- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.121
ciddiyim canım,zerre abartma yok eskiden 2 hftadan fazlaydı 1.5 a düştü. hamilelikte süperdi kullandıgım günde 3 Ferplex düzene sokmustu sindirim sistemimi(normalde tam tersi demir ilaçları kabız yaparmıs cok içince) ama işte dogumdan snra eski haline döndü. endoskopi kolonoskopi biyopsi hepsi yapıldı temiz. uzun süre tedavide gördüm ama bagırsak tembelligi işte. düzene girmedi bir türlü.
ilaçlar zaten faydasız. Ananas meyvesi cok işe yaramıstı ona da bagısıklık kazandı vücudumbakalım tekrar tedaviye baslıcam bu gidişle. sezeryandan snra zerre göbegim kalmamıstı inceciktim smdi kabızlıktan göbegim cıktı cok asabım bozuluyor cok
.
benm kızım ne yaparsam yapayım mama içmiyor, biberon da almıyor. okadar zorlanıyorum ki sürekli emzirmek zorundayım ve evden çıkmak istemiyorum artık. bu hafta 3. ayımız doluyor, daha doğru düzgün gezmemiz olamadı maalesef. bi de az ve sık emiyor. dışarı çıkmak işkence oldu. ara sıra doymuyordu evde mama bulunduruyordum ama aptamil de bebelac da işe yaramadı. mama verdiğim zaman başını çeviriyor ağlamaya başlıyor. biraz zorlayıp ağzına kaşıkla döktüğümde morarıyor ağlamaktan. memeye yapışıyor hemen yavrum. kıyamıyorum da ama mama da gerekli işte bazen. napıcam bilmiyorum
canım ne güzel spora gidiyon keşke bende gidebilsem( korunma olarak şuan için bize en uygun eşin korunması doktorda öyle diyecektir..hemoroid mi var sende?
ciddiyim canım,zerre abartma yok eskiden 2 hftadan fazlaydı 1.5 a düştü. hamilelikte süperdi kullandıgım günde 3 Ferplex düzene sokmustu sindirim sistemimi(normalde tam tersi demir ilaçları kabız yaparmıs cok içince) ama işte dogumdan snra eski haline döndü. endoskopi kolonoskopi biyopsi hepsi yapıldı temiz. uzun süre tedavide gördüm ama bagırsak tembelligi işte. düzene girmedi bir türlü.
ilaçlar zaten faydasız. Ananas meyvesi cok işe yaramıstı ona da bagısıklık kazandı vücudumbakalım tekrar tedaviye baslıcam bu gidişle. sezeryandan snra zerre göbegim kalmamıstı inceciktim smdi kabızlıktan göbegim cıktı cok asabım bozuluyor cok
canımmm Allah baska ayrılık göstermesin,hepimiz sonunda mecbur kalıcaz napalım,tek maaş neye yeter bu devirde
eee nasıldı ilk günün,herhalde sürekli telefondaydın anne kızım nasıl anne aglıyor mu?
esperanzaaaaaaaaaaa canımmm kızına bayıldıgımı söylemek istiyorum. annemm o saçlarına kurban,maşallahhdünyalar güzeli,Allahım nazarlardan sakınsın inşallah.
ben genel olarak anne sütü veriyorum ama bi yere giderken ne olur ne olmaz diye, yanıma toz mama ve kaynamış soğumuş su alıyorum.
hazır mamanın 1 saat içinde tüketilmesi gerekmiş.
çok nadir yiyorum. ek gıdaya geçtiğimizde eskiye dönücem inşallah. çünkü çok severim.
kızlar selam,hepiniz iyisinizdir umarım sizlere bir sorum olacak gün içerisnde kahvaltıdan baslayarak geceye kadar neler yiyip içtimizi yazabilirmsnz?hem kilo verme konusundada birbirimize ışık tutmuş oluruz :)
Allah inşallah şifa verirde düzene girer cnm ya bnde hayatı boyunca kabızlık çekmiş ve çaylarla çıkmış bi insan olrk çok iyi anlıyorm sni..bnde ilginç ama hamilelikle düzene girdi korkuyodm doğumdan sonra eski haline döner diye ama maşallah iyi şuan..bnde çok yöntem denedm olmadı..cnm bnm inşallah düzelir ya üzüldüm valla çok sinir bişey çünkü insanın moralini çok etkiliyo bnde öyleydi yani
merve 2 hafta çıkmadığınmı oluyoduben hayatımda hiç kabız olmadı 1 kg muz yesem hiç etkilemez o derece ta kiii sezaryen olana kadar bağırsaklarım 1 ayda normale döndü kabız olmak ne demekmiş anladım çok zor bişeymiş ilk defa yaşadığım için..seni hiç düşünemiyorum kayısı felan işe yaramıyomu?
napıyım göbeğim ve 10 kilom kaldı spor şart 6 ay bitse diyetede başlıcam inş.hemoroid yok aslında turp gibiydim doğumdan sonra şimdi yani wc gittiğimde afedersin büyük abdestimi yaparken inanılmaz cnm yanıyor bazen kanıyor sonrasında da üstüne zor oturuyorum nette baktım fassürmüdür nedir normal dogumda olabiliyormuş sanırım ondan oldum.bi doktor sprial dedi ama ben korkuyorum spiralden eşimde istemiyor ama en kolayı sanırım spiral
sinameki falan içsen işe yaramıyormu ccnm? cok zordur ya. ben şimdi 2 3 gün tutuyorum ama karnım taşgibi oluyor ve agrıyor sen nasıl dayanıyorsun..
bnmkide öyle cnm..hatta bazen bi uyuyo gündüzleri özlüyorm yani o derece..bnce kilo alımı normal yani niye az dediki dr..bnmkide bugn tarttı 5600 olmş boyuda 57 cm..bu dr.lar çok mamacı bnce ya bilmiyorumda bebeğin ağlıyomu yani aç bebek ağlar durduramassın e snnki mışıl mışıl uyuyomuş..mama veripte çocuğu şişirme diycem ama tabi sn bilirsin yinede..
geçen ark.ım geldiinde bi bel bantı verdi zayıflamak için dışarı çıktıımda onu takıyorm belime acayip ter attırıyo..acaba o şekil zayıflama şortlarını nerdn bulablrm geçenlerde bimdede satılıyodu galiba..bu şekilde bölgesel yağlarmdan bi nebze kurtulabilmeyi hayal ediyorm
kızlaaar gazın bittiğini nasıl anlarız
gaz sorunu bitince bebişler nasıl oluyorlar
karar verdim yarın oğluşumla önce hastaneye gitcem ordan kızılaya gitcem netten birşeyler aldımda onları teslim alcam dolaşcam falan inşallahh sorun olmaz mızırdanmaz aglamazz..
hava serin sıkı giydir.. neyle gitceksin araba falan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?