2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Alyaprenses resmen koptum yazını okuyuncaaa aha dedim demek bukdr kolay kilo verilebiliyormuuşşşş,sonra ohh çektim vallahiii
ah kızlar siz ne güzel kilo vermişsiniz ben zaten 67 ile hamile kaldım 4.5 kilo aldım hamileligimde smdi yine 67 yim ee ben ne anladım bu işten,az kilo alıp eski kilona dönmek degil marifet,çok alıp incelmek. bende azcık bogazımı tutsam da 5 kilo versem hatta 7 8 9 diye sıralayabilirim. zaten cücük kadar boyum varr boya degil ene gidiyorummm,bunları derken bile elimde Halley
bu işte var bi acayiplik,ya benim kilo veresim yok , yada iradem yerlerde:44:

senin favorin halley benimse albeninin küçük topcukları ve albeninin yeni cıkan püsküvütüüüü
olsada yesekkk

canım senin 6 kilo fazlam var ekrana sığmaz diyosun ben öleyim o zamannnn 20 kilo fazlam varrrr

Bence emzirmemz bitince hemen bi diyet topigi acalim :)))

slm canım çok sıkkın Enes'in 3gündür ateşi çıkıyo iniyodu bugün akşamdan beri artarak devam ediyo du şurup'u zorla verdik kustu saat 2'de 39.5 ti korktum giyindik hastaneye gidelim diye bu sefer de Eyüp'e kıyamadik şırıngaylâ şurupu içirdik üstünü çıkarıp yarım saat balkon da oturduk 37.5 oldu yatırdım babası da yanında yatıyo sabah 9da sünnet olacakti genel anestezi ile 3ten sonra bişey yiyip içmemesi lazım böyle hastayken sünnet edilirmi acaba bide sabah da sağlık ocağına götürmüştüm alerji olmuş yediği bişey dokunmuş dedi çikolata dokunuyo da dün yemişti küçücük bi parça ondan olmuş ee şimdi o alerji ilacını da kullaniyoz ağır o şuruplar yarım veriyoz zaten ... Şimdi bilemedim sünnet olur mu ki ertelerler mi direk ameliyathaneye gitcez muayene ettirip öyle götüreyim demi ne olur ne olmaz üff yâa çok üzülüyorum enes hasta olunca mahsun mahsun bakıyo dua edin bize yâa çok nazar alıyo çocuk bundan eminim artık.

Gecmis olsun canim. İnsallah hemen iyilesir enescik.
Muayene ettirmeden aman sunnete baslatma nolur nolmaz.
Dualarimiz seninle.

güzel bebişlerin güzel anneleri günaydınlar.. ben bebişimi bakıcıya bıraktım ve işe geldim :2: yarın öbür gün hepinizin başına gelecek ama güvenilir biri olunca insanın içi rahat ediyor.

Günaydıın herkesee:>
Ya arkadaşlar benim akşam 7 gibi sütüm azalıyor oğlum emmekten bitiriyor sütümü ve hiç durmadan istiyor,o sıralarda da tam uyku saati ama emmeden uyumak istemiyor süt de olmayınca iice krize giriyor,ağla ağla helak oluyor.Bizde mama alalım akşamları bu krizlerinde bende de süt olmadığından mama verelim dedik amaaa gel gör ki oğlum ne mamayı yuttu ne de biberonu emdi.Kaşıkla verdim kusmaya eğilim göstedi.Bakalım bugün sütümü sağıcam akşama hazır olsun...Aslında sütüm yok değil.Ama oğlum akşama doğru öyle bir emiyor ki kalmıyo.Bi de sıpam istiyor ki memem dolu olsun çektimi gelsin istediği miktar.Elimle sıkıyorum göğsümü çıkıyor süt ama oğlum çekiyor az geliyor heralde ki ağlıyor garibim.Neyse akşamımız böylee geçti ve en son saat 10 da göğsümde biraz süt birikince emdi ve uyudu canım oğlum benim kıyamıyorum ya doyuramıyorum dşye çok üzüldüm ben...

kızlar facebookta kapalı grup kurdum, paylaşımlarımızı daha kolay yapalım diye.. 2012 ŞUBAT-MART ANNELERİ:) şeklinde. hadi toplaşalım.

cnm kamudaysan ilk 6 ay 3 saat biz özeldeyiz bize 1,5 saat

inşlaah seminer falan olmaz bu arada sizler nerdesiniz ben Ankaradayım, yazın eş durumu istiycez, eşimin tayin yeri daha belli değil ama taşınma stresi sardı şimdiden:18:

lüleburgazdayım canım siz nereleri istiyceksiniz

bursadayım canım ben..tayin ve taşınma gerçekten çok stresli oluyo..allah kolaylık versin şimdiden

canım benimde ailem bursalı yani bende oralarda okudum

ya sorma bende gece falan özellikle nefesini kontrol ederken uyandırıyorum yanlışlıkla çocuk neye uğradığını şaşırdı uyu uyan uyu uyan.

GÜNAYDINNNNNNNNN
Anneannedeyiz, geçmişi okuyamayacağım, umarım önemli bir şey yoktur
Canım çok geçmiş olsun, ama sünneti ertele ya ne acelesi var, yazık kuzuya
güzel bebişlerin güzel anneleri günaydınlar.. ben bebişimi bakıcıya bıraktım ve işe geldim :2: yarın öbür gün hepinizin başına gelecek ama güvenilir biri olunca insanın içi rahat ediyor.
Anam ya, 1 ay sonra ben de öyle olacam, Allah sabır ve kolaylık versin
Kuzum sanki beni anlattın, benim oğlan da akşama kadar sünger gibi yapıp atıyor beni, artık vücüdum iflas etti ama ben doğduğundan beri mama ve memeyi koordineli veriyom
kızlar facebookta kapalı grup kurdum, paylaşımlarımızı daha kolay yapalım diye.. 2012 ŞUBAT-MART ANNELERİ:) şeklinde. hadi toplaşalım.

Harikaaaaaa

ben diyet falan yapmıyorum kii hatta gelen misafirlere hazırladığım pastaları,börekleri en çok ben götürüyorum.abur cubur da çok yiyorum.ona rağmen gittii...

ah be cnm ben de diyetteyim ama kilo alma diyeti gibi :) fazla 8 kilom var o gün azıcık iştahsız olsam süt miktarı hemen değişiyo abanıyorum tahine pekmeze ben size söyliim bu kritik 6 ayda ben hamilelikten fazla kilo alırım::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…