- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.621
hemen not alayım bu kokuyu cnm merak ettm:)
anladım cnm bende almak istiyorum ama nasıl yapcaz düşüne düşüne bi halm oldum sıkıntılar bastı..
Telefondan foruma giremiyodum okunmuyodu dogru duzgun. Esimde anneler gunu diye bahane edip telefon almis, al forumundan eksik kalma dedi nasil mutlu oldum. Ohh gece kizi doyururken gecmise bakabilirim forum surekli acik olur dedim .......... Ta ki su son malum mesaji gorene kadar! İcim karadi psikopata bagladim. Esim sehirdisinda 1 dakika gozumu kapatamadan kiza bakiyorum duzgun nefes aliyo mu diye. Mama verdim burnunu cektim acik mi emin olamadim. Emzigi azinda uyuyo emzik hareket ettikce oh iyi diyorum... Allah bizi evlatlarimizla sinamasin onlari bize bagislasin. Arkadasa da buyuk sabir versin. Ben de artik gecmisi dogru durust okumadan gecicem. Adimdan alinti varsa okuycam. Gercekten psikolojim bozuldu uykum kacti.... Allahim tum annelere yar ve yardimci olsun
benim doğum iznim bitti ve çalışmaya başladım, niyetim heyet raporu almaktı fakat bulunduğum yerde süremi uzatacağı için alamadım. tek tesellim günlük 3 saat süt iznim
geçmiş olsun canım...
meleyin kaç kg dogmustu canım resimde gördümde cok kucuk gorunuyor sormamın neden benım bebeyim 1700 dogdu ve 34 haftalık erken dogum yaptım o yüzeden merak ettim...
hepimiz aynı şeyi yaşamışız galiba, ki ben ilk bikaç satırdan sonra okuyamadım bile sonunu getirenler ne haldedir düşünemiyorum. Allah sabır versin.
arkadaşlar ben bütün gece uyumadım..lütfen bidaha öyle mesajlar yayınlamayın..perişan oldum yaa..allah sabır versin bişey diyemem başka..ama bizede günah...bidaha o tarz bişey okursam girmicem foruma falan..dünden beri oğlanı kucağımdan indirmiyorum..bakıp bakıp ağlıyorum..çok fena oldum yaa..yawrumda bana bakıp içleniyo durup durup...
Kamuda çalışan arkadaşlar
doğum iznimiz bitince ekstra rapor kullancak mısınız?heyet ya da kendi hakkımız olan 40 günlük rapordan?
perim canım bende kamu çalışanıyım becerebilirsem 1 ay rapor almak istiyorum ama nasıl :97:
bzde bunu pembesi var hiç evde salıncak kurmanıza gerek yok
gülücükler havada uçuşuo
bende 2 hafta istiyorum ama nasıl bir hafta kadın doğum dr dan isticem tabi verirse diğerinide aile hekimimden tabi o da verirse baktım olmuyor mazeret izinimden kullnırım bende rapor konusunda pek beceriksizim
bende 2 hafta istiyorum ama nasıl bir hafta kadın doğum dr dan isticem tabi verirse diğerinide aile hekimimden tabi o da verirse baktım olmuyor mazeret izinimden kullnırım bende rapor konusunda pek beceriksizim
kırkı çıkan arkadaşlar kırkınız çıkınca neler yaptınız annem çocugun her şeyinin yıkanması gerektiğini yoksa kırk basacagını sölüo
al bendende o kadar psikolojim bozuldu resmen
annemle eşime anlattım çok kızdılar bana neden böyler şeyler okuyorsun diye
kızımı yatağa yanıma alıyorum ve malesef bu gece onu izllemekten uyuyamadım
yavrularımız Rabbime emanet biz gönlümüzü ferah tutalım
çok teşekkürler canım ya benim uzun zamandır aklımdaydı bilmem iyi oldukadın doğum doktorunuzun 10+10 rapor verme hakkı war arkadaşlar, benim doktorum vereceğini söyledi..
canım bende psikiyatri doktoruna gideyim diyorum
açık açık söylemeyi düşünüyorumbecerebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?