- 14 Kasım 2001
- 21.571
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.728
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.341
merve daffny den numunelerimz geldi çooook teşkkr ederim bildirdiğin için
inşallah sende benim gibi çok memnun kalırsın canım. pişik kreminin küçük olduguna bakma ben tam 3-4 gün kullandımbebek masaj yağları da çok etkiliydi bizde.
inşallah sende benim gibi çok memnun kalırsın canım. pişik kreminin küçük olduguna bakma ben tam 3-4 gün kullandımbebek masaj yağları da çok etkiliydi bizde.
Kız bebek annelerıne bısı sorcam,kızınızın vajen bolgesınde beyazlıklar varmı,doktorumuza sormustum oranın o beyazlıkların kesınlıkle temızlenmemesı gerekıyomus,dogal dengeyı saglıyomus o beyaz akıntı,dıkkat ettınızmı hıc?
aa bu markayı duymuştum numune için web sitesinemi üye oluyoruz acaba nedir adresi?
Kızlar merhaba
Benimle yaklaşık aynı zamanda doğum yapan bir arkadaşımın doktorunun kesin sütü arttırdığını söylediği formülü sizle paylaşmak istiyorum. Ben bugün denemeye başlicam neticede içinde zararlı birşey yok.
Bir avuç taze badem
2*3 adet hurma
5-6 adet kuru erik ve siyah kuru kayısı
3-4 tane kuru incir
Hepsini suda bir gece bekletiyoruz bu suyu emzirmeden önce içiyoruz. Posasını da blendırdan geçirip kahvaltıda ekmegimize sürüp yiyoruz..
Bunları yazarken benim de deneme numunelerim geldi mervecim saol yaa mutlu oldum bi anda :))
ayy inanmıyorum isolde ben de aynı soruyu sorcaktım, sonra ıslak mendille bi güzel temzilediminş. çok zarar vermemişimidr. doğduğundan beri dikkatimi çekiyordu, kir gibi geliyordu,acaba sürdüğüm pişik kreminin kalıntıları mı diye düşünüyordum. banyo da ovalıyordum ama çıkmıyordu, canı yanar mı diye korka korka da olsa temizledim..bi daha yapmam çok iyi oldu söylediğin
bak bızım kalbımız cok brbırıne karsı,ya bısı sorcam bebegınzın ayak parmaklarının arasında beyaz kırler oluyomu,valla benım kızda var,hergun banyo yaptırmama ragmen oluyo,ayakları cok usuyo,ıkı cıft corap gıydırıyorum cok havasız kalmasından oluyo galıba,ııyyyykkkk bıde kokuyo varya:) ama ben napıyorum her banyodan sonra kalmıssa mutlaka ıkı saat onları cıkarmaya ugrasıyorum,kızım dellenıyo ama napım ılla cıkarıcam,bı ara gobegıne takmıstım ,bı ara kulagına ama kulagı bıraktım:) mervenın soyma huyu varmısya bende kosede bucakta kalmısları cıkarmazsam dellenıyom, ya cımbızla ya mendılle ı sekılde cıkacak o ordan baska yolu yok
ya varya aklımdaydı merve şu daffny unuttum bak haftasonu evde değilim diye doldurmadım formu şimdi form yok uyuz oldm..sn sitesindenmi buldun nerden buldun o formu ya bnde istiommm :26:
canımmm banada arkadasım yollamıstı linki. sık kullanılanlara da kaydettim hata veriyor şimdi link buydu
http://www.daffny.com.tr/sample/tr.asp?id=ok
acaba kendi sitesinde iletişim bölümüne numune talebi diye yazsak yollarlar mı ?
google a Daffny Ürünleri'ni Denemek İstiyorumm yazınca da cıkıyordu burda paylastıgım günlerde.
:) umarım sever. bebeğin keyifli oldugu saatte, biraz ince giydirip deneyin. bebeksiz bir kez takmayı deneyin. kuşakları taakrken anne bazen geriliyor ve bebek de annenin tedirginliğini hissedip yaygarayı koparıyor bazen. bebekler bu aylarda soylenen sozleri değil annenin hislerini anlarlar.
evt dediğin gibi yaptm..brz çirkef dicekler ama banane bnde istiyom dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?