- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.261
günaydınlar
ben artık bir mart annesi diilim bebeğimi kaybettim kalbi durmuş aldılar benden onu... sevinçle gittim doktora görücem kıpırtılarını diye ama kalbi durmuş bebeğimin gelişememiş çok istedim mutlu haberler vermeyi ama kısmet olmadı... umarım kimse yaşamaz bu acıyı... umarım herkez sağlıklı ve mutlu alır bebeklerini kucaklarına... bundan sonrası için buraya gelip güzel haberlerinizi okumak istiyorum ama dayanabilirsem inşallah kısa süre sonra tekrar bebek sahibi olabilirim...
hoşçakalın
merhaba arkadaşlar aranıza bizde geldikkk :)))
canım benı de eklermısın yaş 30 muhtemel doğum tarıhım 15 mart
arkadaslar benımde 2li testım cuma gunu yapılcak bende cok heyecanlıyım ilk bebısımı 8 haftalıkken kalp atısları durdugu ıcın benden aldılar sımdı bebegım ıcın de en ufak seyden telaslanıyorum bu topıgı bulmama cok sevındım rabbım hayırlısınla saglıgınla sıhhatınle bebıslarımızı kucagımıza almamızı nasıp eylsın...
arkadaslar ist olanlarımız kımler bıde hangı hastaneye gıdıyorsunuz belkıde denk gelırız bellı mı olur :)))
ben ist himzet hastanesine gıdıyorum
Ben ist anadolu yakasında oturuyorum cnm medipol hastanesine gidiyorum keşke öyle bişey olsa ben çok isterim karşılaşmak sohbet etmek çünkü istanbulda kimsem yok bütün ailem arkadaşlarım izmirde bazen çok kötü yanlızlık hissediyorum umarım bebeğimle doldurucam bu boşluğu
bende medipole gidecğim artık 12.09 itibari ile :)
geçmişi şimdi okudum ben o kötü günü yaşarken Özgecim cnm sizinle paylaşmış durumumu ve dualarınızı istemiş herkeze çok çok teşekkürederim :)
Ben ist anadolu yakasında oturuyorum cnm medipol hastanesine gidiyorum keşke öyle bişey olsa ben çok isterim karşılaşmak sohbet etmek çünkü istanbulda kimsem yok bütün ailem arkadaşlarım izmirde bazen çok kötü yanlızlık hissediyorum umarım bebeğimle doldurucam bu boşluğu
Hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun
seval pata olabilir yada leyla altuntaş hangisinden aabilirsek randevuyu sen kimdesin ?
Seval pata benim doktorum
ayyy çok sevindiimmmmmmemnunmusun nasıl sence gideyimmi bende seval hanıma gerçi baya övgü aldım ama sendende güzel şeyler duyarsam daha iyi hissedeceğim kendimi
İnanılmaz tatlı bi kadın cnm ben hamile olmadan öncede gidiyordum seval hanıma bizim bir kaç arkadaşta aynı doktora gidiyor hepimiz çok memnunuz tavsiye ederim yani
teşekkür ederim hafifledim vallabizim karşılaşma ihitmalimiz çoğaldı artıkın ilk randevun ne zamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?