2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek Nasıl Yapılır ? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş :)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında"
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)

inşallah sende benim gibi çok memnun kalırsın canım. pişik kreminin küçük olduguna bakma ben tam 3-4 gün kullandım bebek masaj yağları da çok etkiliydi bizde.

aa bu markayı duymuştum numune için web sitesinemi üye oluyoruz acaba nedir adresi?

inşallah sende benim gibi çok memnun kalırsın canım. pişik kreminin küçük olduguna bakma ben tam 3-4 gün kullandım bebek masaj yağları da çok etkiliydi bizde.

şuan masaj yağını sürmeye çok ihtiyacım vsar ama ne mümkün kızımı sırt üstü yatırmak, omuzda gezme krizi tuttu

Kız bebek annelerıne bısı sorcam,kızınızın vajen bolgesınde beyazlıklar varmı,doktorumuza sormustum oranın o beyazlıkların kesınlıkle temızlenmemesı gerekıyomus,dogal dengeyı saglıyomus o beyaz akıntı,dıkkat ettınızmı hıc?

evet canım oluyor beyaz akıntı böyle yogun kıvamı epeyce. akıntı yüzeyde ise temizleyebilirsin,ama içteyse el sürmemek lazım.

ayy inanmıyorum isolde ben de aynı soruyu sorcaktım, sonra ıslak mendille bi güzel temziledim inş. çok zarar vermemişimidr. doğduğundan beri dikkatimi çekiyordu, kir gibi geliyordu,acaba sürdüğüm pişik kreminin kalıntıları mı diye düşünüyordum. banyo da ovalıyordum ama çıkmıyordu, canı yanar mı diye korka korka da olsa temizledim..bi daha yapmam çok iyi oldu söylediğin

Son düzenleme:
Kızlar merhaba

Benimle yaklaşık aynı zamanda doğum yapan bir arkadaşımın doktorunun kesin sütü arttırdığını söylediği formülü sizle paylaşmak istiyorum. Ben bugün denemeye başlicam neticede içinde zararlı birşey yok.

Bir avuç taze badem
2*3 adet hurma
5-6 adet kuru erik ve siyah kuru kayısı
3-4 tane kuru incir

Hepsini suda bir gece bekletiyoruz bu suyu emzirmeden önce içiyoruz. Posasını da blendırdan geçirip kahvaltıda ekmegimize sürüp yiyoruz..

Bunları yazarken benim de deneme numunelerim geldi mervecim saol yaa mutlu oldum bi anda :))

Ben de şöyle birşey yapıyorum kuru kayısı-incir-üzüm ve dut kaynatıyorum meyve suyu olarak tüketiyorum.Ayrıca içine birazda tarçın koyuyorum si< karanfilde koyabilirsiniz harika oluyor ve sütümü de artırıyor.Tavsiye ederim:>

bak bızım kalbımız cok brbırıne karsı,ya bısı sorcam bebegınzın ayak parmaklarının arasında beyaz kırler oluyomu,valla benım kızda var,hergun banyo yaptırmama ragmen oluyo,ayakları cok usuyo,ıkı cıft corap gıydırıyorum cok havasız kalmasından oluyo galıba,ııyyyykkkk bıde kokuyo varya:) ama ben napıyorum her banyodan sonra kalmıssa mutlaka ıkı saat onları cıkarmaya ugrasıyorum,kızım dellenıyo ama napım ılla cıkarıcam,bı ara gobegıne takmıstım ,bı ara kulagına ama kulagı bıraktım:) mervenın soyma huyu varmısya bende kosede bucakta kalmısları cıkarmazsam dellenıyom, ya cımbızla ya mendılle ı sekılde cıkacak o ordan baska yolu yok

o soyma huyu olan bnm..deli oluyorm..sabh sbh kafasını soydm çocuun..bnmkinin ayaklarındada oluyo ama pamuk gibi sanırım çoraplardan oluyo..ellerindede birikiyo..emzirirken hele varya o kulaklarını haşat ediyorm çocuun..heryerine parmamı sokup temizliyorm..çünkü banyodan sonra kalan sabun artıkları fln dokununca hemn soyuluyo içini dışını soyuyorm..

ya varya aklımdaydı merve şu daffny unuttum bak haftasonu evde değilim diye doldurmadım formu şimdi form yok uyuz oldm..sn sitesindenmi buldun nerden buldun o formu ya bnde istiommm :26:

ya varya aklımdaydı merve şu daffny unuttum bak haftasonu evde değilim diye doldurmadım formu şimdi form yok uyuz oldm..sn sitesindenmi buldun nerden buldun o formu ya bnde istiommm :26:

canımmm banada arkadasım yollamıstı linki. sık kullanılanlara da kaydettim hata veriyor şimdi link buydu
http://www.daffny.com.tr/sample/tr.asp?id=ok
acaba kendi sitesinde iletişim bölümüne numune talebi diye yazsak yollarlar mı ?
google a Daffny Ürünleri'ni Denemek İstiyorumm yazınca da cıkıyordu burda paylastıgım günlerde.

bnde deniim dedim eşarbını yan bağlamayı sevicekmi diye ama dayanılcak gibi değil kapadım Allahtan sevmedi zaten

evt dediğin gibi yaptm..brz çirkef dicekler ama banane bnde istiyom dedm

dediklerinizi dikkate alıcam:)
ne kadar sürede elime ulaşır mei taicim:)
cünkü en kısa sürede kuaföre gitmem lazım yoksa
eşim bana artık naber kanka die seslencekDD

ya ben de eşim de emzik tutmuşuz,
ben biizim sülalede tek emzik tutan bebekmişim,
hatta dedem beni ilk görmeye gelince demiş bu bebek kimin
bizde hiç bi bebek emzik tutmaz demiş,
bu benm kız da kalktı benm sülaleye cekti zaar
Allahımm çıldiricim yaa naparsam yapim tutmuooo
ben işteyken nasıl oyalıcaklar bebeğimi off
varmı bi yöntemi ya Allah rızası için biri desin kurban olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…