- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.541
3gundur dısarılara atıyorum kendımıbgnde cıkıcam ıyı gelıyor ama eve gelınce helede kocam eve gelınce aglama krızlerıne gırıyorum,dun agladıgımı duyunca odadan odaya bana pısmanlıgını anlatan mesaj atmıs,aksam yemek yapmadım,oturmus bı guzel peynır ekmek yemıs,zıkkımın kokunu yesın,,,
ama aksam oyle bı aptallık yaptımkı sormayın bu yıne ısten geldıgı ustuyle basıya salonda kıvrılmıs,ıkı buklum uyuyo,gece kızı emzırmeye kalktıgımda gıttım baktım,onun o halıne okadar acıdımkı defalarca yapsammı yapmasammı dıye dusunup,onu uyandırıp yataga getırdım... Sabah uyandıgımda yıne cınlerım tepemde kendıme kızıyorum nasıl boyle bıse yaptım dıye ve hemen aklıma o kahpeyle olan mesajlar gelıyo,bagırıyorum krızlere gırıyorum o ıse sessızce hıcbırsey demeden ısıne gıdıyo...
kizlar adanadan sevgiler :) konya,adana,hatay,antakya,tekrar adana simdide mersine dogru hareket :) nasil geciyor derseniz tek kelimeyle super :) bebek arabasi out mei tai in:) ve insanlik disi yiyorum , esim oha diyor artik :) haliyle ne olup bittigini bilmiyorum semradan ozet bekliyorum :) onun ozetleri keyifli oluyor :) mersine gecince yarinki alternatif anne yazimida yazacagim, ve bende yeni gelismelerde var, takip edin anacim :) ozledim sizi ya, iyisiniz dimi ?
emiyor hemde nasıl yutacak sanki o emziği bide ses çıkarıyorki görmelisin o an çok tatlı oluyor ama aynı zevkle beni emerken çokta zevk aldığım söylenemez.canım çok acıyor o zaman
emzik emiyormu canım benim bebeğimde resmen mememle oynuyordu emziğe alıştırdım düzene girdik artık bende rahatladım
canım gecmıs olsun sende atlattın hayırlısıyla ası korkusunu :)) atesını sık sık takıp et tatlım
canım doktor bıze bır cay kasıgı ver dedı bende oyle verdım ogluma
ateşölçer yanımda bakıyorum sürekli inşallah çıkmaz oh rahatladım valla stresten bi hoş olmuştumcanım bide calpol aldım ama içindeki kaşığıyla yarım versem yeterli olurmu eczacı yazmamış kaşığın dolusu versem çok olur sanki
ateşi çıkınca zaten alev alev oluyor canım ellede takibini yap baktın ısı çok ölç aletle... inşallah ateş çıkmaz... uslu kuzu annesini üzmemiş... maşallah yavruya... hadi geçmiş olsun canım...
2.ay aşılarımız olduk geldik biri omuzdan ikisi bacaktan 1aydır sıkıntısını çektiğim gündü bugün hemşire bacağını sıkıca tut derken benim ellerim titriyodu ama oğlum annesinden güçlü çıktı benim üzüldüğümü anladı oğlum iğne yapıldığı an ağladı iğne çıkınca hemen sustu annesinin bitanesi herzamanki gibi yine üzmedi annesini şimdi uyuyo hemşire ateş yapmaz desede ben yine şurup aldım ağrır biraz dedi bide aşının yapıldığı yere sürekli kolonyalı pamuk koy sızısını alır dedi bekliyorum ağlarsa şurup içiricem bidahaki aşı 2 ay sonraymış yırttık 2 ay:118:
3gundur dısarılara atıyorum kendımıbgnde cıkıcam ıyı gelıyor ama eve gelınce helede kocam eve gelınce aglama krızlerıne gırıyorum,dun agladıgımı duyunca odadan odaya bana pısmanlıgını anlatan mesaj atmıs,aksam yemek yapmadım,oturmus bı guzel peynır ekmek yemıs,zıkkımın kokunu yesın,,,
ama aksam oyle bı aptallık yaptımkı sormayın bu yıne ısten geldıgı ustuyle basıya salonda kıvrılmıs,ıkı buklum uyuyo,gece kızı emzırmeye kalktıgımda gıttım baktım,onun o halıne okadar acıdımkı defalarca yapsammı yapmasammı dıye dusunup,onu uyandırıp yataga getırdım... Sabah uyandıgımda yıne cınlerım tepemde kendıme kızıyorum nasıl boyle bıse yaptım dıye ve hemen aklıma o kahpeyle olan mesajlar gelıyo,bagırıyorum krızlere gırıyorum o ıse sessızce hıcbırsey demeden ısıne gıdıyo...
kizlar adanadan sevgiler :) konya,adana,hatay,antakya,tekrar adana simdide mersine dogru hareket :) nasil geciyor derseniz tek kelimeyle super :) bebek arabasi out mei tai in:) ve insanlik disi yiyorum , esim oha diyor artik :) haliyle ne olup bittigini bilmiyorum semradan ozet bekliyorum :) onun ozetleri keyifli oluyor :) mersine gecince yarinki alternatif anne yazimida yazacagim, ve bende yeni gelismelerde var, takip edin anacim :) ozledim sizi ya, iyisiniz dimi ?
Mer ali den seçmeler...
Canım bizde kusma o derece yok bazılarında dediğin gibi burundan geliyormuş bizde hiç olmadı. Doktor konuşmuştuk seninle özelden aylık olara götür kuzuyu kontrole hem gelişimi hemde bak bu tarz soruların cevabını uzmanlarından duyardım iyi geceler sahada canım kuzunun deposundan öp yerime
canım inanırmısın benim kızıma çok benziyor uyuma şekilleride kendiside bak yükleeyim ilk 2 resime benzer pozlar var bizde de 3. pozdakide herzamanki uyuma şekli :)))
Eki Görüntüle 418409
Eki Görüntüle 418410
bende ilk ay mama verdiğimde hepsini kusuyordu ağız dolusundan da fazla ilk aptamildi sonra bebelac vermiştim sonra 1 aydan fazla bıraktım hiç mama vermedim şükür sütüm yetiyor ama dr kilosu az mamaya başla dedi illa günde tek öğün mama verdim ilk kez bugün 90 ml içti ve hiç kusmadı. belki zamanla alısır canım
son olarakta merviş tarifini denicem bende merak ettim ama pudra şekeri bi paket derken hani bu 250 gr falan olan paketin hepsi mi ? ve pudra şekeri ve vanilyayı ekledikten sonra ocakta hala tutmaya devam edecez mi ?
veee kızımın başka fotosunuda ekleyim hernekadar fenerli olsamda eşim için çektim :) kızımda renklerden hiç memnun olmadı hep ağladı :))))
Eki Görüntüle 418414
hangi biberonu kullanıyorsun canım, bence biberondan kaynaklı bir problem var, geniş ağızlı ya da hızlı akan bir biberon mu?
benim kızımda emerken çok terliyor boncuk boncuk oluyor... öyleyken üşütmekten korkuyorum
maşallahj bebişleree allahım nazarlardan korusun... kızlar yaaa korkmuyormusunuz nazar değmesinden benim eşim facebooka bile izin vermiyor koymamıza ilk doğduğunda bir resim oda yandan profil başka yok ....
dikkat hamiş var demeyelim
kırkı çıkan arkadaşlar kırkınız çıkınca neler yaptınız annem çocugun her şeyinin yıkanması gerektiğini yoksa kırk basacagını sölüo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?