- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.741
slm canım çok sıkkın Enes'in 3gündür ateşi çıkıyo iniyodu bugün akşamdan beri artarak devam ediyo du şurup'u zorla verdik kustu saat 2'de 39.5 ti korktum giyindik hastaneye gidelim diye bu sefer de Eyüp'e kıyamadik şırıngaylâ şurupu içirdik üstünü çıkarıp yarım saat balkon da oturduk 37.5 oldu yatırdım babası da yanında yatıyo sabah 9da sünnet olacakti genel anestezi ile 3ten sonra bişey yiyip içmemesi lazım böyle hastayken sünnet edilirmi acaba bide sabah da sağlık ocağına götürmüştüm alerji olmuş yediği bişey dokunmuş dedi çikolata dokunuyo da dün yemişti küçücük bi parça ondan olmuş ee şimdi o alerji ilacını da kullaniyoz ağır o şuruplar yarım veriyoz zaten ... Şimdi bilemedim sünnet olur mu ki ertelerler mi direk ameliyathaneye gitcez muayene ettirip öyle götüreyim demi ne olur ne olmaz üff yâa çok üzülüyorum enes hasta olunca mahsun mahsun bakıyo dua edin bize yâa çok nazar alıyo çocuk bundan eminim artık.
canım alo 170 ten takıp edebılıyosun dosyanı
napıyoruz cnm gerçi pazartesi işe başladım hemen vermezler ama olsun bi soralım.
Al benden de o kadar, yiyorum yiyorum, ama vermiyorum, bahane de hazır, emziriyoz ya,ah be cnm ben de diyetteyim ama kilo alma diyeti gibi :) fazla 8 kilom var o gün azıcık iştahsız olsam süt miktarı hemen değişiyo abanıyorum tahine pekmeze ben size söyliim bu kritik 6 ayda ben hamilelikten fazla kilo alırım::)
Saol tatlım hepsi tatlı bu sıpaların şekerler şekerHEMŞİREDE NORMAL DEDİ AMA NE BİLİYİM İŞTE MAŞŞALLAH SENIN BEBİŞİNEDE COK TATLI SIPA
arkadaşlar benim kızın ağzındaki pamukçuk bir türlü geçmedi
ara ara dut şurubuyla temizliyorum ama iyice temizlenmiyor dilinin çok arkasındakiler kalıyor
karbonatlada temizledim ama tam beceremedim sanırım temizlenmedi
sizler ne yaptınız tamamen geçtimi
kızlar facebookta kapalı grup kurdum, paylaşımlarımızı daha kolay yapalım diye.. 2012 ŞUBAT-MART ANNELERİ:) şeklinde. hadi toplaşalım.
İse baslayan ve baslayacak arkadaslar su sgk dogum ucreti vs konulari ne yaptiniz?
arkadaşlar benim kızın ağzındaki pamukçuk bir türlü geçmedi
ara ara dut şurubuyla temizliyorum ama iyice temizlenmiyor dilinin çok arkasındakiler kalıyor
karbonatlada temizledim ama tam beceremedim sanırım temizlenmedi
sizler ne yaptınız tamamen geçtimi
slm canım çok sıkkın Enes'in 3gündür ateşi çıkıyo iniyodu bugün akşamdan beri artarak devam ediyo du şurup'u zorla verdik kustu saat 2'de 39.5 ti korktum giyindik hastaneye gidelim diye bu sefer de Eyüp'e kıyamadik şırıngaylâ şurupu içirdik üstünü çıkarıp yarım saat balkon da oturduk 37.5 oldu yatırdım babası da yanında yatıyo sabah 9da sünnet olacakti genel anestezi ile 3ten sonra bişey yiyip içmemesi lazım böyle hastayken sünnet edilirmi acaba bide sabah da sağlık ocağına götürmüştüm alerji olmuş yediği bişey dokunmuş dedi çikolata dokunuyo da dün yemişti küçücük bi parça ondan olmuş ee şimdi o alerji ilacını da kullaniyoz ağır o şuruplar yarım veriyoz zaten ... Şimdi bilemedim sünnet olur mu ki ertelerler mi direk ameliyathaneye gitcez muayene ettirip öyle götüreyim demi ne olur ne olmaz üff yâa çok üzülüyorum enes hasta olunca mahsun mahsun bakıyo dua edin bize yâa çok nazar alıyo çocuk bundan eminim artık.
canım benım maasım kesılmedı işyerım yatırdı baslayınca sgk dan yatanı onlar alcak sanırım.. bizde rapora cıktıgımızda da maastan kesmıyorlar.
süt ıznı ve saatlerı konusunda kafam karıstı benımde. sen süt iznine nasıl cıkcaksın kac saat ne zaman kullancan konustun mu?
işe ne zaman baslıyorsun ?
canım benım bebegımın de dılınde beyazlıklar var. o mu pamukcuk oluyor. hiç bılmıyordum. ben krem surdugum zamanlar gogsumu karbonatlı suyla sılıyordum
ama bebişime gelmesın dıye bı de suyla durulluyordum. karbonatlı bıraksam mı ki? bizimde epeydır beyazlık var ben sütten oluyor sanıyordum
canım senin açtığın kapalı gruba baktım 2012 şubat mart nisan anneleri çıkıyo o mu????????????
canım o pamukçuk benim kızında bir türlü geçmiyor
ve sanırım emmesini etkiliyor sık sık az az emiyor bunu pamukçuğa bağlıyorum
ben dut şurubu aldım eczaneden karbonattan daha güzel temizliyor
sende al istersen gerçi ben tam geçirmeyi başaramadım ama denemekte yarar var
gecen sene bu zamanlardaki halime bakıodum zaman tünelinden efkarlandım
dogumdan snra boydan fotom yok:/
bu en boydan olanı, mevlütte cekilmişdik
bu fotoyu bulabildim en boydan ama orda da 24 günlüğüz.şu anki halimden 2-3 kilo daha fazlayımdır orda.şimdi 45 günlük olduk
hayt ben geldim adeni yıkadım kocaya yemek ahzırladım adenin mamasını verdim ve kociş bana anneler günü hedayesi yeni pc almış sağolsun sizi daha net gördüm yeni ekranımda ve cok zayıf geldiniz gözüme
ben 4 kg daha verirsem hamilelikte aldığım 3 kg 20 kg vermiş olucam ve geriye sadece 10 kg cık kalıcak bişey değil hallederiz....
ronya canım dut surubunu nasıl kullanıcaz
bu dut şurubu doğal bişeymi peki? yoksa ilaçmı. bende alayım.
ruyasu gozukmuyor.kapalı grup harıcınde gorunurlugunu de engellemiş olmayasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?