- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.081
canım benim yaa hakikaten zor oluyor, ben doğumun 4. gününde grip olmuştum ve dediğin gibi 4-5 gün sürmüştü
, daha yeni kollarımka aldığım oğlumu öpemiyordum, canım tekrar geçmiş olsun, inşaAllah çabuk iyileşirsinbu arada senin kızındada çizgi olması çok komik hakikaten, benim oğlumda yok, olsa dikkatimi çekerdi, çünkü her altını açtığımda illa bir karnından öpeceğim
canım ben su olarak hayat markanın küçük pet şişelerde sularını almaya başladım... pembe kapağı var marketlerde rastlamıştırsın... toz mamayı alıyorum birde poly gibi suyu kaynatıp hazırda bekletiyorum bir yere gittiğimde o su zaten ılıöış oluyor yada çok soğumuşsa cevvede hemen 5 sn kadar ısıtıp katıyorum mamaya...
slm kızlar,
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun...
işte kızımın son fotoları
Eki Görüntüle 415550
Eki Görüntüle 415551
işte Alya'm güzel teyzoşları
saol kuzummm,ögrenim hepsini yazıcam burda sözbenim muz patates yeme limitim çok az maalesef,kronik kabız oldugum için zaten 1,5 haftada bi anca cıkıyorum wc ye, nişastaya dayarsam artık hastanelik olurum bakalım bu persembe bebişin yne kontrolü var kilo alımı bu haftada normalse sorun yok,az ise mama vercek doktor kakasının sayısı azalsın dye.
mama veren arkadaşlar gezmeye gidince nasıl yapıyorsunuz, toz halinde mi taşıorsunuz mamayı, yoksa hazırlayıp termos çantaya mı koyuyorsunuz, hazır halde durur mu mama?
kizlar 11 gunluk kizim hastaneden ciktigimizdan beri gece 4 saat uyuyamiyo , hem memeye yapisiyo hem ememiyo bi huzursuzluk oluyo oysa gunduz cok iyi acaba gazmidir ki bu peki neden gece artiyor..
arkadaşlar bebeklerinizi gündüz ne kadar uyutuyosunuz araştırdım gündüz 2 sefer 2kere uyutun diyolar gece deliksiz uyuması için benim bebek gündüz uyuyo uyutmasam çok huzursuzlanıyo ağlıyo mecburum uyutmaya gecede sık uyanıyo sizin bebeklerin uykusu nasıl
Eki Görüntüle 415553 oğluşumun dünkü hali, makinamın şarjı bitmişti ve şarj mk ankarada unutmuşum, iki haftadır foto çekemiyordum, çok şükür eşimin iş arkadaşının kini aldıkta, nihayet tekrar resim çekmeye başldık.... bu arada oğlum kucağımda kurbağa pozisyonunda uyuyor
canım karnımda leke olmadı ama çizgim çok koyuydu ona bayaa faydası oldu dikişin izinide hafifletiyo ama henüz tam netice almadım kremin yarısı bile bitmedi.. bizim doktor yazdı ssk karşılamadı kremi 70 tl fiyatı, estetik cerrah yazarsa karşılıyomuş o yüzden eşim hacettepede estetik cerraha yazdırdı öle aldım.. demek ki iyi bi krem dedim öle estetikçiler yazıosa :))
Kızlar ınek peynırı yıyomusunuz,su kahvaltıda yedıgımız klasık beyaz peynırlerden?
melike canım geçmiş olsun... off bende geçirdim seni anlıyorum dikkat et kendine... seninde anneler günün kutlu olsun...
ay ay maşallah seni yerim... bu ne tatlı birşey olmuş... inşallah böyle esmer bomba bir gelinim olur...
çok sevimli kızın canım maşallah...
rotavirüs aşısını yaptıran var mı aranızda??
maşaAllah barekAllah, ne güzel, inşaAllah hep böyle düzeni olur, annesiyle uyum içinde olur, annesini hiç üzmez inşaAllahKızımın uyku saatlerı gayet duzenlı ve bu duzenı kendı kendıne olusturuyo,su saatte uyusun bu saatte kalksın dıye bı kuralım kesınlıkle yok,cok sukur gunduzu geceyıde ayırt edıyo,gece her ıkı saatte bır emmek ıcın kalkıyo ve sorunsuz bı sekılde gerı uyuyo,gunduzlerı kızımla bıraz daha vakıt gecırmek ıcın uyanık kalmasını dılıyorum,sankı oda ıstıyormus gıbı bı muddet uyanık kalıyo,o sure cok verımlı gecıyo sonra karnını doyuruyorum ve hoooop uykuya,genel olarak bu sekılde gecıyo gunlerımız herzamanda aynı olmuyo tabı ama benı yoran bı bebek dııl cok sukur
tam da yemelik oldu hani
oyyy teyzesi yesin onu...
bu alt açma bezinden bendede var ablam hediye almıştı...
kızlar benim çatlak falan olmadı zaten minnacık bişeydi kızım hiç bi yerimi çatlatmadı:) ama şu çizgi yokmu kop koyu hala duruyo durması neysede komik olan tarafı doktor sezeryanda dikerken kaydırmış üst tarafla alt tarafın altında 2 santim var nerdeyse çok komik bi görüntü:)))
tşk ederim canım, aynı babama benziyor ve babam gençliğinde çok yakışıklıymıştı, gerçi hala çok yakışıklı benim gözümdeMasıva masallah ne guzel cıkmıs bebegın,ne guzel bı bebek
vayy hem esmer hem yeşil gözlü, valla çoook can yakacak gibi duruyorkızım babası gibi esmer, bana sadece yeşil gözleri benzemiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?