2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım mantar olduğunu kaşıntıdan, ve beyazımcı akıntıdan anlıyorum ama benimkisi antibiyotikten kaynaklı olduğunu kesin biliorum çünkü daah önce de bir sefer olmuştu. dün içmedim mesela bugün geçti neredeyse bir sıkıntı yapmıyor şimdilik kaşıntı vs de kalamadı.
zaten dr um 5 tane antibiyotik iç demşti. ben 4 tane içtim 1 tanesi kalmıştı..
birazdan dr a gidecez belkii. eşim gene gece çalışıyor.offfff yalnızım gene evde....

ya kızlar birz alakasız olacak ama bu mesajlarınızın altında bebeğin gelişimini gösteren resmi nasıl ekliyoruz biri bana anlatabilir mi . buarada bende 8 haftalık anne adayıyım :):)

canım ben de aynı durumdayım:)şimdiden 3 kilo aldım.geçen gün 1 kilo çiğ köfteyi gidip gelip bir gün içinde yedim

bende de bir ara enfesiyon oldu da mantar mıydı bilmiyorum, doktor fitil verdi geçti. ama bazen arada yine akıntı oluyor nedense

hamişken evde yalnız kalmak zor gerçekten, erkenden uyu tatlım dinlenmiş olursun.

ya kızlar birz alakasız olacak ama bu mesajlarınızın altında bebeğin gelişimini gösteren resmi nasıl ekliyoruz biri bana anlatabilir mi . buarada bende 8 haftalık anne adayıyım :):)

canım hoşgeldin. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

iyi geceler kıslar misafirlerim gitti yemekleri çok beğendiler tabi ben yiyemedim hala bulantılarım var ama olsun bebeğim için herşeye değer yeterki sağlıklı kucama alayım buarada herkes hafta sonu değerlendiriyo sanırım kismeler yok:44::44::44::44::44:

benim de misafirler şimdi gitti,kızım da banyoya girdi kurbağa gibi bütün gün suda mübarek..

yarın gene erken kalkacağım şimdilik iyi geceler yarın doktordan gelince yazarım kızlar..

teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hepimiz güzel haberlerle bebişlerimizi kucağımıza alırız rabbim hepimizin gönlüne göre versin....bu arada yarın tahlillerimi yaptırıccam rabbim yardımcımız olsun...bide babamız bize lcw den hamile kotu 2 tanede tshort aldı giydim cok güzel oldu ya hem daha zayıf gösteriyo hemde daha hamiş duruyo böle göbek puf diye çıkıyo....52:

ne güzeeeel hamiş kıyafeti bende alcam bakalım bide göbiş çıkınca herkes bakıyo çok şirin oluyo inşallah tahli,llerin güzel çıkar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun :87::87::87::87::87:

canım hoşgeldin aramıza.. yardıma geldim diyecektim ki sana sağolsun arkadaşlar yol göstermişler sana....güzel zevkli eğlenceli payşalımlar dilerim...

bende de bir ara enfesiyon oldu da mantar mıydı bilmiyorum, doktor fitil verdi geçti. ama bazen arada yine akıntı oluyor nedense

hamişken evde yalnız kalmak zor gerçekten, erkenden uyu tatlım dinlenmiş olursun.

dr dan geldik canım. normal bir durum olduğunu söledi dr um.. antibiyotik kötü bakterileri ölüdrüdüğü gibi iyieri de öldürüyor..bağışıklık da biraz düşük olunca hemen mantar yapabilir bu normal dedi...krem verdi..çok az mantar zaten seninkisi dedi.. ayy bir de kalp atışlarını da duyduk 160 atıyordu..çok güzel maşAllah dedi dr um..ayyy çok güzel bir duygu.. her gün gitsem duysam görsem keşke bebişimi...
eşim giiti. kaldımmı yalnız başıma.. iyiki sizler varsınız

oh oh ellerine sağlık..yiyememişssin ama ne güzel yemek yapabiliyorsun.. valaha ben hiç yapamıyrum.. her gün komşum yemek yapıp getiriyor iftarlarda...sahuru da eşim hazırlıyıor..ben sadece bulaşık makinasını doldurup boşaltabiliyorum..

herkes eşiyle dostu ile hafta sonunu değerlendiriyor bence de.. pek bir ıssız oluyor buralar yahuu

ayy burda da LCW olsa da alsam.. buranın malları bir adi hem de bir okadar da pahalı...türkiyeye tatile gidelim doldurcam bavullarımı hamiş kıyafatleri ile

canım ben de aynı durumdayım:)şimdiden 3 kilo aldım.geçen gün 1 kilo çiğ köfteyi gidip gelip bir gün içinde yedim

bana çiğ köfte demeyinnnnn.... hamiş değilken bile deli gibi aşermiş gibi yiiyordum.

canım çekerse kızlar adresi verrirm Arabistan Riyadh...........yollarsınız 2 porsiyon :76::76::76:

bana çiğ köfte demeyinnnnn.... hamiş değilken bile deli gibi aşermiş gibi yiiyordum.

canım çekerse kızlar adresi verrirm Arabistan Riyadh...........yollarsınız 2 porsiyon :76::76::76:

canım yaaa içime oturdu şimdi.çünkü benim de hiç dayanamadığım bişeydir çiğ köfte.yolda bozulur mu ki acaba.valla bozulmazsa yollarım,afiyetle yersin:)

ayyyy kıyamam limonlu kekim ya hemen tarifini yazayımda yap yada komşun yapsın sana(yemek yapamıyorum demiştin ya)

Patatesli Çiğ Köfte için malzemeler
3 adet haşlanmış patates
2 su bardağı ince bulgur
1 soğan
2 diş sarımsak
1 çorba k.domates salçası
1 çorba k.biber salçası
1 demet yeşil soğan
1 tutam maydanoz
1 demet taze nane
İsot
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Marul
Limon

Patatesli Çiğ Köfte yemek tarifi
İnce bulgurun üzerine sıcak su koyarak bir süre demlendirin. Ardından üzerine sarımsağı soğan rendesini, ezilmiş patatesi ve salçayı alarak baharatlarını ayarlayıp iyice yoğurun. Ardından ince doğranmış yeşil soğan, maydanoz ve dereotunu ekleyerek tekrar yoğurun. Elinizi zeytinyağına batırarak köfteden toplar sıkın. Bol yeşillik ve limonla beraber servis edin.

çok hoşsunuz hamınlar ya gece gece iştahımı açtınız yani gönlünüze bebişlere sağlık olsun.ii geceler

canım yaaa içime oturdu şimdi.çünkü benim de hiç dayanamadığım bişeydir çiğ köfte.yolda bozulur mu ki acaba.valla bozulmazsa yollarım,afiyetle yersin:)
açık adresi vereyim ben sana özelden...şaka şaka çitlenbik tarifini vermiş.. eşime diyim bir ne der o da pek sevmez çiğ köfteyi beyfendii... .

canımmmm ne güzel üşenmeden yazmssın çok sağol...aşerme durumum şuan pek yok ama ilerleyen günlerde ilaç gibi gelecek eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…