2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sımdı ben sdc kızım ıcın bu evlılıge devam edıcem sdc kızım ıcın,esımın yaptıgı bu serefsızlıgı hıcbırzaman unutmıcam,helekı anneler gunu sonrası ve dogumgunumoncesı yaptıgını hıc hıc unutmıcam,o aglıyor sımdı ozurdılıyor ama ıslemıyor bana,kı ben esıme hıc kıyamazdım okadar kavga etsek bana bı gulse hemen sarılırdım boynuna,ama bu sefer oyle olmuyo soyledıklerını duymuyorum bıle duyamıyorum,belkı benım cok onursuz oldugumu dusuneceksnz ama ben bu evlılıgı surdurmek zorundayım,kızım olmasa basımın caresne elbet bakardım ama suan okadar caresızımkı,babam yok arkamda babam yasasaydı anneme yuk olacagımı dusunmezdım...

Canım benim Allah sana çok büyük sabırlar versin.En doğru kararı sen vereceksin evliliğinde.Kimsenin fikrini alma.Yaşadıkalrın çooook zor şeyler.Yazdıklarını okurken ben sinir oldum,Allah yardımcın olsun.Çok ama çok üzüldüm.Özellikle de kızın için çok üzüldüm.Onun hiçbir suçu yo unutma,sakın ona sinirlenme canım,insanlık hali sinirlerimiz bozulunca ne yapacağımızı şaşırırız.Ama sakın ona kızma canım,lütfen...

cnm bnm niye onursuz oldunu düşünelm ya lütfen saçma sapan düşünme..şuan en iyisini yapıyosun çnkü bebeğin daha çok kçk..kolay değil boşanmak bisürü şeyle uğraşmak kim boşan gitsn derse düşüncesizce söylemş olr bekara karı boşamak kolay başa gelince o kdr kolay olmuyo..ama yinede umud ediyormki belki hatalarını telafi eder köpek gibi pişman olurda ayaklarına kapanır ne kdr yenilir yutulur bişey olmasada bu evliliği kıyısından köşesinden bi ucundan yakalarsınız..bi yuvanın yıkılması dakikalar içinde olabiliyo ama yuvanın kurulması kolaymı..ne umutlar ne heveslerle ne hayallerle kuruluyo o yuvalar..sabret cnm Allah bi çıkar yol göstercektir günahsız yavruna acıyıp..inşallah uzun zmn alsada evliliğinizi kurtarırsınız..şuan çok öfkelisin belki ama zmnla kndini affettirirse belki kızın için devam edersin..

bernysita çok geçmiş olsun arkadaşım, benim başıma gelse senden çok farklı davrnamazdım heralde.Rabbim korumuş..
isolde inanki çok üzüldüm.. sen bebeğin için ewliliğini devam ettirerek ne kadar onurlu ve fedakar bir kadın olduğunu göstermiş olacaksın, onursuzluk çok başka bişey.. sen annesin ve bebeğini düşünerek hareket ediyorsun haliyle..
benim eşimde son zamanlarda bana karşı hiç olmadığı kadar ilgisiz, halbuki biz iki sevgili gibiydik kısa süre öncesine kadar.. ne oldu bilmiyorum,,çok soğuk davranyo, geçen pazar doğum günümdü bana bi çiçek bile getirmedi, anneler gününde de aynen, kuru kuru kutladı sadece..hadi bunu geçtim,, geceleri yatınca hep sarılır uyurduk, şimdi sırtını dönüyo uyuyo.. bakışları aşık bi adamın bakışları değil, donuk bakıyo bana.hatta çok nadir gözgöze geliyoruz. aşkım kelimesi ağzından her cümlede çıkardı, şimdi nerdeyse hiç...benim için çok büyük şeyler bunlar..
biraz özel olacak ama sizinle paylaşabilirim. 5 aydan sonra ilişkiye girecektik,doktorum 2 ay yasaklamıştı bide hamilelik dönemi war.. ben çok kastım kendimi ve olmadı, çok canım acıdı, sinilendi kapıyı çarptı çıktı,2 gün konuşmadı benimle.. ben gerdeğe de 4 gün sonundan girebilmiştim zaten, kendmi kasma problemim war, bunu bildiği halde bana böyle dawrandı.. canım çok sıkkın yaa.. acaba bunun da etkisi war mı bana soğukluğunun.. eğer warsa da yazıklar olsun ne diyim..

yazmadan duramıycam çok üzüldüm iki olayada gözlerim doldu,
isolde canım rabbim sabır versin, çok zor bir durum ben hem eşine hemde onun numarasını bulan o dengesize çok sinir oldum, çok bir şey yazıp moralini daha çok bozmk istemem, kızına daha çok sarıl, sütünün kaçmması için her şeyi yap
bernysita geçen akşama buna benzer bir olay başımıza geldi evde , babası anakucağına koyarken oğlumuzu az daha baş aşağı düşücekti oğlum, refleksle yakaladım, ama gerçekten o 2 sn içinde neler geçiyo insanın içinde, baaya bi kendime gelemedim, eşiminde yüzüne bakmadım, bilerek yapmadı sonuçta ama kkızdım işte,
perim yazdıklarını okuyunca sanki ben yazıyormuşum gibi hissettim, aynı şeyleri yaşamışız evin içinde, hele anneler günündeki kavgayı hiç unutmuycam, çok üzüldüm çooooooook, kutlamadı bile, üstelik bu gün 3 haftalık kamp için evden ayrıldı, dün düzelttek aramızı sırf, gidicek diye uzatmadım bende, ona rağmen gece sarılıp uyumaayı bile düşünmedi, arkasını döndü yattı , kampdan dönnce 40 mız çıkmış olucak ama bende soğudm burnundan getirmeyi düşünüyorum

canım çokk geçmiş olsun.. Allah korumuş bir daha yaşatmasın rabbim..hepimizin yavrularını korusun..

]isolde canım inan okuyunca yüreğime işledi..Rabbim yardımcın olsun..sana bi çıkar yol versin..kadınlar affedebilir ama asla unutmazlar..neden onursuz olasınki sen yavrunu düşünüyorsun şuanda evliliğini bitirmesende süründür..o yaptığının bedelini bu dünyadada öbür dünyadada ödeyecektir..hayat süprizlele dolu gün doğmadan neler doğar..dik dur güçlü olmaya çalış yavruna sarıl Rabbim en güzel günleri versin sana..sürünsün ayaklarına kapansın inşallah...[/

merhaba herkese... oğlumu uyuttum bakalım biraz geçmişe...
bazı arkadaşlar yazmış gaz problemlerini çözmüşler artık gazları yok... ya maşallah size... biz 3. ayımıza gireceğiz halen gaz sorunumuz devam ediyor... 6 ay sürerse çıldırırım herhalde...
bu arada yarın benim DOĞUM GÜNÜM ve EVLİLİK YILDÖNÜMÜM...

bu ay anneler günü, doğum günü, evlilik yıldönümü derken iflas ettik diyebilirim...
eşimle anlaştık hediye yok sadece akşam dışarı çıkıp birşeyler içeceğiz diye anlaştık...
oğlum inşallah rahat durur anneme bırakacağız akşam 7 den sonra deliriyor gaz gaz gaz uyutana kadar canımız çıkıyor...
yarın gidip saçımı kestirip fön çektireyim boyatacağım diyordum yine vazgeçtim... ne eşim ne ablam annem babam hiç kimse istemiyor saçımı hiç boyatmadım doğal dursun diyorlar yazık beyazın yok fln fln hep öğüt neyse kırmayayım zaten boyatmaya karar verirsem kimseye demeden gider yaptırırım çünkü hep engel oluyorlar...

selam kızlar salıncak almayı dusunenlerı okudum bende subat annesıyım bebek hamağı aldım mennunum gazlı bebekler ıcın ıdeal ılgılenenler paşa hamak olarak arayıp bulabılırler

cnm bnm inşallah sizde yoluna koyarsınız ya..aranız düzelir inşallah..evlilikte huzursuzluk çok kötü bişey..belkide artık sabretcek gücü kalmamıştır ne bilim her erkek bu konuda sabırlı olmuyo kaç aydır bekliyosa birden sinirlenivermiştir..boşver kafana çok takıp evliliğini yıpratma cnm herşey yoluna girer bikaç ay sonra..daha yeni çıktık lohusalıktan..yepyeni bi hayata başladık bizim içinde onlar içinde kolay değil..

Kocam benı aldatmıs,sevdıgım asık oldugum adam benı aldatmıs.... Ama benım yavrum daha cok kucuk

Allah sabır versin canım... sana ne söylesek ne fikir versek karar senin... iyi düşün, iyi taşın ve eşinle konuş... konuşmadan doğru yolu bulamazsınız hemde yavrunuz yeni dünyaya gelmişken...

oyy yavrum kıyamam çok geçmiş olsun canım... nerede oturuyorsunuz?
ya oğlumun kankasına kıyamam kurban olsun teyzesi yesin onu iyi bak kuzuma...

sizede geçmiş olsun cnm..ucuz atlatmışsınız..ya aklıma hala korkunç şeyler geliyo ya kafasını çarpsaydı yumuşacık kemikleri var ztn ya üstüne düşseydim..psikolojim çok bozuldu bu olayla belli etmesemde dışarı sürekli bunu düşünüyorm..ztn yolda yürürkende aklıma hep öyle kötü şeyler gelirdi..ayy Allahım korusun hepimizin yavrularını

oyy yavrum kıyamam çok geçmiş olsun canım... nerede oturuyorsunuz?
ya oğlumun kankasına kıyamam kurban olsun teyzesi yesin onu iyi bak kuzuma...

küçükçekmece cennet mah. cnm..snde avcılardaydın yanlış htrlamıyosam..bekleriz teyzesi oğlum kankasıyla tanışmayı çok ister..

küçükçekmece cennet mah. cnm..snde avcılardaydın yanlış htrlamıyosam..bekleriz teyzesi oğlum kankasıyla tanışmayı çok ister..

oyy canım yakınmışız evet ben atatürk kız meslek lisesinde okumuştum bağlarda belki duymuştursun...

DMF
Cnm evlilik yıldönümünüz ve doğum günün kutlu olsun bu çiçeler bende sana hediye olsun...

İSOLDE

cnm yaşadıığını dünyada yalnız senin başına gelmiyor öncelikle bunu düşün ve cok güçlü bir kadın ol bu tip bir olay ailemdede var ne yazıkki biz nekadar kendisine akıl vermiş olsakta kendi bildiğini okuduğu için işler hepden daha fena bir hal aldı senden ricam.....

asla eşine kadınla ilgili sorular sorma hatta kim olduğunu bile sormasaydın keşke o veya bu neticede bir hata ama bunu yine çözümleyecek olan ikinizsiniz ve asla onu terketmiyecekmişsin gibide davranma içinde hep korku bırak eşinin seni kaybetme korkusu daima seni desdekleyecek olan ailen olduğunu düşün ve ona o şekilde yaklaş yoksa dizginleri kaptırırsın umarım tez zamanda herşey eskisi gibi olur ve bu olay hiç yaşanmamış gibi kapanır....

birde kızlar eşlerden ilgiden bahsedilmiş denenmiş bir tavsiye her seferinde eşinizin size yaklaşmasını beklemeyin yaramazlık için siz çağırın bu onların daha cok hoşuna gidecektir bazen eşler sizin cocukla cok yorulduğunuzu düşünerek kendilerini geriplana atıyolar ve ilgisiz görünüyolar yaknlaşmaktan çekinmeyin sarın sarmlayın daha nediyi yahu

Işılım sağol canım... bu arada verdiğin bilgiler gerçekten çok doğru... eşler bizlerin çok yorgun olduğunu düşünüp kendilerini çekiyorlar bende bunu gözlemledim... artık erkenden koltukta uyuya kalmıyorum... bende dikkat ediyorum...

bu arada saba tümere bakıyorumda bir yandan yeni fil çıkıyormuş 2012 yapımı dikkat bebek var diye...
Dikkat Bebek Var - film 2012 - Beyazperde.com
konuya göz atın hoşuma gitti...

cok cok gecmıs olsun kızlarr bebklerınızle okurken bıle nasıl korktum sızlerı dusunemıyorum artık bı yerlere kızlar basınızın gozunuzun sadakası olsun dıye bıseyler verın yuce rabbım mkorumus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…