2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hemen not alayım bu kokuyu cnm merak ettm:)

kokusuna ilk bakınca temizlik kokusu, sabunumsu kokuyor gibi.. o yüzden tereddütte kaldım. ama alıpta kullanınca bayldım kokusuna. iyiki almışım.

anladım cnm bende almak istiyorum ama nasıl yapcaz düşüne düşüne bi halm oldum sıkıntılar bastı..

işinle ilgili sorun olmayacaksa bence heyet raporu al.. ben yarım gün bakıcıya veriyorum ve inan zor oluyor ama mecburen işteee

arkadaşlar ben bütün gece uyumadım..lütfen bidaha öyle mesajlar yayınlamayın..perişan oldum yaa..allah sabır versin bişey diyemem başka..ama bizede günah...bidaha o tarz bişey okursam girmicem foruma falan..dünden beri oğlanı kucağımdan indirmiyorum..bakıp bakıp ağlıyorum..çok fena oldum yaa..yawrumda bana bakıp içleniyo durup durup...

benim doğum iznim bitti ve çalışmaya başladım, niyetim heyet raporu almaktı fakat bulunduğum yerde süremi uzatacağı için alamadım. tek tesellim günlük 3 saat süt iznim

süt ıznı 3 saat mı 1.5 saat mı? nasıl olcak süt izni kafam karıstı dogrusu. bizim yonetmelıkte 6 ay 3 saat dıyor ıstedıgın zaman kullanablırsın . sgk yonetmelıgıne göre de 1 sene 1.5 saat. ılk 6 ay 3 saatı kullanıp sonra kı 6 ay 1.5 saat mı kullanabılcem bılmıyorum. sgk nınkı en gecerlı olanı gıbı gelıyor . sızde bu ızınlerı suresı ne kadar?

geçmiş olsun canım...
meleyin kaç kg dogmustu canım resimde gördümde cok kucuk gorunuyor sormamın neden benım bebeyim 1700 dogdu ve 34 haftalık erken dogum yaptım o yüzeden merak ettim...

benim oğlan mı küçük:) 3800 doğdu..yaklaşık 1 ay önce 6300 dü..şimdi son durumu çarş.kontrolde öğrenicez:)

hepimiz aynı şeyi yaşamışız galiba, ki ben ilk bikaç satırdan sonra okuyamadım bile sonunu getirenler ne haldedir düşünemiyorum. Allah sabır versin.

hepimiz aynı şeyi yaşamışız galiba, ki ben ilk bikaç satırdan sonra okuyamadım bile sonunu getirenler ne haldedir düşünemiyorum. Allah sabır versin.

okuma zaten boşver...tövbe tövbe oda yememiş içmemiş foruma mı yazmış..öyle bi durumda diil forum insanın gözü dünyayı görürmü be

al bendende o kadar psikolojim bozuldu resmen
annemle eşime anlattım çok kızdılar bana neden böyler şeyler okuyorsun diye
kızımı yatağa yanıma alıyorum ve malesef bu gece onu izllemekten uyuyamadım
yavrularımız Rabbime emanet biz gönlümüzü ferah tutalım

bende dünden beri kendimde deilim, sürekli bebeğimi
kontrol edip duruorum, acaba o bebek kusmugundanmı boğulmuş da ölmüş
die cok merak ettm cnkü benmkide kusunca aklm cıkıo kusmugunda bogulcak die,
ama o vefat eden bebek cok ilginç ölmüş:S
annesi bebeğin üstünü getirmek için üst kata cıkmış döndüğünde bebeğin
nasıl olmuşsa poşete dolanıp nefessiz kalarak öldüğünü görmüş,
cokk güzel bir bebekmiş herkes nazardandır dio
keşke hiç okumasaydım gercekden ii deilim

Kamuda çalışan arkadaşlar
doğum iznimiz bitince ekstra rapor kullancak mısınız?heyet ya da kendi hakkımız olan 40 günlük rapordan?

benim 28 inde bitiyor raporum okullar kapanana kadar 2 hafta rapor sonra ya tatili ben lisedeyim sınav görevi istemiycem yaz tatili derken seneye de ücretsiz izin alıcam galiba 1 yaşına gelene kadar ama kararsızım heyet kullanmıcam banada kullan diyen oldu ama sakat işler onlar bence

perim canım bende kamu çalışanıyım becerebilirsem 1 ay rapor almak istiyorum ama nasıl :97:

bende 2 hafta istiyorum ama nasıl bir hafta kadın doğum dr dan isticem tabi verirse diğerinide aile hekimimden tabi o da verirse baktım olmuyor mazeret izinimden kullnırım bende rapor konusunda pek beceriksizim

merhaba yılın en güzel anneleri

geçmişi okudum kuzuların fotolarına bayıldım hepsine kocaman maşallah diyorum
malum yazıya aynı tepkiyi az önce verdim

isoldecim canım yaşadıklarına çok üzüldüm..hiç kolay bir durum değil..ama sabırlı olmaya çalış yavrun için..evliliğini sürdürmen gerektiğini anlıyorum yazdıklarından..uzun bir süre tavrını koy bence canım,ama elinden kaldığı kadarıyla sen günlük hizmetini yapmaya çalış..o hak ettiği için değil,senin kıymetini anlasın diye yapmaya çalış..kadınla falan sakın yüz göz olma..o ne yaparsa yapsın suçlu senin eşin..eşin yapmamalıydı bu hatayı..olan olmuş canım..sessizlik,soğukluk en güzel ceza oluyor kimi zaman..hiçbişeyden eksik bırakma,senden sevginden uzak kalsın..deli gibi seni özlesin bi tek..inşallah bu olay kıymetini anlamasına vesile olur..bazen şer olan da hayırlar olur biz bilemeyiz..

pusulacım canım buralardayım,sadece bazen sadece okuyucu olarak katılabiliyorum herkes gibi..bazen daha aktif olabiliyorum..teşekkür ederim merak ettiğin için,sen de çok özletmemeye çalış kendini

gamze adanadan canlı yayınına bayıldım:)

güneş canım benim misafirin gelcekmiş kolay gelsin..neyse ki menü hazır gibi..ben de valla elcağazlarımla bir sunumda bulunmuyorum genelde artık,burda bir simit sarayı var..aynı çeşitler, aynı yer bu ara takılıyoruz..yavrularımıza zaman ayıralım gelenler koskoca insanlar ne yapalım idare etsinler

ayça bizim oğlan mı küçük tepkine güldü hayli:)maşallahı var tabi poyrazın ..geçmiş olsun bir an önce düzelir inşallah

bende 2 hafta istiyorum ama nasıl bir hafta kadın doğum dr dan isticem tabi verirse diğerinide aile hekimimden tabi o da verirse baktım olmuyor mazeret izinimden kullnırım bende rapor konusunda pek beceriksizim

kadın doğum doktorunuzun 10+10 rapor verme hakkı war arkadaşlar, benim doktorum vereceğini söyledi..

canım bende psikiyatri doktoruna gideyim diyorum
açık açık söylemeyi düşünüyorum becerebilirsem

Bgn bende chıcconun kangurusunu aldım,eve geldıgımde ılk ısım denemk oldu kesınlıkle cok rahat onunla kosabılırım bıle ama kızım mızırdandı bıraz,umarım alısır...sızdede aynı sıkıntı oldumu?

kırkı çıkan arkadaşlar kırkınız çıkınca neler yaptınız annem çocugun her şeyinin yıkanması gerektiğini yoksa kırk basacagını sölüo

bn hiçbişey yapmadım hçbişeyde basmadı..bişeyde yıkamadm..zaten hala kendi yatağımızda yatamıyorz o yüzden yeni çarşfata sermedim hala tek kişilik yatakta çift olarak yatıyorz o oda daha sıcak oluyo diye..gerçi şikayetçide değilim :)) ama bn o yatağın çarşafınıda değiştirmedim zaten yeni değiştirmiştim..açıkcası hiiiçççbişey yapmadım sadece banyo yaptm oğlumada banyo yaptırdık o kdr..bide yasin okudum kendim..bu sayılar bna tuhaf geliyo kırkı yedisi ellisi sekseni...yani 40 gün beklemek gerekli doğumdan sonra o doğru cinsel ilişki yasak diye biliyorum onun dışında bna hiçbişey ifade etmiyo..ölünün arkasından sayılan günlerde öyle..gelenek olarak sürdürülmek istenirse o başka ama bişey basmıyo yani merak etme..

sende nie yanına alıyosun güzelim yaa..beşiğe yok yine yanında dursun ama yatağa alma..çocukta rahatsız olur sende tedirgin olursun..bizimki hiç istemiyo mesela bizim yatağı..bazen baba gidince sabah aliim yanıma diyorum..yok ille yatağını istiyo..

kadın doğum doktorunuzun 10+10 rapor verme hakkı war arkadaşlar, benim doktorum vereceğini söyledi..
çok teşekkürler canım ya benim uzun zamandır aklımdaydı bilmem iyi oldu
canım bende psikiyatri doktoruna gideyim diyorum
açık açık söylemeyi düşünüyorum becerebilirsem

ehehe aslında en hakkıyla alıncak yer orası en azından benim için :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…