2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kırkı çıkan arkadaşlar kırkınız çıkınca neler yaptınız annem çocugun her şeyinin yıkanması gerektiğini yoksa kırk basacagını sölüo

bebişin giydiği üstü senin üstün yattığınız örtüler yıkanacak bebek ve sen banyo da yapacaksınız çünkü seninde kırkın çıkıyor...
bebeğin son durulanma suyuna tasın içine altın (yüzükte olabilir) süpürge parçası, ekmek, bozuk para, valla başka şeylerde vardıda unuttuk he hatırladım buğday da vardı... bunları süzüp onunlada durulanıyor en sonda kırkı çıkıyor he birde biryere götürülüyor götürdüğün ev bebişe hediye veriyor... ben ayrıntılıyı yazmadım bizimkiler çok avarttı buğdayın 20 adet olmasımı diyim suyu süzdüğün elekte 40 delik olmasımı diyim... böyle işte herkes bişeyler dedi toplamında topluca kırk çıkarması yapıldı...

canım çok sağol özledik seni... gel arada yaz iki şey bebişte sende umarım iyisinizdir...
benim oğlum 3 aya girecek halen emerken boğazında kalır... panik yapmadan ters çevirip sırtına vuruyorum... ilk tıkanmada hüngür hüngür ağlamıştım...
evet hepimiz çok etkilendik çok üzüldük ama böyle haberleri kaldıramıyoruz... valla birdaha paylaşmayalım görürsekte dua edelim sabır dileyelim geçelim ben dünden beri kabuslar görüyorum ve zırt pırt çocuğu uyurken döndürüyorum o da uyanıyor haliyle yazık yavrumuda helak ettim...

inanamıyorum bunşlar yapılırken kafayı yememişşsin ii:>

teşekkürler kızlar
hiç sevmedgm birsürü ayrıntı var yani
babamızla birlikte kırklayacagız yanımızda bi büyük olmayacak
bizim kırkımız dün çıktı ama oğlum rahatsız gibiydi burnu akıyordu filan ben de yıkamadım bugün yıkayacagm
bi şey fark etmez sanırım

üşütüyosa midesi bulanıyo olabilir benimkide midesi bulandığında almıyor hiç almayacakmış gibi davranıyor kusunca normale dönüyo yüzüstü tut kusmasına yardımcı olursun o zaman belki alır..bu arada bende mart 1 annesiyim:)

kızlar benim kızım dönüyo falan ama hiç bu kadarını tahmin edemezdim koltuğun en köşesine koymuş salonu topluyodum o kadar ilerlemişki bide baktımki düşmesine ramak kalmış :) dikkat edin yani sıra sizinkilerde:))

görüşürüz şekerimmm sen rahat ol bende ani misafir çözümleri çookkk boşuna demiyoruz çerkes kızıyız diye

Pekı sen kasındın dıyete gırmeden once gelcem sana ama oyle 2 cesıt bılmem ne anlamam boregın den corbasındn herseyı ıstıorum cerkesslerın neyı meshursa hepsını ısterım:)) Sonra dıyete gırmem lazm acılen aksama kadr bende ne kurabıyeler ne cıkolatalr goturuorum helekı o cay kahvaltıdn baska agzıma surmedıgm o cay kek kurabıye bıskuvı hepsıyle cok fena gıdıo admın canı cekıo:)) Bunların hepsını kesıcem saglıklı beslenmeye baslıcm ınsallah ve tabı onumzdekı haftada spora baslıcm annemle muzakerelrım devam edıo:))

iyiyiz canım çok şükür.ufak tefek sıkıntılar oldu ama onlar da tuzu biberi artık.şu gaz sancıları da geçse,şeker gibi kızım var
sorma canım allahtan tıkanmalarda annem ya da eşim yanımdaydı ilk zamanlar.nasıl elim ayağım boşaldı,nasıl ağladım,allah kimseye yaşatmasın.şimdi ben de daha iyi tepki veriyorum canım.
evet paylaşmayalım.gerçi anneyimben arkadaşımız tamamen iyi niyetle yaptı biliyorum dua edip,destek olalım istedi ama işte bizde yeni anneyiz,ağır geldi valla.

canım birşey olmaz ya bebiş üşütmesinde... kırkınız hayırlı olsun canım...

İCLAL_18

canım nerelerdesin?? bayağıdır yoktun.. aşağıda görüyorum seni..
canım artık çok düzenli giremiyorum ama girince de geçmişi okumadan ana dahil olamıyorum :) o yüzden yazını da şimdi görüyorum. burdayım sizi çok seviyorum bazen giremesem de hep takipteyim. bu arada farkedilmek çok güzel teşekkür ederim semracım.

canım biraz geç de olsa tebrik ederim doğum günün de kutlu olsun.

bu yazı beni yıktı mahvoldum Allah yardımcısı olsun...

İsoldecim Allah sana da sabır versin kolaylık versin çok zor Allah yar ve yardımcın olsun.

dün 2. ay aşımızı atlattık çok şükür içim bi fena oldu o iğne olurken, babası tuttu bacaklarını bende o bakmasın diye oyun yaptım öptüm sevdim amaa çığlıklarla ağlamasını engelleyemedim tabi(
ateşi de 37.4 e çıktı gece, calpol verdim yarım ölçek, ince yaptık üstünü, geçti çok şükür..ama bi mahsundu ki ateşlenince,yanakları da kızardı, oğluşuma sevgim aşkım depreşti :)) Rabbim acılarını göstermesin..

güneşli bir istanbul gününden merhaba (çok şükür hava aydınlık:)

lagrima, mag 34, tedirgin, bebekleriniz çoook tatlı maşallah, ömürleri de kendileri gibi güzel olsun inş.

Mer ali den seçmeler...

maşallahhh canımm,suratını yerim ben bu miniğinn

maşallahhh bunlar çok yakışıklı annesii Allah saglıklı bir ömür nasip etsin inşallahh. ben daha 1 cocuga bakamazken sen oo koskocaman erkek etmişsin oglunu

anlaştık o zaman ye annem sana feda olsun sen iradelisin diyet dedin mi kilolar erir gider ya benn ya bennn bu göbüşle daha nereye kadarr,dikişlerim kapansa 3-5 hareket bende yapcam ama hala açık kısmı var,kanıyo bşeler oluyo kendi çapında

ohhh maşallahhh maşallahhh bu miniklerin hepsi mi bal olur arkadaşım Allah hepsini özenerek yaratmışş.

p1982 kullanıcısından alıntı
büyük oğlum ve küçük oğlum

maşallahhh bunlar çok yakışıklı annesii Allah saglıklı bir ömür nasip etsin inşallahh. ben daha 1 cocuga bakamazken sen oo koskocaman erkek etmişsin oglunu

evet canım büyüdü kocaman delikanlı oldu kardeşi ile aralarında 11 yaş var
büyük oğlum kolum kanadım oluyo ben ev işi yemekle falan uğraşırken
o kardeşini ayağında sallıyo, uyutuyo çok yardımı oluyo valla

geçmiş olsun canımm bizde dün atlattık sizin gbi aşı olayını. bizim minik en son bacak aşısında çok ağladı. kucağıma alınca sustu 2 dudak büzdü titretti sonra öyle bir sakinleşti ki sorma. emzirme odasına gittiğimde neredeyse uyuyacaktı bize de fitil ver dedi hemsire daha iyi olur,biraz kusma sorunumuz varda bu aralar Paranox fitil yarım yarım 2 kez verdik,ilki eve hemen gelince digeri de akşam. Allaha sukur 36.6 ın üstüne cıkmadı. Neyseki rahat atlattı yavrularımız canımmmm korktugum gibi olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…