- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.241
bende bana özel zannediyordum bu çiğ köfte aşerme olayıı, demek herkes aynı durumda haa
yasak olan şeylerin cazibesi galiba
günaydınlar
ben artık bir mart annesi diilim bebeğimi kaybettim kalbi durmuş aldılar benden onu... sevinçle gittim doktora görücem kıpırtılarını diye ama kalbi durmuş bebeğimin gelişememiş çok istedim mutlu haberler vermeyi ama kısmet olmadı... umarım kimse yaşamaz bu acıyı... umarım herkez sağlıklı ve mutlu alır bebeklerini kucaklarına... bundan sonrası için buraya gelip güzel haberlerinizi okumak istiyorum ama dayanabilirsem inşallah kısa süre sonra tekrar bebek sahibi olabilirim...
hoşçakalın
Günaydın arkadaşlar...
Tugba arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla hamilelik haberini alırsın canım.
Hafta sonu morelim çozuktu. Eşim yüzünden. Çok fazla sinirli olmaya başladı. Huyları değişti sanki. Bana karşı tavrı değişik. Sizdede böyle sinir olayı başladımı((
Güzel anneler banada dr kesin konuşmak istemedi eşimi heyecanlı görünce belki kız doğar Rabbim bilir orasını sağlıklı olsunda ama
dr bebeğin pozisyonu erkeğe benziyor dedi bide sağlıklı beslen einstein gibi bebeğin olsun dedi artık kısmet bir hafta sonra kanı alıcaz.Çok süper ilk defa 4D ultrosona girdim herşeyi belli
b.evler jfk da yaptırdım ikisi 125 yl başka sorusu olan varsa beklerim
sadece sen değilmişsin bakk bende deli gibi sürekli yiyorum dayanamıyorum normaldede çok severdim zaten hafta sonu yedim bitti bugün kocaya sipariş verdim vallahani derler ya acı yiyenin sesi güzel olur diye bizim bebişler doğduklarında sesleri güzel doğacaklar bence o kadar acıya bül bül sesli olacaklar
uhdecim aman şimdi sizin orda etsiz yapmazlar falan dikkat et canım etsiz olsun bizim buralarda etsiz çokta sizinki has çiğköftedir
günaydın hanımlar...
doktorumuzdan geliyoruz sıcak sıcak güzel duygularımı paylaşayım istedim..
kalbini duyduk eşimle...çok şükür ya...çok güzel bir duygu..1.7 cm olmuş ve 8 haftalık...resim gibiydi yavruşum
bütün gün ağzım kulaklarımda gezerim artık...
bu duyguyu biliyorum ben...evet evet aynı hissi babamıza aşık olduğumuzda da hissetmiştim...yüzümde eksilmeyen bir tebessüm..
üzücü haberlerde gelmiş...Allahım en kısa zamanda tekrar yüzünü güldürsün inş tuğbaemrah
ve inşallah doktora giden arkaaşlardan güzel haberler duyarız..
günaydınlar
ben artık bir mart annesi diilim bebeğimi kaybettim kalbi durmuş aldılar benden onu... sevinçle gittim doktora görücem kıpırtılarını diye ama kalbi durmuş bebeğimin gelişememiş çok istedim mutlu haberler vermeyi ama kısmet olmadı... umarım kimse yaşamaz bu acıyı... umarım herkez sağlıklı ve mutlu alır bebeklerini kucaklarına... bundan sonrası için buraya gelip güzel haberlerinizi okumak istiyorum ama dayanabilirsem inşallah kısa süre sonra tekrar bebek sahibi olabilirim...
hoşçakalın
günaydın nasılsınız???? haftasonu güzel sohbetler yapılmış... çatlak meselelerinden konuşulmuş ki çatlak benim kabusum zaten ergenlikten var ama bir tek göbeğimde yok oradada olursa ve diğer bölgelerdede artarsa dünyam kararır ya.. zaten mevcut olanlardan bile nefret ediyorum... bazılarında hiç olmuyor ne güzel ya.. inşallah bizde de olmaz ... artı çiğ köfte olayına gelince bende kısır çiğ köfte mercimek köftesi bayılırım özellikle bol acılı ve ekşili şeyleri çok severim... eğer üşenmezsem kendimi iyi hissedersem belki eve gidince yaparım bişeyler..
olamaz yaa bende hep bundan korkuyom bide ilk bebeğimi kaybettim için aynı acıyı bidaha yaşamak istemiyorum üzülme canım ALLAH sabır versin inşallah sonraki sağlıklı olsun
Çok teşekkür ederim. İnşallah uğurlu gelir topiğimiz. Sizde güle güle büyütün bebeğinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?