- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.941
günaydın kızlar oğluşum annemin koynunda uyurken bende geçtim netin başına
isolde doğum günün kutlu olsun bugün bütün mutsuzlukları olumsuzlukları sil ve yepyeni bir hayata başlıyomuş gibi başla
kızlar oğlum pazartesi kasık fıtığından ameliyat olacak narkoz verilmişken sünnette aradan çıkacak bizim için dua edin hayırlısıyla ameliyata girsin çıksın kuzum daha çok küçük ve bu aralar maşallah çok zıpır inş. ameliyat etkilemez küçücük bünyesini...(
herkese mutlu günler...
Bgn benım dogumgunum,dogumgunu dıye mutlu olmazmı ınsan,olamayabılıyomus...pazartesınden persembeden farksız olabılıyomus...
canım sabah, akşam birşey yok akşam 6 olunca başlıyor... memeyide gözü görmüyor o kriz esnasında...
şuan kolik müziği eşliğinde mama yiyor gaz ilacıda verildi umarım uyur...
ben bunada şükür diyorum ilk 2 ay 24 saat ağlıyordu... çok zor günlerdi... şuan azalmış hali umarım buda geçerde kurtuluruz lanet olası gazdan...
slm kızlar benim bebeğim 2ay 8günlük ve yaklaşık 20 gündür emmek istemiyor geceleri sorunyok uyurken emiyor ama gündüz kucağımaalıp emme pozisyonuna geldiği anda ağlıyor memeyi almıyor ağzına kafasını çeviriyor..napcamı bilmiyorum çok yoruldum bu durumdan neden böyle yapıyo olabilirki devlet hastanesine götürdüm hiç ilgilenmedi zorla emzircen dedi söylemesi kolay emmiyo hopalta zıplata bi hal oluyorum ANKARADA BİLDİĞİNİZ İYİ Bİ BEBEK DOKTORU VAR MI ACABA?Kakası sümüksü ve yeşil bunu da söyledim doktora normal dedi bebek kakası öyle olur dio sinir etti beni yaaa
bebeğim 2 buçuk aylık oldu ve biz hala emzirme işini çözemedik.çok aç olmasına rağmen ve göğsümde baya süt olmasına rağmen sağıp biberonla verince doyuyor ve 2 saat acıkmıyor ama emzirince göğsüm yumuşayana kadar tutmama rağmen bebeğim bırakınca ağlıyor ve çabul acıkıyor.göğsümden süt bitene kadar tutuyorum belim baya ağrıyr tutarken ama bebeğim niye doumuyor anlamıyorum.sütüm az desem sağınca güzel çıkıyor ben bu işi anlamıyorum bir türlü.bebek sağma makinesinden güzel çeker deniyor ama benim bebeğim ilk önce çok güzel çekip doymaya başlayınca emzik gibi çekiyor ben hep sıkarak süt getirmeye çalışıyorum nasıl yapıyosunuz sizler?ve birde benim 2 tane saklama poşetim var 1 tanesini akşam buzluğa koydum ama ben baya saklamak istiyorum başka neyde saklayabilirim acaba buzdolabı poşetlerinde olur mu??
merhaba kızlar bebeğim emmiyo malesef ve sağıp vermeyi düşünüyorum artık hangi markayı hangi modeli tavsiye edersiniz kullanan var mı
aynı sorun bizde de var... damlanın adı nedirrrr
cemile damla burun için mi
bebeğim 2 buçuk aylık oldu ve biz hala emzirme işini çözemedik.çok aç olmasına rağmen ve göğsümde baya süt olmasına rağmen sağıp biberonla verince doyuyor ve 2 saat acıkmıyor ama emzirince göğsüm yumuşayana kadar tutmama rağmen bebeğim bırakınca ağlıyor ve çabul acıkıyor.göğsümden süt bitene kadar tutuyorum belim baya ağrıyr tutarken ama bebeğim niye doumuyor anlamıyorum.sütüm az desem sağınca güzel çıkıyor ben bu işi anlamıyorum bir türlü.bebek sağma makinesinden güzel çeker deniyor ama benim bebeğim ilk önce çok güzel çekip doymaya başlayınca emzik gibi çekiyor ben hep sıkarak süt getirmeye çalışıyorum nasıl yapıyosunuz sizler?ve birde benim 2 tane saklama poşetim var 1 tanesini akşam buzluğa koydum ama ben baya saklamak istiyorum başka neyde saklayabilirim acaba buzdolabı poşetlerinde olur mu??
Bgn benım dogumgunum,dogumgunu dıye mutlu olmazmı ınsan,olamayabılıyomus...pazartesınden persembeden farksız olabılıyomus...
geçen gün bi arkadaştan duydum hergün bir çay kaşığı çörekotu sütün kalitesini artırıyomuş kendi yapıyomuş bebişi tombik bişi başladım bakalım bidahaki ay anlıycaz
geçmiş olsun bıraz ertele bencede yalnız bır seye takıldım sen yıyeceklerı tattırmaya mı basladın...slm canım çok sıkkın Enes'in 3gündür ateşi çıkıyo iniyodu bugün akşamdan beri artarak devam ediyo du şurup'u zorla verdik kustu saat 2'de 39.5 ti korktum giyindik hastaneye gidelim diye bu sefer de Eyüp'e kıyamadik şırıngaylâ şurupu içirdik üstünü çıkarıp yarım saat balkon da oturduk 37.5 oldu yatırdım babası da yanında yatıyo sabah 9da sünnet olacakti genel anestezi ile 3ten sonra bişey yiyip içmemesi lazım böyle hastayken sünnet edilirmi acaba bide sabah da sağlık ocağına götürmüştüm alerji olmuş yediği bişey dokunmuş dedi çikolata dokunuyo da dün yemişti küçücük bi parça ondan olmuş ee şimdi o alerji ilacını da kullaniyoz ağır o şuruplar yarım veriyoz zaten ... Şimdi bilemedim sünnet olur mu ki ertelerler mi direk ameliyathaneye gitcez muayene ettirip öyle götüreyim demi ne olur ne olmaz üff yâa çok üzülüyorum enes hasta olunca mahsun mahsun bakıyo dua edin bize yâa çok nazar alıyo çocuk bundan eminim artık.
arkadaşlar merhaba,
bende sizler gibi mart annesiyim sizleri okuyorum ama hiç yazmamıştım.sorum olucak burda arkadaşlardan bazıları bebeklerinin 3-4 günde bir kaka yaptığından bahsediyordu benim kızım günde 5-6 defa kaka yapıyor sizce bu fazla mı?sadece anne sütüyle besleniyor
merhaba kızlar bebeğim emmiyo malesef ve sağıp vermeyi düşünüyorum artık hangi markayı hangi modeli tavsiye edersiniz kullanan var mı
Avent elektrikli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?