneler günün kutlu olsun...

size iyi tatiller gamzecim... hayırlı yolculuklar...

oyy oyy keltoş prenses... maşallah kuzuya... ronyacım çok tatlı...

bu hafta alcam bende inşallah mei tai den de onun elyafımı ne var ya içinde yazın terletiyomuş çok slingo da yokumş yaz için daha iyi diyolar kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

canım inşallah kolay atlatırsınız... sıkma canını bende çok endişe ediyordum hafif ateşi çıktı hemen fitil verdim düştü...
bu her çocukta olacak birşeyde değil...

Kızlar ınek peynırı yıyomusunuz,su kahvaltıda yedıgımız klasık beyaz peynırlerden?

canım keçi peyniri yiyorum tadıda inek peyniri gibi çok güzel...

Allah yardımcın olsun canım... evlatlarımız için mecburuz çalışmaya ne yapalım... güvendiğin birine teslim ettiysen kuzunu için rahat olsun... bende 1-2 sene sonra başlayacağım çalışmaya... annem tek başına bakamaz bizim kuzuya biraz daha büyümesi lazım...

:) minik kızım ve bende sizinle tanışmak için geri sayıma başladık an itibari ile eşimde gelcek gelmez mii babası kızını yalnız bırakmaz,Esra hanımdan eğitim almak vayy bee aklıma bile gelmezdi.

merve canım tebrikler... işine yaraması ne kadar güzel...

Kızımın uyku saatlerı gayet duzenlı ve bu duzenı kendı kendıne olusturuyo,su saatte uyusun bu saatte kalksın dıye bı kuralım kesınlıkle yok,cok sukur gunduzu geceyıde ayırt edıyo,gece her ıkı saatte bır emmek ıcın kalkıyo ve sorunsuz bı sekılde gerı uyuyo,gunduzlerı kızımla bıraz daha vakıt gecırmek ıcın uyanık kalmasını dılıyorum,sankı oda ıstıyormus gıbı bı muddet uyanık kalıyo,o sure cok verımlı gecıyo sonra karnını doyuruyorum ve hoooop uykuya,genel olarak bu sekılde gecıyo gunlerımız herzamanda aynı olmuyo tabı ama benı yoran bı bebek dııl cok sukur

ben de öyle yapıyım o zaman çok sağol canım.

canım ben su olarak hayat markanın küçük pet şişelerde sularını almaya başladım... pembe kapağı var marketlerde rastlamıştırsın... toz mamayı alıyorum birde poly gibi suyu kaynatıp hazırda bekletiyorum bir yere gittiğimde o su zaten ılıöış oluyor yada çok soğumuşsa cevvede hemen 5 sn kadar ısıtıp katıyorum mamaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…