- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.961
Bgn benım dogumgunum,dogumgunu dıye mutlu olmazmı ınsan,olamayabılıyomus...pazartesınden persembeden farksız olabılıyomus...
günaydın kızlar oğluşum annemin koynunda uyurken bende geçtim netin başına
isolde doğum günün kutlu olsun bugün bütün mutsuzlukları olumsuzlukları sil ve yepyeni bir hayata başlıyomuş gibi başla
kızlar oğlum pazartesi kasık fıtığından ameliyat olacak narkoz verilmişken sünnette aradan çıkacak bizim için dua edin hayırlısıyla ameliyata girsin çıksın kuzum daha çok küçük ve bu aralar maşallah çok zıpır inş. ameliyat etkilemez küçücük bünyesini...(
herkese mutlu günler...
tünaydın kızlar
bugün dinlenmiş kalktım çok iyi hissediyorum kendimi bu yüzden,enerjim iyiyken hemen sizlerle paylaşayım bu halimi istedim..
dün 2.ay aşılarımızı yaptırdık,bu stresli işi de üzerimizden attık...kızım her zamanki gibi metanetliydi..ağladı ama aşırı değil..işlem tamamlandıktan sonra ablalarına dudak büzdü bakarak..ilgiyi orda da üzerine çekmeyi başardı:)nazlı kızım benim..bu arada bizim kızın gözleri şimdilik koyu mavi inşallah değişmez..eşimin de benim de gözler kahve..hamileyken diyordum hep bir de mavi gözlü olurmuş,keşke olsa falan diyodum derken gözler mavi kızımın,şimdi koyulaştı az ama var hala hoş bir rmavilik..değişire de abimin dediği gibi mavi gözlü kız doğurdum dersin hiç değilse şanım yürürhemşire ablaları da gözleri renkli mi ne derken bana bir baktılar şöyle,sizce alınmalı mıyım (baba da yanımızda gözler kahve)
bu arada mervecim tarifler için teşekkür ederim helvayı denedim..eşim de ben de bayıldık..süte de katkısı olduğunu düşünüyorum
Bgn benım dogumgunum,dogumgunu dıye mutlu olmazmı ınsan,olamayabılıyomus...pazartesınden persembeden farksız olabılıyomus...
afiyet olsun kuzummm bol bol süt olsun inşallahh. bizde cok severiz kocişimleacaba tahinde katılabilir mi diye düşündüm bir an süte daha cok katkısı olsun.
kız merveee bana ver o helvanın tarifini nooolurrr becerikli bacım benimmm:))
bu arada ben 48 haftalık hamileymişim maşallahhh:)) su çizelgeyi bi değiştirsem ii olcak doğuramamışım bi türlü:)
ufff çok gerginim...yarın sabah ankaraya uçuyoruz..akşamda dönücez hemen..kayınpeder hasta..oğlumu görsün diye gidiyoruz..ama işin kötü tarafı ben kaynanamlarla 4 yıldır görüşmüyorum..bisürü olay yaşadık..ne ölüme ne dirime dedim..şimdi nasıl gidicem..ama gitmessem ve adam ölürsede torununu görmeden gidicek..ozamanda vicdan azabı çekicem..naapmalıyyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum..oğlum ilk kez uçağa binicek..doktorumuza sorduk..inerken kalkarken emzik yada biberon ver dedi..korkuyorum ya huysuzlanırsa..yada hava basıncından etkilenirse..üüffffffffffff...
Canım yaa büyüklğk sen de kalsın ve git.Dr binebilirsin demiş naıslsa ondan korkmamalısın.Adam Allah korusun torununu göremeden ölürse falan,sonradan sen vicdan azabı çekersin keşke götürseyd,m de görseydi diye.Yani yine kendin için git...Bol şans...
büyüklük hep bende ve ailemde kalıyo zaten ne hikmetse..onlarda hala dil papuç..eşime dedim..eğer en ufak bi imada yada laf sokuşturma olursa alır oğlanı çıkarım oturursun ananlarla dedim..seninde canını okurum dedim..uffff 24 saat ileri gitmek istiyorum..şuan uçaktan inmiş evime geliyo olurdumm..
İnş öyle bir durumda hala aynı şekilde davranmazlar sana.Canım valla dedim ya kendini düşün sen,sonra rüyalarına girer falan 'torunumu bana göstermediiiiiin diye' aman diyim:>
bebişimmm maşallahın var daha doğuramadın demek
hemen verim tarifini çiçeğimm 2 tarif var ikiside lezzetli. helva için kol gücü lazım.iyice iyice iyice karıstırıp birbirine katman lazım malzemeyi,azcık sabır ister ama sonucuna değer. olmazsa borcama koyma,kaselere koy eşinle ye
1-) 1 paket margarin ile 4 su bardağı unu kavur,pembeleşince altını kapat. 1 paket vanilya 1 paket pudra şekerini kat iyice karıştır. ama iyice birbirine yedirmen lazım. sıvı birşey katmadıgın için biraz sert bir karışım oluyor. borcama iyice kaşıkla bastıra bastıra yay karışımı,sıcakken baklava dilimi şeklinde kes. ılıyınca dolaba koy. servis et. yerken böyle ağızda dağılacak fıstık gbi oluyor
2-) 1kg süt 1 bardak irmik 1 bardak tozşeker 1 yumurta 1 vanilya. muhallebi gbi pişir,altını kapat 1 kaşık margarin ilave et. borcama dök üzerine hindistan cevizi,ceviz fındık ne istersen süsle. soguyunca servis et canım.
ufff çok gerginim...yarın sabah ankaraya uçuyoruz..akşamda dönücez hemen..kayınpeder hasta..oğlumu görsün diye gidiyoruz..ama işin kötü tarafı ben kaynanamlarla 4 yıldır görüşmüyorum..bisürü olay yaşadık..ne ölüme ne dirime dedim..şimdi nasıl gidicem..ama gitmessem ve adam ölürsede torununu görmeden gidicek..ozamanda vicdan azabı çekicem..naapmalıyyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum..oğlum ilk kez uçağa binicek..doktorumuza sorduk..inerken kalkarken emzik yada biberon ver dedi..korkuyorum ya huysuzlanırsa..yada hava basıncından etkilenirse..üüffffffffffff...
Ayyy okurken bile ağzım sulandı sağol şekerim ellerine tarifine sağlık :))
seni cooook ii anlıyorum ayçacım ya hem yapılanları yutmak kanına dokunuyo hem temiz yürekliliğinden dolayı nolursa olsun vicdanın sızlıyo ama sıkma canını kul bilmezse Allah bilir derler ya öyle düşün yavrunun hatırı için bi kez daha büyüklük göster daha da laf edecek olurlarsa ayıbın büyüğünü etmiş olurlar ki bunu da Allaha havale et boşver hemen gecicek yarın bak bu saatlerde evinde olcan inşallah
ne konuşucam onu bile bilmiyorum:) şimdi gidip ellerini öpcemmi? anne baba falan demem hayatta..sayın kıymetli gelin elticiimde gelir herhalde..daha tanışamadık kendileriyle..bakalım nasıl bişey..öyle bişey yaparlarsa kalkar gelirim zaten..çekerim bileti öne..gelene kadarda kocamın başını didiklerim..torunlarınıda rüyalarında görürler artık..
ne konuşucam onu bile bilmiyorum:) şimdi gidip ellerini öpcemmi? anne baba falan demem hayatta..sayın kıymetli gelin elticiimde gelir herhalde..daha tanışamadık kendileriyle..bakalım nasıl bişey..öyle bişey yaparlarsa kalkar gelirim zaten..çekerim bileti öne..gelene kadarda kocamın başını didiklerim..torunlarınıda rüyalarında görürler artık..
ben bugün işimden istifa ettim anne olduğum için tam 12 senemi gecemi gündüzümü verdiğim sevgili patroncuklarım beni bi kalemde sildiler bide utanmadan çıkışını verelim diyolar tabi verceksiniz doğum için ayrıldım diyemedim,köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı . moralim çok bozuk ama maddi açıdan çok bu tavırları kızdırdı o şirkette onlardan çok emeğim var ve bunu onlarda kabul ediyo . neyse herhalde kızım onu bırakıpişe gitmemi istemedi :) işe iyi yanından bakalım.
ben bugün işimden istifa ettim anne olduğum için tam 12 senemi gecemi gündüzümü verdiğim sevgili patroncuklarım beni bi kalemde sildiler bide utanmadan çıkışını verelim diyolar tabi verceksiniz doğum için ayrıldım diyemedim,köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı . moralim çok bozuk ama maddi açıdan çok bu tavırları kızdırdı o şirkette onlardan çok emeğim var ve bunu onlarda kabul ediyo . neyse herhalde kızım onu bırakıpişe gitmemi istemedi :) işe iyi yanından bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?