2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçen hafta kanguru almaya gittim, aldım parayı çıkartıyordum ki satıcı kaç aylık die sordu 1,5 dedim
satıcıda bunlar özellikle erkek çocuklar için çok zararlı ve zaten 4 aydan önce kullanılmıyo yazık çok küçük bebek deyince
vazgeçtim almadım
alsamıydım acaba bir zararını gördünüz mü rahat ediyormu bebeğiniz
kullanan arkadaşlar

Benim çok oldu alalı 1 aylık bile değildi o zaman,bu zaten 0 aydan beri kullanılan bir ürünmüş.Tabiki insan yine de ilk başta çekiniyor ama biz kuzumla yapışık bir şekilde yaşadığımız için şart olmuştu.Erkek bebekler için zararlı olduğunu ben de duymuştum.Kalça ultrasonu için gittiğimizde özellikle sordum doktora hiçbir sorun çıkmadı çok iyi durumu dedi.Ona hemen sordum bir zararı olur mu diye hayır demişti.Bizim kuzu kız yalnız hani erkekler için yine de doktora danışmak gerekebilir .

teşekkürler canım senin kullandığını bi araştırayım

çooook teşekkür ederim önemseyip yardımcı olduğun için ben de braun aldım ama temaslı olandan iyi gibi şimdilik :)

bu sabah benim eşimde aynısını yaptı, öpme diyorum koklıcam diyo ama bizimki onu da hissediyo, çok hisli çocuum bastı yaygarayı, uyutup öyle gitti işe eşimde..:)
benimkide chicco, 0 aydan itibaren kullanılıyo, bebeğim çok rahat da ben biraz narinim sanırsam:)

güle güle canım iyi haberlerini bekliyoruz

geldimm kültürlerim temiz çıktı çok şükür ama fitil ve krem verdi bunları kullan dedi. popom içinde genel cerraa göründüm berbat bi muayene şekli var neyse oda ilaçlar verdi kabız olmamam lazımmış fitil verdi krem verdi umarım düzelir şu çatlaklar.şurubu içmesem miki? perspektüste emziren anneler doktora danışarak kullanmalıdır bebeğe geçmesi hakkında herhangi bir bilgiyoktur falan demiş. napsam sizce???

hı ilaçlar bitene kadar ilişki yok 1 sene olcak nerdeysee adam boşamazsa iiii

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım...
meleyin kaç kg dogmustu canım resimde gördümde cok kucuk gorunuyor sormamın neden benım bebeyim 1700 dogdu ve 34 haftalık erken dogum yaptım o yüzeden merak ettim...

geçmiş olsun canım...

aaaaaaaaaaa ben bunu bilmiyordum.özeldemi yapılıyor.ve ücreti ne kadar ben bilmiyorum

2 dozdan oluşuyor ilk doz sanırım 120 tl... rotavirüs zehirli ishal ve ateşe karşı isteğe bağlı zorunlu değildir...

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.primada da olursa olsun sonucta bebeyın cildi çok hasssa sıksık degişsin ve ıslak bendile altını silmesin her açtıgında bebe şambuanı ile yıkasın sabunla asla degil maf olur çocuk iyice kuruttuktan sonra asidi alınmıs hakkiki zeytin yagı sürsün ve öyle baglasın inş şifasını bulur.çünkü yaz geliyor ve havalar ısınacak ve malum teliyecekler onun için hepimizin cok dikkat etmesi gerekir...

kızlar hangi formalı dolduruyorsuunuz banada soyleyın bende eksık kalmayayım.

http://www.daffny.com.tr/sample/tr.asp?id=ok bu daffny ürünleri için doldurulan form...

milupa içinse milupa.com.tr ye üye oluyorsun, sonrada cicilerin geliyooo

bu arada kel alaka ama yeni bir parfüm denedim kızlar, sizede tavsiye edeyim. bu aralar hepimizin değişikliğe ihtiyacı var çünkü.. açık parfüm markası SAME. DP nin ürünüymüş, koku ise NOA.. çok hafif ve çok kalıcıııı, bayıldım

bzde bunu pembesi var hiç evde salıncak kurmanıza gerek yok
gülücükler havada uçuşuo

Eklentiler

• $kırmızı-500x500.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 58
Kamuda çalışan arkadaşlar
doğum iznimiz bitince ekstra rapor kullancak mısınız?heyet ya da kendi hakkımız olan 40 günlük rapordan?

hemen not alayım bu kokuyu cnm merak ettm:)

Kamuda çalışan arkadaşlar
doğum iznimiz bitince ekstra rapor kullancak mısınız?heyet ya da kendi hakkımız olan 40 günlük rapordan?

benim doğum iznim bitti ve çalışmaya başladım, niyetim heyet raporu almaktı fakat bulunduğum yerde süremi uzatacağı için alamadım. tek tesellim günlük 3 saat süt iznim

ya benden kahverengi akıntı geliyor acaba ne olabilir ki çok kısa sürüyor vede aynı adet olucakmışım gibi oluyor 2 buçuk ay oldu doğum yapalı amzirdiğim için mi acaba adet olmuyorum ama çok rahatsız ediyor birde bu durumdayken eşimle ilişkiye girebilir miyim bir zararı olur mu yaşayan varmı mart ennelerinden??

benim doğum iznim bitti ve çalışmaya başladım, niyetim heyet raporu almaktı fakat bulunduğum yerde süremi uzatacağı için alamadım. Tek tesellim günlük 3 saat süt iznim

anladım cnm bende almak istiyorum ama nasıl yapcaz düşüne düşüne bi halm oldum sıkıntılar bastı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…