- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.801
Canım ben annemlerdeyim, uzak kaldım sizlerden, senin durumuna çok üzüldüm ama, kadının kapısı falan ne oluyor kuzucuğum, aman diyeyim, kendini küçük düşürme, boşver gitsin sen bebeğine odaklan allahlarından bulsunlarKadının kapısının onune kadar gıttım,bır adım otemdeydı ıcımde kalmıslıklar,ıcımdekı kını kusucaktım yuzune...ama yapamadım dedıklerınızı dusundum,sonrasında olabılıceklerı dusundum ve yapamadım...ama rahatlamalıydım gıttım alısverıs yaptım bende...
Cıkardım artık aklımdan evet sız haklısınız,yoluma devam etmelıyım,kızım ıcın...
canım artık çok düzenli giremiyorum ama girince de geçmişi okumadan ana dahil olamıyorum :) o yüzden yazını da şimdi görüyorum. burdayım sizi çok seviyorum bazen giremesem de hep takipteyim. bu arada farkedilmek çok güzel teşekkür ederim semracım.
canım biraz geç de olsa tebrik ederim doğum günün de kutlu olsun.
bu yazı beni yıktı mahvoldum Allah yardımcısı olsun...
İsoldecim Allah sana da sabır versin kolaylık versin çok zor Allah yar ve yardımcın olsun.
canım kuzenimden 5 kilo fazla almışsın ve iki ayın içinde 20sini vermişsin, geriye kalmış 10, hem sen kuzenimden daha azimlisin ve ondan daha çabuk verirsin, çünkü kuzenim bir senede verdicnm ben yine tekrarlıyayım 9o yakın bir belkide geçik kg doğuma girdim doğum sonrası 83 kg sonra 78 oldum diyetle şuanda 74 kg az kaldıama ben veririm bu kiloları
yiyeninde benim kar almamış yane iyiymiş 59 la hmile kalmıştım ben eklerdim bir foto ama pc değişti resimler orada kaldı neyse zayıflayım kısmetse o halimi koyacağım sizlere..........
canım ben tatlı yerine hurma yenilirse demiştim, biz şu an emzirme dönemindeyiz ve şekerimiz düşüyor, bu yüzden kendi adıma tatlıyı sevmediğim halde şu an acayip tatlıya düşkünleşmiş durumdayım, ve canım tatlı istediğinde hurma yiyorum, canın tatlı istediğinde bir çikolata yemektense (350-400 kalori) iki-üç hurma ye(toplam 50 kalori) üzerinede su iç, hem şeker ihtiyacın karşılansın hemde süt olup bebeğine yarasınhadiya bende yarın baslayım ozaman ama hurmanın kalorisi cok degılmıydı.ya bırde ben tatlı yemıyorum aslında cok ama evde olunca simdi sıkıntıdan sureklı atıstırıyorum bunu nasıl engelıyeceyım ama bu hurma gelcekten zayıflatıyormu ve kacta ne yıyorsunuz
uyanığa bak sen yaramaz yaa
sütünü sağıp vermekle iyi ediyorsun canım
şimdi de içmesin de görim heheheee
Canıım inan nasıl sevindimKadının kapısının onune kadar gıttım,bır adım otemdeydı ıcımde kalmıslıklar,ıcımdekı kını kusucaktım yuzune...ama yapamadım dedıklerınızı dusundum,sonrasında olabılıceklerı dusundum ve yapamadım...ama rahatlamalıydım gıttım alısverıs yaptım bende...
Cıkardım artık aklımdan evet sız haklısınız,yoluma devam etmelıyım,kızım ıcın...
Kadının kapısının onune kadar gıttım,bır adım otemdeydı ıcımde kalmıslıklar,ıcımdekı kını kusucaktım yuzune...ama yapamadım dedıklerınızı dusundum,sonrasında olabılıceklerı dusundum ve yapamadım...ama rahatlamalıydım gıttım alısverıs yaptım bende...
buzlukta sütleri stokladımm valla poşet yetiştiremiyorummm lazım olurmu bilmem annem büyüdükçe sütün yetmiyecek diyo o zaman veririmmmm heralde
ya benim çılgın tosunun bir huyu var... gece yada gündüz fark etmez eğer çok acıkmışsa emerken eller kollara nasıl hareket halinde bana vuruyor tepikliyor yüzümü, koluma, bacaklarıma nereye gelirse tekme böyle emen bebiş varmı? deli ediyor beni...
canım alo 170 ten takıp edebılıyosun dosyanı
canım benım maasım kesılmedı işyerım yatırdı baslayınca sgk dan yatanı onlar alcak sanırım.. bizde rapora cıktıgımızda da maastan kesmıyorlar.
süt ıznı ve saatlerı konusunda kafam karıstı benımde. sen süt iznine nasıl cıkcaksın kac saat ne zaman kullancan konustun mu?
işe ne zaman baslıyorsun ?
Kızlar bende halen doğum iznindeyim.Raporum 2 temmuzda bitecek.Bende 10 gün önce Alo 170 mi aradım.doğum rapor paramı ne zaman alabileceğimi sordum.Doğumdan önce 37.haftaya kadar çalışmıştım bu arada.3 gün sonra arayın deyip dosya numarası verdiler.Süre sonunda aradığımda 20 nisaana kadar olan rapor paramın çıktığını 1 hafta sonra pttden paranızı alabilirsiniz dediler.
Bu durumda paranızı almak için rapor süresinin bitmesine gerek yok.Alo 170 mi arayıp başvurun.Boşuna maaşsız sıkıntı çekmeyin derim:)Şahsen bana ilaç gb gelicek..
Kadının kapısının onune kadar gıttım,bır adım otemdeydı ıcımde kalmıslıklar,ıcımdekı kını kusucaktım yuzune...ama yapamadım dedıklerınızı dusundum,sonrasında olabılıceklerı dusundum ve yapamadım...ama rahatlamalıydım gıttım alısverıs yaptım bende...
arkadaşlar bu kambumbağıyı almak isteyen vardı sanırım
baya güzel indirim varmış almak isteyenler bakabilir kullanan arkadaşlar fikrinizi belirtirseniz sevinirim
eğer gerçekten güzelse bende almayı düşünürüm Müzikli Kaplumbağa Projeksiyon Gece Lambası GittiGidiyor'da 57697973
ben aldım, güzel yıldızları falan yansıtıyor ama sabit olması hoşuma gitmedi, ben dönenceli birşey istiyordum bir de öyle alıcam. Bir de malzemesi biraz dandik geldi bana eşim çin malı diyor hatta:)Zaten aynı anda tüm sitelerde birden indirime girdi, taklit sanırım. ama işlevini yapıyor sonuçta etrafı yıldızlandırıyor, müzikli falan. fiyatına göre iyi bence sonuç olarak, ben 29.90 a aldım çok uygun.
canım bizde daha yeni mutlu düşler dönence aldık ondada yıldızlar müzik falan var
çok memnun kaldık sanırım bu kaplumbağaya ihtiyacımız yok
dediğin gibi tüm sitelerde indirimdeyse vardır bir ayak
kızlar mrb nasılsınızzz bız ıyıyız sukur oglum oyun halısında oynuyor cok sevdı seslerı aynası delı ettı nasıl guluyor anlatamam :)) e tabı o gulunce bızde ona guluyoruzzz
faceden ıstek yaptım canım kabul edersın
kuzum annenlere gittinmi az onlarla vakit geçir...
gittim tatlım..ordayım şimdi arada bakıyorm buraya bugün deli gibi temizlik yaptk burda kardeşimle annem yapamıyo kemoterapi gördüü için halıları fln sildim elimle ya ilk defa... kakılmış gibi çalıştım valla..şimdide ailecek attaaa gidiozz boğaza..bu arada bnm ufaklık emzik tutuyo artık o kdr rahatladımki anlatamam yaa..iş yapabiliyorm ağladıında çat veriyorm susuyo...neyse hadi bn kaçtım öpüldünüz..
marul,dereotu,tahin helvası,sütlü tatlılar,bulgur pilavu bol su ve uyku birde moralinin düzgün olması..kızlar acil süt arttırıcı birşeyler lazım söyler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?