2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay merhabaaaaa forum tkaiptee gördüm yazınızı hemen daldım bir heveslee:)) bende inş. eylül annesi olacağım düşündümki kısa sürede maşallahh vermiş kilolarını morel olmuştu derken yazının devamını okuyuncaa dumur oldum yaaaa oy oyy((
inş. kısa zamanda verirsin kg ları ama önc eelinden o çikolatayı bırakmalısın
kk dakii zayıflama takımlarına katıl hehe ben onlarla birlikte hamilelikten önce 6 kg verdim 4 aydaaa şiddetle tavsiye ederim

Son düzenleme:
kızlarrrr merhaba

rotavırusu asısı yaptıracakmısınız cumartesı asımız var dr ıstersenız yaptırın dedı cok kararsızım sız ne yapıcaksınız??

Canım biz ayın 25 de yaptıracağız bu ay devlet aşısı olmadığı için boşluğa rotayı aldık

Prenses alyanında annesi aa karamsar olma canım verirsin sıkma canını sadece bebeğine yarayacak gıdaları tüketim ben hiç çikolata yemiyorum çünkü bir kere yedim çocuk gazdan mahvolduk. Dikkat et canım yaza daha hafif gıdalar tüketim karpuz diyeti yaparsın sende

hahaha hay allah forumda kötü örnek teşkil ettim desene
çikolatayı zaten elimden bırakdım ama ağzımaa bırakdım ve de midemde artkD
şaka bi yanada bi an evvel düzelmem lazm,
bebek arabası henüz almadık, alınca hergün düzenli yürüyüş
arrtııııı çikeletaları azaltmaDD

Ooo bedriye cim gelmiş. Nasılsın kuzum yavruyu uyuttun galiba.

Son düzenleme:

evet silkelenip kendime gelcem inşallah cnm tavsiyelerin için saol kuzum:)

geberttin beni koptum resmen
ilk önce bir solukta okudum zaten rejimdeyim bokmu vardı hamilelikte bukadar yedin vs vs kafamda deli sorular deken
acı gerçekle karşılaştım ve ohhhhhhhhhh dedim tek değilim evet o çikelataları yeye aynaya bakmaya yüzün olmasın arkadş demiş zayıflama formları var ben oralardayım beklerim bu ara sanırım seni böyle derinden etkileyen saful un fit hali oldu cnm

ışıl ben de ekliyim mi son halimi iyice gaza getireyim sizi

yalnız değilsin canım bende varım diyet yapmaya niyetlendim ama tam tersi hayvan gibi yiyorum bi ayağım mutfakta 80 kiloyum nasıl gitçek bu kilolar çok iştahım açıldııııı

ışıl ben de ekliyim mi son halimi iyice gaza getireyim sizi

sevillllllllllllllll yapma bunu bize ne olur bozuk olan pisikomu hepten bozma

böğüüüüüüüüü uzun bir süre seni çevremde görmek istemiyorum sevil

şaka şaka şaka cnm ya koyda fotonu örnek olsun bizlere gözümüz gönlümüz açılsın accik...

ya evet alyaprenses yazmış ya poşetle bogularak ölmüş diye merak ettim nasıl poşetle ne işi var falan diye okuyordum ama bulamadım tabi o kısmı. biride yazında benimde öldü diye baş saglıgı diledim. psikolojim benimde kötü oldu dün aglamaktan bi hal olduk annemle gece bir süre izledim yavrumu sonra uyuyakalmısım sabahada unuttum gitti.
lagrimacım bak yine girip yazı yazmışsın oraya lütfen etkileneceksiniz bak okumayın...

okurken baya sevindim kıskandım vayy bee ben kömüş gibi kaldım diyecetim ki anladım gercegi :)) ahh ahh hayalde kalmasa keşkeee
kızlarr 25inde aşımız var usg ondan öncemi sonramı çektireyimm??siz nasıl yaptınızz???

şimdi Alyayı uyutuum dizi izleyip keyif yapıyoruz kocişlee..söz en yakın zamanda çekip ekliycem son halimi..tek boydan fotom yok sanırım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…