- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.361
merhaba kızlar
ben hamilelik sırasında giriyordum ama uzun zamandır giremedim
öncelikle hepinizin doğumları hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı
benim 9 mart 2012 de oğlum Ata 2970 gr 50 cm boyunda dünyaya geldi şimdi 7 kilo 62 cm boyunda
bundan böyle katılabildiğim kadar sizlerle paylaşmak istiyorum aynı zamanda 2009 mart annesiyim bir kızım var oda 7 martta doğdu
kızlar ya bu ıkıncı ay aşısında agızdandamı bişi yapıyolar o ne:)nicegırl yazmışta agızdan olanı yaptırdım falan dıye onu merak ettım.
ŞİMDİ SİZE YAZACAĞIM OLAY GERÇEKTİR...
2 saatlik kolik ağlamasını tesadüfen tv de çalan latif doğan eşarbını yan bağlma türküsü ile sonlandırdık.
şuan evde son ses eşarbını yan bağlama çalıyor... beyaz gürültüden sonra bu facia sonrası tımarhaneye girmezsem iyidir...
bak bızım kalbımız cok brbırıne karsı,ya bısı sorcam bebegınzın ayak parmaklarının arasında beyaz kırler oluyomu,valla benım kızda var,hergun banyo yaptırmama ragmen oluyo,ayakları cok usuyo,ıkı cıft corap gıydırıyorum cok havasız kalmasından oluyo galıba,ııyyyykkkk bıde kokuyo varya:) ama ben napıyorum her banyodan sonra kalmıssa mutlaka ıkı saat onları cıkarmaya ugrasıyorum,kızım dellenıyo ama napım ılla cıkarıcam,bı ara gobegıne takmıstım ,bı ara kulagına ama kulagı bıraktım:) mervenın soyma huyu varmısya bende kosede bucakta kalmısları cıkarmazsam dellenıyom, ya cımbızla ya mendılle ı sekılde cıkacak o ordan baska yolu yok
maşşallah Allah analı babalı büyütsün,
tekrardan aramıza hoşgeldin ozaman:)
sen tam manasıyla mart annesiymişsin cnm:)
kızıma yaptıramadıklarım:
emzik tutturamıyorum (öğürüyor, atıyor, ağzını kapıyor)
yüz üstü yatıramıyorum (garip hareketler yapıyor, burnunu kaşır gibi sürekli yüz üstü dönüyor,ben ısrar ettikçe o inat ediyor)
arabasına bindiremiyorum ( ağlamaya başlıyor)
kanguruya koyamıyorum (çığlık çığlığa bağırarak ağlıyor)
sallamadan uyutamıyorum ( uykudan bayılsa gözleri kapanmıyor, bi süre sonra ağlıyor uykusu iyice açılıyor)
bunlar da benim yapamadıklarım, çözümü olan var mı? :44:
merhaba kızlar
ben hamilelik sırasında giriyordum ama uzun zamandır giremedim
öncelikle hepinizin doğumları hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı
benim 9 mart 2012 de oğlum Ata 2970 gr 50 cm boyunda dünyaya geldi şimdi 7 kilo 62 cm boyunda
bundan böyle katılabildiğim kadar sizlerle paylaşmak istiyorum aynı zamanda 2009 mart annesiyim bir kızım var oda 7 martta doğdu
kızıma yaptıramadıklarım:
emzik tutturamıyorum (öğürüyor, atıyor, ağzını kapıyor)
yüz üstü yatıramıyorum (garip hareketler yapıyor, burnunu kaşır gibi sürekli yüz üstü dönüyor,ben ısrar ettikçe o inat ediyor)
arabasına bindiremiyorum ( ağlamaya başlıyor)
kanguruya koyamıyorum (çığlık çığlığa bağırarak ağlıyor)
sallamadan uyutamıyorum ( uykudan bayılsa gözleri kapanmıyor, bi süre sonra ağlıyor uykusu iyice açılıyor)
bunlar da benim yapamadıklarım, çözümü olan var mı? :44:
Gamze canım dün ferber tekniğinin 3. gününü uygulayacaktın, sonuç ne? :44:
eşimin cumartesi iş yeri yemeği var otelde ve ben bugün kıyafetlerimi denemeye çalıştım hiçbirine giremiyorum.çok kötü oldum ve ağlıyorum şuan sinirimden
eşofman giymekten bu kadar olduğumu düşünmemiştimadette oldum ben ama hiç kilo gitmedi ne yapıcam ben şimdi 76 kiloylaaaa kocaman popoma ne olurkiii artık öffffff iğrenç hissediyorum kendimi
Gecmıs olsun. ılk cısını yaparkn acıdı dedın yaa ben hıc yaptıramıcmm artık yaaa buyunce yaptırmaya karar verdım:)) Kıyamam onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
8martta dogum yapan yokmu bea? Kızıma gun akranı arıyom,ne gıymatlı gunde dogum yapmısım emmmmee...
mine yaptır..hiç vakit kaybetme..bak bende kıyamadım idraryolu iltahabı oldu..1 haftadır antibiyotik içiyo..oda ishal yaptı..perişan oldu yavrum..yarında idraryolu usg çekilicek ve tekrar kultur yapılıcak..
tamda yarın sahile gidelim mi diye mesaj atacaktım, geçmiş olsun canım ya, sen bu sünnet işini geciktirme artık, hastalık geçsin de bir an önce sıcaklara kalmadan bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?