- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.581
p1982 kullanıcısından alıntı
büyük oğlum ve küçük oğlum
maşallahhh bunlar çok yakışıklı annesii Allah saglıklı bir ömür nasip etsin inşallahh. ben daha 1 cocuga bakamazken sen oo koskocaman erkek etmişsin oglunu
evet canım büyüdü kocaman delikanlı oldu kardeşi ile aralarında 11 yaş var
büyük oğlum kolum kanadım oluyo ben ev işi yemekle falan uğraşırken
o kardeşini ayağında sallıyo, uyutuyo çok yardımı oluyo valla
kırkı çıkan arkadaşlar kırkınız çıkınca neler yaptınız annem çocugun her şeyinin yıkanması gerektiğini yoksa kırk basacagını sölüo
biz hiçbirşey yapmadık :) sadece yıkadım oğluşumu oda kustugu için ekşi kokuyordu okadar :)
ben hastaneye gidiyorum sonuçlarımı almaya bakalım ne çıkacak.Allahtan hayırlısı..görüşrüüz hanımlar.. bebeişler çok tatalı maşallah subhanallah. Rabbim hepimizin meleğini nazarlardan korusun sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin..
aşk olsun mervecim gencim zaten11 mi maşallahhhama resmine bakıyorum sen çok gençsin kuzucum ne zaman oldu bu çocuklarrr ne güzell yardımcı olması akıllı uslu demekki kardeşine baktıgına göre.
aşk olsun mervecim gencim zaten
şaka bir yana
18 yaşımda evlendim hatta 18 bile olmamıştım daha 19 yaşımdada mertkan'ı kucağıma aldım
sonra ayrılık evlilik derken aradan çok zaman geçmiş yaş 30 olmuş, yaşımda geçmeden doğurmak
güle güle,huzurla,mutlulukla büyütmek istedim, çünkü büyük oğlumu büyütürken çok zor zamanlar geçirdim
Bizim kuzu geçen gece 05:30 da uyudu,bu gece 03:30 da ve yarın 10 kişilik misafir grubu gelecekmiş eşim biraz önce aradı haberverdi oh ne ala ne ala...
ya kızlar mai tai, halka silıing, wrap.. kafam karmakarışık oldu, kullananlar hangisini tavsiye edersiniz? site ismi de verebilir misiniz? evde tıkıldım kaldım, lohusalığım bitti depresyonu başladı çıkmam lazım.
oğlun kaç kilo, benim kızım 5 civarıdır
Aynen canım ben de,önceden misafiri çok seven ben,senin gibi fobi sahibi oldum resmenyaa ben artık misafir fobisi geliştirdim, inanın okadar zor gelioki misafir ağırlamak. bebekle gerçekten zor oluyor bi de kızım hasta zaten şuan iice çıldırmak üzereyim. sana da kolay gelsn cnm işin zor ne diim. ya hazır bişiler alcaksın ya da kolay tarifler deniyceksn artık
canım gece bile denmez ona sbah uyumuş resmen ya..bence kalabalık misafire su böreği sipariş ettirin tepsisini 25 liraya mı ne getiriyorlar zaten yufkası falan da aynı para, bim de hazır kurabiyeler var ev yapımından farksız, bi de sütlü tatlı ya da kek yaptınız mı tamam..çok önemli bi grupsa buzlakta sarma sarmıştım hamileyken onu da ekliyorum. bu da benim pratik misafir menüm
benim dedigime geldin işte yaşını hiçç göstermiyorsunn
en güzeli iştee genç anne oldun,ben 25 im yeni anneyim,keşke erken evlenseymişim.şimdii kızım büyüsün 2. kimbilir nezaman cesaret ederim. sen 11 sene dinlenmişsin ne güzel.
Allah huzurlu mutlu bir ailede büyütmeni nasip etsin oğullarını canımm.Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?