2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
ben hamilelik sırasında giriyordum ama uzun zamandır giremedim
öncelikle hepinizin doğumları hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı
benim 9 mart 2012 de oğlum Ata 2970 gr 50 cm boyunda dünyaya geldi şimdi 7 kilo 62 cm boyunda
bundan böyle katılabildiğim kadar sizlerle paylaşmak istiyorum aynı zamanda 2009 mart annesiyim bir kızım var oda 7 martta doğdu

maşşallah Allah analı babalı büyütsün,
tekrardan aramıza hoşgeldin ozaman:)
sen tam manasıyla mart annesiymişsin cnm:)

kızlaaar napıonusss biz geldik kızımla tam iki bucuk aydır ilk defa bugün doyasıya uyudum söylemesi ayıptır saat tam 12.50de uyandık kızımla saati görünce havala uçtum nasıl özlemişim anlatamam Allah hepimize uykunun tadına varmayı nasip etsin kızlaaar ve maşallah süphanallah kuzum da böyle devam etsin inşallahhh

kızlar ya bu ıkıncı ay aşısında agızdandamı bişi yapıyolar o ne:)nicegırl yazmışta agızdan olanı yaptırdım falan dıye onu merak ettım.

canım o aşı rotavirüs diye bi aşı ishal kusma ve ateşe karşı bi aşı yani sadece rotavirüsten kaynaklaniyosa koruyo bu aşı yoksa başka bi virüs bulup yine ishal olabilir Allah korusun...ben yaptırdım zararı yok nede olsa ilk dozu oldu 2. doz da 4 aylıkken yapılcak Allah bebeişlerimizi bütün virüslerden hastalıklardan korusun inşallahh.

sessiz gülecem diye hıçkırık tuttu kız çok yaşa emi bayıldım Latif doğan tekniğine ya:) bizimki de az önce mızmızlanıyodu tvde bi türkü duydu sustu bilin bakalım ne... BİR TAŞ ATTIM PENCEREYE TIK DEDİ ANASI ÇIKTI KZIIM EVDE YOK DEDİ VAAY VAY...en cok da şu kısımda eğlende ŞİMDİKİ KIZLAR NE HOŞ OLUR KUCAKTA VAAY VAY:))

ya ben de deli gibi kurcalıyorum cocugu o beyaz kalıntılar giysilerin pamuklarından falan oluyo herhale koltukaltında da biriki temizlerken de gıdıklanıyo benimki ay dediğin gibi bi de kokuyo kuzum sanki aylardır yıkanmamış dün babasına koklattım "off ne sürdün sen bu cocuga" diyo ne sürcem bee dedim o senın kızının her zamanki kokusu :))oyyy kurban olurum ben onun kokusuna mis yavrum benim missss...

kızıma yaptıramadıklarım:

emzik tutturamıyorum (öğürüyor, atıyor, ağzını kapıyor)
yüz üstü yatıramıyorum (garip hareketler yapıyor, burnunu kaşır gibi sürekli yüz üstü dönüyor,ben ısrar ettikçe o inat ediyor)
arabasına bindiremiyorum ( ağlamaya başlıyor)
kanguruya koyamıyorum (çığlık çığlığa bağırarak ağlıyor)
sallamadan uyutamıyorum ( uykudan bayılsa gözleri kapanmıyor, bi süre sonra ağlıyor uykusu iyice açılıyor)

bunlar da benim yapamadıklarım, çözümü olan var mı? :44:

yüz üstü yatırma konusunda senin kokun olan bir yastık koy canım ben oğlumu öyle yaptım yatmaya başladı şimdide alıştı hep öyle yatıyor

wooooww maşallah...neyle besledin anacım o kdr az kiloyla doğup nasıl bu kdr zmnda o kdr kilo oldu? boyuda maşallah baya var

canım yüzüstü için ayağında salladıktan sonra ( şuan benimkide ayağımda) iyice derin uyukuya geçtikten sonra yatırıyorum birde benim yatış yastığım kendinden eğimli yani başı yukarıda sende ince bir yastık bul o şekilde dene diğerlerini bende yapamıyorum herkesinki arabada uyur benim ki ne bebek nede normal arabada hiç birini sevmiyor çare bulursan paylaşırsın sende :))

eşimin cumartesi iş yeri yemeği var otelde ve ben bugün kıyafetlerimi denemeye çalıştım hiçbirine giremiyorum.çok kötü oldum ve ağlıyorum şuan sinirimden
eşofman giymekten bu kadar olduğumu düşünmemiştim adette oldum ben ama hiç kilo gitmedi ne yapıcam ben şimdi 76 kiloylaaaa kocaman popoma ne olurkiii artık öffffff iğrenç hissediyorum kendimi

kızlar yaa ben burda nette takılıyorum ya kızımda karşımda yatıyo pusette(hayrett bende çok şaşırmış durumdayım) ve bana bakıyo gülücük atıyorum falan ama gözünü benden ayırmıyo. kızıyor mudur hissediyormudur yani sadece onunla ilgilenmiyorum diye,laf bekliyor belli ama benimde kafa dağıtmam lazım azcıkkk. çok sert bakıyoo

aynı ben demin ayna karşısında kendimden utandım güzelim elbiselerim içinde bana olan yok (

Gecmıs olsun. ılk cısını yaparkn acıdı dedın yaa ben hıc yaptıramıcmm artık yaaa buyunce yaptırmaya karar verdım:)) Kıyamam onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mine yaptır..hiç vakit kaybetme..bak bende kıyamadım idraryolu iltahabı oldu..1 haftadır antibiyotik içiyo..oda ishal yaptı..perişan oldu yavrum..yarında idraryolu usg çekilicek ve tekrar kultur yapılıcak..

mine yaptır..hiç vakit kaybetme..bak bende kıyamadım idraryolu iltahabı oldu..1 haftadır antibiyotik içiyo..oda ishal yaptı..perişan oldu yavrum..yarında idraryolu usg çekilicek ve tekrar kultur yapılıcak..

tamda yarın sahile gidelim mi diye mesaj atacaktım, geçmiş olsun canım ya, sen bu sünnet işini geciktirme artık, hastalık geçsin de bir an önce sıcaklara kalmadan bitsin

tamda yarın sahile gidelim mi diye mesaj atacaktım, geçmiş olsun canım ya, sen bu sünnet işini geciktirme artık, hastalık geçsin de bir an önce sıcaklara kalmadan bitsin

geçmeden sünnet olmaz dedi dr..geçsin hemen yapılcak..çok mutsuzum 1 haftadır..oğlumun bağırsakları gur gur ötüyo resmen..su gibi kakası..umarım artık geçmiştir(((((

kızlar wrap sling almak istiyorum ama kızım kangurusunda durmuyor, oto koltuğunda arabasında fln hiç hiç durmuyor. çok kararsızım wrapi denesemmi acaba die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…