- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.561
kırkı çıkan arkadaşlar kırkınız çıkınca neler yaptınız annem çocugun her şeyinin yıkanması gerektiğini yoksa kırk basacagını sölüo
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
forumu girip okuyorum ama yazacak fırsatım pek olmuyor.allahtan beğen butonu tekrar geri geldi de,en azından beğenilerimizi belirtebiliyoruz.çok yazamasam da sizlerin yazdıklarını okumak günümü keyifli kılıyor.bazan üzücü şeyler de okuyoruz elbet.o zaman da dua etmek içimi rahatlatıyor.birbirimizi yüzyüze tanımasak da,sanki herbirinizi tanıyormuş gibiyim.bir şekilde işte...
geçmişten aklımda kalanlar çok değil,çünkü malum mesaj dünden beri zihnimi kemirip duruyor(çoğunuz gibi ben de piskopata bağlamış durumdayım:)bir de benim kızımda genzine süt kaçma problemi çok oluyor,bir ara korkudan neredeyse emziremeyecek hale gelmiştim,fena tıkanıyor,dualarla emziriyorum hala.ama biliyoruz ki,ömür ne 1 dakika ileri gider,ne 1 dakika geri.allah hepimizin evlatlarına sağlıklı,uzuuuun ömürler versin,torunlarımızı sevmeyi nasip etsin.
gelelim geçmişe...
dmf hayırlı ömürler,eşinle ve bebeğinle nice nice senelere inşallah.
malkoç iyi eğlenceler,paylaşımların için de çok teşekkürler yeri gelmişken söyliyim:))bloğun da çok faydalı takipçisiyim ben de.
isolde dualarımız seninle canım.allah yardımcın olsun.ben de kadınla yüz göz olmaman taraftarıyım.umutluyum arkadaşımız güzel taktikler vermişti,bence onları da dikkate al.bence cevaplaman gereken soru şu:boşanacak mısın,boşanmıycak mısın?bu soruya vereceğin cevap nasıl davranman gerektiği konusunda sana yardımcı olacaktır canım.boşanacaksan mahalle senin,istediğin cıngarı çıkar.ama boşanmıycaksan olaylar çoook karışabilir.
bir de life arkadaşımızın paylaşımlarını çok severdim ben.uzun süredir göremiyorum.iyidir inşallah,haberi olan varsa,paylaşırsa sevinirim.
haa şimdi aklıma geldi bir arkadaşımız ateş ölçer sormuştu.temassız olanlardan.ben braun aldım.4520 modeli.çok memnunum.
bebişin giydiği üstü senin üstün yattığınız örtüler yıkanacak bebek ve sen banyo da yapacaksınız çünkü seninde kırkın çıkıyor...
bebeğin son durulanma suyuna tasın içine altın (yüzükte olabilir) süpürge parçası, ekmek, bozuk para, valla başka şeylerde vardıda unuttuk he hatırladım buğday da vardı... bunları süzüp onunlada durulanıyor en sonda kırkı çıkıyor he birde biryere götürülüyor götürdüğün ev bebişe hediye veriyor... ben ayrıntılıyı yazmadım bizimkiler çok avarttı buğdayın 20 adet olmasımı diyim suyu süzdüğün elekte 40 delik olmasımı diyim...böyle işte herkes bişeyler dedi toplamında topluca kırk çıkarması yapıldı...
merhaba arkadaşlar ben de mart annesiyim 1 martta doğum yaptım. sizleri fırsat buldukça takip ediyorum benim bi sorunum var kızım emmeyi reddediyor zaten oldu bitti pek emmezdi üç gündür de iki ya da üç kere emiyor açlıktan krizlere giriyor mama içince sakinleşiyor böyle bi durumda olan ve tekrar bebişi emmeye başlayan var mı sütüm az oluyor ondan mı reddediyor anlamadım çok üzgünüm dr üç saatte bir mama ver dedi öyle olunca da hiç emmeyecek diye korkuyorum sizlerden fikir almak istiyorum
görüşürüz şekerimmmsen rahat ol bende ani misafir çözümleri çookkk boşuna demiyoruz çerkes kızıyız diye
ya kızlar bende fena tatlıya sardım ama çok fena Halley aklımı başımdan aldı çocukken bile bukdr yemedim. günde 10 tane yesem yerim vallahii zor tutuyorum kendimii, oburiks oldum resmenn. hamileyken bile 4.5 kilo almıstım sanırım emzirdigim dönemde 2 ye katlıcamm tutamıyorum kendimi. nefret ettigim halde canım közlenmiş yeşil biber çekti bugün ve yedim ama normalde hiç sevmem. yada sıkıntıdan kendimi yemeğe vurdum bilmiyorumm havalar kötü ve kapandım ondan mıdır nedirr
canım çok sağol özledik seni... gel arada yaz iki şey bebişte sende umarım iyisinizdir...
benim oğlum 3 aya girecek halen emerken boğazında kalır... panik yapmadan ters çevirip sırtına vuruyorum... ilk tıkanmada hüngür hüngür ağlamıştım...
evet hepimiz çok etkilendik çok üzüldük ama böyle haberleri kaldıramıyoruz... valla birdaha paylaşmayalım görürsekte dua edelim sabır dileyelim geçelim ben dünden beri kabuslar görüyorum ve zırt pırt çocuğu uyurken döndürüyorum o da uyanıyor haliyle yazık yavrumuda helak ettim...
teşekkürler kızlar
hiç sevmedgm birsürü ayrıntı var yani
babamızla birlikte kırklayacagız yanımızda bi büyük olmayacak
bizim kırkımız dün çıktı ama oğlum rahatsız gibiydi burnu akıyordu filan ben de yıkamadım bugün yıkayacagm
bi şey fark etmez sanırım
canım artık çok düzenli giremiyorum ama girince de geçmişi okumadan ana dahil olamıyorum :) o yüzden yazını da şimdi görüyorum. burdayım sizi çok seviyorum bazen giremesem de hep takipteyim. bu arada farkedilmek çok güzel teşekkür ederim semracım.İCLAL_18
canım nerelerdesin?? bayağıdır yoktun.. aşağıda görüyorum seni..
canım biraz geç de olsa tebrik ederim doğum günün de kutlu olsun.
bu arada bugün benim doğum günüm ve evlilik yıldönümüm aman hiç sevmiyorum böyle ilan yapmayı, kutlamanız içinde söylemiyorum sadece sizleri çok sevdiğim için bilmenizi istedim...benim ve yuvam için dua edin... ben eşimide, oğlumuda çok seviyorum... iyiki varsınız... ve iyiki oğlum olduda sizleri onun sayesinde tanıdım...
bu yazı beni yıktı mahvoldum Allah yardımcısı olsun...kızlar kadınlar kulubunden suuucummm ısımlı arkadas 4 aylık bebgını kaybetmıs cok cok uzuldum acısını paylasalım ve herkezden bebgve kendısının acısının dınmesı ıcın dua beklıyorr dualarımız ıkısıyle cok zor bız bu kadar uzulmus aglarken annesı ne haldedır yuce rabbım kımseyı evlat acısıyla sınamasınnn
annecının bebegı ıcın yazdıkları ne kadar zor
ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii
acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!
annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı
Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...
yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum
bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...
annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama
Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...
arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,
4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....
küçük sevgilimmm
Eki Görüntüle 419162
Mer ali den seçmeler...
Pekı sen kasındın dıyete gırmeden once gelcem sana ama oyle 2 cesıt bılmem ne anlamam boregın den corbasındn herseyı ıstıorum cerkesslerın neyı meshursa hepsını ısterım:)) Sonra dıyete gırmem lazm acılen aksama kadr bende ne kurabıyeler ne cıkolatalr goturuorum helekı o cay kahvaltıdn baska agzıma surmedıgm o cay kek kurabıye bıskuvı hepsıyle cok fena gıdıo admın canı cekıo:)) Bunların hepsını kesıcem saglıklı beslenmeye baslıcm ınsallah ve tabı onumzdekı haftada spora baslıcm annemle muzakerelrım devam edıo:))
buda benim paşam
Eki Görüntüle 419159
küçük sevgilimmm
Eki Görüntüle 419162
dün 2. ay aşımızı atlattık çok şükür içim bi fena oldu o iğne olurken, babası tuttu bacaklarını bende o bakmasın diye oyun yaptım öptüm sevdim amaa çığlıklarla ağlamasını engelleyemedim tabi(
ateşi de 37.4 e çıktı gece, calpol verdim yarım ölçek, ince yaptık üstünü, geçti çok şükür..ama bi mahsundu ki ateşlenince,yanakları da kızardı, oğluşuma sevgim aşkım depreşti :)) Rabbim acılarını göstermesin..
buda benim paşam
Eki Görüntüle 419159
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?