2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün sabah çok az kan geldi benden adet oldum sandım ama kan kesildi.ben şimdi adet mi oldum eşimle ilişkiye giremicek miyim bu arada doğum yapalı 2 buçuk ay oldu

ronya maşallah bebeğine çok tatlı, yanaklar tam ısırmalık, kaşlar kalemle çizilmiş..

merve hediyen hayırlı olsun, inş. faydasını görürsün, bizimle de paylaşırsın. bir de kızın çok kaka yapıyordu ya, muz yesen patates yesen etkiler mi diye düşündüm.

gamze hayırlı yolculuklar, güzel güzel gezin eğlenin inş.

controxtubeks midir nedir bende aldım ondan, izleri geçiriyorsa çatlaklara da etkisi olur düşüncesiyle karnıma da sürüyorum ama düzenli olamıyor tabi, sabah sürüyorsm akşamına fırsat olmuyor. birde benim eşim ameliyat çizgisini karnımda yukardan aşağıya boyuna bir dikiş olarak düşünüyormuş, hastaneden çıkarken eczaneye girdik, dedim aşkım krem 70 lira ssk karşılamıyor alayım mı, artık dikişi nasıl hayal ettiyse al tabii 2 tüp al dedi

melike geçmiş olsun bi türlü yazamadm ya oğlanla uğraşmaktan..

kızlar doğumda göbeğimde çatlak olmadı diye sevinirken şimdi çatlamaya başladı anlamadm bu işi

Oğlumun burç analizine baktım az önce en zor burçlara sahibiz

Asıl burcu : Koç
Yükselen burcu: Aslan
Ay burcu : Boğa

Ama Allahtan koç ile aslan iyi anlaşırlarmış, bakalım zamanla göreceğiz

maşallahhhhh kuzummm
bende severim keratayı ( kocam olur kendileri ) üzülüyoruz ama iş bölümü şart anacım ben ilk aman dedm sen çalısıyorsun bırak bosver ama baktım oluru yok,emzirirken gerçekten cok yoruluyor insan(denenmiştir ) istersen aksama kdr yat sadece emzir yne de aksam pertin cıkıyor valla. bde minnoşlar pek bi kuduruk kuzum bzmki smdi uyudu Allaha sukur. ama yanından kıpırdayamıyorum kalksam hemen uyanıyo. sabah kocamla kalkıp baslıyorum iş yapmaya,ara ara ancak bu saatte oturuyorum dinleniyorum sonra da yemek faslı . mei tai almadım alıcam bende madem yapısık ikiz gbi bebişlerle iş yapılıyo bana da şart artıkın
bmzde çarşamba aşımız var Melike fena tırsıyorum.

senin için geri sayım başladı o zaman. inşallah istediğin şehre yerleşirsin canım. Çanakkaleden çok memnun kalırsın eminim. kreş konusu cok hassas,tüm kreşler 0-2 yaş grubuna hizmet vermiyor. iyice araştırmak gerek. sanırım aramızda Çanakkale de olanda yok.

saol kuzummm,ögrenim hepsini yazıcam burda söz benim muz patates yeme limitim çok az maalesef,kronik kabız oldugum için zaten 1,5 haftada bi anca cıkıyorum wc ye, nişastaya dayarsam artık hastanelik olurum bakalım bu persembe bebişin yne kontrolü var kilo alımı bu haftada normalse sorun yok,az ise mama vercek doktor kakasının sayısı azalsın dye.

hngi siteden baktın:) bizimkinin burcu kova yükseleni koç..canımı okicak benim sanırım:)

birazdan çıkacağız kızlar, inanılmaz yoruldum belim kopmak üzere, Berra da sağolsun süt içmek dışında üstümden inmedi, kendim için birsürü şey unutmuş olma ihtimalim çok yüksek , hayırlı artık :)

canım benim yaa hakikaten zor oluyor, ben doğumun 4. gününde grip olmuştum ve dediğin gibi 4-5 gün sürmüştü
, daha yeni kollarımka aldığım oğlumu öpemiyordum, canım tekrar geçmiş olsun, inşaAllah çabuk iyileşirsin bu arada senin kızındada çizgi olması çok komik hakikaten, benim oğlumda yok, olsa dikkatimi çekerdi, çünkü her altını açtığımda illa bir karnından öpeceğim

ah canım yaa rabbim yardımcın olsun,maalesef bizimde en büyük sorunumuz uyku, bizimki uyuyor ama bir bak on dk sonra sanki hiç yumamış gibi gözler açık, bu hafta sonu hep saat 4,5-5 gibi uyanıp gece 12ye kadar neredeyse uyanıktı,aralarda kestirdiği 10 dk uykular yetiyor herhalde oğlumuma, ve bugünde sabah 5,5tan beri uaynığız, sadece 4 kere 10-15 dk uykular yaptı o kadar ve onun uyuduğu 10dk lık aralarda yemek koyup, evimi toparlamaya çalışıyorum,ben bekarken ev temizilği yaparken, yemek filan yaparken çok uyuzdum, annem çok kızardı biraz hızlı, pratik olmayı öğren diye, bebek yokkende vakit çok nasıl olsa diye yavaş yavaş yapardım, ama bu çocuk bana pratikliği öğretecek

tşk ederim canım ya, sanada çok geçmiş olsun ve kolay gelsin

Son düzenleme:
Oğlumun burç analizine baktım az önce en zor burçlara sahibiz

Asıl burcu : Koç
Yükselen burcu: Aslan
Ay burcu : Boğa

Ama Allahtan koç ile aslan iyi anlaşırlarmış, bakalım zamanla göreceğiz

:)) ben koç, defne aslan.. iyi anlaşıyormuyuz hayır!!! ileride ne olur bilemem tabi :)))) hemde benim yükselenimde Aslanken:)))

Son düzenleme:
hngi siteden baktın:) bizimkinin burcu kova yükseleni koç..canımı okicak benim sanırım:)

hiç endişe etme gayet idare edilir bir oğluş olacak, benim burç koç yükselern terazi ay burcu kova

berra çok fena en inat burç oğlak, yükselen ikizler, ay burcu akrep ciddi ciddi bir astrolog ile bu konuda görüşmeyi düşünüyorum ben, hatta zeynep turan a mail bile attım :)

ben balığım yükselenim yengeç. Oğlum da balık yükseleni de yengeç. Duygusal duygusal takılırız artık, Allah babamıza sabır versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…