2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dogumdan snra boydan fotom yok:/
bu en boydan olanı, mevlütte cekilmişdik

Eklentiler

• $578287_403294933036194_100000670720340_1249342_1675278625_n.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 36
valla ben kendimi dana gibi hissediyorum en son 80 kiloydum ama daha az yeyip bol su içicem hiç bir kıyafetim olmuyooo 60 kiloya düşmem lazımmm

düşersin canım acele etme 9 ayda aldığımızı hemen vercez diye bişe yok veririz hızlı vermek iyi değil azar azar verelimde kalıcı olsun:))

Selam kizlarr bende kizi uyuttum bende uykusuzum ama cnm yatmak istemiyo esim de gelmek uzere...

POLLY nerelerde bi kac gundur forumda gormedimmmm

Son hallerin fotolarindan bende eklerdim ama ekrana sigmaz
17 kilo ile doguma gitmistim 6 kilo yapisti ustume surekli 59
Ben 53 filan olmak istiorum

canım senin 6 kilo fazlam var ekrana sığmaz diyosun ben öleyim o zamannnn 20 kilo fazlam varrrr

bu fotoyu bulabildim en boydan ama orda da 24 günlüğüz.şu anki halimden 2-3 kilo daha fazlayımdır orda.şimdi 45 günlük olduk

Eklentiler

• $IMG_0256.webp
    6 KB · Görüntüleme: 47
teşekkür ederim cnaım cevabın için, aman sınav falan istemem zaten okulum eve çok uzak 2 saat git, 2 saat gel sadece yol 4 saat, bebişimsiz duramam ben o kadar

aynen canım ya bende ama bu sene yaz tatilini kısaltmak için kurs felan verilecek diyorlardı ama muallakta o konu öyle birşey olusa rapora devam

aynen canım ya bende ama bu sene yaz tatilini kısaltmak için kurs felan verilecek diyorlardı ama muallakta o konu öyle birşey olusa rapora devam

ay evet kızlar yaa temmuzda da seminer olabilirmiş diyolar sinirlerim bozuluyo zaten rapor olayını düşündükçebi netleşse de ona göre planımızı yapsak..

konu kilo olunca moralim bozuluyorrr puffffff... gitmezz bu kilolarr heh yapıştı kaldıı 9 kilo verirsem hamile kaldıgım kiloya döncem ama 8 9 kilo verirsem de eski halime döncem ( bi 15 kilo versem yeter ama nasılllllllll

valla ne diyim şaka gibisin ben kendimi hayal edemiyorum 10 kilo fazla ile yaşamak gerçekten içler acısı tebrik etmemek elde değil

bizde genetik sanırım canım.hiçbir çaba harcamıyorum.hamileyken de hiç kısıtlamamıştım kendimi toplamda 13 kilo aldım.45 günde 10u gitti,2.5 -3 kilo falan kaldı.ama hamilelik öncesi yıllarca spor geçmişim var beki onun da etkisi olmuştur..

Son düzenleme:
Bende diğer arkadaşlarım gibi burada olumsuz insanın psikolojisini olumsuz etkileyecek yazıların paylaşılmamasını istiyorum, lütfeeen...

Bugün sabah 6.00dan saat 22.00'ye kadar sadece 1 saat 15 dk uyku ile duruyor bebeğim ve yatalı yarım saat oldu inşaAllah sabaha kadar güzelce uyur,

bu gaz sancıları tahminen ne zaman geçiyor ki:44:

Ben 57 ile hamile kalmıştım ve şu an 54 kiloyum... yine bekarlığımdaki gibi çok zayıf olacağım diye korkuyorum, çünkü 57 kiloya ne güçlüklerle ulaşmıştım.... (bekarken 44 kiloydum) ve şu an elimden geldğince yemeye çalıştığım halde hergeçengün zayıflıyorum,birde uyumayan bir bebeğim olunca iyice eriyip gidiyorum, 50nin altına bari düşmesem

ben de ondan korkuyorum eminecim.43le hamile kaldım,38 kilo olduğum günleri biliyorum,kemiklerim sayılıyomuş resmen yaa..çalışmaya başlayınca umarım Aly da daha fazla düzene girer de yormaz anneciğini.teyzem bizimle kalacak inşallah eylülden sonra daha az yorulurum belki diye umuyorum...

ay evet kızlar yaa temmuzda da seminer olabilirmiş diyolar sinirlerim bozuluyo zaten rapor olayını düşündükçebi netleşse de ona göre planımızı yapsak..

inşlaah seminer falan olmaz bu arada sizler nerdesiniz ben Ankaradayım, yazın eş durumu istiycez, eşimin tayin yeri daha belli değil ama taşınma stresi sardı şimdiden:18:

inşlaah seminer falan olmaz bu arada sizler nerdesiniz ben Ankaradayım, yazın eş durumu istiycez, eşimin tayin yeri daha belli değil ama taşınma stresi sardı şimdiden:18:
Haziranın sonu yada temmuzun başı bizde taşınacağız, tayn çıkarsa Ankaraya, çıkmazsa Kastamonuya taşınıyoruz.... bu arada Tosyada kadastro işleri artık bitti ve tosyadaki kadastro dairesini Kastamonuya taşıyorlarmış, Tayin belli olana kadar ben Ankarada ailemin yanında kalacağım ve önümüzdeki hafta sonu Ankaraya gidiyoruz, üç ay ayrı kalmıştık eşimle ve birbuçuk ay kadar yine ayrı kalacağız, inşaAllah tayinlerimiz hayırlısı ile çıkar

Son düzenleme:
hayt ben geldim adeni yıkadım kocaya yemek ahzırladım adenin mamasını verdim ve kociş bana anneler günü hedayesi yeni pc almış sağolsun sizi daha net gördüm yeni ekranımda ve cok zayıf geldiniz gözüme

ben 4 kg daha verirsem hamilelikte aldığım 3 kg 20 kg vermiş olucam ve geriye sadece 10 kg cık kalıcak bişey değil hallederiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…