- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.501
Sorma valla...aslında hiç sevmem tatlıyıDün kek yaptım jahve fincenı ölçüsüyle bugünde bunu...Diceksiniz ki kilo durumun rahat heralde,hayır değil 5 kilo fazlam var ama napayım canım isteyince bi bakmışım mutfaktayım,yedikten sonra kendime geliyorum hep:>
cok sacma olucak ama bısı sorcam bu ıkısı ayrı ayrı tarıfmı yoksa ıkı dıye yazdıgını hazırlayıp unlu karısımın uzerınemı dokucez,benımde canım tatlı cektıde yapmak ıstıyorum ama anlamadım ıste
Asıl sana oooooooooOoooooooOOoooOo:)) Demek 1 saatte sercen sofrayı onume sen kasındın havanın guzel oldugu zaman bır gece ansızın gelebılrım(8) :))))) bakım ne koycan onume:)
iyi geceler kızlar birşey sorsam size. benim oğlana mama verdiğimde 5 inden 3ünü biberonu agzından cektiğimde fıskırtarak kusuyor agzından burnundan geliyr. annem mamayı bünyesi kaldırmıyor diyor ama napcam bazen sütüm çok az oluyor. mama markası değiştirdim aptamil kullandım şimdide bebelac aldım ama aynı ben ne halt etcem?
şimdi çıkıyorum uyutmaya çalısayım sıpayı dün gece 3 de uyumuştu bugün inş erken uyur da bende yatabilirim. şaftım kaydı zaten. hadi cümleten hayırlı geceler. tatlı rüyalar.
iyi geceler kızlar birşey sorsam size. benim oğlana mama verdiğimde 5 inden 3ünü biberonu agzından cektiğimde fıskırtarak kusuyor agzından burnundan geliyr. annem mamayı bünyesi kaldırmıyor diyor ama napcam bazen sütüm çok az oluyor. mama markası değiştirdim aptamil kullandım şimdide bebelac aldım ama aynı ben ne halt etcem?
şimdi çıkıyorum uyutmaya çalısayım sıpayı dün gece 3 de uyumuştu bugün inş erken uyur da bende yatabilirim. şaftım kaydı zaten. hadi cümleten hayırlı geceler. tatlı rüyalar.
ya kızlar bende fena tatlıya sardım ama çok fena Halley aklımı başımdan aldı çocukken bile bukdr yemedim. günde 10 tane yesem yerim vallahii zor tutuyorum kendimii, oburiks oldum resmenn. hamileyken bile 4.5 kilo almıstım sanırım emzirdigim dönemde 2 ye katlıcamm tutamıyorum kendimi. nefret ettigim halde canım közlenmiş yeşil biber çekti bugün ve yedim ama normalde hiç sevmem. yada sıkıntıdan kendimi yemeğe vurdum bilmiyorumm havalar kötü ve kapandım ondan mıdır nedirr
ya kızlar bende fena tatlıya sardım ama çok fena Halley aklımı başımdan aldı çocukken bile bukdr yemedim. günde 10 tane yesem yerim vallahii zor tutuyorum kendimii, oburiks oldum resmenn. hamileyken bile 4.5 kilo almıstım sanırım emzirdigim dönemde 2 ye katlıcamm tutamıyorum kendimi. nefret ettigim halde canım közlenmiş yeşil biber çekti bugün ve yedim ama normalde hiç sevmem. yada sıkıntıdan kendimi yemeğe vurdum bilmiyorumm havalar kötü ve kapandım ondan mıdır nedirr
canım inanırmısın benim kızıma çok benziyor uyuma şekilleride kendiside bak yükleeyim ilk 2 resime benzer pozlar var bizde de 3. pozdakide herzamanki uyuma şekli :)))
Eki Görüntüle 418409
Eki Görüntüle 418410
bende ilk ay mama verdiğimde hepsini kusuyordu ağız dolusundan da fazla ilk aptamildi sonra bebelac vermiştim sonra 1 aydan fazla bıraktım hiç mama vermedim şükür sütüm yetiyor ama dr kilosu az mamaya başla dedi illa günde tek öğün mama verdim ilk kez bugün 90 ml içti ve hiç kusmadı. belki zamanla alısır canım
son olarakta merviş tarifini denicem bende merak ettim ama pudra şekeri bi paket derken hani bu 250 gr falan olan paketin hepsi mi ? ve pudra şekeri ve vanilyayı ekledikten sonra ocakta hala tutmaya devam edecez mi ?
veee kızımın başka fotosunuda ekleyim hernekadar fenerli olsamda eşim için çektim :) kızımda renklerden hiç memnun olmadı hep ağladı :))))
Eki Görüntüle 418414
ben denedim tatlı yemeyince sütümün tadı tatsız oluyor, o yüzden gün içinde az da olsa mutlaka tatlı yiyorum:) sütüm şekerlensin diye
Canım emzirmek çok iştah açar, fazladan kaloriye ihtiyacın var çünkü, normal.
aynen canım bende kurabiyelere sardım son zamanlarda gün içerisinde her fırsatta
çay demleyip kurabiye yiyorum. hani şu marketlerde satılan hazır olarak satılanlar varya çeşit çeşit alıp
götürüyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?