2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bgn benım dogumgunum,dogumgunu dıye mutlu olmazmı ınsan,olamayabılıyomus...pazartesınden persembeden farksız olabılıyomus...

doğum günün kutlu olsun canım Allah yavrunla uzun mutlu bir hayat nasip etsin. Rabbim tüm kötülüklerden korusun,uzak tutsun sizi,her yeni gün umut olsun mutluluk olsun yaşama gücü olsun.

canım benim cok geçmiş olsun yavrusuna iki derttende kurtulsun inşallah. bende sezeryanım sırasında kasık fıtıgı ameliyatı olmus biri olarak artık coookk rahatım.yavrunda bir an önce saglıgına kavusur Allahın izni ile.

afiyet olsun kuzummm bol bol süt olsun inşallahh. bizde cok severiz kocişimle acaba tahinde katılabilir mi diye düşündüm bir an süte daha cok katkısı olsun.

slm kızlaaar aksama kadar sokaklarda sürttükten sonra evin yolunu bulabildik cok şükür:) ay cok özlemişim gezip tozmayı ya cok şükür o cok imrendiğim yanında kocası elinde bebek arabası gezmelerine başladık Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh...eee siz neler yaptınız özledim kız sizi:))

Bgn benım dogumgunum,dogumgunu dıye mutlu olmazmı ınsan,olamayabılıyomus...pazartesınden persembeden farksız olabılıyomus...

canım benim ben daha gecmişi okuyamadıgım için sorununu bilemiyorum ama nolur üzülme hayatta hiç bişi bebeğinden önemli diil ben tüm olumsuzluklarda öle diyorum artık sen de öle ol bak bi sürü insanın ömür boyu arayıp da bulamadıgı bi mucizeye sahipsin onunla mutlu ol kötü günler geride kalsın Allah bugunlerini gülerek hatırlayacagın nice yaşlar versin inşallah dogum günün kutlu olsuuuunn:)

afiyet olsun kuzummm bol bol süt olsun inşallahh. bizde cok severiz kocişimle acaba tahinde katılabilir mi diye düşündüm bir an süte daha cok katkısı olsun.

kız merveee bana ver o helvanın tarifini nooolurrr becerikli bacım benimmm:))

bu arada ben 48 haftalık hamileymişim maşallahhh:)) su çizelgeyi bi değiştirsem ii olcak doğuramamışım bi türlü:)

kız merveee bana ver o helvanın tarifini nooolurrr becerikli bacım benimmm:))

bu arada ben 48 haftalık hamileymişim maşallahhh:)) su çizelgeyi bi değiştirsem ii olcak doğuramamışım bi türlü:)

bebişimmm maşallahın var daha doğuramadın demek
hemen verim tarifini çiçeğimm 2 tarif var ikiside lezzetli. helva için kol gücü lazım.iyice iyice iyice karıstırıp birbirine katman lazım malzemeyi,azcık sabır ister ama sonucuna değer. olmazsa borcama koyma,kaselere koy eşinle ye

1-) 1 paket margarin ile 4 su bardağı unu kavur,pembeleşince altını kapat. 1 paket vanilya 1 paket pudra şekerini kat iyice karıştır. ama iyice birbirine yedirmen lazım. sıvı birşey katmadıgın için biraz sert bir karışım oluyor. borcama iyice kaşıkla bastıra bastıra yay karışımı,sıcakken baklava dilimi şeklinde kes. ılıyınca dolaba koy. servis et. yerken böyle ağızda dağılacak fıstık gbi oluyor

2-) 1kg süt 1 bardak irmik 1 bardak tozşeker 1 yumurta 1 vanilya. muhallebi gbi pişir,altını kapat 1 kaşık margarin ilave et. borcama dök üzerine hindistan cevizi,ceviz fındık ne istersen süsle. soguyunca servis et canım.

ufff çok gerginim...yarın sabah ankaraya uçuyoruz..akşamda dönücez hemen..kayınpeder hasta..oğlumu görsün diye gidiyoruz..ama işin kötü tarafı ben kaynanamlarla 4 yıldır görüşmüyorum..bisürü olay yaşadık..ne ölüme ne dirime dedim..şimdi nasıl gidicem..ama gitmessem ve adam ölürsede torununu görmeden gidicek..ozamanda vicdan azabı çekicem..naapmalıyyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum..oğlum ilk kez uçağa binicek..doktorumuza sorduk..inerken kalkarken emzik yada biberon ver dedi..korkuyorum ya huysuzlanırsa..yada hava basıncından etkilenirse..üüffffffffffff...

Canım yaa büyüklğk sen de kalsın ve git.Dr binebilirsin demiş naıslsa ondan korkmamalısın.Adam Allah korusun torununu göremeden ölürse falan,sonradan sen vicdan azabı çekersin keşke götürseyd,m de görseydi diye.Yani yine kendin için git...Bol şans...

büyüklük hep bende ve ailemde kalıyo zaten ne hikmetse..onlarda hala dil papuç..eşime dedim..eğer en ufak bi imada yada laf sokuşturma olursa alır oğlanı çıkarım oturursun ananlarla dedim..seninde canını okurum dedim..uffff 24 saat ileri gitmek istiyorum..şuan uçaktan inmiş evime geliyo olurdumm..

İnş öyle bir durumda hala aynı şekilde davranmazlar sana.Canım valla dedim ya kendini düşün sen,sonra rüyalarına girer falan 'torunumu bana göstermediiiiiin diye' aman diyim:>

İnş öyle bir durumda hala aynı şekilde davranmazlar sana.Canım valla dedim ya kendini düşün sen,sonra rüyalarına girer falan 'torunumu bana göstermediiiiiin diye' aman diyim:>

yuva yıkacak,arkada evlat bırakacak olsa çoktan ölürdü zaten..kolon kanseri,gırtlak kanseri,kemik kanseri,tükürük bezi kanseri,şimdide ciğerlerine sıçramış..geneparça alıp kemoterapi yapılcakmış falan..töbe töbe insanıda günaha sokuyolar yaa:)

Ayyy okurken bile ağzım sulandı sağol şekerim ellerine tarifine sağlık :))

seni cooook ii anlıyorum ayçacım ya hem yapılanları yutmak kanına dokunuyo hem temiz yürekliliğinden dolayı nolursa olsun vicdanın sızlıyo ama sıkma canını kul bilmezse Allah bilir derler ya öyle düşün yavrunun hatırı için bi kez daha büyüklük göster daha da laf edecek olurlarsa ayıbın büyüğünü etmiş olurlar ki bunu da Allaha havale et boşver hemen gecicek yarın bak bu saatlerde evinde olcan inşallah

ne konuşucam onu bile bilmiyorum:) şimdi gidip ellerini öpcemmi? anne baba falan demem hayatta..sayın kıymetli gelin elticiimde gelir herhalde..daha tanışamadık kendileriyle..bakalım nasıl bişey..öyle bişey yaparlarsa kalkar gelirim zaten..çekerim bileti öne..gelene kadarda kocamın başını didiklerim..torunlarınıda rüyalarında görürler artık..

kızlar primaya üye oldum ürünlerinden filan gönderiyormuş tanıtım amaçlı
böyle başka siteler var mıdır kampanyalarını takip edeceğimiz

içinden nasıl geliyosa öle yap senden bide el öpma falan beklememeliler bence zira çok yapmacık olur öylesi en güzeli tokalaşırsırsın geçmiş olsun dileklerini iletirsin bir iki hatır sorarsın geri kalan zamanda da mümkün oldugunca bebeğinle ilgilenirsin zmaan gecer gider işlerine geliyosa valla onca yaşattıklarından sonra bunu buldklarına şükretmeliler bence yok beğenmiyolarsa keyifleri bilir bi daha torun falan göremez kıymetli gelinleriyle yetinirler sıkma canını kimseyle içli dışlı olmak zorunda diilsin dediğim gibi içinden nasıl geliyosa öle yap

içinden nasıl geliyosa öle yap senden bide el öpma falan beklememeliler bence zira çok yapmacık olur öylesi en güzeli tokalaşırsırsın geçmiş olsun dileklerini iletirsin bir iki hatır sorarsın geri kalan zamanda da mümkün oldugunca bebeğinle ilgilenirsin zmaan gecer gider işlerine geliyosa valla onca yaşattıklarından sonra bunu buldklarına şükretmeliler bence yok beğenmiyolarsa keyifleri bilir bi daha torun falan göremez kıymetli gelinleriyle yetinirler sıkma canını kimseyle içli dışlı olmak zorunda diilsin dediğim gibi içinden nasıl geliyosa öle yap

ah be canım çok zor gerçekten sık sık yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama ne o insanlar için nede kocan için değil evladın için katlanacaksın sana kolaylık diliyorum .

ben bugün işimden istifa ettim anne olduğum için tam 12 senemi gecemi gündüzümü verdiğim sevgili patroncuklarım beni bi kalemde sildiler bide utanmadan çıkışını verelim diyolar tabi verceksiniz doğum için ayrıldım diyemedim,köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı . moralim çok bozuk ama maddi açıdan çok bu tavırları kızdırdı o şirkette onlardan çok emeğim var ve bunu onlarda kabul ediyo . neyse herhalde kızım onu bırakıpişe gitmemi istemedi :) işe iyi yanından bakalım.

hiiiç canını sıkma kuzum ya Allah bi kapıyı kapar başkasını açar yavrun için hayırlısı böyleyse böle olsun takma o insanları da Allaha havale et herkes zamanı gelince hakettiğini bulur öle düşün içini de ferah tut hem ne güzel kafana bişi takmadan bebeğini kimsenin eline bırakmadan her anını görerek kendin büyütceksin bi bakıma büyük bi şans bu keşke benim de böle bi şansım olsa demeden edemiyo insan...mesela ben:))

Takma kafana sen bunları yavrucağızını al kucağına besle altını temizle yıka pakla...bol bol çene çal onunla en büyük iş...ve daha da doyurucu manevi olarak...:>geçim olarak ise Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…