2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

MşaAllah ellerine sağlık, pcyide güle güle kullan, bu arada sende bu azim oldukça verirsin, benim kuzenim 75 kiloya çıkmıştı, 25 kilo almıştı, ve şimdi 52 kilo, boyuna göre çok güzel oldu.... sende olursun inşaAllah

kızlar diyet için daha cok erken degılmı bende baslamak ıstıyorum ama 6 aya kadar ıyı beslenmek gerekıyormus süt besını için o yuzden duruyorum...

ben de alya'dan sonra kocişi de uyuttum,birazdan da ben uyurum artık:)
ışıl sende bu azim oldukça ohoooinanıyorum ben sana..ama sen bu halinle de çok güzelsin zaten..hem annem de çok beğenmiş seni,ne güzel kadın o arkadaşın öyle diyooo:))

kızlar diyet için daha cok erken degılmı bende baslamak ıstıyorum ama 6 aya kadar ıyı beslenmek gerekıyormus süt besını için o yuzden duruyorum...
Canım kilo aldıran herşeyden uzak durup, tatlı ihtiyacını hurma ile karşılayıp bol su içilince kilolar rahat veriliyormuş, öyle diyorlar

ben diyet falan yapmıyorum kii hatta gelen misafirlere hazırladığım pastaları,börekleri en çok ben götürüyorum.abur cubur da çok yiyorum.ona rağmen gittii...

bursadayım canım ben..tayin ve taşınma gerçekten çok stresli oluyo..allah kolaylık versin şimdiden
teşekkür ederim canım, burda ailemle rahata alışmıştımbakalım nasıl olucak, doğuya gidicez yerimiz belli değil daha

amin canım her şey gönlünce olsun , ben üzülüyorum burda ailemle kalıyorduk rahattım, bir ay sonra eşimle doğuya gidicez yalnız olucam, ailemi özlüycem Ankarayı özlüycem, daha tam tadını bile çıkaramadım üstelik, rabbim başka sıkıntı vermesn bunada şükür, sen yazın benim yerimede bol bol gez

cnm ben yine tekrarlıyayım 9o yakın bir belkide geçik kg doğuma girdim doğum sonrası 83 kg sonra 78 oldum diyetle şuanda 74 kg az kaldı ama ben veririm bu kiloları
yiyeninde benim kar almamış yane iyiymiş 59 la hmile kalmıştım ben eklerdim bir foto ama pc değişti resimler orada kaldı neyse zayıflayım kısmetse o halimi koyacağım sizlere..........

birde arkadaş sormuş hemen cevap vereyim cnm ben ne yaptıysam sütüm artmadı oğlumu genelde mama ile besliyorum ama sağlıksızda beslenmiyorum sadece abur cuburları tamammen kestim çaya şekeri kestim ialveten hergün yürüyüş ekledim günlük yaşantıma ekmeği kestim börek çörek pasta baklava çikeleta yokmakarna pilav yok bunlar zaten süt yapıcı şeyler değil bol yeşillik yiyorum sabah güzelce kahvaltımı yapıyorum et tavuk balık ızgara yiyorum öğlen ton balık salata kuru meyveler ayran yoğurt corba bunun gibi ....

ben de diyarbakırdan geldim bursaya,2 yıl kaldım orda...hayırlısı olsun..

Canım kilo aldıran herşeyden uzak durup, tatlı ihtiyacını hurma ile karşılayıp bol su içilince kilolar rahat veriliyormuş, öyle diyorlar

hadiya bende yarın baslayım ozaman ama hurmanın kalorisi cok degılmıydı.ya bırde ben tatlı yemıyorum aslında cok ama evde olunca simdi sıkıntıdan sureklı atıstırıyorum bunu nasıl engelıyeceyım ama bu hurma gelcekten zayıflatıyormu ve kacta ne yıyorsunuz

duymadım öyle bi olay,ordulu bir kaymakam vardı ama dr.falan dövebilir miydi o boyla bilmiyorum 2009da bursaya tayinim çıktı..

bizimki pehlivan gibiydi maşallah sağlık ocağındaki kadın doktorunun üzerine yürğmüş geçen sene haberlerde çıkmıştı hep kocaköy kaymakamı doktor dövdü diye

bizimki pehlivan gibiydi maşallah sağlık ocağındaki kadın doktorunun üzerine yürğmüş geçen sene haberlerde çıkmıştı hep kocaköy kaymakamı doktor dövdü diye

duymamıştım..küçücük köy kadar ilçede olay bitmiyodu ki hiçben ilçeyle muhattap olmuyodum pek,okul ilçeye varmadan biliyosun,diyarbakırdan servisle giit gel yapıyoduk hep,onu da biliyosundur zaten
çok uykum geldi kızlar,birazdan Alya vıyklar zaten..en iisi biraz yatayım..hepininze iii geceleer..

Son düzenleme:

sen şanslı olanlardanmışsın biz mecbur ilçede kalıyoduk, sanda ii geceler canım bizim oğlan uyursa bende yatıcam bakalım

sevil ağzım kulaklarıma geldi anne beni şimdi görse ozaman daha cok beğenir ozamandan bu zamana 8 kg gitti nerdeyse heheh hemide en paspal halimdi size geldiği adenin en ataklı dönemiydi ve ben evden çıkarken üstüme ne bulduysam onu giymiştim anneni sevdim selm söle sevil...

cnm ye ye ye üstüne bide hurma ye zayıflarsın yok öle bişey hurma sadece diyetlerde ara öğün olarak en fazla 3 tane yada 4 tane yiyebiliyorsun...yok öyle yarım ekmeğe 5 köfte önce yediklerini azaltıcaksın ve spor şart ve yağlılardan hamurlardan uzak dur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…