2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok üzüldüm canım.allah sabır versin.inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız.

arkadaslar ist olanlarımız kımler bıde hangı hastaneye gıdıyorsunuz belkıde denk gelırız bellı mı olur :)))
ben ist himzet hastanesine gıdıyorum

aramıza hoşgeldin canım. benimde kısmetse cuma günü yapılacak. inşallah herkes için herşey yolunda gider.
listemizdesin artık :)

Son düzenleme:
Herkese merhaba ben bir saattir ayılmaya çalışıyorum bir yandan da geçmişi okuyorum. Haftasonu pek giremedim pazar günü eşimle temizlik yaptık, alışverişe çıktık. Çamaşır yıkadım, ütü yaptım. Sinemaya gidecektik akşam da ben uyuyakalmışım Bizimkinin pazarını ziyan ettim biraz ama bebeğimiz için katlanacak artık (onun da şikayet ettiği yok zaten)

Testi iyi çıkan, doktordan iyi haberler alan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum. Bugünler de gidecek olan arkadaşlardan da iyi haberler alırız inşallah. Darısı da bizim başımza.

Tuğbaemrah geçmiş olsun Allah başka üzüntü vermesin inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğine tekrar kavuşursun. O gün arkadaşın girip buraya haber vermişti çok etkilendim ben üzüldüm. Hep kendime böyle durumlarda demekki hayırlı değilmiş derim. En kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur mümkün değil ama kendini çok üzmemeye çalış.

kızlar az önce e bebek sitesine üye oldum orada aklımdan geçen hoşuma giden oyuncaklar biberonlar emzikler banyo gereçleri sepete attım bide mama sandalyesi 40 ürün toplam 880 tl tutuyo alasım var ama almıyacağımbayramdan sonra alırım sepette dursunlar sizde yapın cok zevkli oluyo bide kafanız dağılıyo

((canım başın sağolsun. geçen gün iremözge nickli bi arkadaşın topiğimize senin durumunu yazdığında hepimiz öyle kötü olduk ki.

İnşallah Rabbim en kısa en hayırlı zamanda size tekrar bi emanetini gönderir. ))

yorum sayım az olduğu için msj gönderemedim teşekkür ederim iyi dileklerin için anne olmaya okadar alıştırmışımki kendimi şuan çok boş anlamsız hissediyorum hayatı bikaç ay sonra beklemeden tekrar hamile kalmak istiyorum umarım bu sefer birsorun olmadan alırım kucagıma tekrar içimde büyümeye başladığında yine sizinle paylaşıyor olucam

arkadaslar ist olanlarımız kımler bıde hangı hastaneye gıdıyorsunuz belkıde denk gelırız bellı mı olur :)))
ben ist himzet hastanesine gıdıyorum

Ben ist anadolu yakasında oturuyorum cnm medipol hastanesine gidiyorum keşke öyle bişey olsa ben çok isterim karşılaşmak sohbet etmek çünkü istanbulda kimsem yok bütün ailem arkadaşlarım izmirde bazen çok kötü yanlızlık hissediyorum umarım bebeğimle doldurucam bu boşluğu

bende medipole gidecğim artık 12.09 itibari ile :)

geçmişi şimdi okudum ben o kötü günü yaşarken Özgecim cnm sizinle paylaşmış durumumu ve dualarınızı istemiş herkeze çok çok teşekkürederim :)

Merhabalar herkese, açınca önce geçmişi okudum son sayfaya yeni gelebildim :) h. sonu giremiyorum ben de. ikili testini yaptırıp güzel sonuçları alanları tebrik ediyorum darısı bana ve benim gibi henüz yaptırmamış olanlara...

slm kızlar ben gittim geldim gerçi geleli çok oldu ama kızımla beraber kahvaltı fln yaptık anca şimdi girebildim..

benim doktorumun aleti hassas ölçüm yapmadığı için beni radyolojiye yollamıştı ben de bayan doktoru olan bir radyoloji bölümüne gittim jimer var bursada oraya,neyse orda ssk geçmediği için 75 verdim normalde doruk hast.de yani benim doktorumun hastanesinde 20 tl fln sanırım..neyse zaten jimerdeki bayana kızımdayken de gitmiştim o yüzden onu istedim kaliteli bir doktor veee baktı bebişimgayet iyiymiş ense pilisi 0.8mm çıktı çok incecik boynu var çoksağlıklı dedi kollarını bacaklarını gösterdi baya bir inceledi sonra onun yazdığı raporu kendi doktoruma götürdüm o da sonuçlar gayet iyi dedi git kan ver dedi ona da 75 verdim yani toplam 150ye çıktı bana kan sonuçlarını da 2 gün sonra alıcam çarşamba ara telefonla söylerim dedi doktor..bir daha ne zaman geleyim dedim cinsiyete bakmak için istersen 2 hfta sonra gel dedi ama ben bekleyeceğim en azından bir ay sonra giderim artık nasılsa testi yaptırdım zırt pırt gitmeyeyim diyorum gerçi tiroide baktırmak için 2 hafta sonra gidicem ama artık bilmiyorum o zaman bakarım artık..cinsiyet için bişey demedi ben de sormadım valla o kadar da merak etmiyorum benim kuzum sağlıklıymış beni en çok bu mutlu etti..

Ben istanbul avrupa yakasındayım bu aya kadar medical park ile geldik ama değiştirmeyi düşünüyorum....hala arayış içerisindeyim şu ana kadar hastahane ile işim olmadığından hiç anlamam bu işlerden rabbim kimseyi hastanelere düşürmesin....bu telaşlı günleri günleri atlattıktan sonra istanbuldaki hamişlerle inşallah bi gün gerçek hayattada görüşürüz diyorum bu arada polly cim sana zahmet olacak ama hamişlerin hangi şehirlerde olduğu listede yazsa nasıl olur en azından ordan bağlantıya geçeriz birbirimizle

ayyy çok sevindiimmmmm memnunmusun nasıl sence gideyimmi bende seval hanıma gerçi baya övgü aldım ama sendende güzel şeyler duyarsam daha iyi hissedeceğim kendimi

İnanılmaz tatlı bi kadın cnm ben hamile olmadan öncede gidiyordum seval hanıma bizim bir kaç arkadaşta aynı doktora gidiyor hepimiz çok memnunuz tavsiye ederim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…