2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kadının kapısının onune kadar gıttım,bır adım otemdeydı ıcımde kalmıslıklar,ıcımdekı kını kusucaktım yuzune...ama yapamadım dedıklerınızı dusundum,sonrasında olabılıceklerı dusundum ve yapamadım...ama rahatlamalıydım gıttım alısverıs yaptım bende...
Cıkardım artık aklımdan evet sız haklısınız,yoluma devam etmelıyım,kızım ıcın...

Canım ben annemlerdeyim, uzak kaldım sizlerden, senin durumuna çok üzüldüm ama, kadının kapısı falan ne oluyor kuzucuğum, aman diyeyim, kendini küçük düşürme, boşver gitsin sen bebeğine odaklan allahlarından bulsunlar

çok üzüldüm Allah sabır versin arkadaşa bende okurken gözyaşlarımı tutamadım Rabbim kimsenin başına vermesin

canım kuzenimden 5 kilo fazla almışsın ve iki ayın içinde 20sini vermişsin, geriye kalmış 10, hem sen kuzenimden daha azimlisin ve ondan daha çabuk verirsin, çünkü kuzenim bir senede verdi

canım ben tatlı yerine hurma yenilirse demiştim, biz şu an emzirme dönemindeyiz ve şekerimiz düşüyor, bu yüzden kendi adıma tatlıyı sevmediğim halde şu an acayip tatlıya düşkünleşmiş durumdayım, ve canım tatlı istediğinde hurma yiyorum, canın tatlı istediğinde bir çikolata yemektense (350-400 kalori) iki-üç hurma ye(toplam 50 kalori) üzerinede su iç, hem şeker ihtiyacın karşılansın hemde süt olup bebeğine yarasın

Son düzenleme:
Canıım inan nasıl sevindim, işte şimdi kendin oldun, çünkü sen herşeyini evladı için yapan onurlu bir annesin, o kadını boşver sen sana yakışanı yap, oda kendine yakışanı yapmış....eğer o kadında azcık onur olsaydı hiç değilse ikievladı hatırına eski aşkını kalbine gömer yoluna devam ederdi....

iyi yaptın canım
madem kocan da pişman oldu sende seviyorsun kocanı ve küs kalmaya dayanamıyorsun
artık bu konuya bir sünger çek ve eşin ve yavrunla hayatına devam et... derim ben

Emmeye ne hacett acıkmaya neee gerekk adam uykuya dalarken bıle el ayak atıo kurbanlık koyun gıbı:))) Emdıkten sonra dıorum 2 gram alıosun 5 grm verıosn ahaha:)) o eller kollar hıc durmuo bıde uyurkende oylee sureklı harekt halınde anlamadım gıttı:)

canım alo 170 ten takıp edebılıyosun dosyanı

aradım ama benim rapor bitmediği için birşey diyemediler, rapor bitiminden 20 ile 40 gün arasında dedi:S

18inde başlıyorum canım. benim maaşımda kesilmedi ama alıp işyerine vericem, onlar alamaz. süt izni özel olduğumuz için 1.5 saat bizde, nasıl kullanacağımı konuşmadık daha, benim bölüm değiştirme gibi bir durumum var da onun kesinleşmesini bekliyorum, herşey belirsiz:S

benim 18 haziranda bittiği halde gözükmedi, işe başlamadan verilmiyor ücret diye biliyorum ben. kamuda mısın sen canım?

canım bir karar vermiş olmana sevindim... mutlaka bundan sonra yine sinirlenceksin, aklına gelecek köpüreceksin hep aklında yavrun olsun onnu gözünün önüne getir ve aldığın kararı düşün bunalıncada al yavrunu çık gez toz hem yazda geliyor ohh sefanız olur inşallah...

ben aldım, güzel yıldızları falan yansıtıyor ama sabit olması hoşuma gitmedi, ben dönenceli birşey istiyordum bir de öyle alıcam. Bir de malzemesi biraz dandik geldi bana eşim çin malı diyor hatta:)Zaten aynı anda tüm sitelerde birden indirime girdi, taklit sanırım. ama işlevini yapıyor sonuçta etrafı yıldızlandırıyor, müzikli falan. fiyatına göre iyi bence sonuç olarak, ben 29.90 a aldım çok uygun.

canım bizde daha yeni mutlu düşler dönence aldık ondada yıldızlar müzik falan var
çok memnun kaldık sanırım bu kaplumbağaya ihtiyacımız yok
dediğin gibi tüm sitelerde indirimdeyse vardır bir ayak

sen de varmış zaten hiç alma boşver

bizimki de çok sevdi oyun halısını:)

kuzum annenlere gittinmi az onlarla vakit geçir...

gittim tatlım..ordayım şimdi arada bakıyorm buraya bugün deli gibi temizlik yaptk burda kardeşimle annem yapamıyo kemoterapi gördüü için halıları fln sildim elimle ya ilk defa... kakılmış gibi çalıştım valla..şimdide ailecek attaaa gidiozz boğaza..bu arada bnm ufaklık emzik tutuyo artık o kdr rahatladımki anlatamam yaa..iş yapabiliyorm ağladıında çat veriyorm susuyo...neyse hadi bn kaçtım öpüldünüz..

gezin canım ohh ne güzel ailene selam... kuzumuda öp...

gule gule gıt canım gazın yagmur yok sanırım burası yagmurlu ve ruzgarlı dısarı cıkamadık bugunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…