2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bana kimse cevap yazmıyor.benden dün çok az kan geldi kesildi.bugün yine çok az geldi kesildi ben adet olmuş oluyor muyum ilişkiye girebilir miyim?acaba sorun mu var doğum yapalı 2 buçuk ay oldu..

Allah inşallah şifa verirde düzene girer cnm ya bnde hayatı boyunca kabızlık çekmiş ve çaylarla çıkmış bi insan olrk çok iyi anlıyorm sni..bnde ilginç ama hamilelikle düzene girdi korkuyodm doğumdan sonra eski haline döner diye ama maşallah iyi şuan..bnde çok yöntem denedm olmadı..cnm bnm inşallah düzelir ya üzüldüm valla çok sinir bişey çünkü insanın moralini çok etkiliyo bnde öyleydi yani

kızlar bernanın dediği gibi bence hemen mama vermeyin..aç bebek uyumaz ağlar sürekli benim doktorda uyuyosa ağlamıyosa doyuyodur dedi aç olsa durmaz..

merve 2 hafta çıkmadığınmı oluyodu ben hayatımda hiç kabız olmadı 1 kg muz yesem hiç etkilemez o derece ta kiii sezaryen olana kadar bağırsaklarım 1 ayda normale döndü kabız olmak ne demekmiş anladım çok zor bişeymiş ilk defa yaşadığım için..seni hiç düşünemiyorum kayısı felan işe yaramıyomu?

ilk defa kızımla yalnız markete gittik alışveriş yaptık mei tai süper bi şey markette çok işe yarıyor
bu safer ayaklarınıda çıkarttım kızımın daha çok sevdi giderken dışarıyı izledi gelirken uydu,eve gelincede nerdee fal taşı gibi açtı gözlerini

Slm.. Herkesler iyidir inş. Biz idare ediyoruz. Oğluşum bugün 2. ay aşılarını oldu. Şimdilik mızmızlanmanın dışında birşeyi yok. İnş ateşi çıkmaz.

canım mama neden gerekli olsun senin sütün varken? başklarının memeyi istemez senin ne güzel memeyi alıyo aldığı içinde sütün oluyodur..bu çok güzel bişe benim aklım çıkıyo az emdiği zaman..ben çok az emmişim benim annem çalışan bi kadındı sürekli emmeyince annem işte tabi kesildi süt felan mamayla büyümüşüm neden doru düzgün anne sütü alamadım die hep üzülmüşümdür..o yüzden kendi kızımda çok titizim..emzirmek çok güzel birşey

napıyım göbeğim ve 10 kilom kaldı spor şart 6 ay bitse diyetede başlıcam inş.hemoroid yok aslında turp gibiydim doğumdan sonra şimdi yani wc gittiğimde afedersin büyük abdestimi yaparken inanılmaz cnm yanıyor bazen kanıyor sonrasında da üstüne zor oturuyorum nette baktım fassürmüdür nedir normal dogumda olabiliyormuş sanırım ondan oldum. bi doktor sprial dedi ama ben korkuyorum spiralden eşimde istemiyor ama en kolayı sanırım spiral
canım ne güzel spora gidiyon keşke bende gidebilsem( korunma olarak şuan için bize en uygun eşin korunması doktorda öyle diyecektir..hemoroid mi var sende?

sinameki falan içsen işe yaramıyormu ccnm? cok zordur ya. ben şimdi 2 3 gün tutuyorum ama karnım taşgibi oluyor ve agrıyor sen nasıl dayanıyorsun..

kızlar selam,hepiniz iyisinizdir umarım sizlere bir sorum olacak gün içerisnde kahvaltıdan baslayarak geceye kadar neler yiyip içtimizi yazabilirmsnz?hem kilo verme konusundada birbirimize ışık tutmuş oluruz :)

kızlar selam,hepiniz iyisinizdir umarım sizlere bir sorum olacak gün içerisnde kahvaltıdan baslayarak geceye kadar neler yiyip içtimizi yazabilirmsnz?hem kilo verme konusundada birbirimize ışık tutmuş oluruz :)

ben ne bulursam onu yiyorum :) ama özellikle dondurma şerbet falan yiyorum süt olması içinn

valla canlarım rahat 5-6 senedir var bu sorunum,üniv. den kalma. orda igrene igrene tuttum tuttum tuttum smdide böle oldum
cnkü tüm tetkikler temiz. tamamen bagırsak tembelligi, kronik kabızlık işte. ilaçlar çağlar alternatif tıp bir süre etkili sonra vücut bagısıklık kazanıyor etkisi kalmıyor. bende hamileyken cok rahattım ama basladı yne aynı dert. Allah kimseye vermesin kızlar yasayan biliyor işte berbat bsey. smdi aklım cok kalmıyor bu sorunda,kızımın peşinde dört dönüyorum ya kendimi unutuyorum. aslında tekrar gastroenterolojiye gitmem lazım .

kızlar yarın hastaneye gidicem sonrasında da biraz dolaşayım dedim oğluşumuda yanımda götürsem ne olur sizce? şu saçma slingine oturtabilirsem iyi olur birlikte gezeriz değil mi.. korkuyorum aslında sokaga cıkmaya üşütcem diye hemde slingte taşımakta zorlanıyorum oturmuyor neyse sabah ola hayrola

canım benim kızım 4250 doğdu ilk ay hiç kg almadı 4.200di 2. ay 900 gr aldı. drda bi 15 gün daha izleyelim dedi 15 günde de 350 gr alınca az dedi ayda 1 kg alması lazımmıs böyle devam ederse gelişimi çok geride kalır dedi. ne bilim ortada kaldım 10 gün mamayla deneyim bakalım günde 2 öğün sadece sütümün haricinde. artma olacak mı.

markası ney nasıl bişe canım işe yarıyorsa bende alıyım

60 derecede cekmıyo camasırlar,soran arkadasım kusura bakma alıntı yapamadım telden gırdgm ıcın zor oluyo...
Esperenza kızının masallahı var,ne guzel bebek,saclarıda cok masallahhhhh
benım kızımın hıc sacları yok...bohüüüüüüüüü:)

kızlaaar gazın bittiğini nasıl anlarız
gaz sorunu bitince bebişler nasıl oluyorlar

emzırdıkten sonra dırek uykuya dalabılıyo,bacaklarını cekmıyo,ıkınmıyoo,delıksız uyuyo ve dahası aglamıyo,onceden gazını cıkarmasında basıt yontemlerle yardım ederdım,sımdı gazı varsada kendı hem agızdan hem alttan cok rahat cıkarıyo,kızımda gozlemledıklerım bunlar

karar verdim yarın oğluşumla önce hastaneye gitcem ordan kızılaya gitcem netten birşeyler aldımda onları teslim alcam dolaşcam falan inşallahh sorun olmaz mızırdanmaz aglamazz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…