2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ınanılmaz tatlıya dustum ne koysalar onume yerım vallaa benım tek sevdıgm sey cıkoltydı ama sımdı hersey ama hersyıı yerımm vallaa Hamıleyken kendımı frnlıodum ama emzırmektenmıdr nedır sımdı olmuooo beee püfffff

Maşaallah, ikiside çok tatlı...

aynen bende senin gibiyim. Tatlı sevmeyen ben geceleri bile yiyorum...

ayrı ayrı tarifler hayatım. biri helva gbi biride muhallebi gibi birşey. bzm sıpa cıldırdı da onunla ilgilenmekten ancak cvp yazabildim

Asıl sana oooooooooOoooooooOOoooOo:)) Demek 1 saatte sercen sofrayı onume sen kasındın havanın guzel oldugu zaman bır gece ansızın gelebılrım(8) :))))) bakım ne koycan onume:)

görüşürüz şekerimmm sen rahat ol bende ani misafir çözümleri çookkk boşuna demiyoruz çerkes kızıyız diye

ya kızlar bende fena tatlıya sardım ama çok fena Halley aklımı başımdan aldı çocukken bile bukdr yemedim. günde 10 tane yesem yerim vallahii zor tutuyorum kendimii, oburiks oldum resmenn. hamileyken bile 4.5 kilo almıstım sanırım emzirdigim dönemde 2 ye katlıcamm tutamıyorum kendimi. nefret ettigim halde canım közlenmiş yeşil biber çekti bugün ve yedim ama normalde hiç sevmem. yada sıkıntıdan kendimi yemeğe vurdum bilmiyorumm havalar kötü ve kapandım ondan mıdır nedirr

AYÇA cım poyrazın yeni resimleri harika maşallah kuzuya

Son düzenleme:
Kızlar güzel bir cafe ye gittik geldik oh valla iyi geldi oğluşumda uyanmadı ikinci senemiz güzel geçti eşimden hiç beklemezdim bu kadar süpriz

iyi geceler kızlar birşey sorsam size. benim oğlana mama verdiğimde 5 inden 3ünü biberonu agzından cektiğimde fıskırtarak kusuyor agzından burnundan geliyr. annem mamayı bünyesi kaldırmıyor diyor ama napcam bazen sütüm çok az oluyor. mama markası değiştirdim aptamil kullandım şimdide bebelac aldım ama aynı ben ne halt etcem?

şimdi çıkıyorum uyutmaya çalısayım sıpayı dün gece 3 de uyumuştu bugün inş erken uyur da bende yatabilirim. şaftım kaydı zaten. hadi cümleten hayırlı geceler. tatlı rüyalar.

Lagrima cım resimlere yaptığım yorum kötü olmuş cepten yazıyorum burdan yazmakta zevkliymişte arada yanlış yazmasam

Canım bizde kusma o derece yok bazılarında dediğin gibi burundan geliyormuş bizde hiç olmadı. Doktor konuşmuştuk seninle özelden aylık olara götür kuzuyu kontrole hem gelişimi hemde bak bu tarz soruların cevabını uzmanlarından duyardım iyi geceler sahada canım kuzunun deposundan öp yerime

canım inanırmısın benim kızıma çok benziyor uyuma şekilleride kendiside bak yükleeyim ilk 2 resime benzer pozlar var bizde de 3. pozdakide herzamanki uyuma şekli :)))

bende ilk ay mama verdiğimde hepsini kusuyordu ağız dolusundan da fazla ilk aptamildi sonra bebelac vermiştim sonra 1 aydan fazla bıraktım hiç mama vermedim şükür sütüm yetiyor ama dr kilosu az mamaya başla dedi illa günde tek öğün mama verdim ilk kez bugün 90 ml içti ve hiç kusmadı. belki zamanla alısır canım

son olarakta merviş tarifini denicem bende merak ettim ama pudra şekeri bi paket derken hani bu 250 gr falan olan paketin hepsi mi ? ve pudra şekeri ve vanilyayı ekledikten sonra ocakta hala tutmaya devam edecez mi ?

veee kızımın başka fotosunuda ekleyim hernekadar fenerli olsamda eşim için çektim :) kızımda renklerden hiç memnun olmadı hep ağladı :))))

ben denedim tatlı yemeyince sütümün tadı tatsız oluyor, o yüzden gün içinde az da olsa mutlaka tatlı yiyorum:) sütüm şekerlensin diye

hangi biberonu kullanıyorsun canım, bence biberondan kaynaklı bir problem var, geniş ağızlı ya da hızlı akan bir biberon mu?

Canım emzirmek çok iştah açar, fazladan kaloriye ihtiyacın var çünkü, normal.

aynen canım bende kurabiyelere sardım son zamanlarda gün içerisinde her fırsatta
çay demleyip kurabiye yiyorum. hani şu marketlerde satılan hazır olarak satılanlar varya çeşit çeşit alıp
götürüyorum valla

hayatım bu kutuda pudra şekerleri varya 2 tane oluyor 1 paketi sadece. cok tatlı olmasın dersende 1 su bardagı ölçüsüde yapabilirsin. vanilya ve pudra şekeri ocaktan aldıktan sonra ilave ediliyor,iyice tahta kasıkla karıstırmak gerek. bende şimdi denedim tekrar tarif birebir tuttu,el alıskanlıgı mı nedir böyle borcama iyice bastıra bastıra yayıyorsun. okadar sert bastırıyorsun ki böyle un karısımı borcamda birbirine giriyo sonra dilimliyorsun sıcakken yoksa soguyunca parçalanır,ılıyınca da dolaba atıyorsun. dolaptan cıkınca sımsıkı bastırdıgımız için kestigimiz şekil dagılmadan cıkıyor.

ben denedim tatlı yemeyince sütümün tadı tatsız oluyor, o yüzden gün içinde az da olsa mutlaka tatlı yiyorum:) sütüm şekerlensin diye

Canım emzirmek çok iştah açar, fazladan kaloriye ihtiyacın var çünkü, normal.

moralimm yerine geldi ozaman ye tatlıyı sütün tatlı olsun

heheh beni anlattın kuzumm,elimden eksik olmaz aslaaa. çaydan nefret ederdim ama şimdi onuda fıstık gbiii götürüyorum hayır zaten hamurişi seven bir aileyiz hamurişi içinde büyüdük smdide okdr canım çekiyorki dur merve diyorum durr amaa tatlısı poğaça sı derkenn kendi kendime güzel bir altın günü tabağı hazırlıyorum

d_m_f cnm gec oldu ama nice senelere demek istiorum:)
mervishko ne tarifmiş bu ben gözden kaçırdım sanırım cok merak ettim:)
ya gercekden bu tatlı olayı cok ilginç,
ben cocukken bile ne tatlı ne cikolata severdim,
hamileliğimdede asla cnm cekmedi nerdeyse hiç yemedim tatlı
ama dogumdan beri tatlı die ölcem nerdese
tatlıyla süt artmasının alakası yok diyenler var
boşa tatlı yyipde kilo alma diolar ama bence bu denli canm isdedine göre
bence tatlıyla alakası mtlaka var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…