- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.141
Kızlar ya bısı sorcam haftasonu kızımın genel kontrolu vardı,doktor ten rengının cok acık oldugunu soyledı ve kanılacı yazdı kızıma,tahlıl yapmadan nasıl ılac yazar anlamıyorum,bende almadım ılacı ,e kullanmadık halıyle bılmıyorum dogrumu yaptım,en ufak bıseyde dunya ılac yazıyo,yavrunun bunyesı neykı okadar ılacı nasıl kaldırsın,bıde kızımın ellerı hıc ısınmıyo anca sarıp sarmalıcam oyle ısınıcak,acaba bunun doktorun bahsettıgı kansızlıkla bı alakası varmı acaba?
Kızlar ya bısı sorcam haftasonu kızımın genel kontrolu vardı,doktor ten rengının cok acık oldugunu soyledı ve kanılacı yazdı kızıma,tahlıl yapmadan nasıl ılac yazar anlamıyorum,bende almadım ılacı ,e kullanmadık halıyle bılmıyorum dogrumu yaptım,en ufak bıseyde dunya ılac yazıyo,yavrunun bunyesı neykı okadar ılacı nasıl kaldırsın,bıde kızımın ellerı hıc ısınmıyo anca sarıp sarmalıcam oyle ısınıcak,acaba bunun doktorun bahsettıgı kansızlıkla bı alakası varmı acaba?
iyi akşamlar kızlar yine kimseler yok bişey sorcaktım bebişlerinze su veriyomusunuz ben sadece anne sütü verdiğim için su vermiyorum kimisi ver kimiside verme diyo anlamadım ne yapsamm
canım bebeğin kaç aylık
ya bana kimse cevap yazmıyor.benden dün çok az kan geldi kesildi.bugün yine çok az geldi kesildi ben adet olmuş oluyor muyum ilişkiye girebilir miyim?acaba sorun mu var doğum yapalı 2 buçuk ay oldu..
1 buçuk aylıkk canımm
canım benim kızımında elleri ısınmıo acaba kansızlıkla mı alakalı ya bak aklıma takıldı şimdi? ama dr bana hiç öyle bişi demedi
cnm ben hergündeğil ama arasıra 1 çay kaşığı veriyorum çok sıcaklarsa .kaynamış soğumuş su hergün hazır oluyo ne zaman daralacağı belli olmuyo bu hatunların:)
canım bende günlük 700-800 cc süt veriyorum ama yeteri kadar kilo alamıyor
bugün dr kontrolumuz vardı yine. geçen ay fazla kilo almayınca 15 gün sonra tekrar gel demişti 15 günde 350 gr almıs ve dr çok az buldu. günde 2 öğün mamaya baslamamı söyledi. bende aptamil conformil aldım kakasını yapmakta zorlanabiliyor bazen. kakasını yapmama konusunda da karnı çok sert oluyor mu ve fazlaca ıkınıyor mu diye sordu bizimki okadarda zorlanmıyor. karnı doymadıgı için yapmıyordur tuvaletini dedi. ben aç mı bırakmışım yavrumu yasütümde fazla aslında ama ben kusuyor diye 2 saatte bir 60 ml veriyordum şimdi arttırdım 80 ml çıkardım ve 2 öğünde mama vericem inş kilo alır kuzum. 2 ay 15 günlük ve 5450 kg. 60 cm olmus boyumuz :)
uyku konusunda konusmussunuz. ben uyudugu sürece kaldırmıyorum ama yemek vakti çok geçmişse eğer uyandırmadan süütnü veriyorum oda içiyor güsleim. benim kızım çok mu uyuyor sizinkileri okuduktan sonra düşünmeye başladım. mesela dğn gece 10da banyo yaptırıp uyuttum sonra gece 3te uyandı sütünü verdim hemen uyudu sonrada sabah 7de uyandı. gündüz ise öğlene kadar 2 saat uyuyor öğleden sonra da 2- 3 saat uyuyor. ben uaynsın diye bekliyourm. bu günleri ararmıyım bilmiyorum inşallah değişmez maşallah diyelim.
2 günde önce kızımın kulağı akmıstı dr onuda kontrol etti dışarı akması daha iyi dedi. bebeklerde kulak zarı yırtılması çok olurmus şükür ki bizde bişey yokmus.
canım sen mama veriyomusun yoksa sadece anne sütümü veriyosunnn
şimdilik anne sütü cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?