2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

perim canım bende kamu çalışanıyım becerebilirsem 1 ay rapor almak istiyorum ama nasıl :97:

kadın doğum doktorun 20 gün 10+10 şeklide rapor verebilir, sende aile hekimine durumunu anlatıp bebeğine bakmak için 10 gün rapor almak istediğini söyle, anlayışlı biriyse zaten verir..bizim arkadaşlardan biri doktorları bu şekilde konuşarak ikna edip 40 gün raporunu 10 10 10 10 kullanmıştı mesela..

O bebegın olumu benıde mahvettı,zaten oyle zor gunler gecırıyorumkı ıyıce besbeter oldum,paranoyak gıbı dakka bası nefes alıyomu dıye nefesını kontrol edıyorum,baktım hareketsız duruyo yanagını falan ellıyorum,tepkı verınce rahatlıyorum...mahvolmus psıkolojım ıyıce son raddeye geldı,salak salak senaryolar yazıyorum...bı cıksam su bunalım halımden...

bugün kontrolümüz vardı..kilomuz biraz düşük ama doktorumuz normal dedi bir önceki aya göre de 800 gram almış hayılısı varsın düşük olun gelişimi iyi olsun da kuzumun..yarın da aşıları var küçük hanımın..inşallah sorunsuz atalatabiliriz biz de..

rota virüsü aşısı yaptıranınız var mı?doktorumuza sorduk kızıma yaptırmadım dedi..bağırak düğümlenmesi yapabiliyormuş dedi..muşlu konuşmasından dolayı tatmin olmadım:)..sizin doktorlarnızın fikri ne oldu bu konuda?

canım bende lisede öğretrmenim benim ücretli iznm normalde 8 haziranda bitiyor, malum karne günü:)) sonra eylüle kaddar maaşl alabilirmiyim rapor almadan, yoksa illa rapor mu almam mı gerek bilmiyorum , eylülden sonra 1 yıl ücretsiz ayrılayım diyorum bakalım

ben hep farklı doktora gidiyorum 3 doktora gittim 3 üde gereksiz oldugunu söyledi. bende yaptırmadım zaten yaptırmayıda düşünmüyordum

ayça pes yerim onu ben ya gözlüğe bak manken gibi de durmuş sıpam benim... yerim onu kocaman...

ben kimseye anlatmadım yoksa birdaha bilgisayar karşısına koymazlar beni...
ya ben çocuk uyuyor ya yatakta gidip yan çeviriyorum yok emzik sokuyorum ağzına ki emsin de anlayayım nefes aldığını delirdim çocuğu durduk yere uyandırıyorum içim acıyor... bende bir daha böyle yazı okursam vala ciddi anlamda geçmişi okumayacağım...

ay pes daha bakmadım o konuya demek öyle yazmış o nasıl iş ya Allahım sen bizi koru yarabbim...

lagrimacım bak yine girip yazı yazmışsın oraya lütfen etkileneceksiniz bak okumayın...

devlet memurları kanununa göre doğumdan sonra görevine başladığın günden itibaren 6 ay boyunca günde 3 saat, ikinci 6 ayda 1.5 saat süt izni var. evet ayrıca istediğin saate kullanabiliyorsun.

ah kzlar dünkü yazının etkisini uzun bir süre atamadım üzerimden hatta dün okuduktn sonra çok ağladım ellerim titredi sonra biraz yürüyeyim açılırım dedim ne mümkün daha beter oldum baş ağrısıyla eve geldim ilaç içtim gözlerim ağrıdı sonrasındada kanamam oldu adet oldum eşim gelince ona anlattım cok üzüldü gitti yattı sonra 1 saat sonrada ben yattım eşim uyuyamamş ve bana bir daha bebeklerle ilgili hiç bişey anlatma dedi ikimizde zor uyuduk ama bir daha böyle üzücü şeyler paylaşmayalım hepimiz daha loğusa sayılırız....

biz de böyle bişey düşünüyoruz en kısa zmnda. sallanmaya çok alıştı şımarık kızım. kaç yaşına kadar kullanılabilir bir ürün bu?

benm yegenim nerdeyse bi yaşına dek kullandı bunu,
ama emniyet kemeri yok o yüzden hareketlendigi zaman tutarak sallıodu yengem,
bilmiom artk bakalm ne kadar götürcek bizi cnm:)

kızlarrrr merhaba

rotavırusu asısı yaptıracakmısınız cumartesı asımız var dr ıstersenız yaptırın dedı cok kararsızım sız ne yapıcaksınız??

rapora felan gerek yok canım sadece sınav görevi istemediğini söylersin

ay kızlar bi görseniz birr zayıfladım hamilelikden önceki kilomdan
5 kilo daha zayıfım şmdi, göbek hiçç kalmadı dümdüzzz,
memelerim zaten önceden cok küçük oldugu için şmdiki
büyüklüğüde cok güzel, zaten hiç çatlağım olmadıgı içinde
vücüdümm şahhaneee
bu yazıda geçen satırların hepsi birer hayal ürünüdür
gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur
benm artk hiç umudum kalmadı,
koridorda bi ayna var yanından gecerken eskaza görüorum bazen kendimi
bidaha dönüp arkama bile bakmıorum
ve şuan bunları yazarken biyandan çikeleta yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…