- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.481
kızlar kadınlar kulubunden suuucummm ısımlı arkadas 4 aylık bebgını kaybetmıs cok cok uzuldum acısını paylasalım ve herkezden bebgve kendısının acısının dınmesı ıcın dua beklıyorr dualarımız ıkısıyle cok zor bız bu kadar uzulmus aglarken annesı ne haldedır yuce rabbım kımseyı evlat acısıyla sınamasınnn
annecının bebegı ıcın yazdıkları ne kadar zor
ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii
acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!
annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı
Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...
yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum
bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...
annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama
Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...
arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,
4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....
canımmm maşallahh yavruna Allah nazarlardan saklasınama ne giydirmişsin sen öyle ne kötü renkler onlar böggg
canım benim maşallah oğluna, bu arada 2. resim aynı benim bebiş, bebekler gerçekten çok benziyo birbirlerine, 40 mız çıkınca koyarım oğluşumun resimlerinimi görürsün sende
lagrima maşşallahhhh paşanaaa ağzını burnunu yerim ben onun tütütütütü
çok tatlı yaa yavrum bnm yatışını sevsinler
Mervishko slm canım yaa...Benim canım acaip tatlı isterken senin tarifinle karşılaştım ve 1. yazdığın tarifi yaptım ama unlar hiç birbirine yapışmadı,yağı mı az oldu.:>yalnız tadı mükemmel ve çok basit.Daha sonra yağını artırarak tekrar deneyeceğim.Sağol tatlım
Buarada bebişler çook tatlılar maşalaah.
canımm denenmiş mi denenmemiş mi bilemem ama annemin 2 tarifi var acil durumlarda hep yaparım
1-) 1 paket margarin ile 4 su bardağı unu kavur,pembeleşince altını kapat. 1 paket vanilya 1 paket pudra şekerini kat iyice karıştır. ama iyice birbirine yedirmen lazım. sıvı birşey katmadıgın için biraz sert bir karışım oluyor. borcama iyice kaşıkla bastıra bastıra yay karışımı,sıcakken baklava dilimi şeklinde kes. ılıyınca dolaba koy. servis et. yerken böyle ağızda dağılacak fıstık gbi oluyor
2-) 1kg süt 1 bardak irmik 1 bardak tozşeker 1 yumurta 1 vanilya. muhallebi gbi pişir,altını kapat 1 kaşık margarin ilave et. borcama dök üzerine hindistan cevizi,ceviz fındık ne istersen süsle. soguyunca servis et canım.
ama daha degişik bir tarif olsun dersenn düşünme moduna geçtim bile
selamm canımmm yok bebeğim tarif birebir ama zahmetli biraz emin ol 2. denemende süper karısırlar. hiç sıvı ilavesi olmadıgı için zorlanmıssındır. yagı hiç artırma bence daha cok karıstır birbirine. birde çırpıcı falan kullanma,tahta kaşıkla bastıra bastıraaa karıstırr. bak benimde canım çekti şimdii
Mervishko slm canım yaa...Benim canım acaip tatlı isterken senin tarifinle karşılaştım ve 1. yazdığın tarifi yaptım ama unlar hiç birbirine yapışmadı,yağı mı az oldu.:>yalnız tadı mükemmel ve çok basit.Daha sonra yağını artırarak tekrar deneyeceğim.Sağol tatlım
Buarada bebişler çook tatlılar maşalaah.
selamm canımmm yok bebeğim tarif birebir ama zahmetli biraz emin ol 2. denemende süper karısırlar. hiç sıvı ilavesi olmadıgı için zorlanmıssındır. yagı hiç artırma bence daha cok karıstır birbirine. birde çırpıcı falan kullanma,tahta kaşıkla bastıra bastıraaa karıstırr. bak benimde canım çekti şimdii
Tadı nasıl oluyor helva gibi falan mı, ay ben çok merak ettim bu tarifi, un ve şeker iki sevdiğim şey, ikisi de kalori bombası yalnız
Tadı un helvası gibi ama daha güzel.Ağızda dağılan bişey olacaktı ama benimki tabakta bile dağılıyor:>
ooo ben tarif istedim bende önce denenmiş bile :))) aman ne güzel oldu herkesin tatlı yapası varmış tarifler makbule geçti :))))
oo oo kızım sen 1 saate sendeyiz geliyoruz diceksin ben şip şak hazır edicem,koskocaaa masayı sericem önüneöle gelelim edelim demekle olmaz bu işlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?