- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.201
Kızlar mantar olduğunu nasıl anlıyorsunuz, kaşıntıdan falan mı, başka şeyler de kaşıntı yapabilir yani. limonlu kekcim antibiyotiğini doktora sormadan kesme bence, birden kesince ters etki yapabiliyor bazen. Belki mantar değil ufak bir alerjin vardır.
iyi pazarlar kızlarrr :) salı günü 11+0 olacağım. kontrolüm bayrama geldiği için salı günü gitmek istiyorum doktora. gittiğimde ikili test yaparlar mı acaba, yani vakti gelmiş midir? bi de ben 55 kg ile hamile kaldım. şu an 58.8 kg.yim. acayip bir yeme isteği var. acı menemen artı acı biber turşusu yanında yine çok acı çiğ köfte yedim dün. üstüne de kocaman dondurmalı tatlı. durduramıyorum kendimi!!! mide bulantısı max. haftada bir kere ve de akşamları oluyor ama o da yememi durdurmuyor!!! 100 KG olucam bu gidişle....İMDATTTT!
ya kızlar birz alakasız olacak ama bu mesajlarınızın altında bebeğin gelişimini gösteren resmi nasıl ekliyoruz biri bana anlatabilir mi . buarada bende 8 haftalık anne adayıyım :):)
canım mantar olduğunu kaşıntıdan, ve beyazımcı akıntıdan anlıyorum ama benimkisi antibiyotikten kaynaklı olduğunu kesin biliorum çünkü daah önce de bir sefer olmuştu. dün içmedim mesela bugün geçti neredeyse bir sıkıntı yapmıyor şimdilik kaşıntı vs de kalamadı.
zaten dr um 5 tane antibiyotik iç demşti. ben 4 tane içtim 1 tanesi kalmıştı..
birazdan dr a gidecez belkii. eşim gene gece çalışıyor.offfff yalnızım gene evde....
ya kızlar birz alakasız olacak ama bu mesajlarınızın altında bebeğin gelişimini gösteren resmi nasıl ekliyoruz biri bana anlatabilir mi . buarada bende 8 haftalık anne adayıyım :):)
iyi geceler kıslar misafirlerim gitti yemekleri çok beğendiler tabi ben yiyemedim hala bulantılarım var ama olsun bebeğim için herşeye değer yeterki sağlıklı kucama alayım buarada herkes hafta sonu değerlendiriyo sanırım kismeler yok:44::44::44::44::44:
teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hepimiz güzel haberlerle bebişlerimizi kucağımıza alırız rabbim hepimizin gönlüne göre versin....bu arada yarın tahlillerimi yaptırıccam rabbim yardımcımız olsun...bide babamız bize lcw den hamile kotu 2 tanede tshort aldı giydim cok güzel oldu ya hem daha zayıf gösteriyo hemde daha hamiş duruyo böle göbek puf diye çıkıyo....52:
bende de bir ara enfesiyon oldu da mantar mıydı bilmiyorum, doktor fitil verdi geçti. ama bazen arada yine akıntı oluyor nedense
hamişken evde yalnız kalmak zor gerçekten, erkenden uyu tatlım dinlenmiş olursun.
iyi geceler kıslar misafirlerim gitti yemekleri çok beğendiler tabi ben yiyemedim hala bulantılarım var ama olsun bebeğim için herşeye değer yeterki sağlıklı kucama alayım buarada herkes hafta sonu değerlendiriyo sanırım kismeler yok:44::44::44::44::44:
teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hepimiz güzel haberlerle bebişlerimizi kucağımıza alırız rabbim hepimizin gönlüne göre versin....bu arada yarın tahlillerimi yaptırıccam rabbim yardımcımız olsun...bide babamız bize lcw den hamile kotu 2 tanede tshort aldı giydim cok güzel oldu ya hem daha zayıf gösteriyo hemde daha hamiş duruyo böle göbek puf diye çıkıyo....52:
canım ben de aynı durumdayım:)şimdiden 3 kilo aldım.geçen gün 1 kilo çiğ köfteyi gidip gelip bir gün içinde yedim
bana çiğ köfte demeyinnnnn.... hamiş değilken bile deli gibi aşermiş gibi yiiyordum.
canım çekerse kızlar adresi verrirm Arabistan Riyadh...........yollarsınız 2 porsiyon :76::76::76:
bana çiğ köfte demeyinnnnn.... hamiş değilken bile deli gibi aşermiş gibi yiiyordum.
canım çekerse kızlar adresi verrirm Arabistan Riyadh...........yollarsınız 2 porsiyon :76::76::76:
çok hoşsunuz hamınlar yaayyyy kıyamam limonlu kekim ya hemen tarifini yazayımda yap yada komşun yapsın sana(yemek yapamıyorum demiştin ya)
Patatesli Çiğ Köfte için malzemeler
3 adet haşlanmış patates
2 su bardağı ince bulgur
1 soğan
2 diş sarımsak
1 çorba k.domates salçası
1 çorba k.biber salçası
1 demet yeşil soğan
1 tutam maydanoz
1 demet taze nane
İsot
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Marul
Limon
Patatesli Çiğ Köfte yemek tarifi
İnce bulgurun üzerine sıcak su koyarak bir süre demlendirin. Ardından üzerine sarımsağı soğan rendesini, ezilmiş patatesi ve salçayı alarak baharatlarını ayarlayıp iyice yoğurun. Ardından ince doğranmış yeşil soğan, maydanoz ve dereotunu ekleyerek tekrar yoğurun. Elinizi zeytinyağına batırarak köfteden toplar sıkın. Bol yeşillik ve limonla beraber servis edin.
açık adresi vereyim ben sana özelden...şaka şaka çitlenbik tarifini vermiş.. eşime diyim bir ne der o da pek sevmez çiğ köfteyi beyfendii... .canım yaaa içime oturdu şimdi.çünkü benim de hiç dayanamadığım bişeydir çiğ köfte.yolda bozulur mu ki acaba.valla bozulmazsa yollarım,afiyetle yersin:)
ayyyy kıyamam limonlu kekim ya hemen tarifini yazayımda yap yada komşun yapsın sana(yemek yapamıyorum demiştin ya)
Patatesli Çiğ Köfte için malzemeler
3 adet haşlanmış patates
2 su bardağı ince bulgur
1 soğan
2 diş sarımsak
1 çorba k.domates salçası
1 çorba k.biber salçası
1 demet yeşil soğan
1 tutam maydanoz
1 demet taze nane
İsot
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Marul
Limon
Patatesli Çiğ Köfte yemek tarifi
İnce bulgurun üzerine sıcak su koyarak bir süre demlendirin. Ardından üzerine sarımsağı soğan rendesini, ezilmiş patatesi ve salçayı alarak baharatlarını ayarlayıp iyice yoğurun. Ardından ince doğranmış yeşil soğan, maydanoz ve dereotunu ekleyerek tekrar yoğurun. Elinizi zeytinyağına batırarak köfteden toplar sıkın. Bol yeşillik ve limonla beraber servis edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?