2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün berbat bigün oldu
ilk olarak isolde arkadaşıma üzülüp kafaya taktım
ardından bebeğini kaybeden suucumm arkadaşa kahroldum
ağlayıp durdum öğrendiğimden beri
isoldecim duamdasın her yorumunu merakla okuorum
güzel bişeyler oldumu son durum ne die heyecanlanıorum.
ben şunu düşündüm sen şmdi eğer gidipde o kadının
haddini bildirirsen ve onun eşide bu olayları öğrenirse
namus belası diyip kan man cıkmasın allah koruusun:S
cocugunun babasız kalması söz konusu:S
şöyle düşün sen yapsaydın bu ahlaksızlı eşin o adama neler yapardı,
o yüzden eşinden boşancaksanda boşanmıcaksanda o kadının eşinin
bunu öğrenmemesi için rezillik cıkartma, tabi bize demesi kolay
ama nacizane empatiyle sana yardmcı olmak istioruz cnm bnm
bebeğini kaybeden arkadaşa diycek hiçbişey yok onunla brlkde ağladık hepimiz
sütüm kesilcek die endişe ediorum cnkü gercekden kahroldum

sezeryanla doğum yapan annişler, bu gün 34. günümz benim sağ tarafta ki dikişlerim kızarmış şu anda acı ve batma hissediyorum çok hafif, sizn dikişlerdede sıkıntı oldumu böyle, biraz zorladım sanırım:18: ne yapmalıyım

çok perişan oldum şaun yaa..allahım kimselere evlat acısı vermesin..allahım dayanma gücü versin..nasıl dayanılır bilmem bu acıyaa..

sağolun kızlarr..Rabbim hepimizin bebişlerine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin..
canımmm maşallahh yavruna Allah nazarlardan saklasın ama ne giydirmişsin sen öyle ne kötü renkler onlar böggg

canım benim maşallah oğluna, bu arada 2. resim aynı benim bebiş, bebekler gerçekten çok benziyo birbirlerine, 40 mız çıkınca koyarım oğluşumun resimlerinimi görürsün sende

lagrima maşşallahhhh paşanaaa ağzını burnunu yerim ben onun tütütütütü

çok tatlı yaa yavrum bnm yatışını sevsinler

Mervishko slm canım yaa...Benim canım acaip tatlı isterken senin tarifinle karşılaştım ve 1. yazdığın tarifi yaptım ama unlar hiç birbirine yapışmadı,yağı mı az oldu.:>yalnız tadı mükemmel ve çok basit.Daha sonra yağını artırarak tekrar deneyeceğim.Sağol tatlım
Buarada bebişler çook tatlılar maşalaah.

Son düzenleme:
Kızlar ben sızı uzmek kesınlıkle ıstemem,dusuncelerınızı onemsıyorum,kanımca burda benden yasca buyukler var,yazdıklarınız benım ıcın kıymetlı sızden akıl alayım dıye yazdım,nolur uzulmeyın

selamm canımmm yok bebeğim tarif birebir ama zahmetli biraz emin ol 2. denemende süper karısırlar. hiç sıvı ilavesi olmadıgı için zorlanmıssındır. yagı hiç artırma bence daha cok karıstır birbirine. birde çırpıcı falan kullanma,tahta kaşıkla bastıra bastıraaa karıstırr. bak benimde canım çekti şimdii

cok sacma olucak ama bısı sorcam bu ıkısı ayrı ayrı tarıfmı yoksa ıkı dıye yazdıgını hazırlayıp unlu karısımın uzerınemı dokucez,benımde canım tatlı cektıde yapmak ıstıyorum ama anlamadım ıste

Yaa tatlım işte ben hiç zorlanmadım ki.Dediğin kıvama ulaşamadım işte.Hep birbirinden ayrıktı unlar hiç yapışmadılar.Borcama bastım ama yapışmadıkları için soğuyunca yine un gibi dağıldılar:>Ama tadı harika kaşıkla yedim bende:>

Tadı nasıl oluyor helva gibi falan mı, ay ben çok merak ettim bu tarifi, un ve şeker iki sevdiğim şey, ikisi de kalori bombası yalnız

ooo ben tarif istedim bende önce denenmiş bile :))) aman ne güzel oldu herkesin tatlı yapası varmış tarifler makbule geçti :))))

Sorma valla...aslında hiç sevmem tatlıyıDün kek yaptım jahve fincenı ölçüsüyle bugünde bunu...Diceksiniz ki kilo durumun rahat heralde,hayır değil 5 kilo fazlam var ama napayım canım isteyince bi bakmışım mutfaktayım,yedikten sonra kendime geliyorum hep:>

oo oo kızım sen 1 saate sendeyiz geliyoruz diceksin ben şip şak hazır edicem,koskocaaa masayı sericem önüne öle gelelim edelim demekle olmaz bu işlerrr

Asıl sana oooooooooOoooooooOOoooOo:)) Demek 1 saatte sercen sofrayı onume sen kasındın havanın guzel oldugu zaman bır gece ansızın gelebılrım(8) :))))) bakım ne koycan onume:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…