- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.021
Canım benım bız daha ası faslına gelemedıgmz ıcın neler olck bılemıorum ama sızden okuduklrımdan tırsmıorum degıl:)) Gecmıs olsn hayatım mıray kızımz nasıllar?:)) O kocalar olmasa halımız harap bende kocamı cok sevıorum yerım onu ben gece cocuk mızmızlanmaya baslayınca gozumu acıorum ama kalkmıorum bakıorum hemen pıspıs yapıo ona:))) Sonra kalkıorum tabı dıokı askım yardıma ıhtıyacın varmı ıste onu dedıgı ıcın yardımada ıhtycm olsa kıyamıorum kalkmasına oyle dıyo ya sankı kalkms cocugu emzırmıs altını degstrmıs bıde ustune uyutmus gıbı sevınıorum:))) ALLAH razı olsun ondn bende kıyamam onaa hatta ben onuu pekk cooook pek cooook severımmmmm:))çok sağol canımmmmmmmm.. evet Miroş daha iyi aşının huysuzluğu da dün geçti gece 1 de yattı ama iyi :))
aynen katılıyorum.. çok yardım ediyo sağolsun evdeyken bakıyo ki ben yoruldum hemen alıyo kızı elimden hadi biz kızımla gezelim sen git bi kahve iç diyo var ya dünyalar benim oluyo :) hoş kahvenin yarısında dayanamayıp gidiyorum yanlarına :)
amaaa erkeklere çok teşekkür edersek olmuyooo doğru diyosun onların da görevi ama ben bazen dayanamıyorumçok sağol yanımda olmasan napardım felan diyorum (sanki yanımda olmasa çocuk olurdu) yaa Merviş ben çok seviyorum kocamı galiba ( hiç dayanamıyorum ben onaa
canım bana göre iyi oluyo şekeri ama sen daha az şekerli seviyosan azaltabilirsin damak tadına kalmış..
anamm o çatlak formülü neymiş bana da söle( benimde kırmızı çatlaklar hem popoda hem bacaklarda kaldı bende yapıyım işe yarıyomuymuş?
merhaba kızlar bende annemlerdeyim ve topiğe giremiyorum yaklaşık 1 aydır neler oldu bilemiyorum inşş anneler ve bebeişleri iyidirler
melike cnm benm göbek çizgim var bide karnımda da var leke hamilelikte rengi çok koyulaştı acaba onada faydası olurmu seninde varmı karında
benimde çizgim tamamen gitmiş değil( ama azaldı baya haftada 2 kere iyice bi kese yapıyorum o yüzdende rengi açıldı sanırım..melike canım geçmiş olsun bende griptim yeni geçti..bugünde beren öksürüyodu burnuda hır hır baya tıknadı okadar değildi ona geçmiş olabilirmi acaba (
Canım benım bız daha ası faslına gelemedıgmz ıcın neler olck bılemıorum ama sızden okuduklrımdan tırsmıorum degıl:)) Gecmıs olsn hayatım mıray kızımz nasıllar?:)) O kocalar olmasa halımız harap bende kocamı cok sevıorum yerım onu ben gece cocuk mızmızlanmaya baslayınca gozumu acıorum ama kalkmıorum bakıorum hemen pıspıs yapıo ona:))) Sonra kalkıorum tabı dıokı askım yardıma ıhtıyacın varmı ıste onu dedıgı ıcın yardımada ıhtycm olsa kıyamıorum kalkmasına oyle dıyo ya sankı kalkms cocugu emzırmıs altını degstrmıs bıde ustune uyutmus gıbı sevınıorum:))) ALLAH razı olsun ondn bende kıyamam onaa hatta ben onuu pekk cooook pek cooook severımmmmm:))
1 bucuk yapalım ablaaa anlasalım:))) Tamam oyle denıcem canım cok saol.
hemen yazıyorum ve ilk aktar alışverişinde alıyorum bunlarııı çok sağol canımmm..CAnım çatlaklar için
1 y.kaşığı portakal yağı
1 y.kaşığı kekik yağı
1 y.kaşığı zeytin yağı
1 t.kaşığı karabiber yağı
1 ç.kaşığı tarçın yağı
bide selülitler için söyledi onu da yapıyorum göbeğime de sürüyorum
1 t.kaşığı susam yağı
7-8 damla kekik yağı
7-8 damla melisa yağı
10-15 damla portakal yağı
4-5 damla biberiye yağı
haftada 2 gün birini 2 gün diğerini yapıyorum streç filmle sarıyorum sonra ev işine başlıyorum arada müzik açıp hoplayıp zıplıyorum sonra banyo yapıyorum kırmızı görüntü gitmiş durumda şuan
canım emziriyosan geçmiyo.. ben daha çok mama veriyorum biliyosun ama sütümü bi damla bile olsa verdim sağıp sağıp.. bi de maske takıp emzirdim.. benimkide burnu tıkandı hırıltılı nefesi de oldu arada ama hep oluyodu sanmam geçtiğini.. burun tıkanığı için doktoru bi sprey verdi ilaç değil dedi üstünde de yazıyo spreyin ilaç değildir diye du adını yazıyım.. Xlear burun spreyi bunu kullanıyorum çok iyi geliyo nemlendiriyo açıyo burnunu.. doktor burundan çeken şeyleri kullanma dedi bende pompa vardı kullanmıyorum o yüzden
hemen yazıyorum ve ilk aktar alışverişinde alıyorum bunlarııı çok sağol canımmm..
onlina aktar yok mudur yaa
Hadi hayırlı yolculuklar Gamzeee.. Mersin de tantuni yiyinben de babayı kandırmaya çalışıyorum bayramda mersine gidelim diye ama hala bebekle zor olur diyo.. sen bi git gel deneyimleri yaz bakalım ben de kandırırım :)
aşıdan benden daha fazla kimse korkamazdı galiba bütün aileyi seferber ettim herkes tetikte bekledi mirayın ateşi çıkcak da hastaneye gitcez diye, kayınvalidem geldi 2 gün kaldı bizde falan o dereceydi :)) ama hiç öle korkulcak bişi yokmuş ateşini bile eşimle takip ettik (5 dakkikada bir ölçtük:)) doktor 38de verin dedi ama biz 37.7 olunca verdik calpol geçti gitti şükür korkma hiç..
valla Allah razı olsun kocişlerimizden.. bana herkes kocamı seviyorum diyince çocuk olunca azalır o sevgide neymiş evlat sevgisinin yanında dersin diyodu.. ama hiç öle değil yaa evlat sevgisi apayrı bişey.. kıyaslanmaz tabiki ama onun sevgisi hiç azalmıyo hala akşam olup kapı çalınca kalbim deli gibi çarpıyo.. ve bu olay 9 yıldır hergün böle hiç azalmadı Allahıma şükürbundan sonrada azalmaz herhalde
iyi eğlenceler canımmm . blogunda yeni yazılarını bekliyorum Berra nın seyir defteriAllaha emanet olun inşallah. ufak iş seyahatini siz minik bir tatil gibi yaşayın inşallah.
canımmm maşallahh asmineAllah nazarlardan saklasın ne güzel tombiş tombiş yanakları.
benim olmadığım kesin ama çoookkk severim Çanakkaleyi. çok güzel bir şehirde yaşıyorsun canım doya doya tadını çıkart inşallah. al minnoşunu kordon boyu ohh ohh bi aşağı bi yukarı.
neee geçmicekmi yani emzirdiğim sürece..bende tonimer var deniz suyu ampül ampül plastikten yani ucunu kırıp az burnuna sokup dmküyorum yarı içeri yarı dışarı tabi pek bi fayda olmuyo spray daha verimli olabilir olmadı bende alayım ondan..yazık hır hır ememiyo bile..ayy gecede bi korktum emzirmeye kalktım sorada gazını çıkarıyodum bi geğirdi ama anlatamam goril gibidersin adam geğirmeyle birliktede kustu ödüm koptu ya conractubex de 6 ay hergün aksatmadan kullanımda fayda ediyo haberin olsun çok uzun vadede yararlı..bana yazmadı ilk sezaryende gerek yok 2. cide kullanırsın dedi yazmadı bana..
Merhaba kızlar.
Bebeğim 17 günlük ve 3 gündür fena gaz sancımız var.
Ben rezene içiyorum,bebeğim içinde metsil kullanıyoruz ama pek faydasını göremedik.
Sizin deneyipte etkili olduğunu düşündüğünüz yöntemler var mı ?
kızlar bu çatlak ve selülit karışımları ne kadar süre gidiyo_??? aktardan ne kdar almak lazım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?