- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.041
kuzum güvenilir bi sitemi bu? aldın mı hiç bişiy?
çok sağol canımmmmmmmm.. evet Miroş daha iyi aşının huysuzluğu da dün geçti gece 1 de yattı ama iyi :))
aynen katılıyorum.. çok yardım ediyo sağolsun evdeyken bakıyo ki ben yoruldum hemen alıyo kızı elimden hadi biz kızımla gezelim sen git bi kahve iç diyo var ya dünyalar benim oluyo :) hoş kahvenin yarısında dayanamayıp gidiyorum yanlarına :)
amaaa erkeklere çok teşekkür edersek olmuyooo doğru diyosun onların da görevi ama ben bazen dayanamıyorumçok sağol yanımda olmasan napardım felan diyorum (sanki yanımda olmasa çocuk olurdu) yaa Merviş ben çok seviyorum kocamı galiba ( hiç dayanamıyorum ben onaa
şekerim henüz çanakkalede yaşamıyorum. şırnaktayım. yakın bi zamanda burdan kurtulucam inşallah ve büyük ihtimal çanakkale olacak.. ve bebişim için şimdiden araştırmaya başladım işte.. bakıcı istemiyorum önceliğim kreş.
ronya maşallah bebeğine çok tatlı, yanaklar tam ısırmalık, kaşlar kalemle çizilmiş..
merve hediyen hayırlı olsun, inş. faydasını görürsün, bizimle de paylaşırsın. bir de kızın çok kaka yapıyordu ya, muz yesen patates yesen etkiler mi diye düşündüm.
gamze hayırlı yolculuklar, güzel güzel gezin eğlenin inş.
controxtubeks midir nedir bende aldım ondan, izleri geçiriyorsa çatlaklara da etkisi olur düşüncesiyle karnıma da sürüyorum ama düzenli olamıyor tabi, sabah sürüyorsm akşamına fırsat olmuyor. birde benim eşim ameliyat çizgisini karnımda yukardan aşağıya boyuna bir dikiş olarak düşünüyormuş, hastaneden çıkarken eczaneye girdik, dedim aşkım krem 70 lira ssk karşılamıyor alayım mı, artık dikişi nasıl hayal ettiyse al tabii 2 tüp al dedi
Oğlumun burç analizine baktım az önce en zor burçlara sahibiz
Asıl burcu : Koç
Yükselen burcu: Aslan
Ay burcu : Boğa
Ama Allahtan koç ile aslan iyi anlaşırlarmış, bakalım zamanla göreceğiz
Nurse Harvey şurup...
canım benim yaa hakikaten zor oluyor, ben doğumun 4. gününde grip olmuştum ve dediğin gibi 4-5 gün sürmüştüaman kuzum dikkat et.. benimki 5 günde hafifledi ancak şimdi sadece biraz öksürük ve burun akması var.. yine de kızımı hala öpüp koklayamıyorum zaten hastalığın en kötü yanı o(
çizgi benimde öle yaa hem uzun hem kop koyuydu.. işte kremle hafifledi.. annemde de olmuş benim.. bi de kızım doğduğunda belli belirsiz ondada vardı çizgi biliyo musun? :)) çok komikti.. seninki erkek belki onda olmamıştır baktın mı hiç?
ah canım yaa rabbim yardımcın olsun,maalesef bizimde en büyük sorunumuz uyku, bizimki uyuyor ama bir bak on dk sonra sanki hiç yumamış gibi gözler açık, bu hafta sonu hep saat 4,5-5 gibi uyanıp gece 12ye kadar neredeyse uyanıktı,aralarda kestirdiği 10 dk uykular yetiyor herhalde oğlumuma, ve bugünde sabah 5,5tan beri uaynığız, sadece 4 kere 10-15 dk uykular yaptı o kadarCanım allah razı olsun sorduğun için, benim oğlan iyi hoş, gazını bile artık kendisi çıkarıyor ama uyku sorunu var, uykuya geçemiyor, uyku başına vurunca da morarana kadar ağlıyor, ben de 1 ay sonra işe başlayacam, hala bir düzene oturtamadım gitti, onun dışın da sağlığı iyi maaşallah, Allah hepsine sağlık bize de sabır versin.
tşk ederim canım ya, sanada çok geçmiş olsun ve kolay gelsinhiç kafaya takılacak bi zorluğu yok canım.. en kolay zamanları bu zamanlar!!!
MASİVA canım geçmiş olsun..
Bende dün ne dokunduysa artık, fena mideyi bozmuşum(((( hiç halim yok bugün.. Kalkıp defneye yemek hazırlamam lazım ((
Oğlumun burç analizine baktım az önce en zor burçlara sahibiz
Asıl burcu : Koç
Yükselen burcu: Aslan
Ay burcu : Boğa
Ama Allahtan koç ile aslan iyi anlaşırlarmış, bakalım zamanla göreceğiz
hngi siteden baktın:) bizimkinin burcu kova yükseleni koç..canımı okicak benim sanırım:)
hngi siteden baktın:) bizimkinin burcu kova yükseleni koç..canımı okicak benim sanırım:)
gözümü korkuttun:)) ben koç, defne aslan.. iyi anlaşıyormuyuz hayır!!! ileride ne olur bilemem tabi :)))) hemde benim yükselenimde Aslanken:)))
bu arada oğlumla senin ki aynı, burç koç, yükselen aslan, dur bakam seni daha çok takip edeyim bundan sonra:)) ben koç, defne aslan.. iyi anlaşıyormuyuz hayır!!! ileride ne olur bilemem tabi :)))) hemde benim yükselenimde Aslanken:)))
melike geçmiş olsun bi türlü yazamadm ya oğlanla uğraşmaktan..
kızlar doğumda göbeğimde çatlak olmadı diye sevinirken şimdi çatlamaya başladı anlamadm bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?