2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çok geçmiş olsun ,dualarımız sizinle

Al benden de o kadar, yiyorum yiyorum, ama vermiyorum, bahane de hazır, emziriyoz ya,
HEMŞİREDE NORMAL DEDİ AMA NE BİLİYİM İŞTE MAŞŞALLAH SENIN BEBİŞİNEDE COK TATLI SIPA
Saol tatlım hepsi tatlı bu sıpaların şekerler şeker

arkadaşlar benim kızın ağzındaki pamukçuk bir türlü geçmedi
ara ara dut şurubuyla temizliyorum ama iyice temizlenmiyor dilinin çok arkasındakiler kalıyor
karbonatlada temizledim ama tam beceremedim sanırım temizlenmedi
sizler ne yaptınız tamamen geçtimi

Benim kızımın dilindede var pamukçuk, karbonatlı suyla temizliyorum ara ara, biraz azalıyor ama tamamen geçmiyor ne yazıkkiii

kızlar herkes diyet falan konuşurken bunu yazmamam lazım ama herşey süt için.. gece 2 gibi sütümü sağdım ve her zamanki gibi canım bişiler yemek istedi, bir avuç kaju fıstığını yedim ve bol su içtim, sabah uyandığımda göğüslerim taş gibi olmuştu sütlerden

birde hurma kesinlikle sütü çoğaltıyor, her süt sağımından sonra bir iki tane yiyorum bir sonrakine sütler tatlı ve çok olsunlar diye

İse baslayan ve baslayacak arkadaslar su sgk dogum ucreti vs konulari ne yaptiniz?

canım benım maasım kesılmedı işyerım yatırdı baslayınca sgk dan yatanı onlar alcak sanırım.. bizde rapora cıktıgımızda da maastan kesmıyorlar.
süt ıznı ve saatlerı konusunda kafam karıstı benımde. sen süt iznine nasıl cıkcaksın kac saat ne zaman kullancan konustun mu?
işe ne zaman baslıyorsun ?

canım benım bebegımın de dılınde beyazlıklar var. o mu pamukcuk oluyor. hiç bılmıyordum. ben krem surdugum zamanlar gogsumu karbonatlı suyla sılıyordum
ama bebişime gelmesın dıye bı de suyla durulluyordum. karbonatlı bıraksam mı ki? bizimde epeydır beyazlık var ben sütten oluyor sanıyordum

canım çok geçmiş olsunn yaa inşallah iyi olur çocuklarrr

canım o pamukçuk benim kızında bir türlü geçmiyor
ve sanırım emmesini etkiliyor sık sık az az emiyor bunu pamukçuğa bağlıyorum
ben dut şurubu aldım eczaneden karbonattan daha güzel temizliyor
sende al istersen gerçi ben tam geçirmeyi başaramadım ama denemekte yarar var

bu dut şurubu doğal bişeymi peki? yoksa ilaçmı. bende alayım.

gecen sene bu zamanlardaki halime bakıodum zaman tünelinden efkarlandım

dogumdan snra boydan fotom yok:/
bu en boydan olanı, mevlütte cekilmişdik

waww diyorum başkada birşey demiyorum anasına bak kızını al dememişler boşuna...

bu fotoyu bulabildim en boydan ama orda da 24 günlüğüz.şu anki halimden 2-3 kilo daha fazlayımdır orda.şimdi 45 günlük olduk

way sen bendende zayıfmışsın canım harika görünüyorsun...

ışılım sen o tempoyla ilk anneler gününde yılın annesi seçilmelisin zaten...
hediyeni güle güle kullan canım...

ronya canım dut surubunu nasıl kullanıcaz

bu dut şurubu doğal bişeymi peki? yoksa ilaçmı. bende alayım.

canım ilaç falan değil yani sanmıyorum baya bildiğin kara dutun şurubu
ezcanede satılıyor ben emziğe sürüp veriyorum baya güzel temizliyor
çok düzenli kullanmadım belki ondan tamamen bitmedi
ama burda çok kişi kullandı ve memnunlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…