- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.061
kizlar 11 gunluk kizim hastaneden ciktigimizdan beri gece 4 saat uyuyamiyo , hem memeye yapisiyo hem ememiyo bi huzursuzluk oluyo oysa gunduz cok iyi acaba gazmidir ki bu peki neden gece artiyor..
Kızlar ınek peynırı yıyomusunuz,su kahvaltıda yedıgımız klasık beyaz peynırlerden?
sağol canım benim.. düşünmen yetermelike geçmiş olsun bi türlü yazamadm ya oğlanla uğraşmaktan..
kızlar doğumda göbeğimde çatlak olmadı diye sevinirken şimdi çatlamaya başladı anlamadm bu işi
boşuna korkmuşum Merviş hiç korkma hiç bişey olmuyo... hayırlısıyla aylatırsın inşallah sende.maşallahhhhh kuzummm
bende severim keratayı ( kocam olur kendileri ) üzülüyoruz ama iş bölümü şart anacım ben ilk aman dedm sen çalısıyorsun bırak bosver ama baktım oluru yok,emzirirken gerçekten cok yoruluyor insan(denenmiştir) istersen aksama kdr yat sadece emzir yne de aksam pertin cıkıyor valla. bde minnoşlar pek bi kuduruk kuzum bzmki smdi uyudu Allaha sukur. ama yanından kıpırdayamıyorum kalksam hemen uyanıyo. sabah kocamla kalkıp baslıyorum iş yapmaya,ara ara ancak bu saatte oturuyorum dinleniyorum sonra da yemek faslı . mei tai almadım alıcam bende madem yapısık ikiz gbi bebişlerle iş yapılıyo bana da şart artıkın
bmzde çarşamba aşımız var Melike fena tırsıyorum.
eczaneden aldık biz... bizimki 2 aylık verdi doktor ama sende bi doktoruna sor istersen nolur nolmaz...Bu şurubu nerde bulabilirim acaba ?
Aktarda mı yoksa eczanede mi ?
Birde bebeğim daha 17 günlük.Bi sorun olmaz değil mi ?
ben genel olarak anne sütü veriyorum ama bi yere giderken ne olur ne olmaz diye, yanıma toz mama ve kaynamış soğumuş su alıyorum.mama veren arkadaşlar gezmeye gidince nasıl yapıyorsunuz, toz halinde mi taşıorsunuz mamayı, yoksa hazırlayıp termos çantaya mı koyuyorsunuz, hazır halde durur mu mama?
Kızlar ınek peynırı yıyomusunuz,su kahvaltıda yedıgımız klasık beyaz peynırlerden?
arkadaşlar bebeklerinizi gündüz ne kadar uyutuyosunuz araştırdım gündüz 2 sefer 2kere uyutun diyolar gece deliksiz uyuması için benim bebek gündüz uyuyo uyutmasam çok huzursuzlanıyo ağlıyo mecburum uyutmaya gecede sık uyanıyo sizin bebeklerin uykusu nasıl
Günaydınnnnnnnn
Ananmmm foruma bak herkes burda :)) altta isimlerinizi gördükçe sevinç doldu içime sanki evime geldiniz gibi
Nasılsınızzzz geçmiş anneler gününüz kutlu olsunp
Ben de grip, hastalık, kızın aşı huysuzluğu derken ömrümün en fecii anneler gününü geçirdim :)) ama bi tek annesi olsun ona bişey olmaaaaz diyip sarıldım kızçeme :) Burdan haftasonu yanımdan hiç ayrılmayıp ben yoruldukça Mirayı avutan, gazını çıkaran ve uyutan eşime de gayretlerinden dolayı teprik koyuyorum :) yazık bi de o halde işe gitti
kızlar ,
biz seyehate çıkıyoruz, konya-adana-mersin şeklinde, eşimin iş seyehatine kızım ve bende salça olduk :) cuma gününe kadar yokum , merak etmeyin bizi, telefondan girerim belki ama yazmak çok zor oluyor, ayrıca gün gün yaşadıklarımızın notunu alacağım ve blogda bebişle farklı destinasyonlu tatil nasıl oluyormuş anlayacağız :)
dua edin bizim için, sağ salim dönelim, ayrıca gideceğimiz şehirlerde olan var ise görüşmek isterim, mail atın bana haberleşebilelim,
gamze.malkoc@gmail.com yada ayça dan tel numaramı isteyin :)
çok çok öptüm hepinizi, kendinize çok iyi bakın ve üzmeyin kendinizi...
küçüğüm asmin :))
Eki Görüntüle 415265
ben genel olarak anne sütü veriyorum ama bi yere giderken ne olur ne olmaz diye, yanıma toz mama ve kaynamış soğumuş su alıyorum.
hazır mamanın 1 saat içinde tüketilmesi gerekmiş.
.
offffffffff aşı günleri salıymışşşş.yrn yine gitcem..ulan o kdr stres yaşadm gidene kdr kalbim yerinden fırlıcaktı tabi cnm oğlum kalbimin o müthiş temposunda kendini yeniden karnımda gibi hissetti ve çok güzel uykulara daldı..amaaa gelgelelim yrn yine aynı stressss..hemşirede bni biliyo" gel senin izlemini şimdi yapiim yrn direk aşıya gelirsin çünkü sn pimpiriklisin" dedi yaanapabilirm orda postu delinen bnm canımdan can yani içim gidiyo saçının teline toz değcek diye..
selam herkese, meleğini yarın bırakıp işe gitmek zorunda olan bi anneyim , duygularımı tarif edemiyorum , ağlıyorum şu an kimi yazdıklarınızın hüznüne ,kiminizin sevincine ,bir yanım kırık ,bir yanım eksik biliyorum yarın onsuz geçecek ilk günde heryanım eksik olacak ,ilk okula başladığımız günde ilk ders zilinde annemize koşmak isteriz ya ,muhtemelen bende gözüm saatte kavuşma anını bekleyeceğim , biliyorum onu benden daha iyi bakacak anneme emanet ediyorum ama daha iyi bakabilecek olması bile beni hüzünlendiriyor , başkasını ben zannedermi acaba söylemesi bile korkunç ben sabahtan akşama kadar nasıl dayanacağımı düşünürken yüce mevlam evladından ayrı düşenlerin yar ve yardımcısı olsun .
:) minik kızım ve bende sizinle tanışmak için geri sayıma başladık an itibari ileeşimde gelcek gelmez mii babası kızını yalnız bırakmaz,Esra hanımdan eğitim almak vayy bee aklıma bile gelmezdi.
ben de öyle yapıyım o zaman çok sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?