2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım bebişimde cok acsa kollar ayaklar yuzuyor gıbı yapıyor suya koysan yuzcek yani. hiç durmuyor.. ellerı yuzunden gogsumu tutturamadıgım bıle oluyor.
hatta bazen tutamıyor o zaman iyice hareketlenıyor. once sakınlestırıp sonra bır daha denıyorum. ya da emzıgı verıyorum meme sanıp cekıyo ben bu arada pozısyonu ayarlayıp emzıgı cekıp gogsumu verıyorum. dene istersen canım

Kızlar bende halen doğum iznindeyim.Raporum 2 temmuzda bitecek.Bende 10 gün önce Alo 170 mi aradım.doğum rapor paramı ne zaman alabileceğimi sordum.Doğumdan önce 37.haftaya kadar çalışmıştım bu arada.3 gün sonra arayın deyip dosya numarası verdiler.Süre sonunda aradığımda 20 nisaana kadar olan rapor paramın çıktığını 1 hafta sonra pttden paranızı alabilirsiniz dediler.
Bu durumda paranızı almak için rapor süresinin bitmesine gerek yok.Alo 170 mi arayıp başvurun.Boşuna maaşsız sıkıntı çekmeyin derim:)Şahsen bana ilaç gb gelicek..

tatlım benim oğlanda hiç olmadı ama karbonatlı suyla temizleniyo zaten sende yapmışsın
ve her emzirmeden sonra su ver ki ağzı temizlensin

Benim kızımın dilindede var pamukçuk, karbonatlı suyla temizliyorum ara ara, biraz azalıyor ama tamamen geçmiyor ne yazıkkiii

canım bebeğini doyurduktan sonra su ver ki ağzı sütten temizlensin
büyük oğlan bebekken çok olurdu doktor söylemişti

canım benim kızım sağ göğsümü emmiyo yaa boğuşuyo resmennn ne yapacağımı bilemedimmm

bende sütüm artsın die neler içiyorum,yiyorum ama suyun yeri ayrı
fazlaca içtiğim zaman hemen fark ediyo

canım pamukçuk ağız içinin her yerine yayılmış beyaz benekler dir
evet sütten oluyor

benim kuzuda da var canım:)sadece emerken değil altını açınca ona doğru eğileyim ayakları kaldırıp suratımın neresine denk gelirse basıyo tekmeyi valla:))ben böyle bir performans bekliyodum zaten Alya'dan daha doğmadan

heheheee bak yaramaza çok acıktığından yapıyor olabilir annesi

Ay evet benim oğlan da öyle, bi de yan yan ve kötü kötü bakıyor, küfreder gibi, üstelik başlıyor ağlamaya, susturamıyoruz, biberonla sakinleştirip öyle memeyi veriyorum, açlığına hiç dayanamıyor sıpa,

arkadaşlar Allah razı olsun sizden alo 170 ten izin parasını ne zaman alacağımı öğrendim valla süpermiş 15 saniye bekle dedi hakikaten 15 saniyede cevap verdi

kızlar gunaydın hepinize bende mart 15 te dogum yaptım bugun 2 ay 3 günlüğüz bebişim boyu 60cm kılosu 5,850 gr normal mi sizce bana bıraz fazla geldı

canım eğer senin bebeğin kilosu fazlaysa benim oğluşuma nedemeli Senin bebişinden 11 gün küçük, daha 52 günlüğüz, ve şu an boyu 62cm, kilosuda 6.100 (Boyu uzun olduğu için kilolu görünmüyor ve iki aylık bile olmadığı halde biz 68lere geçtik)

acaba pozisyonu ayarlayamıyor olabilir misin

yok canım ya iki tarafıda aynı şekilde tutuyorumm daha öncede yaptı ikisinide emmedi şimdi sağ tarafı hiç istemiyo sadece uykudan kalktığı sersemliğinde tutuyo ayılınca bırakıyo ağlıyo diliyle kontrol ediyo tepiniyo emmicem diye ensesinden sırtından ateş çıkıyo bende sağıp sütü buzluğa atıyorummm

uyanığa bak sen yaramaz yaa

sütünü sağıp vermekle iyi ediyorsun canım
şimdi de içmesin de görim heheheee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…