2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım annemin tarifi biri sütlü tatlı biride helva gibi ama biraz daha değişik bir tarif. ikiside süper oluyor. bencede alakalı dedigin gbi yaa,ben hep severdim tatlıyı ama daha bir düşkün oldum,enerji veriyor ondan mıdır nedir sürekli tatlı aşeriyorum

kızlar artık yüzsüzlük olacak ama tarifler çok güzel gelince dayanamayacağım kurabiye ve kek tarifi var mı :)))) aklımda vardı bi kaç şey ama değişik tarifler gelince sormadan duramadımmmm ... hayat paylaşınca güzellll......:)))

bu soruna direkt atlamak istemezdim ama yeni bir tarif buda yengemin kek tarifi daha evvelsi gün yedim dibim düştü aldım hemen tarifini ben denemedim ama tadı şahaneydi.
5 yumurta,1.5 su bardağı şeker,1 çay bardağı sıvıyağ,2 su bardağı un,1 kabartma tozu.1 tane elma rendesi,2 tane havuç rendesi,1 avuç kuş üzümü,1 avuç damla çikolata. önce şeker ile yumurta çırpılcak normal kek gbi teker teker malzemeler ilave edilip çırpılcak. 180 derece fırında 50 dk pişecek. fırına göre farkedebilir,35 dk pişsin 35 dk dan sonra fırını açsanda kek sönmez,kürdan ile içi pişmiş mi kontrol edebilirsin canım. ama enfes oluyor.

canım bak bu da bizim çerkes böreklerinden,daha önce denememişsindir herhalde. bir sitede yapılışınıda buldum resimli. asıl ismi Kartofçın.patateslisine Kartofcın,ıspanaklısına Sekeracın,kabaklısına da Naşcın deniyor. neyli yapmak istersen.kolay da. tarifte tereyagı demiş ama biz margarini tercih ediyoruz,eger tereyagı seviyorsanız yapabilirsiniz.
Velibak Tarifi-Velibak Yapılışı - Bakımlıyız.Com

Telefondan foruma giremiyodum okunmuyodu dogru duzgun. Esimde anneler gunu diye bahane edip telefon almis, al forumundan eksik kalma dedi nasil mutlu oldum. Ohh gece kizi doyururken gecmise bakabilirim forum surekli acik olur dedim .......... Ta ki su son malum mesaji gorene kadar! İcim karadi psikopata bagladim. Esim sehirdisinda 1 dakika gozumu kapatamadan kiza bakiyorum duzgun nefes aliyo mu diye. Mama verdim burnunu cektim acik mi emin olamadim. Emzigi azinda uyuyo emzik hareket ettikce oh iyi diyorum... Allah bizi evlatlarimizla sinamasin onlari bize bagislasin. Arkadasa da buyuk sabir versin. Ben de artik gecmisi dogru durust okumadan gecicem. Adimdan alinti varsa okuycam. Gercekten psikolojim bozuldu uykum kacti.... Allahim tum annelere yar ve yardimci olsun

günaydın kızlar...bebişimle sabah mesaimiz başladı...hava güneşli olurda inşallah dışarı çıkarız istnbulda 3-4gundur hava çok rüzgarlıydı dışarı çıkamadık kaç gündür:2:

emiyor hemde nasıl yutacak sanki o emziği bide ses çıkarıyorki görmelisin o an çok tatlı oluyor ama aynı zevkle beni emerken çokta zevk aldığım söylenemez.canım çok acıyor o zaman

emzik emiyormu canım benim bebeğimde resmen mememle oynuyordu emziğe alıştırdım düzene girdik artık bende rahatladım

allah'ım yaşatmasın kimselere bu acıyı.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah... Ailesinede allah sabır versin,dayanma gücü versin ne zordur şimdi

sağolun kızlar inş kırkımız çıkınca geçer bu durum bio gaia biraz sakinleştirdi gibi
subebek her gün aynı saatte mi vermem gerekio sen kaçta veriorsun 5 damla veriorum ve buzdolabında muhafaza ediorum

canım ben akşam 19:30 da veriyorum 5 damla ve buzdolabında...
gezmeye gideceksem bile bu saatte vermem iyi oluyor hem biraz sakinlemiş oluyor hemde yanımda taşıyamam ilacı sonuçta eczaneden verirken bile buz kalıbı gibi bişeyle getiriyoruz eve bakteri üremesin diye... çalkalayıp vermeyide unutma canım

dün korkumdan hemen randevu aldım ve doktoruna götürdüm kızımı.benim gibi olmasından çok korkuyorum.. doktora giderken yolda bizim kız kakasını o biçim yaptı doktora gidiyoruz lafı etkili oldu heralde kuzum benim rahatlayıverdi.ben zannediyordumki 4 gündür yapmayınca çok ve katı yapıcak her zamanki gibi yaptı bir sıkıntı yok doktorumuzda anne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar olmaması gözlemlenebiliyor,sadece bebeğin karnının sertliğini kontrol edin ve ıkınmalar çoksa ve yapamıyorsa fitil verin dedi.(fitili çok zorda kalmadıkça önermiyorlarmış) çok şükür sorun yok gelişimimizde çok iyi çıktı.

dün gösterdim doktora oda şaşırdı. inanılmaz kötü gözüküyor,mustela krem verdi doktorumuz bakalım birde onu deneyelim.dün zeytinyağı ve bal karışımını denedim biraz rahatlattı bakalım işe yarayacak gibi duruyor

Eki Görüntüle 417855 Eki Görüntüle 417856

sert bakışlı erkeğim... hediyemizle birlikte... sanırım bakışlarındaki sertlik mamayı yiyemediğinden...

oyy maşalllahhhh sanaaa haşin erkekkk seni

geçmiş olsun,esperanzaa yanlış hatırlamıyorsam izmirdesin hangi doktorlara götürdün canım??

canım benim bebeğim kolik değil ama çok gazlı bizim kullandığımız gaz ilaç kolik bebeklere çok iyi geliyormuş sıkıntı yaşanmaz bu zamandan sonra ama olursa dene istersen bio gaia

benim kızımda emerken çok terliyor boncuk boncuk oluyor... öyleyken üşütmekten korkuyorum
maşallahj bebişleree allahım nazarlardan korusun... kızlar yaaa korkmuyormusunuz nazar değmesinden benim eşim facebooka bile izin vermiyor koymamıza ilk doğduğunda bir resim oda yandan profil başka yok ....
dikkat hamiş var demeyelim

günaydın kızlar biz bugün dedeyle annaneye gitces oğlumla...sanırm pazar günü dönces.belki orda girme fırsatı bulamayabilirm..belkide bulabilirm..garantisi yok :))
çok öpüyorm hepinizi..özleyin bni anacımm

maşallah sizeee yaaaa

lalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evet ama kilolarrr tariflere yorum yapmıyım dedim ama oldumu şimdi yaaa bak benimde canım çektirdi ben zaten çok sverim tatlıyıııı

iyi gezmelerrr size o zaman

3gundur dısarılara atıyorum kendımıbgnde cıkıcam ıyı gelıyor ama eve gelınce helede kocam eve gelınce aglama krızlerıne gırıyorum,dun agladıgımı duyunca odadan odaya bana pısmanlıgını anlatan mesaj atmıs,aksam yemek yapmadım,oturmus bı guzel peynır ekmek yemıs,zıkkımın kokunu yesın,,,
ama aksam oyle bı aptallık yaptımkı sormayın bu yıne ısten geldıgı ustuyle basıya salonda kıvrılmıs,ıkı buklum uyuyo,gece kızı emzırmeye kalktıgımda gıttım baktım,onun o halıne okadar acıdımkı defalarca yapsammı yapmasammı dıye dusunup,onu uyandırıp yataga getırdım... Sabah uyandıgımda yıne cınlerım tepemde kendıme kızıyorum nasıl boyle bıse yaptım dıye ve hemen aklıma o kahpeyle olan mesajlar gelıyo,bagırıyorum krızlere gırıyorum o ıse sessızce hıcbırsey demeden ısıne gıdıyo...

kizlar adanadan sevgiler :) konya,adana,hatay,antakya,tekrar adana simdide mersine dogru hareket :) nasil geciyor derseniz tek kelimeyle super :) bebek arabasi out mei tai in:) ve insanlik disi yiyorum , esim oha diyor artik :) haliyle ne olup bittigini bilmiyorum semradan ozet bekliyorum :) onun ozetleri keyifli oluyor :) mersine gecince yarinki alternatif anne yazimida yazacagim, ve bende yeni gelismelerde var, takip edin anacim :) ozledim sizi ya, iyisiniz dimi ?

canım bence ne yaptığını bilmiyorsun... eşini halen seviyorsun ama içinde ona karşıda kin var... bence ailenle konuş bu konuyu eşinin ve kendi ailenle yani sanırım bu senin tek başına karar verebileceğin bir konu değil artık... gün geçtikçe bence daha kötü oluyorsun... böyle iki arada kalmak ve bu büyük hatayı tek başına çekmen bence yanlış... tek başına çıkamayacağın bir sorun oldu... ne eşin ne o kadın hepsi hayatından memnun bence olan sana ve yavruna... yazık kuzuna senden ona stres, üzüntü geçiyor ve bu bedeli hiç kimse ödeyemez... evladını düşün ve ailenle paylaş bunu...

Gamzecim ne güzel tadını çıkar yerimizede... berrayıda kocaman öp... semra bile 2 günün özetini yapamayacak durumda... ortalık allak bullak bence özeti duyupta keyfini boşa kaçırma... sanırım bu yazdığım özet semraya rakip olacak eminim bana herkes katılacak... sen eve dönde konuşuruz... he şimdi çatlarsın sen meraktan valla kafana takma canım... eee seni gidi tecrübeli blog annesi gelde anlat tatil deneyimlerini bize... valla uzun uzun bekliyoruz yazını kendini hazırla ona göre... şuan topik sakin kimsecikler yok gibi... kendine iyi bak kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…