- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.721
Alyaprenses resmen koptum yazını okuyuncaaa aha dedim demek bukdr kolay kilo verilebiliyormuuşşşş,sonra ohh çektim vallahiii
ah kızlar siz ne güzel kilo vermişsiniz ben zaten 67 ile hamile kaldım 4.5 kilo aldım hamileligimde smdi yine 67 yim ee ben ne anladım bu işten,az kilo alıp eski kilona dönmek degil marifet,çok alıp incelmek. bende azcık bogazımı tutsam da 5 kilo versem hatta 7 8 9 diye sıralayabilirim. zaten cücük kadar boyum varr boya degil ene gidiyorummm,bunları derken bile elimde Halley
bu işte var bi acayiplik,ya benim kilo veresim yok , yada iradem yerlerde:44:
senin favorin halley benimse albeninin küçük topcukları ve albeninin yeni cıkan püsküvütüüüü
olsada yesekkk
canım senin 6 kilo fazlam var ekrana sığmaz diyosun ben öleyim o zamannnn 20 kilo fazlam varrrr
konu kilo olunca moralim bozuluyorrr puffffff... gitmezz bu kilolarr heh yapıştı kaldıı 9 kilo verirsem hamile kaldıgım kiloya döncem ama 8 9 kilo verirsem de eski halime döncem( bi 15 kilo versem yeter ama nasılllllllll
slm canım çok sıkkın Enes'in 3gündür ateşi çıkıyo iniyodu bugün akşamdan beri artarak devam ediyo du şurup'u zorla verdik kustu saat 2'de 39.5 ti korktum giyindik hastaneye gidelim diye bu sefer de Eyüp'e kıyamadik şırıngaylâ şurupu içirdik üstünü çıkarıp yarım saat balkon da oturduk 37.5 oldu yatırdım babası da yanında yatıyo sabah 9da sünnet olacakti genel anestezi ile 3ten sonra bişey yiyip içmemesi lazım böyle hastayken sünnet edilirmi acaba bide sabah da sağlık ocağına götürmüştüm alerji olmuş yediği bişey dokunmuş dedi çikolata dokunuyo da dün yemişti küçücük bi parça ondan olmuş ee şimdi o alerji ilacını da kullaniyoz ağır o şuruplar yarım veriyoz zaten ... Şimdi bilemedim sünnet olur mu ki ertelerler mi direk ameliyathaneye gitcez muayene ettirip öyle götüreyim demi ne olur ne olmaz üff yâa çok üzülüyorum enes hasta olunca mahsun mahsun bakıyo dua edin bize yâa çok nazar alıyo çocuk bundan eminim artık.
süt ıznı 3 saat mı 1.5 saat mı? nasıl olcak süt izni kafam karıstı dogrusu. bizim yonetmelıkte 6 ay 3 saat dıyor ıstedıgın zaman kullanablırsın . sgk yonetmelıgıne göre de 1 sene 1.5 saat. ılk 6 ay 3 saatı kullanıp sonra kı 6 ay 1.5 saat mı kullanabılcem bılmıyorum. sgk nınkı en gecerlı olanı gıbı gelıyor . sızde bu ızınlerı suresı ne kadar?
inşlaah seminer falan olmaz bu arada sizler nerdesiniz ben Ankaradayım, yazın eş durumu istiycez, eşimin tayin yeri daha belli değil ama taşınma stresi sardı şimdiden:18:
bursadayım canım ben..tayin ve taşınma gerçekten çok stresli oluyo..allah kolaylık versin şimdiden
benim oğlan mı küçük:) 3800 doğdu..yaklaşık 1 ay önce 6300 dü..şimdi son durumu çarş.kontrolde öğrenicez:)
O bebegın olumu benıde mahvettı,zaten oyle zor gunler gecırıyorumkı ıyıce besbeter oldum,paranoyak gıbı dakka bası nefes alıyomu dıye nefesını kontrol edıyorum,baktım hareketsız duruyo yanagını falan ellıyorum,tepkı verınce rahatlıyorum...mahvolmus psıkolojım ıyıce son raddeye geldı,salak salak senaryolar yazıyorum...bı cıksam su bunalım halımden...
Canım çok geçmiş olsun, ama sünneti ertele ya ne acelesi var, yazık kuzuyaslm canım çok sıkkın Enes'in 3gündür ateşi çıkıyo iniyodu bugün akşamdan beri artarak devam ediyo du şurup'u zorla verdik kustu saat 2'de 39.5 ti korktum giyindik hastaneye gidelim diye bu sefer de Eyüp'e kıyamadik şırıngaylâ şurupu içirdik üstünü çıkarıp yarım saat balkon da oturduk 37.5 oldu yatırdım babası da yanında yatıyo sabah 9da sünnet olacakti genel anestezi ile 3ten sonra bişey yiyip içmemesi lazım böyle hastayken sünnet edilirmi acaba bide sabah da sağlık ocağına götürmüştüm alerji olmuş yediği bişey dokunmuş dedi çikolata dokunuyo da dün yemişti küçücük bi parça ondan olmuş ee şimdi o alerji ilacını da kullaniyoz ağır o şuruplar yarım veriyoz zaten ... Şimdi bilemedim sünnet olur mu ki ertelerler mi direk ameliyathaneye gitcez muayene ettirip öyle götüreyim demi ne olur ne olmaz üff yâa çok üzülüyorum enes hasta olunca mahsun mahsun bakıyo dua edin bize yâa çok nazar alıyo çocuk bundan eminim artık.
Anam ya, 1 ay sonra ben de öyle olacam, Allah sabır ve kolaylık versingüzel bebişlerin güzel anneleri günaydınlar.. ben bebişimi bakıcıya bıraktım ve işe geldim :2: yarın öbür gün hepinizin başına gelecek ama güvenilir biri olunca insanın içi rahat ediyor.
Kuzum sanki beni anlattın, benim oğlan da akşama kadar sünger gibi yapıp atıyor beni, artık vücüdum iflas etti ama ben doğduğundan beri mama ve memeyi koordineli veriyomGünaydıın herkesee:>
Ya arkadaşlar benim akşam 7 gibi sütüm azalıyor oğlum emmekten bitiriyor sütümü ve hiç durmadan istiyor,o sıralarda da tam uyku saati ama emmeden uyumak istemiyor süt de olmayınca iice krize giriyor,ağla ağla helak oluyor.Bizde mama alalım akşamları bu krizlerinde bende de süt olmadığından mama verelim dedik amaaa gel gör ki oğlum ne mamayı yuttu ne de biberonu emdi.Kaşıkla verdim kusmaya eğilim göstedi.Bakalım bugün sütümü sağıcam akşama hazır olsun...Aslında sütüm yok değil.Ama oğlum akşama doğru öyle bir emiyor ki kalmıyo.Bi de sıpam istiyor ki memem dolu olsun çektimi gelsin istediği miktar.Elimle sıkıyorum göğsümü çıkıyor süt ama oğlum çekiyor az geliyor heralde ki ağlıyor garibim.Neyse akşamımız böylee geçti ve en son saat 10 da göğsümde biraz süt birikince emdi ve uyudu canım oğlum benim kıyamıyorum ya doyuramıyorum dşye çok üzüldüm ben...
kızlar facebookta kapalı grup kurdum, paylaşımlarımızı daha kolay yapalım diye.. 2012 ŞUBAT-MART ANNELERİ:) şeklinde. hadi toplaşalım.
kızlar gunaydın hepinize bende mart 15 te dogum yaptım bugun 2 ay 3 günlüğüz bebişim boyu 60cm kılosu 5,850 gr normal mi sizce bana bıraz fazla geldı
ben diyet falan yapmıyorum kii hatta gelen misafirlere hazırladığım pastaları,börekleri en çok ben götürüyorum.abur cubur da çok yiyorum.ona rağmen gittii...
kIZ AMAN AZ OLSA AZ DİYE dert yanarsınız çok olsa çok diye, hayır normal bence bak benim oülanı söylüyom 11 mart doğumlu 60 cm 6350 kilo
ise baslayan ve baslayacak arkadaslar su sgk dogum ucreti vs konulari ne yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?