2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsuninşallah çok etkilenmeden atlatır kuzucuk..sünneti de aradan çıkıyormuş..hiç kıyamıyoruz miniklerimize ama küçükken de farkında olmadan atlatmış olur inşallah

berkerdem canım benim de kızımın yüzü çok kuruyor,rahatsız oluyorlar kuruluktan kaşıntı yapıyor ..bana doktorm sebamedin ürünlerini önermişti..ben şimdi baby face diye yüz kremi var onu kullanıyorum banyo sonraları özellikle..dışarı yeni yeni çıkmaya başladık sebamedin güneş losyonunu kullanıyorum 30 faktör..30 faktörden yukarısı önerilmiyor..ilk başta çok kuruyken de hametan kullanmıştık hemen yumuşatmıştı

merhaba kızlar bebeğim emmiyo malesef ve sağıp vermeyi düşünüyorum artık hangi markayı hangi modeli tavsiye edersiniz kullanan var mı

canım Allah kolaylık versin..hakkaten iyi üstesinden geliyorsun..yakında geçer biter tüm gazları inşallah tatlı oğluşunun

canım özele gitme durumun var mı ? varsa toob hastanesinde levent bey var o görmüştü kızımı memnun kalmıştım ben kendisinden..

süt sağmak için de ben kullanmıyorum ama bizim kızlar avent diyor başka da birşey demiyor:)

Son düzenleme:

canım benim kızımda sağ göğsümü emmiyor sol tarafı güzel emiyor ancak uykuluyken emiyo sağ tarafı bende sağıp buzluğa atıyorum bence bebek için özel olmayan poşette saklama sütünüü benimde 40 tane poşetim oldu buzlukta yine almam lazımm bebekler için olanından

geçen gün bi arkadaştan duydum hergün bir çay kaşığı çörekotu sütün kalitesini artırıyomuş kendi yapıyomuş bebişi tombik bişi başladım bakalım bidahaki ay anlıycaz

dün adnan saraçoğlu çörekotundan bahsediyordu, havanda dövülüp yenmesi gerekiyormuş ki içindeki maddeler etkili olsun, yutmakla olmaz dedi..

benim bebğimdede aynı sorun var, yavrum özellikle sabahları hırıl hırıl. faydasını gördün mü, sıkıp aspiratörle çekiyor musun?

süt saklama poşeti al canım. ben mılkwayın aldım 50 tane var ıcınde fıyatını tam hatırlamıyorum ama 25-30 cıvarı fln. bpa ıcermeyen bır urun olmalı cözerken de sıkıntı olmasın dıye boyke bır urun şart.

isolde cnm dogum günün kutlu olsun.
dünden beri moralim cok bozuk ve bebeğim şmdiye dek
hiç bu kadar huysuzlanmamıştı ve ben
altını deiştirmeme gazını cıkarmama karnını doyurmama rağmen
hala uyumayıp huysuzlanmasına sonradan anlam verdm
benm üzüntüm kızıma yansımıştı, hemen toparladım kendimi
ve cok da zor olsa beni üzen durumdan uzaklaşmaya çalışdım
aklıma geldikçe kızımın yüzüne bakıorum acım hafifliyor,
beni neşelendircek şeyler düşünmeye çalışıorum,
sende zorla kendini bunun için cnm bunu kızın için yap
öpüorum seni cok nice yaşlara cnm bnm:)

Bgn benım dogumgunum,dogumgunu dıye mutlu olmazmı ınsan,olamayabılıyomus...pazartesınden persembeden farksız olabılıyomus...

canım doğumgünün kutlu olsun öncelikle.umarım yasadıgın sıkıntıları bır an önce atlatırsın,ve bugünler gerıde kalır.geçirecegın güzel günler bugünü unutturur inş.

Bgn benım dogumgunum,dogumgunu dıye mutlu olmazmı ınsan,olamayabılıyomus...pazartesınden persembeden farksız olabılıyomus...

Dogumgunun kutlu olsun canım nıce senelree.. Cocugunla mutlu uzun omurlerın olsun ınsallah. Bıde 19 mayıs genclık ve spor bayramınıda kutlıyım barı ne guzl gunde dogmssn:)))

geçmiş olsun bıraz ertele bencede yalnız bır seye takıldım sen yıyeceklerı tattırmaya mı basladın...

canım sende kabızsan bu cok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…