2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde çizgim tamamen gitmiş değil( ama azaldı baya haftada 2 kere iyice bi kese yapıyorum o yüzdende rengi açıldı sanırım..melike canım geçmiş olsun bende griptim yeni geçti..bugünde beren öksürüyodu burnuda hır hır baya tıknadı okadar değildi ona geçmiş olabilirmi acaba(

hamişlikte hiç çatlak olmadı doğumdan sora göğsümün alt kısmında çatlak oldu sanırım kırmızı değil ama mor gibi sanki çatlak kırmızı olmazmı? ya 9 ay olma sonra çatla neseki fazla değil göğsümede bişe süremiyom

Canım benım bız daha ası faslına gelemedıgmz ıcın neler olck bılemıorum ama sızden okuduklrımdan tırsmıorum degıl:)) Gecmıs olsn hayatım mıray kızımz nasıllar?:)) O kocalar olmasa halımız harap bende kocamı cok sevıorum yerım onu ben gece cocuk mızmızlanmaya baslayınca gozumu acıorum ama kalkmıorum bakıorum hemen pıspıs yapıo ona:))) Sonra kalkıorum tabı dıokı askım yardıma ıhtıyacın varmı ıste onu dedıgı ıcın yardımada ıhtycm olsa kıyamıorum kalkmasına oyle dıyo ya sankı kalkms cocugu emzırmıs altını degstrmıs bıde ustune uyutmus gıbı sevınıorum:))) ALLAH razı olsun ondn bende kıyamam onaa hatta ben onuu pekk cooook pek cooook severımmmmm:))
canım bana göre iyi oluyo şekeri ama sen daha az şekerli seviyosan azaltabilirsin damak tadına kalmış..

1 bucuk yapalım ablaaa anlasalım:))) Tamam oyle denıcem canım cok saol.

anamm o çatlak formülü neymiş bana da söle ( benimde kırmızı çatlaklar hem popoda hem bacaklarda kaldı bende yapıyım işe yarıyomuymuş?

CAnım çatlaklar için
1 y.kaşığı portakal yağı
1 y.kaşığı kekik yağı
1 y.kaşığı zeytin yağı
1 t.kaşığı karabiber yağı
1 ç.kaşığı tarçın yağı

bide selülitler için söyledi onu da yapıyorum göbeğime de sürüyorum

1 t.kaşığı susam yağı
7-8 damla kekik yağı
7-8 damla melisa yağı
10-15 damla portakal yağı
4-5 damla biberiye yağı

haftada 2 gün birini 2 gün diğerini yapıyorum streç filmle sarıyorum sonra ev işine başlıyorum arada müzik açıp hoplayıp zıplıyorum sonra banyo yapıyorum kırmızı görüntü gitmiş durumda şuan

canım karnımda leke olmadı ama çizgim çok koyuydu ona bayaa faydası oldu dikişin izinide hafifletiyo ama henüz tam netice almadım kremin yarısı bile bitmedi.. bizim doktor yazdı ssk karşılamadı kremi 70 tl fiyatı, estetik cerrah yazarsa karşılıyomuş o yüzden eşim hacettepede estetik cerraha yazdırdı öle aldım.. demek ki iyi bi krem dedim öle estetikçiler yazıosa :))

canım emziriyosan geçmiyo.. ben daha çok mama veriyorum biliyosun ama sütümü bi damla bile olsa verdim sağıp sağıp.. bi de maske takıp emzirdim.. benimkide burnu tıkandı hırıltılı nefesi de oldu arada ama hep oluyodu sanmam geçtiğini.. burun tıkanığı için doktoru bi sprey verdi ilaç değil dedi üstünde de yazıyo spreyin ilaç değildir diye du adını yazıyım.. Xlear burun spreyi bunu kullanıyorum çok iyi geliyo nemlendiriyo açıyo burnunu.. doktor burundan çeken şeyleri kullanma dedi bende pompa vardı kullanmıyorum o yüzden

aşıdan benden daha fazla kimse korkamazdı galiba bütün aileyi seferber ettim herkes tetikte bekledi mirayın ateşi çıkcak da hastaneye gitcez diye, kayınvalidem geldi 2 gün kaldı bizde falan o dereceydi :)) ama hiç öle korkulcak bişi yokmuş ateşini bile eşimle takip ettik (5 dakkikada bir ölçtük:)) doktor 38de verin dedi ama biz 37.7 olunca verdik calpol geçti gitti şükür korkma hiç..

valla Allah razı olsun kocişlerimizden.. bana herkes kocamı seviyorum diyince çocuk olunca azalır o sevgide neymiş evlat sevgisinin yanında dersin diyodu.. ama hiç öle değil yaa evlat sevgisi apayrı bişey.. kıyaslanmaz tabiki ama onun sevgisi hiç azalmıyo hala akşam olup kapı çalınca kalbim deli gibi çarpıyo.. ve bu olay 9 yıldır hergün böle hiç azalmadı Allahıma şükür bundan sonrada azalmaz herhalde

hemen yazıyorum ve ilk aktar alışverişinde alıyorum bunlarııı çok sağol canımmm..
onlina aktar yok mudur yaa

neee geçmicekmi yani emzirdiğim sürece..bende tonimer var deniz suyu ampül ampül plastikten yani ucunu kırıp az burnuna sokup dmküyorum yarı içeri yarı dışarı tabi pek bi fayda olmuyo spray daha verimli olabilir olmadı bende alayım ondan..yazık hır hır ememiyo bile..ayy gecede bi korktum emzirmeye kalktım sorada gazını çıkarıyodum bi geğirdi ama anlatamam goril gibi dersin adam geğirmeyle birliktede kustu ödüm koptu ya conractubex de 6 ay hergün aksatmadan kullanımda fayda ediyo haberin olsun çok uzun vadede yararlı..bana yazmadı ilk sezaryende gerek yok 2. cide kullanırsın dedi yazmadı bana..

hiç kafaya takılacak bi zorluğu yok canım.. en kolay zamanları bu zamanlar!!!

MASİVA canım geçmiş olsun..

Bende dün ne dokunduysa artık, fena mideyi bozmuşum (((( hiç halim yok bugün.. Kalkıp defneye yemek hazırlamam lazım ((

Asıdan once ılac vermek mantıklı geldı bana acaba bendemı oyle yapsm cumaya dr gıtmeyı dusunuorum o vakıt sorarım kendısıne o nasıl derse oyle ederız artık:) Valla bızede oyle dıolardı kocanın ılgısı bıle bıtıo dıyolardı ama ben sımdı hepten bastacı oldum:)) Kocam eve gelınce ılk yanıma gelıo sarılıo opuo hatta ben dıorum gıt oglunuda op sev dıyee dıyokı sen olmasydın o olmazdıkı beklesın:)) Sonra bakıorum ellerını yıkıoo canım oglm guzel oglum askımmm dınlıorum ıcerden onu:)) Bende onu dıyıorum gun gectıkce sevgı derınlesıoo artıyoo ne bıleyım ALLAH herkesın mutlulugunu daım etsın cok guzel bısey evınde huzur olması sevmek sevılmek

şekerim henüz çanakkalede yaşamıyorum. şırnaktayım. yakın bi zamanda burdan kurtulucam inşallah ve büyük ihtimal çanakkale olacak.. ve bebişim için şimdiden araştırmaya başladım işte.. bakıcı istemiyorum önceliğim kreş.

Merhaba kızlar.
Bebeğim 17 günlük ve 3 gündür fena gaz sancımız var.
Ben rezene içiyorum,bebeğim içinde metsil kullanıyoruz ama pek faydasını göremedik.
Sizin deneyipte etkili olduğunu düşündüğünüz yöntemler var mı ?

6 ay mı ( oof of daha çok var desene.. düzenli nasıl olcaksa doktor sabah akşam dedi sabahı sürsem akşamı unutuyorum öle aksak gidiyo bari düzenli kullanıyım..

gaz çıkarması bizim de öle :)) babası uykudan uyanıyo minik kızdan nası çıkıyo o ses diye bende içinde durup kulunç olcaana çıkarsın gülünç olsun diyorum

kızlar bu çatlak ve selülit karışımları ne kadar süre gidiyo_??? aktardan ne kdar almak lazım???

Kuzum çatlaklar için olan kaşık kaşık daha çabuk bitiyor diğeri damla damla daha geç bitiyor ama bazı yağlar her iki karışımda da olduğu için hemencecik bitiyor birer şişe almıştım ben bazıları bitti ikinci şişeye geçtim bazıları daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…