2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

offfff ne desek seni rahatlatmıcak biliyorum.berbat bir duygu ama ne yapılır ne olur sakin olup düşünmek lazım.allah sana sabır kocana akıl versin.kendini yıpratmamaya çalış.ne sölicemi bilemedim

az önce oğlumu emzirmiştim, ıkınacam diye hep kustuşimdi kucağımda yine emiyor ve acayip uykusu var ama ıkınmaktan uyuyamıyor

Canım benim kızda da kaka problemi var ben armut suyu veriyorum armutu cam rendede rendeleyip süzüyorum suyunda kaşıkla veriyorum.Böyle günde 1 defa yapıyodu bizimkide dün yapmadı bugün ıkınıp duruyo sabah verdim bakalım belki yapar sabah akşam veriyorum sende denie istersen bizimde şu kaka durumumuz düzene girseydi yapamadımı çok rahatsız oluyo yaptığında çok rahatlıyo mışıl mışıl uyuyo.

dün çok korkunç bişey oldu..her zamanki gibi oğlumla babayı karşılamaya gttik metrobüsün oraya bizim çarşıda yolları yeniliyolar heryer heryerde kaldırımları fln komple söktüler..neyse tam babayla buluştuk karşıya geççez oğlumda mei taide kucaamda bu arada..ayağım bi takıldı kaldırıma oğlumla yere düştük ama o 2 san. içinde bn neler düşündüm aklınız almaz yani..bütün korku senaryoları aklımdan geçti..bn az kalsın oğlumun üstüne düşüyodumki ellerimi yere koydum oda yarısına kdr mei taiden çıktı kafasında 2 kat şapka vardı kenarı kaldırıma süründü ve herkes toplandı etrafımıza kaldırmaya çalışıyolar..babada şokta..bn ağlamaya başladım kafasını çarpmadı dimi diye herkese soruyorm herkes yok yok çarpmadı mrk etme çarpsaydı zaten ağlamaktan duramazdı dediler..ama bn hala kaset takılmış gbi sorup durdum herkese ağlayarak aklımı yitirdim o an..hemen şapkasını çıkardım kafasını kontrol ettm bişey yoktu Allahtan..düştüüğümüzde ağladı ama sonra sarılınca hmn sustu....heralde oda çok korktu..eşim sna bişey oldumu diye soruyo ama bn önemli değilim ona bişey olmasın dedim o an zaten bacağım kopsa acısını hissetmezdim evladımı düşünmekten..eve gelene kdr ruh gibiydim..çok kötü bişey ya o an anladımki evlat acısı hiçbişeye benzemiyo..bütün yüreğimden geçen şey Allahım ona bişey olcaksa bnm canımı al..biliyorum Allahın işine karışmak gibi olmasın söylediğim kötü bşey ama aklımdan öyle şeyler geçtiki ya bişey olsaydı ya şöyle olsaydı böyle olsaydı diye resmen şuurumu kaybettim eve gelene kdr..Allahım hiçkimseyi evladıyla sınamasın..evladını kaybedenlerede çoook büyük sabırlar versin dayanılcak acı değil..

isolde ne diyeceğini bilemiyor insan, kendim yaşamışım gibi içim yandı inan.erkekler bazen yollarını şaşabiliyor demek ki..senin için tek duam, Rabbim onun içine dağlar gibi pişmanlık ve acı, sana da unutma ve tahammül gücü versin inş. kızına sarıl, onun gülücükleri merhem olsun derdine..

canım ya yazını okurken gözlerim sulandı çok kötü olmuş allah götermesin aklımız çıkıyo bebeklerimize bişey olacak diye allah kimseyi evladıyda sınamasın

isolde hala devam ediyomuymuş görüşmeye? niye böyle bişey yapmış konuştunuz mu? aklım almadı ya çok söz hakediyo ama kocan diye bişey demiyorm..Allahından bulsun

canımmm çok geçmiş olsun ....RABBİM meleğini korumuş çok şükür....
EVLAT bambaşka bişi gerçekten ALLAHIM sağlık uzun ömürler versin yavrularımıza...

Canım çook geçmiş olsun...Okurken gözlerim doldu.Allah hiçbirimize böyle birşey yaşatmasın.Alt tarafı düşmek belki ama o saniyelerde neler düşünmüşsündür kimbilir.Valla ucuz atlatmışsınız...

biraz geç olcak ama ;

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNN...:119::119::119:

İSOLDE,,,
canım insan bu durumda ne diyeceğini bilemiyor ama ALLAHIM büyük sabırlar versin ve hakkında hayırlısı ne ise o olsun diyorum...

Ay okurken tuylerım dıken dıken oldu. Allah korumuş yavrunu iyi ki şapka takmışsın. hiç birimizn yaşamayalım boyle bır sey inşallah

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş seni ve bebişini.Benimde en büyük korkumdur kızımı düşürmek onunla düşmek Rabbim evlatlarımızı korusun.

benim oğlum kakasını yaptığı zaman cok utanıyor:) altını değiştirirken yüzume bıle bakamıyor utancından:)) bı suç işlediğini falan mı sanıyor artık çok gülüyorum triplerine

Canım kan damlaları genelde 4-4,5 ay civarı veriliyor.. çünkü o zamana kadar bebeğin doğuma kadar anneden aldığı ve emdiği sütten geçen demir bebeğe yetiyormuş. başka bi doktora gidip kan tahlili yaptırabilirsin ama bebeğine yazık daha şimdiden. çünkü minik bebeklerde elinin üstünden alıyorlar kanı ((

Kocam benı aldatmıs,sevdıgım asık oldugum adam benı aldatmıs.... Ama benım yavrum daha cok kucuk
Canım tüylerim diken diken oldu okurken.. ve neden bilmiyorum benimde korktuğum şeylerdendir aldatılmak.. şimdi bu hikayeyi okuyunca yine aklımın bi köşesinde takılı kalıcak ve rüyama girecek eminim.. o kadar çok eşimin beni aldattığı rüya gördümki, Rabbime dua ediyorum hiç gerçek olmasın diye..
Allah kocana akıl fikir versin, sana da güç kuvvet..
Kolay değil, senin şuan neler hissettiğini az çok tahmin edebiliyorum. Lütfen kızın için güçlü ol, dimdik ayakta dur.. bırakma kendini..
tabi bunu sineye çek diyemem.. hesabını sor bence.. ve öyle güçlü ve mücadeleci ol ki kocan yaptığına utansın

ay canıııımm çok çok geçmiş olsun.. içim nasıl tuhaf oldu yaaa (
şükürki bişey olmamış ikinize de..
ve bişey söyleiycem Allahtan bişey isterken, yani böyle durumlarda ona gelecek bana gelsin filan derken çok dikkat etmek gerek.. Duanın makbul zamanına gelir sonra pişman olursun..
Rabbim hepimizi korusun

herkese selamun aleyküm nasılsınız kızlar ben epeydir yokum bu forumda maalesef net olmayınca giremdim şimdi annemde nete girdim ve sizlere yazmak istedim nasılsınız arkadaşlar güzel yavrularınız nasıl benim kızımda 3 ayını bitirdi çok şükür mart annesi olucam derken 3 haftalık erken bir doğumla şubat annesi oldum ama her zaman dilimde rabbim herkese isteyen herkese nasip etsin inşallah müthiş bir duygu benim kızımda iyi çok şükür ıkınma dışında şu kaka olayı kızımı kötü etiliyor inşaallah yakın zamanda onuda atlatıcağız rabbim başka der vermesin herkesler kendine ve bebişlerine çok iyi baksın

bu arada isoldecim böyle bir zamanda bebğini henüz yeni kavuşmuşken böyle bir durumla karşılaşmak çok yıkıcı rabbim sana dayanma gücü versin kuvvet versin yavruna sıkı sıkı sarıl ve başka birşey düşünmemeye çalış canım sütün falan kaçarsa canım daha çok üzülürsün allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…