- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.781
ya benim çılgın tosunun bir huyu var... gece yada gündüz fark etmez eğer çok acıkmışsa emerken eller kollara nasıl hareket halinde bana vuruyor tepikliyor yüzümü, koluma, bacaklarıma nereye gelirse tekme böyle emen bebiş varmı? deli ediyor beni...
ya benim çılgın tosunun bir huyu var... gece yada gündüz fark etmez eğer çok acıkmışsa emerken eller kollara nasıl hareket halinde bana vuruyor tepikliyor yüzümü, koluma, bacaklarıma nereye gelirse tekme böyle emen bebiş varmı? deli ediyor beni...
arkadaşlar benim kızın ağzındaki pamukçuk bir türlü geçmedi
ara ara dut şurubuyla temizliyorum ama iyice temizlenmiyor dilinin çok arkasındakiler kalıyor
karbonatlada temizledim ama tam beceremedim sanırım temizlenmedi
sizler ne yaptınız tamamen geçtimi
BERKERDEM ben facede arama yapamiyorum telden. Uye olursan beni davet eeeeet :))
Benim kızımın dilindede var pamukçuk, karbonatlı suyla temizliyorum ara ara, biraz azalıyor ama tamamen geçmiyor ne yazıkkiii
kızlar herkes diyet falan konuşurken bunu yazmamam lazım ama herşey süt için.. gece 2 gibi sütümü sağdım ve her zamanki gibi canım bişiler yemek istedi, bir avuç kaju fıstığını yedim ve bol su içtim, sabah uyandığımda göğüslerim taş gibi olmuştu sütlerden
birde hurma kesinlikle sütü çoğaltıyor, her süt sağımından sonra bir iki tane yiyorum bir sonrakine sütler tatlı ve çok olsunlar diye
canım benım maasım kesılmedı işyerım yatırdı baslayınca sgk dan yatanı onlar alcak sanırım.. bizde rapora cıktıgımızda da maastan kesmıyorlar.
süt ıznı ve saatlerı konusunda kafam karıstı benımde. sen süt iznine nasıl cıkcaksın kac saat ne zaman kullancan konustun mu?
işe ne zaman baslıyorsun ?
canım benım bebegımın de dılınde beyazlıklar var. o mu pamukcuk oluyor. hiç bılmıyordum. ben krem surdugum zamanlar gogsumu karbonatlı suyla sılıyordum
ama bebişime gelmesın dıye bı de suyla durulluyordum. karbonatlı bıraksam mı ki? bizimde epeydır beyazlık var ben sütten oluyor sanıyordum
Ankarali arkidisler, ankaraya geliyorum :) 4-5 gibi ankaradayiz var mi bulusmak isteyen :)
canım benim kızım sağ göğsümü emmiyo yaa boğuşuyo resmennn ne yapacağımı bilemedimmm
Ay evet benim oğlan da öyle, bi de yan yan ve kötü kötü bakıyor, küfreder gibi, üstelik başlıyor ağlamaya, susturamıyoruz, biberonla sakinleştirip öyle memeyi veriyorum, açlığına hiç dayanamıyor sıpa,ya benim çılgın tosunun bir huyu var... gece yada gündüz fark etmez eğer çok acıkmışsa emerken eller kollara nasıl hareket halinde bana vuruyor tepikliyor yüzümü, koluma, bacaklarıma nereye gelirse tekme böyle emen bebiş varmı? deli ediyor beni...
canım eğer senin bebeğin kilosu fazlaysa benim oğluşuma nedemelikızlar gunaydın hepinize bende mart 15 te dogum yaptım bugun 2 ay 3 günlüğüz bebişim boyu 60cm kılosu 5,850 gr normal mi sizce bana bıraz fazla geldı
acaba pozisyonu ayarlayamıyor olabilir misin
yok canım ya iki tarafıda aynı şekilde tutuyorumm daha öncede yaptı ikisinide emmedi şimdi sağ tarafı hiç istemiyo sadece uykudan kalktığı sersemliğinde tutuyo ayılınca bırakıyo ağlıyo diliyle kontrol ediyo tepiniyo emmicem diye ensesinden sırtından ateş çıkıyo bende sağıp sütü buzluğa atıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?