- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.701
MşaAllah ellerine sağlık, pcyide güle güle kullan, bu arada sende bu azim oldukça verirsin, benim kuzenim 75 kiloya çıkmıştı, 25 kilo almıştı, ve şimdi 52 kilo, boyuna göre çok güzel oldu.... sende olursun inşaAllahhayt ben geldim adeni yıkadım kocaya yemek ahzırladım adenin mamasını verdim ve kociş bana anneler günü hedayesi yeni pc almış sağolsun sizi daha net gördüm yeni ekranımda ve cok zayıf geldiniz gözüme
ben 4 kg daha verirsem hamilelikte aldığım 3 kg 20 kg vermiş olucam ve geriye sadece 10 kg cık kalıcak bişey değil hallederiz....
benim oğlan mı küçük:) 3800 doğdu..yaklaşık 1 ay önce 6300 dü..şimdi son durumu çarş.kontrolde öğrenicez:)
MşaAllah ellerine sağlık, pcyide güle güle kullan, bu arada sende bu azim oldukça verirsin, benim kuzenim 75 kiloya çıkmıştı, 25 kilo almıştı, ve şimdi 52 kilo, boyuna göre çok güzel oldu.... sende olursun inşaAllah
hayt ben geldim adeni yıkadım kocaya yemek ahzırladım adenin mamasını verdim ve kociş bana anneler günü hedayesi yeni pc almış sağolsun sizi daha net gördüm yeni ekranımda ve cok zayıf geldiniz gözüme
ben 4 kg daha verirsem hamilelikte aldığım 3 kg 20 kg vermiş olucam ve geriye sadece 10 kg cık kalıcak bişey değil hallederiz....
Canım kilo aldıran herşeyden uzak durup, tatlı ihtiyacını hurma ile karşılayıp bol su içilince kilolar rahat veriliyormuş, öyle diyorlarkızlar diyet için daha cok erken degılmı bende baslamak ıstıyorum ama 6 aya kadar ıyı beslenmek gerekıyormus süt besını için o yuzden duruyorum...
kızlar diyet için daha cok erken degılmı bende baslamak ıstıyorum ama 6 aya kadar ıyı beslenmek gerekıyormus süt besını için o yuzden duruyorum...
teşekkür ederim canım, burda ailemle rahata alışmıştımbakalım nasıl olucak, doğuya gidicez yerimiz belli değil dahabursadayım canım ben..tayin ve taşınma gerçekten çok stresli oluyo..allah kolaylık versin şimdiden
Haziranın sonu yada temmuzun başı bizde taşınacağız, tayn çıkarsa Ankaraya, çıkmazsa Kastamonuya taşınıyoruz.... bu arada Tosyada kadastro işleri artık bitti ve tosyadaki kadastro dairesini Kastamonuya taşıyorlarmış, Tayin belli olana kadar ben Ankarada ailemin yanında kalacağım ve önümüzdeki hafta sonu Ankaraya gidiyoruz, üç ay ayrı kalmıştık eşimle ve birbuçuk ay kadar yine ayrı kalacağız, inşaAllah tayinlerimiz hayırlısı ile çıkar
MşaAllah ellerine sağlık, pcyide güle güle kullan, bu arada sende bu azim oldukça verirsin, benim kuzenim 75 kiloya çıkmıştı, 25 kilo almıştı, ve şimdi 52 kilo, boyuna göre çok güzel oldu.... sende olursun inşaAllah
teşekkür ederim canım, burda ailemle rahata alışmıştımbakalım nasıl olucak, doğuya gidicez yerimiz belli değil daha
amin canım her şey gönlünce olsun , ben üzülüyorum burda ailemle kalıyorduk rahattım, bir ay sonra eşimle doğuya gidicez yalnız olucam, ailemi özlüycem Ankarayı özlüycem, daha tam tadını bile çıkaramadım üstelik, rabbim başka sıkıntı vermesn bunada şükür, sen yazın benim yerimede bol bol gez
ben de diyarbakırdan geldim bursaya,2 yıl kaldım orda...hayırlısı olsun..
bizde geçen sene Diyarbakırdaydık duymuşsundur belki Kocaköy ilçesi , bakalım şimdi neresi olacak hayırlısı
hadi canıım,ben çaytepede görev yaptım 2 sene:)))
Canım kilo aldıran herşeyden uzak durup, tatlı ihtiyacını hurma ile karşılayıp bol su içilince kilolar rahat veriliyormuş, öyle diyorlar
:))) bizim muhteşem kaymakama denk geldinmi doktor döven, ben çpldeydim bu arada
duymadım öyle bi olay,ordulu bir kaymakam vardı ama dr.falan dövebilir miydi o boyla bilmiyorum2009da bursaya tayinim çıktı..
bizimki pehlivan gibiydi maşallahsağlık ocağındaki kadın doktorunun üzerine yürğmüş geçen sene haberlerde çıkmıştı hep kocaköy kaymakamı doktor dövdü diye
duymamıştım..küçücük köy kadar ilçede olay bitmiyodu ki hiçben ilçeyle muhattap olmuyodum pek,okul ilçeye varmadan biliyosun,diyarbakırda servisle giit gel yapıyoduk hep,onu da biliyosundur zaten
çok uykum geldi kızlar,birazdan Alya vıyklar zaten..en iisi biraz yatayım..hepininze iii geceleer..
ben de alya'dan sonra kocişi de uyuttum,birazdan da ben uyurum artık:)
ışıl sende bu azim oldukça ohoooinanıyorum ben sana..ama sen bu halinle de çok güzelsin zaten..hem annem de çok beğenmiş seni,ne güzel kadın o arkadaşın öyle diyooo:))
hadiya bende yarın baslayım ozaman ama hurmanın kalorisi cok degılmıydı.ya bırde ben tatlı yemıyorum aslında cok ama evde olunca simdi sıkıntıdan sureklı atıstırıyorum bunu nasıl engelıyeceyım ama bu hurma gelcekten zayıflatıyormu ve kacta ne yıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?