2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mer ali den seçmeler...

Eklentiler

• $IMG_4914.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_4918.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_4920.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

Canım yaa,durumuna hergün üzülüyorum inan,içten içe ben de kızıyorum.Daha çok taze bir olay bu ama karar vermen gereken bir durum var,evliliğine devam edip etmeyeceğin ve çok geçmeden karar vermen gerekir kızın için.Devam edeceksen mutlu olmanın yollarını bulmalısın,çünkü kızın buların hepsini hissediyor ve seninle birlikte onun da dengesi bozuluyordur.
Unutma herşeyin kızın için olmalı.Ya kocanı affet mutlu olmaya çalış güzel bir evlilikte kızınızı büyütün,ya da bitir,yine kzın için mutlu insanlarla kızın büyüsün.Şuanda kızının mutsuz anne ve babası var ve o bunları hissediyor...

konyadan geçerken etliekmek yemeyi unutmasaydın yada fırın kebebı yada höşmerim tatlısıayyy sana söylerken kendi canım çekti biyerlerim şişmese bari

canım emzige nasıl alıstırdın benimki hala almıyor agzında cigniyor diliyle oynuyor falan bir türlü tutmadı su emzigi

2.ay aşılarımız olduk geldik biri omuzdan ikisi bacaktan 1aydır sıkıntısını çektiğim gündü bugün hemşire bacağını sıkıca tut derken benim ellerim titriyodu ama oğlum annesinden güçlü çıktı benim üzüldüğümü anladı oğlum iğne yapıldığı an ağladı iğne çıkınca hemen sustu annesinin bitanesi herzamanki gibi yine üzmedi annesini şimdi uyuyo hemşire ateş yapmaz desede ben yine şurup aldım ağrır biraz dedi bide aşının yapıldığı yere sürekli kolonyalı pamuk koy sızısını alır dedi bekliyorum ağlarsa şurup içiricem bidahaki aşı 2 ay sonraymış yırttık 2 ay:118:

canım gecmıs olsun sende atlattın hayırlısıyla ası korkusunu :)) atesını sık sık takıp et tatlım

canım gecmıs olsun sende atlattın hayırlısıyla ası korkusunu :)) atesını sık sık takıp et tatlım

ateşölçer yanımda bakıyorum sürekli inşallah çıkmaz oh rahatladım valla stresten bi hoş olmuştumcanım bide calpol aldım ama içindeki kaşığıyla yarım versem yeterli olurmu eczacı yazmamış kaşığın dolusu versem çok olur sanki

ateşi çıkınca zaten alev alev oluyor canım ellede takibini yap baktın ısı çok ölç aletle... inşallah ateş çıkmaz... uslu kuzu annesini üzmemiş... maşallah yavruya... hadi geçmiş olsun canım...

geçmişler olsun canım sizde atlattınız
inş.ateşlenmez bebişin

isoldecim çok çabuk yumuşadın sanki, tamam sonunda mutlaka affedeceksin ama
biraz daha sürünmesi gerekmez mi

gamzecim süpersin yaaa
valla tebrikler bebekle onca yolu gitmek...pes

senin uzun yol tecrübelerine ihtiyacım olacak malum önümüz yaz tatile gideceğiz

tünaydın kızlar. oğluşum maşallah bu gece iyi uyudu 3 saatte bi uyandı tabi bende uyudum şükür :)

:) haftaya usg ve aşıları var ozaman da sorarım gerçi sormuştum olur kilo alımı iyi dedi almazsa sıkıntıymış ama bana normal gibi gelmiyor .

:) bebekler benziyor ya birbirlerine maşallah senin bebişinede

dr brawn aldım en son cnm onu kullanıyorum şimdi.dar agızlı çekmeden akmıyor
hangi biberonu kullanıyorsun canım, bence biberondan kaynaklı bir problem var, geniş ağızlı ya da hızlı akan bir biberon mu?

aslına bakarsan ben korkuyorum ama okuyorum sürekli zaten nadir ekliyorum foto :) faceye bile ilk dün ekledim

kırkı çıkan arkadaşlar kırkınız çıkınca neler yaptınız annem çocugun her şeyinin yıkanması gerektiğini yoksa kırk basacagını sölüo

kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
forumu girip okuyorum ama yazacak fırsatım pek olmuyor.allahtan beğen butonu tekrar geri geldi de,en azından beğenilerimizi belirtebiliyoruz.çok yazamasam da sizlerin yazdıklarını okumak günümü keyifli kılıyor.bazan üzücü şeyler de okuyoruz elbet.o zaman da dua etmek içimi rahatlatıyor.birbirimizi yüzyüze tanımasak da,sanki herbirinizi tanıyormuş gibiyim.bir şekilde işte...
geçmişten aklımda kalanlar çok değil,çünkü malum mesaj dünden beri zihnimi kemirip duruyor(çoğunuz gibi ben de piskopata bağlamış durumdayım:)bir de benim kızımda genzine süt kaçma problemi çok oluyor,bir ara korkudan neredeyse emziremeyecek hale gelmiştim,fena tıkanıyor,dualarla emziriyorum hala.ama biliyoruz ki,ömür ne 1 dakika ileri gider,ne 1 dakika geri.allah hepimizin evlatlarına sağlıklı,uzuuuun ömürler versin,torunlarımızı sevmeyi nasip etsin.
gelelim geçmişe...
dmf hayırlı ömürler,eşinle ve bebeğinle nice nice senelere inşallah.
malkoç iyi eğlenceler,paylaşımların için de çok teşekkürler yeri gelmişken söyliyim:))bloğun da çok faydalı takipçisiyim ben de.
isolde dualarımız seninle canım.allah yardımcın olsun.ben de kadınla yüz göz olmaman taraftarıyım.umutluyum arkadaşımız güzel taktikler vermişti,bence onları da dikkate al.bence cevaplaman gereken soru şu:boşanacak mısın,boşanmıycak mısın?bu soruya vereceğin cevap nasıl davranman gerektiği konusunda sana yardımcı olacaktır canım.boşanacaksan mahalle senin,istediğin cıngarı çıkar.ama boşanmıycaksan olaylar çoook karışabilir.
bir de life arkadaşımızın paylaşımlarını çok severdim ben.uzun süredir göremiyorum.iyidir inşallah,haberi olan varsa,paylaşırsa sevinirim.
haa şimdi aklıma geldi bir arkadaşımız ateş ölçer sormuştu.temassız olanlardan.ben braun aldım.4520 modeli.çok memnunum.

kırkı çıkan arkadaşlar kırkınız çıkınca neler yaptınız annem çocugun her şeyinin yıkanması gerektiğini yoksa kırk basacagını sölüo

bebeği yıkayacağım suya altın ve para attık bebeği yıkadık
sonra ben yıkandım abdest aldım bebeğin kovasında kalan suyu başımdan aşağıya döktüm o kadar yani
oda adettendir die

öyle herşeyini yıkamadık duymadım öyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…