- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.681
valla ben kendimi dana gibi hissediyorum en son 80 kiloydum ama daha az yeyip bol su içicem hiç bir kıyafetim olmuyooo 60 kiloya düşmem lazımmm
Selam kizlarr bende kizi uyuttum bende uykusuzum ama cnm yatmak istemiyo esim de gelmek uzere...
POLLY nerelerde bi kac gundur forumda gormedimmmm
Son hallerin fotolarindan bende eklerdim ama ekrana sigmaz
17 kilo ile doguma gitmistim 6 kilo yapisti ustume surekli 59
Ben 53 filan olmak istiorum
canım senin 6 kilo fazlam var ekrana sığmaz diyosun ben öleyim o zamannnn 20 kilo fazlam varrrr
rapora felan gerek yok canım sadece sınav görevi istemediğini söylersin
ehe ehe ben hiiçç girmiyorum bu kilo konularına:))) ama hamile kaldığım kilonun altındayım..kilo çok olunca kolay oluyo:)
teşekkür ederim cnaım cevabın için, aman sınav falan istemem zaten okulum eve çok uzak 2 saat git, 2 saat gel sadece yol 4 saat, bebişimsiz duramam ben o kadar
aynen canım ya bende ama bu sene yaz tatilini kısaltmak için kurs felan verilecek diyorlardı ama muallakta o konu öyle birşey olusa rapora devam
bu fotoyu bulabildim en boydan ama orda da 24 günlüğüz.şu anki halimden 2-3 kilo daha fazlayımdır orda.şimdi 45 günlük olduk
valla ne diyim şaka gibisin ben kendimi hayal edemiyorum 10 kilo fazla ile yaşamak gerçekten içler acısı tebrik etmemek elde değil
evet birileri öncülük etse keşke şu işe:)
Bende diğer arkadaşlarım gibi burada olumsuz insanın psikolojisini olumsuz etkileyecek yazıların paylaşılmamasını istiyorum, lütfeeen...
Bugün sabah 6.00dan saat 22.00'ye kadar sadece 1 saat 15 dk uyku ile duruyor bebeğim ve yatalı yarım saat oldu inşaAllah sabaha kadar güzelce uyur,
bu gaz sancıları tahminen ne zaman geçiyor ki:44:
Ben 57 ile hamile kalmıştım ve şu an 54 kiloyum... yine bekarlığımdaki gibi çok zayıf olacağım diye korkuyorum, çünkü 57 kiloya ne güçlüklerle ulaşmıştım.... (bekarken 44 kiloydum) ve şu an elimden geldğince yemeye çalıştığım halde hergeçengün zayıflıyorum,birde uyumayan bir bebeğim olunca iyice eriyip gidiyorum, 50nin altına bari düşmesem
aynen canım ya bende ama bu sene yaz tatilini kısaltmak için kurs felan verilecek diyorlardı ama muallakta o konu öyle birşey olusa rapora devam
ay evet kızlar yaa temmuzda da seminer olabilirmiş diyolar sinirlerim bozuluyo zaten rapor olayını düşündükçebi netleşse de ona göre planımızı yapsak..
inşlaah seminer falan olmaz bu arada sizler nerdesiniz ben Ankaradayım, yazın eş durumu istiycez, eşimin tayin yeri daha belli değil ama taşınma stresi sardı şimdiden:18:
Haziranın sonu yada temmuzun başı bizde taşınacağız, tayn çıkarsa Ankaraya, çıkmazsa Kastamonuya taşınıyoruz.... bu arada Tosyada kadastro işleri artık bitti ve tosyadaki kadastro dairesini Kastamonuya taşıyorlarmış, Tayin belli olana kadar ben Ankarada ailemin yanında kalacağım ve önümüzdeki hafta sonu Ankaraya gidiyoruz, üç ay ayrı kalmıştık eşimle ve birbuçuk ay kadar yine ayrı kalacağız, inşaAllah tayinlerimiz hayırlısı ile çıkarinşlaah seminer falan olmaz bu arada sizler nerdesiniz ben Ankaradayım, yazın eş durumu istiycez, eşimin tayin yeri daha belli değil ama taşınma stresi sardı şimdiden:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?