2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Konusacak cok seyım ama hıcbıseyım yok,ıkı kere ıkı dortten baska bıseyler etmelıydı ama etmeıyomus,ne acıkı dun aksam ogrenmıs bulundum,ama gelın gorınkı tum yollar kızıma cıkıyor ve ben hıcbıse yapamıyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugun 4.gün bebeğim hala büyük tuvaletini yapamadı ıkınıyo zorlanıo gaz çıkırıo bir umutla bu sefer yapmıştır diye bezini açıyorum ama yok ne yapabilirim normalmi doktoramı götürsem bir gün dahamı bekleyeyim bilemedim hiç böyle olmazdı hergün tuvaletini yapardı

canııımmm inan şu an nediyeceğimi bilemiyorum, rabbim yar ve yardımcın olsun,sana güç versin, duamdasın

canım benim oğlumda öyleydi, geçen 4 gün yapamadı, kulak temizleme çubuğunu zeytin yağına batırarak makatı uyararak yaptırdık, şimdi yine üç gündür yapamıyor,bende bu akşama kadar bekleyeceğim olmazsa yine o yöntemi uygulayacağım, yani kaç kişiyle konuştuysam herkes bu haftalarda normal olduğunu söylüyor, bizimki 7. haftanın içinde...

Son düzenleme:
bu arada herkese günaydın, biz yine oğluşumla saat beşten beri ayaktayız yavrum ya ıkınıp duruyor, onun o hali o kadar içime dokunuyor ki

canım çok üzüldüm inanki ben bu adamlara hiç birşey diyemiyorum çünki söylenecek sözlere bile değmez bunlarr Allah bildiği gibi yapsın onlarııı

bu arada herkese günaydın, biz yine oğluşumla saat beşten beri ayaktayız yavrum ya ıkınıp duruyor, onun o hali o kadar içime dokunuyor ki

günaydın canım benim bebeklerde saat 5 dedinmi ayaktalar kurmalı saat gibiler aynı, inş. akşama kadar yapar rahatlar bebişin canım

bizde dün yaptık zeytinyağıyla maktına uyarı verdik ama yok bi damla zeytin yağı içirdim yine yok...acaba diyorum beslenemiyormu yeterince ama ağlar o zaman dün sütüm yetmiyormu acaba diye 30cc mama yaptım onu bile zorlaya zorlaya içti

Kocam benı aldatmıs,sevdıgım asık oldugum adam benı aldatmıs.... Ama benım yavrum daha cok kucuk

Canım belki de yanlis anladığın bir seyler vardır.Erkeklerin bu donemde depresyona girdiğini hepimiz biliyoruz. Yüzyuze konuşmadan kendini yıpratma.. Yapıcı olmaya çalış kesip atmak çok kolay canım...

canım benim kızımında elleri ısınmıo acaba kansızlıkla mı alakalı ya bak aklıma takıldı şimdi? ama dr bana hiç öyle bişi demedi

Kızımın elleri de hep buz gibi hatta gri olurdu doktoruna sormuştum. Bu aylarda normal demişti. Oğlumun elleri de soğuk oluyor ama üşüdüğü burundan anlaşılırmış.:) Bu arada oğlumun kontrolünde sorduk kan ilacı kullanacakmıyız diye 4. ayda başlayacağız dedi.

iyi akşamlar kızlar yine kimseler yok bişey sorcaktım bebişlerinze su veriyomusunuz ben sadece anne sütü verdiğim için su vermiyorum kimisi ver kimiside verme diyo anlamadım ne yapsamm

Bende belki haftada bir 2-3 çay kaşığı veriyorum. Aslında gerek yok ama çok mutlu oluyor içerken.

Kocam benı aldatmıs,sevdıgım asık oldugum adam benı aldatmıs.... Ama benım yavrum daha cok kucuk

Yaaa şaka olsun gerçek olmasın. Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun inş. Ne denirki bu durumda, kime güveneceğiz biz yaa...

bizim gece uyku düzenimiz bu hafta oturdu rayına gece ıkı kere uyanıyor emiyor uykuya dalıyor saat 7 de uyanıyor artık... aramızda pek yok sizin uyku düzeninizde en yakın zamanda rayına girer bence

Dün oğlum aşı olmuştu. Gece yattığında bir ara 37,5 oldu yarım çay kaşığından az ateş düşürücü verdim. Daha da çıkmadı. Ateş çıkacak mı diye beklemekten çok stres oldum yaa...

canım valla benim oğlan 7 günde bi yapıo.acayip canım sıkılıo ama yapınca cıvık yapıyo.doktora söyledimde cıvık yapıyorsa sorun yok ama bi kan alalım dedi.troidindemi ne sorun olursa kabız olurmuş.bende hastaneden kaçtım resmen.sert kaka yapmıyoki.başka doktorada sorup öyle karar vercem çünkü kıyamadım kan aldırmaya

Yanılmıs olmayı yanlıs anlamıs olmayı oyle cok ısterdımkı,allah kımseyı sasırtmasın dun telefonunda mesajları yakaladım,sılmeyı unutmus ve kendı ıtıraf ettı,cınsel anlamda munasebetının olmadıgına daır buyuk yemınler ettı ama telefondakı mesajlar askımla baslayıp askımla bıtıyodu,buda aldatma dıılmı,hemde kımle cok onceden sevmıs oldugu eskı sevgılısıyle,kadın bunun numarasını bulmus ve yaklasık ıkı ay boyunca konusmuslar,nedımkı kendıme uzuluyorum,kızımın yuzune baktıgımda ıcım kanıyo....
Nedımkı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…