- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.641
perim canım bende kamu çalışanıyım becerebilirsem 1 ay rapor almak istiyorum ama nasıl :97:
canım bende psikiyatri doktoruna gideyim diyorum
açık açık söylemeyi düşünüyorumBecerebilirsem
canım bende lisede öğretrmenim benim ücretli iznm normalde 8 haziranda bitiyor, malum karne günü:)) sonra eylüle kaddar maaşl alabilirmiyim rapor almadan, yoksa illa rapor mu almam mı gerek bilmiyorum , eylülden sonra 1 yıl ücretsiz ayrılayım diyorum bakalımbenim 28 inde bitiyor raporum okullar kapanana kadar 2 hafta rapor sonra ya tatili ben lisedeyim sınav görevi istemiycem yaz tatili derken seneye de ücretsiz izin alıcam galiba 1 yaşına gelene kadar ama kararsızım heyet kullanmıcam banada kullan diyen oldu ama sakat işler onlar bence
ya kızlar mai tai, halka silıing, wrap.. kafam karmakarışık oldu, kullananlar hangisini tavsiye edersiniz? site ismi de verebilir misiniz? evde tıkıldım kaldım, lohusalığım bitti depresyonu başladı çıkmam lazım.
mei tai..sanal bebek mağazası..
bugün kontrolümüz vardı..kilomuz biraz düşük ama doktorumuz normal dedi bir önceki aya göre de 800 gram almış hayılısı varsın düşük olun gelişimi iyi olsun da kuzumun..yarın da aşıları var küçük hanımın..inşallah sorunsuz atalatabiliriz biz de..
rota virüsü aşısı yaptıranınız var mı?doktorumuza sorduk kızıma yaptırmadım dedi..bağırak düğümlenmesi yapabiliyormuş dedi..muşlu konuşmasından dolayı tatmin olmadım:)..sizin doktorlarnızın fikri ne oldu bu konuda?
ben hep farklı doktora gidiyorum 3 doktora gittim 3 üde gereksiz oldugunu söyledi. bende yaptırmadım zaten yaptırmayıda düşünmüyordum
al bendende o kadar psikolojim bozuldu resmen
annemle eşime anlattım çok kızdılar bana neden böyler şeyler okuyorsun diye
kızımı yatağa yanıma alıyorum ve malesef bu gece onu izllemekten uyuyamadım
yavrularımız Rabbime emanet biz gönlümüzü ferah tutalım
bende dünden beri kendimde deilim, sürekli bebeğimi
kontrol edip duruorum, acaba o bebek kusmugundanmı boğulmuş da ölmüş
die cok merak ettm cnkü benmkide kusunca aklm cıkıo kusmugunda bogulcak die,
ama o vefat eden bebek cok ilginç ölmüş:S
annesi bebeğin üstünü getirmek için üst kata cıkmış döndüğünde bebeğin
nasıl olmuşsa poşete dolanıp nefessiz kalarak öldüğünü görmüş,
cokk güzel bir bebekmiş herkes nazardandır dio
keşke hiç okumasaydım gercekden ii deilim
süt ıznı 3 saat mı 1.5 saat mı? nasıl olcak süt izni kafam karıstı dogrusu. bizim yonetmelıkte 6 ay 3 saat dıyor ıstedıgın zaman kullanablırsın . sgk yonetmelıgıne göre de 1 sene 1.5 saat. ılk 6 ay 3 saatı kullanıp sonra kı 6 ay 1.5 saat mı kullanabılcem bılmıyorum. sgk nınkı en gecerlı olanı gıbı gelıyor . sızde bu ızınlerı suresı ne kadar?
biz de böyle bişey düşünüyoruz en kısa zmnda. sallanmaya çok alıştı şımarık kızım. kaç yaşına kadar kullanılabilir bir ürün bu?
canım bende lisede öğretrmenim benim ücretli iznm normalde 8 haziranda bitiyor, malum karne günü:)) sonra eylüle kaddar maaşl alabilirmiyim rapor almadan, yoksa illa rapor mu almam mı gerek bilmiyorum , eylülden sonra 1 yıl ücretsiz ayrılayım diyorum bakalım
kızlarrrr merhaba
rotavırusu asısı yaptıracakmısınız cumartesı asımız var dr ıstersenız yaptırın dedı cok kararsızım sız ne yapıcaksınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?