2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzel haberlerini bekliyorum ozaman umarım çok sağlıklı haberlerini alırsın sende bebişinin inş. kısmet tabi belkide karşılaşırız iki hamiş güzel olur

İnşallah cnm burdan ne zaman doktora gidiceğimizi yazıyoruz mutlaka haberimiz olur birbirimizden hemde ne güzel olur heycanımızı paylaşırız.

canım gözün aydın. İnşallah kan testlerimizde temiz çıkar...

merhaba canım.mesajında bölge hastanesindeki yeliz akçelik hanıma gittiğini yazmışsın.ben de ilk defa ona gittim.aynen sizin dediğiniz gibi çok güler yüzlü idi.ve çokiyi davrandı.yalnız bu hastaneye yeni gelmiş.daha doğrusu yeni uzman olmuş.ben çok korkuyorum.gerçi hamileliğim daha çok yeni 6 hafta filan ama.çok kararsız kaldım.sizin hamileliğinizin kaçıncı haftası?buradan görüşüp düşüncelerimizi paylaşsak iyi olur diye düşünüyorum.ben çarşamba günü kontrole gideceğim.gidince halkla ilişkiler bölümüyle görüşüp fikir edinmeye çalışacağım.sana da yazarım istersen

Cuma günü ikili tarama testim var onun sonucunu aldıktan sonra randevu tarihi vericek. Umarım karşılaşırız cnm

merhaba, ben de cumaya hospıtalıuma aldım randevu ikili test için ama medipolde dr.um sonucu getir falan demedi. bir sonraki randevum 20 eylülde benim. senin dr.un bakacak sonuca o zaman öyle mi?

merhaba, ben de cumaya hospıtalıuma aldım randevu ikili test için ama medipolde dr.um sonucu getir falan demedi. bir sonraki randevum 20 eylülde benim. senin dr.un bakacak sonuca o zaman öyle mi?

merhaba evet bakıcak başka yerde yaptırırsın faks çek ben bakar tel sonucu bildiririm dedi.Zaten bi kan sonucu kalıcak bakamıycağı onuda alıp faks çekicem benim randevum 2li tarama testimden sonra belli olucak zaten

Cuma günü ikili tarama testim var onun sonucunu aldıktan sonra randevu tarihi vericek. Umarım karşılaşırız cnm

canım kanı da aynı gün orda vermiycek misin? hmmm ama o aynı gün çıkmaz değil mi? üfff şu ikili test çok sıkıcı hayırlısıyla bitse...

kızlar mrb nasılsınızzz gecmısı okuyamadım sızlere bakayım dedım :)) ıkılı testlerını yaptıranlar hayırlı olsun bızde ınsalalh hayırlı haberler yazarız

bende yarın gıdıyorum doktoruma ınsaaalh hayırlı sonuc olur bebegımı gorurum :)))

ikili testimi bende bu sabah sonunda yaptırdım, bakırköy devlet hastanesinde bir tanıdık vardı hemde kadın doğum bölümündeymiş yeni haberim oldu benimde :) onun vasıtasıyla sabah tüm işlemlerim tık tık yapıldı, ikili test ve diğer birçok kan tahlilim...
bebişimin ense kalınlığı 1 mm çıktı doktor çok beğendi, diğer organlarıda yerli yerindeymiş, ikilinin kan sonucunuda yarın alıcam ve çarşamba sabahı kendi doktorlarıma (2 farklı doktorum varda :) sonuçlarımı gösterip ver elini babymoon :)
bayram sonrasındaki 1 haftayı içine katacağımız uzuuun bir tatil yapıcaz sevgilimle :) ege kıyılarından fethiyeye kadar inip istanbula döncez inşallah :)

canım kanı da aynı gün orda vermiycek misin? hmmm ama o aynı gün çıkmaz değil mi? üfff şu ikili test çok sıkıcı hayırlısıyla bitse...

Evet aynı gün vericem cnm sanırım arife günü alırım sonucu ama bakalım doktor çalışıcak mı onu öğrenmem lazım cuma günü gidicem seval hanım yanına bakalım ne derse ona göre hareket edicem çünkü ben bayramdan sonra tatile gidicem en azından gitmen bu işi halledersem rahat rahat tatilimi de geçiririm sürekli düşün düşün olmuyor yaa

inş. canım biz de hayırlı haberlerini duyarız...

mrb kızlar...ben de ara ara yazıyorum ama hep takipteyim gelişmeleri...eee siz alışveriş yapmaya başladınız mı??? bende bebeğime kıyafet fln alayım diorum ama engelliyorlar beni...6. aya kadar beklemeliymişim,büyükler öyle diyor:))) siz neler yapıosunuzzz???

canımtsk ederım ınsallah hayırlı haberlerle gelırımm :)))

canım ben bısey almadım daha bıraz buyumesını ve cınsıyetını beklıyorum :))

ben de dışarı çıktığımda kendimi tutamayıp bebek mağazalarına giriyorum ama unisex güzel şeyler görmedim hiç zaten kız erkek reyonlarını ayırıyorlar. hastane çıkışı bakmıştım bir mağazada onlar bile ya erkeğe ya kıza olur ikisine de olcak bir şey yoktu. o yüzden bekliyorum... Ama kendim için bir şeyler alsam mı diye düşünüyorum doğum sonrası giymek için yeni birkaç kıyafet pijama falan karnım çıkınca deneyip alamam sizler ne düşünüyorsunuz?

slm kızlar.. bugün geç girebildim sabahtan beri evde marangozlar var dolap vestiyer fln yaptırdık. taşınalı 2 hft oldu ama evin işleri bitmio bi türlü.. bebişimizin odası bomboş bi şekilde duruyor, cinsiyetini öğrenince oda takımlarına bakınmaya başlıycam artık yavaş yavaş.

ikili test yaptıran arkadaşlar drlarınız cinsiyet tahmininde bulundumu? benim yarın ikli testim ve sabırsızlıkla bekliyorum. şuan 13. haftamdayım belki dr bi tahmnde bulunur die düşünüorum

canm ben geçen hafta kendime gecelik-sabahlık takımı aldım hastane için. son aylara doğru da bi tane daha almayı düşünüyorum. şuan aldığım normalde bile giyilebilecek bişey. onun için hiç düşünmeden aldım , denk geldi. arasam belki bulamazdım.

merhaba kızlar ben bugün biraz rahatsızlandım tansiyonum fırlamış. bende o telaşla doktora gittim.
bebeğim pamuğum biriciğim elma şekerim 11,7 cm olmuş teyzeleri elini havaya kaldırıp el salladı bana sonra bağdaş kurdu ayaklarıyla oynadı sonra kalkıp kendi etrafında üç tur attı bizim minik balerin, annesi kurban olsun ona. neyseki herşey yolundaymış doktor istirahat verdi bu hafta işe gitmiyorum o yüzden dinleneceğim. cumartesi kendi doktorumuza gidip taramma testi yaptıracağız allahın izniyle onlaRDA temiz çıkar inşallah.

bu arada doktor cinsiyeti belli olabilir dedi ama önünü dönmedi bizim küçük balerin. ama c.tesi kontrolde dahada büyür büyük ihtimalle belli olur dedi. 13+2 olacakk çok heyecanlıyım o yüzden

bu arada doktor cinsiyeti belli olabilir dedi ama önünü dönmedi bizim küçük balerin. ama c.tesi kontrolde dahada büyür büyük ihtimalle belli olur dedi. 13+2 olacakk çok heyecanlıyım o yüzden

Zaman ne kadar çabuk geçiyor şimdi 2 li tarama testini konuşuyoruz bayramdan sonra cinsiyetlerini konuşmaya başlarız artık

biz seninle aynıyız , seninkine belli olabilir cinsiyeti dediyse benmkide belli olablr ayyyy cnm yaaa çok heyecanlandım ben de. evet haftaya artık daha da netleşir zaten seninki. inşallah minik balerinin bu sefer gösterir kendini annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…