- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.601
Bizim kuzu da 6 kiloya yaklaştı,ben chicco you&me kanguru kullanıyorum çok rahat alışveriş merkezinde 5 saat gezmiştim en son.Ağırlığı omuzlara yüklemiyor direk olarak.Biraz pahalı diğerlerinden ama ben çok rahat ettim.
geçen hafta kanguru almaya gittim, aldım parayı çıkartıyordum ki satıcı kaç aylık die sordu 1,5 dedim
satıcıda bunlar özellikle erkek çocuklar için çok zararlı ve zaten 4 aydan önce kullanılmıyo yazık çok küçük bebek deyince
vazgeçtim almadım
alsamıydım acaba bir zararını gördünüz mü rahat ediyormu bebeğiniz
kullanan arkadaşlar
Benim çok oldu alalı 1 aylık bile değildi o zaman,bu zaten 0 aydan beri kullanılan bir ürünmüş.Tabiki insan yine de ilk başta çekiniyor ama biz kuzumla yapışık bir şekilde yaşadığımız için şart olmuştu.Erkek bebekler için zararlı olduğunu ben de duymuştum.Kalça ultrasonu için gittiğimizde özellikle sordum doktora hiçbir sorun çıkmadı çok iyi durumu dedi.Ona hemen sordum bir zararı olur mu diye hayır demişti.Bizim kuzu kız yalnız hani erkekler için yine de doktora danışmak gerekebilir .
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
forumu girip okuyorum ama yazacak fırsatım pek olmuyor.allahtan beğen butonu tekrar geri geldi de,en azından beğenilerimizi belirtebiliyoruz.çok yazamasam da sizlerin yazdıklarını okumak günümü keyifli kılıyor.bazan üzücü şeyler de okuyoruz elbet.o zaman da dua etmek içimi rahatlatıyor.birbirimizi yüzyüze tanımasak da,sanki herbirinizi tanıyormuş gibiyim.bir şekilde işte...
geçmişten aklımda kalanlar çok değil,çünkü malum mesaj dünden beri zihnimi kemirip duruyor(çoğunuz gibi ben de piskopata bağlamış durumdayım:)bir de benim kızımda genzine süt kaçma problemi çok oluyor,bir ara korkudan neredeyse emziremeyecek hale gelmiştim,fena tıkanıyor,dualarla emziriyorum hala.ama biliyoruz ki,ömür ne 1 dakika ileri gider,ne 1 dakika geri.allah hepimizin evlatlarına sağlıklı,uzuuuun ömürler versin,torunlarımızı sevmeyi nasip etsin.
gelelim geçmişe...
dmf hayırlı ömürler,eşinle ve bebeğinle nice nice senelere inşallah.
malkoç iyi eğlenceler,paylaşımların için de çok teşekkürler yeri gelmişken söyliyim:))bloğun da çok faydalı takipçisiyim ben de.
isolde dualarımız seninle canım.allah yardımcın olsun.ben de kadınla yüz göz olmaman taraftarıyım.umutluyum arkadaşımız güzel taktikler vermişti,bence onları da dikkate al.bence cevaplaman gereken soru şu:boşanacak mısın,boşanmıycak mısın?bu soruya vereceğin cevap nasıl davranman gerektiği konusunda sana yardımcı olacaktır canım.boşanacaksan mahalle senin,istediğin cıngarı çıkar.ama boşanmıycaksan olaylar çoook karışabilir.
bir de life arkadaşımızın paylaşımlarını çok severdim ben.uzun süredir göremiyorum.iyidir inşallah,haberi olan varsa,paylaşırsa sevinirim.
haa şimdi aklıma geldi bir arkadaşımız ateş ölçer sormuştu.temassız olanlardan.ben braun aldım.4520 modeli.çok memnunum.
bu sabah benim eşimde aynısını yaptı, öpme diyorum koklıcam diyo ama bizimki onu da hissediyo, çok hisli çocuum bastı yaygarayı, uyutup öyle gitti işe eşimde..:)aynen canım ben de,önceden misafiri çok seven ben,senin gibi fobi sahibi oldum resmendediğin gibi herşeyi hazır alıcam sadece salata yaparım evde o kadar.temizliği de eşime yaptırmayı planlıyorum sabahki olaydan sonra onu da anlatıcam birazdan...
Evet canım sabah uyudu dediğin gibi su böreği koyucam,ekler cevizli çörek bir de tavuk göğsü ...senin menün süpermiş keşke ben de atsaydım buzluğa birşeyler.su böreğini de dün grupanyada fırsat vardı 1 tepsi su böreği 4 sütlü tatlı 18 liraydı ondan satın almıştım isabet oldu.
Gelelim sabahki olaya,dün 03:30 da uyudu ya bizim kuzu,en son bizim yatakta emzirirken sızdı kaldı dün bebeği boğulan arkadaştan sonra iyice fobi oldu bende ya ezersem birşey olursa diye.eşimi gönderdik oturma odasına ben de yatağın diğer ucuna minnacık bir yere yatmaya çalıştım ki ne kadar dönsem de ezmeyeyim diye.bu şekilde ağlayarak geceyi geçirmişken eşim sabah her zamanki gibi beni öptü bizim kuzuyu da öpecekken dedim uyanır bak öpmeee zor uyuttuk zaten birşey olmaz dedi e dedim bi olsun oturur bakarsın sen bu öptü bizimki başladı çığlık atmaya sen o sırada gaz da gelmiş hem de korkarak uyanınca.başladım ağlamaya ya neddim allahşkına sözün bittiği yer yani...işten izin aldı 1 saat geç gitti bizimki uykuya dalıncaya kadar.offff diyorum başka birşey diyemiyorum
benimkide chicco, 0 aydan itibaren kullanılıyo, bebeğim çok rahat da ben biraz narinim sanırsam:)bizim kuzu da 6 kiloya yaklaştı,ben chicco you&me kanguru kullanıyorum çok rahat alışveriş merkezinde 5 saat gezmiştim en son.ağırlığı omuzlara yüklemiyor direk olarak.biraz pahalı diğerlerinden ama ben çok rahat ettim.
canım 3 bacaklardan vurulan pnömokok ve 5li karma aşısı koldan olan verem aşısı bunlar devletin zorunlu yaptıkları. ağızdan olan rota virüsü aşısı bu isteğe bağlı yapılabiliyor.
güle güle canım iyi haberlerini bekliyoruz
oğluşum idraryolu enfeksiyonu olmuşantibiyotik verdi doktor..hep benim yüzümden yaaa..yaptırsaydım zamanında sünnetini olmicaktı belki oğlum ( kıyamadım diye şimdi hasta oldu..önümüzdeki hafta kontrole gitces..tekrar testleri yapılıcak böbreklerinin usg çekilicek..ooff off
geldimm kültürlerim temiz çıktı çok şükür ama fitil ve krem verdi bunları kullan dedi. popom içinde genel cerraa göründüm berbat bi muayene şekli var neyse oda ilaçlar verdi kabız olmamam lazımmış fitil verdi krem verdi umarım düzelir şu çatlaklar.şurubu içmesem miki? perspektüste emziren anneler doktora danışarak kullanmalıdır bebeğe geçmesi hakkında herhangi bir bilgiyoktur falan demiş. napsam sizce???
hı ilaçlar bitene kadar ilişki yok 1 sene olcak nerdeysee adam boşamazsa iiii
aaaaaaaaaaa ben bunu bilmiyordum.özeldemi yapılıyor.ve ücreti ne kadar ben bilmiyorum
arkadaşlar kardeşim 22 martta doğum yaptı oğlu var
doğduğundan beri pişiğe meyilli bir poposu var
ben bezi değiştirmesini önermiştim prima premium care kullanıyordu değiştirip prima aktif bebe aldı düzeldi gibi oldu bezdenmiş falan olduk
ama sürekli pişik kremi kullandı
şimdi gene pişik olmuş ve kasıklarında falan varmış
aranızda yaşayan çözüm bulan ve doktorunun falan önerdiği bişey oldumu
ben hametan önermiştim benim oğluma çok iyi geliyordu
dr uda hametan yazmış ama geçirmiyormuş
yardımcı olursanız çok sevinirim
hepinize sağlıcakla gazsız sıkıntısız günler diliyorum ....
sağol caanııımmmmm
geçmiş olsun canım...
Bende doldurdum soyledigin gibi yeni bos sayfa acildi. Ama musteri temsilcimiz sizjnle irtibata gececektir yazdi. Bi daha doldur istersen.. Bu arada milupa uye degilseniz hemen olun kizlar. Hamileyken kargo yolladilar numuneler falan. Bide bebisim dogunca gonderdler. Bi dahada 6 aylikken yollicaklar sanirim. Kasik ve numuneler falan.
kızlar hangi formalı dolduruyorsuunuz banada soyleyın bende eksık kalmayayım.
http://www.daffny.com.tr/sample/tr.asp?id=ok bu daffny ürünleri için doldurulan form...
milupa içinse milupa.com.tr ye üye oluyorsun, sonrada cicilerin geliyooo
bu arada kel alaka ama yeni bir parfüm denedim kızlar, sizede tavsiye edeyim. bu aralar hepimizin değişikliğe ihtiyacı var çünkü.. açık parfüm markası SAME. DP nin ürünüymüş, koku ise NOA.. çok hafif ve çok kalıcıııı, bayıldım
kızlar hangi formalı dolduruyorsuunuz banada soyleyın bende eksık kalmayayım.
Kamuda çalışan arkadaşlar
doğum iznimiz bitince ekstra rapor kullancak mısınız?heyet ya da kendi hakkımız olan 40 günlük rapordan?
benim doğum iznim bitti ve çalışmaya başladım, niyetim heyet raporu almaktı fakat bulunduğum yerde süremi uzatacağı için alamadım. Tek tesellim günlük 3 saat süt iznim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?