2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

11 mi maşallahhh ama resmine bakıyorum sen çok gençsin kuzucum ne zaman oldu bu çocuklarrr ne güzell yardımcı olması akıllı uslu demekki kardeşine baktıgına göre.

geçmişi okurken bi arkadaşımızın meleğinin öldüğünü okudum sanırım boğulmuş okadar üzüldümki ama bizlere ders olması açısından ne olmuş nasıl olmuş eğer annesi çok yıpranmazsa bizlere anlatabilirmi allahım minik meleklerimizi korusun rabbim sabır sabır sabır versin allahımmmm

biz hiçbirşey yapmadık :) sadece yıkadım oğluşumu oda kustugu için ekşi kokuyordu okadar :)

kırkı çıkan arkadaşlar kırkınız çıkınca neler yaptınız annem çocugun her şeyinin yıkanması gerektiğini yoksa kırk basacagını sölüo

ben hastaneye gidiyorum sonuçlarımı almaya bakalım ne çıkacak.Allahtan hayırlısı..görüşrüüz hanımlar.. bebeişler çok tatalı maşallah subhanallah. Rabbim hepimizin meleğini nazarlardan korusun sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin..

güle güle canım iyi haberlerini bekliyoruz

11 mi maşallahhh ama resmine bakıyorum sen çok gençsin kuzucum ne zaman oldu bu çocuklarrr ne güzell yardımcı olması akıllı uslu demekki kardeşine baktıgına göre.
aşk olsun mervecim gencim zaten
şaka bir yana
18 yaşımda evlendim hatta 18 bile olmamıştım daha 19 yaşımdada mertkan'ı kucağıma aldım
sonra ayrılık evlilik derken aradan çok zaman geçmiş yaş 30 olmuş, yaşımda geçmeden doğurmak
güle güle,huzurla,mutlulukla büyütmek istedim, çünkü büyük oğlumu büyütürken çok zor zamanlar geçirdim

benim dedigime geldin işte yaşını hiçç göstermiyorsunn
en güzeli iştee genç anne oldun,ben 25 im yeni anneyim,keşke erken evlenseymişim.şimdii kızım büyüsün 2. kimbilir nezaman cesaret ederim. sen 11 sene dinlenmişsin ne güzel.
Allah huzurlu mutlu bir ailede büyütmeni nasip etsin oğullarını canımm.Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah.

subebek, sanırım sen sormuştun hangi drlara götürdün die.
behçet uzda esin hanım,
egepolde neşe hanım,
özelde alper özgönül,
gültaç hanım(medikal parkta)
prof dr. hasan tekgül(alanında çok tanınan bir pediatrik nörolog kendisi. tavsiye ederim her konuda)
bu doktorlara götürdüm cnm. hasan beyi şiddetle tavsiye ederim. ege üniversitesinde prof kendisi. alsancakta muayenehanesi var oraya da götürmüştük.

ya kızlar mai tai, halka silıing, wrap.. kafam karmakarışık oldu, kullananlar hangisini tavsiye edersiniz? site ismi de verebilir misiniz? evde tıkıldım kaldım, lohusalığım bitti depresyonu başladı çıkmam lazım.

Bizim kuzu geçen gece 05:30 da uyudu,bu gece 03:30 da ve yarın 10 kişilik misafir grubu gelecekmiş eşim biraz önce aradı haberverdi oh ne ala ne ala...

yaa ben artık misafir fobisi geliştirdim, inanın okadar zor gelioki misafir ağırlamak. bebekle gerçekten zor oluyor bi de kızım hasta zaten şuan iice çıldırmak üzereyim. sana da kolay gelsn cnm işin zor ne diim. ya hazır bişiler alcaksın ya da kolay tarifler deniyceksn artık

benm de kafam karışıktı bu konuda onun için şimdilik kanguru ve bebek arabamla idare ediyorum. bebek arabamızda maşallah traktör gibi keşke daha hafif bişi alsaymışım. bebe confort loola up aldık, baya dayanıklı ama ağır. halka slingi yeni doğmuş daha küçük bebeklere öneriyorlar. wrap de bence biçimsiz duruyor. en iisi mei tai gibi geldi bana

canım gece bile denmez ona sbah uyumuş resmen ya..bence kalabalık misafire su böreği sipariş ettirin tepsisini 25 liraya mı ne getiriyorlar zaten yufkası falan da aynı para, bim de hazır kurabiyeler var ev yapımından farksız, bi de sütlü tatlı ya da kek yaptınız mı tamam..çok önemli bi grupsa buzlakta sarma sarmıştım hamileyken onu da ekliyorum. bu da benim pratik misafir menüm

Sling de maitai de bana hitap etmiyor artık çünkü artık oğlumu kanguruda taşırken bile omzum çok ağrıyo, ya babası olacak yanımızda ya da arabasında olacak.. Sabah markete gittik geldik hala omzum ağrıyo ( gezemiyoruzz (

haklısın esperanza en iyisi mai tai, gaye de övdükçe aklım ona kayıyor. bebek arabası da baby to go proton siparişi verdik hafif diye, inş kullanışlıdır henüz gelmedi.

Aynen canım ben de,önceden misafiri çok seven ben,senin gibi fobi sahibi oldum resmenDediğin gibi herşeyi hazır alıcam sadece salata yaparım evde o kadar.Temizliği de eşime yaptırmayı planlıyorum sabahki olaydan sonra onu da anlatıcam birazdan...

Evet canım sabah uyudu dediğin gibi su böreği koyucam,ekler cevizli çörek bir de tavuk göğsü ...Senin menün süpermiş keşke ben de atsaydım buzluğa birşeyler.Su böreğini de dün grupanyada fırsat vardı 1 tepsi su böreği 4 sütlü tatlı 18 liraydı ondan satın almıştım isabet oldu.
Gelelim sabahki olaya,dün 03:30 da uyudu ya bizim kuzu,en son bizim yatakta emzirirken sızdı kaldı dün bebeği boğulan arkadaştan sonra iyice fobi oldu bende ya ezersem birşey olursa diye.Eşimi gönderdik oturma odasına ben de yatağın diğer ucuna minnacık bir yere yatmaya çalıştım ki ne kadar dönsem de ezmeyeyim diye.Bu şekilde ağlayarak geceyi geçirmişken eşim sabah her zamanki gibi beni öptü bizim kuzuyu da öpecekken dedim uyanır bak öpmeee zor uyuttuk zaten birşey olmaz dedi e dedim bi olsun oturur bakarsın sen bu öptü bizimki başladı çığlık atmaya sen o sırada gaz da gelmiş hem de korkarak uyanınca.Başladım ağlamaya ya neddim Allahşkına sözün bittiği yer yani...İşten izin aldı 1 saat geç gitti bizimki uykuya dalıncaya kadar.Offff diyorum başka birşey diyemiyorum

Bizim kuzu da 6 kiloya yaklaştı,ben chicco you&me kanguru kullanıyorum çok rahat alışveriş merkezinde 5 saat gezmiştim en son.Ağırlığı omuzlara yüklemiyor direk olarak.Biraz pahalı diğerlerinden ama ben çok rahat ettim.

teşekkür ederim arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…