2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biraz önce annem s anasonlu falan sudan veriyordu oğlumun genzinemi kaçtı ne oldu anlamadım ilk damlada bastı cıglıgı ama ne aglama gözlerinden yaslar geldi o agladı ben agladım. önceden de veriyorduk hiç böyle yapmıyordu ne olduysa Allahım nasılaglama o iğne oldugunda bu kadar aglamamıştı yavrum.. içim parçalandı o gözyaşları aktıkca..

Kızlar ya bısı sorcam haftasonu kızımın genel kontrolu vardı,doktor ten rengının cok acık oldugunu soyledı ve kanılacı yazdı kızıma,tahlıl yapmadan nasıl ılac yazar anlamıyorum,bende almadım ılacı ,e kullanmadık halıyle bılmıyorum dogrumu yaptım,en ufak bıseyde dunya ılac yazıyo,yavrunun bunyesı neykı okadar ılacı nasıl kaldırsın,bıde kızımın ellerı hıc ısınmıyo anca sarıp sarmalıcam oyle ısınıcak,acaba bunun doktorun bahsettıgı kansızlıkla bı alakası varmı acaba?

canım öncelikle geçmiş olsun.doktorun kan tahlili yapmadan kan ilacı vermesi garip,istersen farklı bir doktora git bir seferlik,kan sayımı yapılsın. minnacık cocuga direkt ilaç vermek ne bilim benimde aklıma yatmadı. eger lazım ise verilir o ayrı.
ellerinin soguması kansızlıga baglı olabilir. kansız insanların elleri buz gibi olur yaz kış ısınmaz,kendimden biliyorum. ama buna bakarak ten rengine bakarakta ilaca başlanmaz.sen şimdi güzelce kan sayımı yaptır canım,aklın kalmasın. eger var ise kansızlık ilaç vermemen yazık cocuk için ama yok isede bosuna ilaç yüklemesi ne gerek.

kızlar mrblar nasılsınız geçmişi okumadan önce nette dolaşırken bişi okudum hoşuma gitti sizle de paylaşmak istedim '' Kadin erkegin kaburgasindan yaratildi, ayaklarindan değil, oyle olsaydi ezilirdi; ustun olmasin diye basindan da yaratilmadi. gogsunden yaratildi esit olsun diye;kolun biraz altindan korunsun diye.kalp hizasindan SEVILSIN diye''
nasıl ama güzel demi??

ewet kansızlıktan olabilir. doktorlar anlıyorlar ya yüzlercesini görüyor adamlar senelerce okuyorlar onlar anlamıcakta bizmi anlcıaz al ilacı kullan yada git başka doktora kanına baktır. nacizane tavsiye.

Uluslararasi ölçekte bir kadin arastırmasi yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş.
Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız???
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş:
İsveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus : Evi terk ederim.
Fransız : Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
İtalyan : Kadını vururum.
İspanyol: Kocamı vururum.
Yunanlı : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz.

cnm benimde ayaklarım pek ısınmaz ama kansız değilim sanrm el ve ayak üşümesinin bununla pek alakası yok benim oğlumunda elleri arasıra buz gibi oluyo ama ben ağzına soktuğu için ve cok çırpındığı için olduğunu düşünüyorum...bildiğim kadarıyla ilerleyen günlerde bütün bebişlere kan ilacı verilecek 7 ila 8.aylarda diye biliyorum sen yinede bir araştır cnm geçmiş olsun

neyse ben çıkıyorum hanımlar. yarın sabahki hava durumuna göre ya oğlumuda alcam gitcem yada bilmiyorum. öpüldünüz..

canım benim kızımında elleri ısınmıo acaba kansızlıkla mı alakalı ya bak aklıma takıldı şimdi? ama dr bana hiç öyle bişi demedi

iyi akşamlar kızlar yine kimseler yok bişey sorcaktım bebişlerinze su veriyomusunuz ben sadece anne sütü verdiğim için su vermiyorum kimisi ver kimiside verme diyo anlamadım ne yapsamm

ya bana kimse cevap yazmıyor.benden dün çok az kan geldi kesildi.bugün yine çok az geldi kesildi ben adet olmuş oluyor muyum ilişkiye girebilir miyim?acaba sorun mu var doğum yapalı 2 buçuk ay oldu..

cnm büyük ihtimal adettir ben 50. gün olmuştum ,ilkinde fazla değildi ikincide patlamıştı :)ama ilişkiye adet olduğun içinmi giremiyosun anlamadım

canım benim kızımında elleri ısınmıo acaba kansızlıkla mı alakalı ya bak aklıma takıldı şimdi? ama dr bana hiç öyle bişi demedi

bizim kızın elleride hep soğuk bide 2 güne biyıkıyorum yine ellerinde pamukçuklar topluyo o terlediği içinmiş kansızlıktan değilmiş ,yani terleyincede soğuk olurmuş eller biraz dolanbaçlı anlattım.

canımmm Allah baska ayrılık göstermesin,hepimiz sonunda mecbur kalıcaz napalım,tek maaş neye yeter bu devirde
eee nasıldı ilk günün,herhalde sürekli telefondaydın anne kızım nasıl anne aglıyor mu?

sorma kadın yetr artık arama çocuğamı bakıcam telefonamı dedi :)

cnm benim muhtemelen özel dr gidiyosun bana ilk hafta mama ver dediler bak 3 aydır anne sütü ile devam ediyoruz birincisi ayda 600 gr normal 2. zaten senin bebiş kilolu doğmuş onlar daha yavaş alırlarmış bizimki 8 aylık 3 kg doğdu, banada dr bu aydan sonra hem boyu hem kg si daha yavaş ilerleyecek korkma dedi bu drlar mama firmaları ile anlaşmalımı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…