- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.281
Cuma günü ikili tarama testim var onun sonucunu aldıktan sonra randevu tarihi vericek. Umarım karşılaşırız cnm
güzel haberlerini bekliyorum ozaman umarım çok sağlıklı haberlerini alırsın sende bebişinininş. kısmet tabi belkide karşılaşırız iki hamiş güzel olur
slm kızlar ben gittim geldim gerçi geleli çok oldu ama kızımla beraber kahvaltı fln yaptık anca şimdi girebildim..
benim doktorumun aleti hassas ölçüm yapmadığı için beni radyolojiye yollamıştı ben de bayan doktoru olan bir radyoloji bölümüne gittim jimer var bursada oraya,neyse orda ssk geçmediği için 75 verdim normalde doruk hast.de yani benim doktorumun hastanesinde 20 tl fln sanırım..neyse zaten jimerdeki bayana kızımdayken de gitmiştim o yüzden onu istedim kaliteli bir doktor veee baktı bebişimgayet iyiymiş ense pilisi 0.8mm çıktı çok incecik boynu var çoksağlıklı dedikollarını bacaklarını gösterdi baya bir inceledi sonra onun yazdığı raporu kendi doktoruma götürdüm o da sonuçlar gayet iyi dedi git kan ver dedi ona da 75 verdim yani toplam 150ye çıktı bana kan sonuçlarını da 2 gün sonra alıcam çarşamba ara telefonla söylerim dedi doktor..bir daha ne zaman geleyim dedim cinsiyete bakmak için istersen 2 hfta sonra gel dedi ama ben bekleyeceğim en azından bir ay sonra giderim artık nasılsa testi yaptırdım zırt pırt gitmeyeyim diyorum gerçi tiroide baktırmak için 2 hafta sonra gidicem ama artık bilmiyorum o zaman bakarım artık..cinsiyet için bişey demedi ben de sormadım valla o kadar da merak etmiyorum benim kuzum sağlıklıymış beni en çok bu mutlu etti..
merhaba canım ben pendikte oturuyorum.pendik bölge hastanesine gidiyorum doktorum yeliz akçelik çok iyi güler yüzlü ve çok ilgili bir doktor birşey sormak istediğimde hastaneyi arıyorum direk bağlıyorlar .telefonda bile çok açıklayıcı konuşuyor hemde hemen gel hastaneye demiyor çözümlüyor.şimdilik çok memnunum
Cuma günü ikili tarama testim var onun sonucunu aldıktan sonra randevu tarihi vericek. Umarım karşılaşırız cnm
merhaba, ben de cumaya hospıtalıuma aldım randevu ikili test için ama medipolde dr.um sonucu getir falan demedi. bir sonraki randevum 20 eylülde benim. senin dr.un bakacak sonuca o zaman öyle mi?
merhaba evet bakıcak başka yerde yaptırırsın faks çek ben bakar tel sonucu bildiririm dedi.Zaten bi kan sonucu kalıcak bakamıycağı onuda alıp faks çekicem benim randevum 2li tarama testimden sonra belli olucak zaten
canım kanı da aynı gün orda vermiycek misin? hmmm ama o aynı gün çıkmaz değil mi? üfff şu ikili test çok sıkıcı hayırlısıyla bitse...
kızlar mrb nasılsınızzz gecmısı okuyamadım sızlere bakayım dedım :)) ıkılı testlerını yaptıranlar hayırlı olsun bızde ınsalalh hayırlı haberler yazarız
bende yarın gıdıyorum doktoruma ınsaaalh hayırlı sonuc olur bebegımı gorurum :)))
mrb kızlar...ben de ara ara yazıyorum ama hep takipteyim gelişmeleri...eee siz alışveriş yapmaya başladınız mı??? bende bebeğime kıyafet fln alayım diorum ama engelliyorlar beni...6. aya kadar beklemeliymişim,büyükler öyle diyor:))) siz neler yapıosunuzzz???
ben de dışarı çıktığımda kendimi tutamayıp bebek mağazalarına giriyorum ama unisex güzel şeyler görmedim hiç zaten kız erkek reyonlarını ayırıyorlar. hastane çıkışı bakmıştım bir mağazada onlar bile ya erkeğe ya kıza olur ikisine de olcak bir şey yoktu. o yüzden bekliyorum... Ama kendim için bir şeyler alsam mı diye düşünüyorum doğum sonrası giymek için yeni birkaç kıyafet pijama falan karnım çıkınca deneyip alamam sizler ne düşünüyorsunuz?
bu arada doktor cinsiyeti belli olabilir dedi ama önünü dönmedi bizim küçük balerin. ama c.tesi kontrolde dahada büyür büyük ihtimalle belli olur dedi. 13+2 olacakk çok heyecanlıyım o yüzden
bu arada doktor cinsiyeti belli olabilir dedi ama önünü dönmedi bizim küçük balerin. ama c.tesi kontrolde dahada büyür büyük ihtimalle belli olur dedi. 13+2 olacakk çok heyecanlıyım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?