2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bgn benım dogumgunum,dogumgunu dıye mutlu olmazmı ınsan,olamayabılıyomus...pazartesınden persembeden farksız olabılıyomus...

İSOLDE canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara..Rabbim sana en güzel günleri nasip etsin sağlıkla...sabretmek boyun eğmek değil mücadele etmektir..rabbim yüreğine ruhuna güç versin..öyle mutlu ol ki bugünlerini bir daha hatırlama bile..

Bgn benım dogumgunum,dogumgunu dıye mutlu olmazmı ınsan,olamayabılıyomus...pazartesınden persembeden farksız olabılıyomus...

mutlu yıllar..nice yaşlara..hepimiz artık bebeğimiz için varız..öyle yada böyle..onların mutluluğu,bir gülücüğü herşeyi siler atar..allah evladına bağışlasın seni..gerisi trişka..

canım normal bir durum diye biliyorum... rengi fln yeşil değilse panik yapma ishal sayılmaz... benim oğlumda kakasını yapamayanlardan bu da normalmiş... ama biz yinede zeytinyağı ile uyarıyoruz...

arada sırada kaka rengi yeşil oluyor ama dr.u normal ,3-4 kakadan biri yeşil olabilir önemli değil dedi.artık kontrolünde tekrar sorucam Allah yavrularımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.

günaydın kızlar oğluşum annemin koynunda uyurken bende geçtim netin başına
isolde doğum günün kutlu olsun bugün bütün mutsuzlukları olumsuzlukları sil ve yepyeni bir hayata başlıyomuş gibi başla
kızlar oğlum pazartesi kasık fıtığından ameliyat olacak narkoz verilmişken sünnette aradan çıkacak bizim için dua edin hayırlısıyla ameliyata girsin çıksın kuzum daha çok küçük ve bu aralar maşallah çok zıpır inş. ameliyat etkilemez küçücük bünyesini... (
herkese mutlu günler...

isolde kızınla dünyadaki her kötülüüğe rağmen ayakta dimdik durabilmen dileğiyle mutlu yıllar

geçmiş olsun inşallah, sorunsuz atlatır mutlu mesut evinize dönersiniz

geçmiş olsun canım inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur minik kuzucuk

İnsallah saglikla atlatir gecmis olsun canim dualarimiz meleginle

doğum günü kutlu olsun canım. tüm olumsuzluklara rağmen bebişinin sağlığı iyi ve yanındaysa mutlu ol. her şey o masum için. nice güzel yıllara

geçmiş olsun canım dualarımız seninle .

biz de dün kalça ultrasonu için gittik. şükür problem çıkmadı. kızım hiç ağlamadı o karanlık odada :)) şaşırttı bizi .
gittikçe ağırlaşmaya başladı ve sol omuzumda zaten var olan sakatlık iyice artmaya başladı. omuzumda taşımaktan ne yapacağım bilmiyorum. gece ağrıdan uyuyamadım.

Canım hayattaki en buyuk mutluluk sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmek.. Diğer her şey boş sen de kendini toparla artık sağlıklı olduguna bebeğinin saglıgına şükret.nice mutlu yıllara...

Canım hayattaki en buyuk mutluluk sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmek.. Diğer her şey boş sen de kendini toparla artık sağlıklı olduguna bebeğinin saglıgına şükret.nice mutlu yıllara...

bebeğim 2 buçuk aylık oldu ve biz hala emzirme işini çözemedik.çok aç olmasına rağmen ve göğsümde baya süt olmasına rağmen sağıp biberonla verince doyuyor ve 2 saat acıkmıyor ama emzirince göğsüm yumuşayana kadar tutmama rağmen bebeğim bırakınca ağlıyor ve çabul acıkıyor.göğsümden süt bitene kadar tutuyorum belim baya ağrıyr tutarken ama bebeğim niye doumuyor anlamıyorum.sütüm az desem sağınca güzel çıkıyor ben bu işi anlamıyorum bir türlü.bebek sağma makinesinden güzel çeker deniyor ama benim bebeğim ilk önce çok güzel çekip doymaya başlayınca emzik gibi çekiyor ben hep sıkarak süt getirmeye çalışıyorum nasıl yapıyosunuz sizler?ve birde benim 2 tane saklama poşetim var 1 tanesini akşam buzluğa koydum ama ben baya saklamak istiyorum başka neyde saklayabilirim acaba buzdolabı poşetlerinde olur mu??

tünaydın kızlar

bugün dinlenmiş kalktım çok iyi hissediyorum kendimi bu yüzden,enerjim iyiyken hemen sizlerle paylaşayım bu halimi istedim..
dün 2.ay aşılarımızı yaptırdık,bu stresli işi de üzerimizden attık...kızım her zamanki gibi metanetliydi..ağladı ama aşırı değil..işlem tamamlandıktan sonra ablalarına dudak büzdü bakarak..ilgiyi orda da üzerine çekmeyi başardı:)nazlı kızım benim..bu arada bizim kızın gözleri şimdilik koyu mavi inşallah değişmez..eşimin de benim de gözler kahve..hamileyken diyordum hep bir de mavi gözlü olurmuş,keşke olsa falan diyodum derken gözler mavi kızımın,şimdi koyulaştı az ama var hala hoş bir rmavilik..değişire de abimin dediği gibi mavi gözlü kız doğurdum dersin hiç değilse şanım yürürhemşire ablaları da gözleri renkli mi ne derken bana bir baktılar şöyle,sizce alınmalı mıyım(baba da yanımızda gözler kahve)

bu arada mervecim tarifler için teşekkür ederim helvayı denedim..eşim de ben de bayıldık..süte de katkısı olduğunu düşünüyorum

Cnm doğum günün kutlu olsun. Rabbim bundan sonra hayatında hep güzellikler versin...

Benim yeğenimde 5-6 aylıkken fıtık ameliyatında sünnetini de oldu. Hiç sıkıntıları olmadı çok şükür. Sizinde olmadan atlatırsınız inş. Allah acil şifalar versin.

Bizim beyefendinin de çok kuruyor, nemlendiriciye başladık. Güneşe çıkarkende chicconun güneş kremini kullanıyorum.

isolde canım doğum günün kutlu olsun..biliyorum üzgünsün ,ama unutma hiç bir acının şiddeti aynı kalmıyor..bir şekilde toplayacaksınız..o günler de gelecek..

arkadaşlarımızın dediği gibi çok şükür bebeğin sağlıklı..Allah dermansız dert vermesin..bu hafta doktor kontrolünde pek çok hasta çocuk gördüm aralarında dermansız dert sahibi anneler de vardı..çok üzüldüm ben o hallerine ama baktım o kadar sabırlıydı ki bir tanesi içimden çok takdir ettim..bizim yavruların hepsi iyi çok şükür..hepimiz adına o kadar sevindim ki o gün..

sabır canım inşallah şimdilik bunlarla yetin arkası da gelecektir eminim

o yorgunluktan sonra boğaz iyi gelir ooohh ne güzel

canım sen nasıl hallettin şu emzik olayını benimki de almıyo
nasıl alıştırdın nooooluur söyle

ya sürekli emme isteğini karşılayamaynca ağlıyo mızır mızır sürekli..bnde inat ettim ağzına soktum memeyi bi süre tuttum o ittiriyo bn ittiriyorm..en sonunda sinirlendi pes etti emmeye başladı..başlarda az az emip atıyodu artık bi aıyo bırakmıyo..dün sırf emzik sayesinde bütün gün uyudu artık zorla kaldırcaktm emmeye..hmn almıyolar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…