2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol kuzum geçti bakalım bugün biraz bacakları kolları koklamaya başladım kuzumun :)) Allahım korusun cümlemizinkini hastalıktan..

hangi mamayı kullanıyorsun cnm? benm kzım mama yemiyor, aptamil ve bebelac denedim ikisini de içmedi. farklı bir marka denemek istiyorum. ara sıra takviye yapmam gerekiyor ama içmiyor hanfendi

oğluşumun dünkü hali, makinamın şarjı bitmişti ve şarj mk ankarada unutmuşum, iki haftadır foto çekemiyordum, çok şükür eşimin iş arkadaşının kini aldıkta, nihayet tekrar resim çekmeye başldık.... bu arada oğlum kucağımda kurbağa pozisyonunda uyuyor

slm kızlar,
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun...

işte kızımın son fotoları
Eki Görüntüle 415550
Eki Görüntüle 415551

ay ay maşallah seni yerim... bu ne tatlı birşey olmuş... inşallah böyle esmer bomba bir gelinim olur...
çok sevimli kızın canım maşallah...

işte Alya'm güzel teyzoşları

bu fotolardan sonra 2. çocuk ister gibi oldum kızımda olsun ya inşallah ileride Allah nasip eder...
alyacık harika çıkmış...

merve bu konuda dr.la görüştünmü.haftada bir wc ye nasıl çıkıyosun hatta 1.5 haftada bir..abarttınmı yoksa gerçekmi? çünkü o kdr süre içinde durması snn için sakıncalı cnm..tedaviyle olmuyomu

mama veren arkadaşlar gezmeye gidince nasıl yapıyorsunuz, toz halinde mi taşıorsunuz mamayı, yoksa hazırlayıp termos çantaya mı koyuyorsunuz, hazır halde durur mu mama?

bu konuda tam teçhisatlıyım :))) e-bebekten toz mama kabı aldım.. 3 bölmeli ve kapağı dönüyo.. her bölmeye 90 cc toz mama koyuyorum, milkway süt kaplarından birine kaynamış soğuk su koyuyorum bi de termosumuz var o da 8 saat kaynar tutuyo suyu. bu üçü dışarı çıkarken yanımızdaysa 12 saate kadar dışarda kalabiliriz demektiiiir :) biberonda suları karıştırıp mamayı dök çalkala! rahatlık buduuuur

kizlar 11 gunluk kizim hastaneden ciktigimizdan beri gece 4 saat uyuyamiyo , hem memeye yapisiyo hem ememiyo bi huzursuzluk oluyo oysa gunduz cok iyi acaba gazmidir ki bu peki neden gece artiyor..

anne karnındayken senin uyuduğun saatlerde o uyanık oluyodu, gün içinde sen hareketliyken de uyuyodu.. şimdi yeni duruma adapte olmaya çalışıo annesi.. biraz zamana ihtiyacı var

canı ne zaman isterse o zaman uyuyo :)) zaten gündüz uyuyosa uyandırmaya kıyamıyorum ben.. ağlarken kucağımda gezdirirkende uyuyakalıyo yatırıyorum..

oyyy teyzesi yesin onu...
bu alt açma bezinden bendede var ablam hediye almıştı...

kızlar benim çatlak falan olmadı zaten minnacık bişeydi kızım hiç bi yerimi çatlatmadı:) ama şu çizgi yokmu kop koyu hala duruyo durması neysede komik olan tarafı doktor sezeryanda dikerken kaydırmış üst tarafla alt tarafın altında 2 santim var nerdeyse çok komik bi görüntü:)))

maşaAllah barekAllah, ne güzel, inşaAllah hep böyle düzeni olur, annesiyle uyum içinde olur, annesini hiç üzmez inşaAllah

oyyy teyzesi yesin onu...
bu alt açma bezinden bendede var ablam hediye almıştı...
tam da yemelik oldu hani banada annem almıştı, ama ayaklarımız dışına taşıyor, çok küçük yapmışlar

yuh nası bi doktor o yahu 2 cm çok fazla değil mi?? doğumdan sonra bu ne hocam böle demedin mi?

Masıva masallah ne guzel cıkmıs bebegın,ne guzel bı bebek
tşk ederim canım, aynı babama benziyor ve babam gençliğinde çok yakışıklıymıştı, gerçi hala çok yakışıklı benim gözümde inşaAllah kaderleri, gelecekleri güzel olsun yavrularımızın

kızım babası gibi esmer, bana sadece yeşil gözleri benzemiş:)
vayy hem esmer hem yeşil gözlü, valla çoook can yakacak gibi duruyor, maşaAllah barekAllah

geçen ark.ım geldiinde bi bel bantı verdi zayıflamak için dışarı çıktıımda onu takıyorm belime acayip ter attırıyo..acaba o şekil zayıflama şortlarını nerdn bulablrm geçenlerde bimdede satılıyodu galiba..bu şekilde bölgesel yağlarmdan bi nebze kurtulabilmeyi hayal ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…