2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın nasılsınız???? haftasonu güzel sohbetler yapılmış... çatlak meselelerinden konuşulmuş ki çatlak benim kabusum zaten ergenlikten var ama bir tek göbeğimde yok oradada olursa ve diğer bölgelerdede artarsa dünyam kararır ya.. zaten mevcut olanlardan bile nefret ediyorum... bazılarında hiç olmuyor ne güzel ya.. inşallah bizde de olmaz ... artı çiğ köfte olayına gelince bende kısır çiğ köfte mercimek köftesi bayılırım özellikle bol acılı ve ekşili şeyleri çok severim... eğer üşenmezsem kendimi iyi hissedersem belki eve gidince yaparım bişeyler..

bende bana özel zannediyordum bu çiğ köfte aşerme olayıı, demek herkes aynı durumda haa
yasak olan şeylerin cazibesi galiba

sadece sen değilmişsin bakk bende deli gibi sürekli yiyorum dayanamıyorum normaldede çok severdim zaten hafta sonu yedim bitti bugün kocaya sipariş verdim valla hani derler ya acı yiyenin sesi güzel olur diye bizim bebişler doğduklarında sesleri güzel doğacaklar bence o kadar acıya bül bül sesli olacaklar

kaç haftalıktı canım.allah sana sabır versin.benimde düşük tehlikem vardı doktor iyiye gidiyor desede korku geçmiyor işte içimden.allah hepimize yardım etsin.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile haberlerini alırız.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...

e-bebek ten alışveriş yapanlar varsa, uni baby pişik kremi 100 ml deneme fiyatı 1 tl imiş. bi kaç siparişim vardı onu da ekledim. ama 1 taneden fazla 1 tl ye alınamıyomuş malesef bugün kargom geldiğinde sizlere yazarım. bebe çıtçıtlı badyleri 4,99 tl. ilgilenen olursa.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar...

Tugba arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla hamilelik haberini alırsın canım.

Hafta sonu morelim çozuktu. Eşim yüzünden. Çok fazla sinirli olmaya başladı. Huyları değişti sanki. Bana karşı tavrı değişik. Sizdede böyle sinir olayı başladımı((

eşimde dün gece bana kızımızda böyle değildin, nedir senin bu uyku halin diye soruyo :26::26::26: bana uzak davranıyorsun diyo.. ki alakası yok! şükür ki sinirlenmiyor. yada ben sinirlenmediğim için oda sakin davranıyor:))

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER....benim mide bulantım sanki azaldı gibi ama içerde böyle kıpır kıpır bişeyler oluyor çok heyecanlı geçiyor bu günler bebişim sanki anne ben burdayım diyor bana....lekelenmem hala devam ediyor ama üzülmüyorum eskisi gibi inşallah herşey yoluna girer diye dua ediyorum....ikili test yaptıran arkadaşlar maşallah bu aşamayıda atlattınız rabbim korusun bebişlerinizi....yaaa ben reklamlardanmıdır nedendir manyak bayram şekeri yemeye başladım kayınvalidem gecenin 11de bana şeker almaya gidiyo o kadar niye yiyorum anlamadım zararlımıdır çok şeker ?

Oyyy maşallah Allah nazarlardan saklasın bende bir an önce yaptırsamda içim rahat etse...canım benim JFK neden o kadar ucuz şok oldum....randevu falan alıyomusun gitmeden önce napıyosun orda başka dr muayene olmak gerekiyomu yoksa direk yapıyolarmı testi bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim tatlım

uhdecim aman şimdi sizin orda etsiz yapmazlar falan dikkat et canım etsiz olsun bizim buralarda etsiz çokta sizinki has çiğköftedir

uhdecim aman şimdi sizin orda etsiz yapmazlar falan dikkat et canım etsiz olsun bizim buralarda etsiz çokta sizinki has çiğköftedir

burada has çiğköfte var doğru canım ama bizim aldığımız yer etsiz yapıyor ondan yiyorum etli yemiyorum ben canım dikkat ediyorum sağoll

cici anneler ikili test fiyatı hakkında size bilgi vereyim çünkü bende öle korktumki burda okuduklarımdan sonra dr ense ölçümüne para almadı kan testide 60 tl....yani toplam total 60 tl

günaydın hanımlar...
doktorumuzdan geliyoruz sıcak sıcak güzel duygularımı paylaşayım istedim..
kalbini duyduk eşimle...çok şükür ya...çok güzel bir duygu..1.7 cm olmuş ve 8 haftalık...resim gibiydi yavruşum

bütün gün ağzım kulaklarımda gezerim artık...
bu duyguyu biliyorum ben...evet evet aynı hissi babamıza aşık olduğumuzda da hissetmiştim...yüzümde eksilmeyen bir tebessüm..

üzücü haberlerde gelmiş...Allahım en kısa zamanda tekrar yüzünü güldürsün inş tuğbaemrah
ve inşallah doktora giden arkaaşlardan güzel haberler duyarız..

anam hepiniz ucuz ucuz yaptırmışsınız maşallah ben kendi dr olduğu hasteneyi arıyom fiyat vermiyolar kayıt açtırcakmışım her zamanki gibi randevu yok işin yoksa akşama kadar bekle dur sırf şu bekleme işinden değişmem gerek iyi bi dr bulabilecekmiyim bakalım....

Gözün aydın cnm darısı bizim başımıza cuma günü gidicem bende hayırlı haberlerle döneriz hepimiz inşallah

olamaz yaa bende hep bundan korkuyom bide ilk bebeğimi kaybettim için aynı acıyı bidaha yaşamak istemiyorum üzülme canım ALLAH sabır versin inşallah sonraki sağlıklı olsun

canım ağzımı sulandırdın ya annemin komşusu var çok güzel çiğ köfte yapıyo etsiz tabii çok lezzetli oluyo hemen yaptırcamm önceki hamilelimdede yapmıştı baya yemiştimm

Merhabalar, biz şimdi doktordan geliyoruz.bebeklerimin gelişimi gayet normal hersey yolunda çok şükür.ilk kez kalp atış seslerini duyduk, çok garip oldum bağıra bağıra ağlamak geldi içimden,zor tuttum. Kadın delirdi derlerdi artık:)
Bayramdan sonraki hafta 2 li 3 lu tarama olmasada birtakım testler için randevumuzu aldık.
Bu arada biz memlekete geldik, bir süre buralarda olucam, fırsat buldukça foruma bakıyorum..
Herkese sağlıklı, mutlu mesut günler diliyorum.

olamaz yaa bende hep bundan korkuyom bide ilk bebeğimi kaybettim için aynı acıyı bidaha yaşamak istemiyorum üzülme canım ALLAH sabır versin inşallah sonraki sağlıklı olsun

umarım birdaha böyle kötü şeyler yaşamam ve inşallah sende bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın :)

Çok teşekkür ederim. İnşallah uğurlu gelir topiğimiz. Sizde güle güle büyütün bebeğinizi.

merhaba arkadaşlar aranıza bizde geldikkk :)))

canım benı de eklermısın yaş 30 muhtemel doğum tarıhım 15 mart

arkadaslar benımde 2li testım cuma gunu yapılcak bende cok heyecanlıyım ilk bebısımı 8 haftalıkken kalp atısları durdugu ıcın benden aldılar sımdı bebegım ıcın de en ufak seyden telaslanıyorum bu topıgı bulmama cok sevındım rabbım hayırlısınla saglıgınla sıhhatınle bebıslarımızı kucagımıza almamızı nasıp eylsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…