2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn güzelll mart annelerii mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta geçirmenizi dilerimmmm

geçmişi okuyamadım ama bir çiğ köfte furyası hafta sonu almış başını gitmiş sanırım bu dönemde hepimizin tek istediği şey o galiba bende deli gbi yiyorum valla :)))

bugün doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz..

dr. gidip güzel sonuçlarla dönen arkadaşlar gözünüz aydınnnnn darısı bizlere olsun inşşş......

hayde bakalım güzel bir haftaya başlayalım hep birlikteeee

günaydın anneciklerr bende çarşamba gitmeyi düşünüyorum 2 li test için 11+6 oluyorum o gün bakalım çok özledim miniğimi 3 haftadır görmüyorum

günaydınlar
ben artık bir mart annesi diilim bebeğimi kaybettim kalbi durmuş aldılar benden onu... sevinçle gittim doktora görücem kıpırtılarını diye ama kalbi durmuş bebeğimin gelişememiş çok istedim mutlu haberler vermeyi ama kısmet olmadı... umarım kimse yaşamaz bu acıyı... umarım herkez sağlıklı ve mutlu alır bebeklerini kucaklarına... bundan sonrası için buraya gelip güzel haberlerinizi okumak istiyorum ama dayanabilirsem inşallah kısa süre sonra tekrar bebek sahibi olabilirim...
hoşçakalın

hay allah ya çok üzüldüm sabah sabah şimdi beni de korku aldı birazdan gidecektim doktora..çok geçmiş olsun cnm en yakın zamanda allahım sana sağlıklı bir bebeiş versin kucağına inşallah..böylesini hayırlı görmüş allahım belki doğsa bile problemli olacaktı biliyorum dayanması zor ama herşey unutuluyr..zaman sadece birazcık zaman..bizden kopma cnm iyi haberlerini bekliyoruz bu arada ne kadarlıktı cnm?haftasonumu aldılar?

cnım benim çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede tekrar hamiş kalırsın üzme kendini sakın bizimde böle şeler yaşamicamızı kim bilebilir Allahım hepimizi kötü şelerden korusun neden oldu bi bilgin varmı bize de tavsiyelerin varmı

aslında 9 haftalık olması gerekiyordu ama 7,5 haftalık ve 13 cm görünüyordu perşembe günü doktor kontrolünde öğrendik ve ogün aldılar...
inşallah kısa zaman sonra mutlu haberler veririm size...

kesin bişey söylemiyorlar kromozom eksikliğinden olabilir kalbi gelişmemiş olabilir herşeyi söylüyorlar hiçbişey için kesin şu demiyolar

aslında 9 haftalık olması gerekiyordu ama 7,5 haftalık ve 13 cm görünüyordu perşembe günü doktor kontrolünde öğrendik ve ogün aldılar...
inşallah kısa zaman sonra mutlu haberler veririm size...

inşallah cnm geçmiş olsun ben de geçen sene 8 haftalıkken kaybettim 12 haftalıkken gitmiştim 1 ay öylece durmuş karnımda bebişim neyseki senin erken farketmişler..tekrar geçmiş olsun..şiimdi önemli olan senin sağlığın..

evet öyle teselli etmeye çalışıyoruz kendimizi ama öyle alışmışımki onun varlığına bikaç ay sonra tekrar bebek sahibi olmak istiyorum inşallah Allahım bu sefer kucağıma almayı nasip eder

allah sabır versin canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

cumartesi günü iki test için kan verdim sonuçlarımı yarın alacağım
ense kalınlığı 2,1 cıktı dr normal dedi bakalım 12+3 olmuştu ölçülere göre o gün
birde ultrasonda eğer yanlış görmediysem yani ominik şey kordon değilse bebeişim erkek bence :)) doktor sağolsun 16. haftadan başka bir şey demiyor bir sonraki kontrolum tam 1 ay sonra ve o zaman 16 haftalık olacağız nasıl gececek zaman cok sabırsızlanıyorum onu görmek için hayırlısı ile hepimiz iyi haberler alıcaz inş.

çok çok geçmiş olsunn inş.en kısa zamanda yeniden kavuşursun bebişine sağlıklı sıhhatli alırsın kucagına inş...

ay maaşallah cnm ben de birazdan gidicem yaptırmaya..aman bak sen şu pıtırcığa pipisini de göstermiş annelerin içine doğan olur cnm eğer öyle gördüysen doğrudur hadi hayırlı olsun bakalım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Maşallah test sonuçlarından güzel haberlr gelmeye başladıı, bizimkide bu Cumartesi , çok heyecanlıyım çokkkkkkkk.
Cinsiyetlerde yavaş yavaş tahmin ediliyor sanırım
herşeyin hayırlısıı, bebeklerimizz sağlıkla kucağımıza gelir inşallah.

bende bana özel zannediyordum bu çiğ köfte aşerme olayıı, demek herkes aynı durumda haa
yasak olan şeylerin cazibesi galiba

Allah sabır versin canım en kısa zamanda bebeğinin haberini duyarız inşallah

testi olan arkadaşlar hepinizden iyi haberler bekliyoruz bizim daha çok zamanımız var bayramdan bir hafta sonra beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…