- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.761
ayyy yok o değil. tam yazdığım şekilde : "2012 şubat-mart anneleri:)"
hadi kimse gelmiyoo bekliyorum
ruyasu gozukmuyor.kapalı grup harıcınde gorunurlugunu de engellemiş olmayasın?
ruyasu gozukmuyor.kapalı grup harıcınde gorunurlugunu de engellemiş olmayasın?
günaydınlar, benide alın yanınıza bennisan annesiyim, arama yapıyorum görüntülenecek sonuç çıkmıyo
ayyy yok o değil. tam yazdığım şekilde : "2012 şubat-mart anneleri:)"
hadi kimse gelmiyoo bekliyorum
ismini değiştirdim. Bebeğimle büyüyorum yaptım. bi de buna bakın bi kızlarrrr
çıkmıo canımm bi bak istersennnn
arkadaşlar benim kızın ağzındaki pamukçuk bir türlü geçmedi
ara ara dut şurubuyla temizliyorum ama iyice temizlenmiyor dilinin çok arkasındakiler kalıyor
karbonatlada temizledim ama tam beceremedim sanırım temizlenmedi
sizler ne yaptınız tamamen geçtimi
slm canım çok sıkkın Enes'in 3gündür ateşi çıkıyo iniyodu bugün akşamdan beri artarak devam ediyo du şurup'u zorla verdik kustu saat 2'de 39.5 ti korktum giyindik hastaneye gidelim diye bu sefer de Eyüp'e kıyamadik şırıngaylâ şurupu içirdik üstünü çıkarıp yarım saat balkon da oturduk 37.5 oldu yatırdım babası da yanında yatıyo sabah 9da sünnet olacakti genel anestezi ile 3ten sonra bişey yiyip içmemesi lazım böyle hastayken sünnet edilirmi acaba bide sabah da sağlık ocağına götürmüştüm alerji olmuş yediği bişey dokunmuş dedi çikolata dokunuyo da dün yemişti küçücük bi parça ondan olmuş ee şimdi o alerji ilacını da kullaniyoz ağır o şuruplar yarım veriyoz zaten ... Şimdi bilemedim sünnet olur mu ki ertelerler mi direk ameliyathaneye gitcez muayene ettirip öyle götüreyim demi ne olur ne olmaz üff yâa çok üzülüyorum enes hasta olunca mahsun mahsun bakıyo dua edin bize yâa çok nazar alıyo çocuk bundan eminim artık.
göremiyorum hala
canım ilaç falan değil yani sanmıyorum baya bildiğin kara dutun şurubu
ezcanede satılıyor ben emziğe sürüp veriyorum baya güzel temizliyor
çok düzenli kullanmadım belki ondan tamamen bitmedi
ama burda çok kişi kullandı ve memnunlardı
birde "Bebeğimle büyüyorum" olarak ararmısın facede. ismini değiştirdim
ruyasu canım oyle iş olmaz :)) uye olcak bırı olunca her kişiye grubu ac kapa yaparsan ooo :)) özel mözel kalmaz. bu işte bir terslik var. kapalı grup yapıp sadece gorunumu ve uye olanlar gozuksun dedıkten sonra olması gerek. senın gruplar gozukmuyor.
ben denedim bu sefer olcak mı bi bakalım
ya benim çılgın tosunun bir huyu var... gece yada gündüz fark etmez eğer çok acıkmışsa emerken eller kollara nasıl hareket halinde bana vuruyor tepikliyor yüzümü, koluma, bacaklarıma nereye gelirse tekme böyle emen bebiş varmı? deli ediyor beni...
kızlar gunaydın hepinize bende mart 15 te dogum yaptım bugun 2 ay 3 günlüğüz bebişim boyu 60cm kılosu 5,850 gr normal mi sizce bana bıraz fazla geldı
ya benim çılgın tosunun bir huyu var... Gece yada gündüz fark etmez eğer çok acıkmışsa emerken eller kollara nasıl hareket halinde bana vuruyor tepikliyor yüzümü, koluma, bacaklarıma nereye gelirse tekme böyle emen bebiş varmı? Deli ediyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?