- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.161
Kocam benı aldatmıs,sevdıgım asık oldugum adam benı aldatmıs.... Ama benım yavrum daha cok kucuk
Kocam benı aldatmıs,sevdıgım asık oldugum adam benı aldatmıs.... Ama benım yavrum daha cok kucuk
nasıl yani yaaaKocam benı aldatmıs,sevdıgım asık oldugum adam benı aldatmıs.... Ama benım yavrum daha cok kucuk
canııımmm inan şu an nediyeceğimi bilemiyorum, rabbim yar ve yardımcın olsun,sana güç versin, duamdasınKonusacak cok seyım ama hıcbıseyım yok,ıkı kere ıkı dortten baska bıseyler etmelıydı ama etmeıyomus,ne acıkı dun aksam ogrenmıs bulundum,ama gelın gorınkı tum yollar kızıma cıkıyor ve ben hıcbıse yapamıyorum
canım benim oğlumda öyleydi, geçen 4 gün yapamadı, kulak temizleme çubuğunu zeytin yağına batırarak makatı uyararak yaptırdık, şimdi yine üç gündür yapamıyor,bende bu akşama kadar bekleyeceğim olmazsa yine o yöntemi uygulayacağım, yani kaç kişiyle konuştuysam herkes bu haftalarda normal olduğunu söylüyor, bizimki 7. haftanın içinde...günaydın kızlar bugun 4.gün bebeğim hala büyük tuvaletini yapamadı ıkınıyo zorlanıo gaz çıkırıo bir umutla bu sefer yapmıştır diye bezini açıyorum ama yok ne yapabilirim normalmi doktoramı götürsem bir gün dahamı bekleyeyim bilemedim hiç böyle olmazdı hergün tuvaletini yapardı
Konusacak cok seyım ama hıcbıseyım yok,ıkı kere ıkı dortten baska bıseyler etmelıydı ama etmeıyomus,ne acıkı dun aksam ogrenmıs bulundum,ama gelın gorınkı tum yollar kızıma cıkıyor ve ben hıcbıse yapamıyorum
bu arada herkese günaydın, biz yine oğluşumla saat beşten beri ayaktayızyavrum ya ıkınıp duruyor, onun o hali o kadar içime dokunuyor ki
canım benim oğlumda öyleydi, geçen 4 gün yapamadı, kulak temizleme çubuğunu zeytin yağına batırarak makatı uyararak yaptırdık, şimdi yine üç gündür yapamıyor,bende bu akşama kadar bekleyeceğim olmazsa yine o yöntemi uygulayacağım, yani kaç kişiyle konuştuysam herkes bu haftalarda normal olduğunu söylüyor, bizimki 7. haftanın içinde...
Kızlar ya bısı sorcam haftasonu kızımın genel kontrolu vardı,doktor ten rengının cok acık oldugunu soyledı ve kanılacı yazdı kızıma,tahlıl yapmadan nasıl ılac yazar anlamıyorum,bende almadım ılacı ,e kullanmadık halıyle bılmıyorum dogrumu yaptım,en ufak bıseyde dunya ılac yazıyo,yavrunun bunyesı neykı okadar ılacı nasıl kaldırsın,bıde kızımın ellerı hıc ısınmıyo anca sarıp sarmalıcam oyle ısınıcak,acaba bunun doktorun bahsettıgı kansızlıkla bı alakası varmı acaba?
canım benim kızımında elleri ısınmıo acaba kansızlıkla mı alakalı ya bak aklıma takıldı şimdi? ama dr bana hiç öyle bişi demedi
iyi akşamlar kızlar yine kimseler yok bişey sorcaktım bebişlerinze su veriyomusunuz ben sadece anne sütü verdiğim için su vermiyorum kimisi ver kimiside verme diyo anlamadım ne yapsamm
bu arada herkese günaydın, biz yine oğluşumla saat beşten beri ayaktayızyavrum ya ıkınıp duruyor, onun o hali o kadar içime dokunuyor ki
günaydın kızlar bugun 4.gün bebeğim hala büyük tuvaletini yapamadı ıkınıyo zorlanıo gaz çıkırıo bir umutla bu sefer yapmıştır diye bezini açıyorum ama yok ne yapabilirim normalmi doktoramı götürsem bir gün dahamı bekleyeyim bilemedim hiç böyle olmazdı hergün tuvaletini yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?