2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde hiç olmadı canım... umarım geçer...

canım çok geçmiş olsun hastsyken erteleyin isterseniz... yinede doktoruna danışın... hayırlı haberlerini bekliyoruz...

canım tşkler ben bu karadut suyunu edremıt taraflarnda gormustum yol kenarında satıyorlardı. ıcmıstım bıraz kotu bır tadı vardı yanılmıyorsam.
bende denıcem cok tesekkur ettım. pamukcuk kotu bırsey degıldır dımı? dr.umuzda hıc birşey demedi.

ruyasu canım oyle iş olmaz :)) uye olcak bırı olunca her kişiye grubu ac kapa yaparsan ooo :)) özel mözel kalmaz. bu işte bir terslik var. kapalı grup yapıp sadece gorunumu ve uye olanlar gozuksun dedıkten sonra olması gerek. senın gruplar gozukmuyor.

ben denedim bu sefer olcak mı bi bakalım

yok zaten kapatıcaktım grubu ama dediğin gibi her bulamayan üyede tekrar açmakta mantıksızlık olurdu. niye yapamadımkiiiii.

ya benim çılgın tosunun bir huyu var... gece yada gündüz fark etmez eğer çok acıkmışsa emerken eller kollara nasıl hareket halinde bana vuruyor tepikliyor yüzümü, koluma, bacaklarıma nereye gelirse tekme böyle emen bebiş varmı? deli ediyor beni...

Kuzum benimkide ole yapio ama emerken falan farketmiyo nedenini anladim coraplari yada patikli alti yada battaniyeyi ne varsa artik ustunde onu cikarmaya calisiyo :) cikarinca duruyo farkedersin. Ama usumesin die tekrar giydiriyorum. Seninkide emerken terliyosa ferahlamak icin yapio olabilir

sen cocuğu ac bırak sonra niye bana vuruyo de .....annesinin ağzını burnunu kırası geliyo galiba hehe

Duygucum sanırım açlıktan gözü dönüyo bebişlerin bazen adende kendine bir yapıştırıyo sonrada katla katıla ağlıyo sanki ben dövdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…