- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.381
saol merve... banada bugün geldi numuneler ... hemen denedimm bile...
inşallah sende benim gibi çok memnun kalırsın canım. pişik kreminin küçük olduguna bakma ben tam 3-4 gün kullandımbebek masaj yağları da çok etkiliydi bizde.
canım yüzüstü için ayağında salladıktan sonra ( şuan benimkide ayağımda) iyice derin uyukuya geçtikten sonra yatırıyorum birde benim yatış yastığım kendinden eğimli yani başı yukarıda sende ince bir yastık bul o şekilde dene diğerlerini bende yapamıyorum herkesinki arabada uyur benim ki ne bebek nede normal arabada hiç birini sevmiyor çare bulursan paylaşırsın sende :))
kızlar wrap sling almak istiyorum ama kızım kangurusunda durmuyor, oto koltuğunda arabasında fln hiç hiç durmuyor. çok kararsızım wrapi denesemmi acaba die
geçmeden sünnet olmaz dedi dr..geçsin hemen yapılcak..çok mutsuzum 1 haftadır..oğlumun bağırsakları gur gur ötüyo resmen..su gibi kakası..umarım artık geçmiştir(((((
gamze o sitedekiler wrap bağlamayı öğretmek için mi 30 lira para alıyor
ya ben de eşim de emzik tutmuşuz,
ben biizim sülalede tek emzik tutan bebekmişim,
hatta dedem beni ilk görmeye gelince demiş bu bebek kimin
bizde hiç bi bebek emzik tutmaz demiş,
bu benm kız da kalktı benm sülaleye cekti zaar
Allahımm çıldiricim yaa naparsam yapim tutmuooo
ben işteyken nasıl oyalıcaklar bebeğimi off
varmı bi yöntemi ya Allah rızası için biri desin kurban olayım
bedavaya gidiyorum ben ya...
çıkarın 30 liraları hesap numarama havale edin bakiiim :)
şu linki incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız :)
Bebeğinizi Üzerinizde Taşımak / Baby Wearing Workshop| doum
millet nelerden para kazanıyor...
bugün kesin karar verdim ben mei tai ciyim :) Berra 1 saattir üzerimde uyuıyor wrap içinde ve ben oturup bilgisayarda yazı yazıyorum ve sırtım ağrıdı. Mei taide böyle birşey hiç yaşamamıştım. Bu arada eğer kanguruda durmuyorsa bunlarda durmama ihtimali daha yüksek,çünkü kangurudan daha sıkı bunlar,anladığım kadarıyla darlanmaya gelemiyor ki wrap hiç uymaz size, mei tai belki ama şüpheli, şansını dene olmaz ise iade yapacak birşey yok.
canım ya, bu durumda olduğunuz bilmiyordum, ve neden bilmiyorsun gamze diye şuan kendime çok kızıyorum. Var mı yapabileceğim birşey ,poyraz doruk için olamaz ama senin için vardır belki elimden gelen birşey...
aynen canım, benim burada sizlere anlattığım şeyler için tek gidersen 30 çift giderseniz 50 alıyorlar, giden var demek ki, bunlarda bunu yapıyorlar.
tez elden eğitim programı organize etmezsem ne olayım :)))
iyi akşamlar kızlar kızımı uyttum geldim bu gün en samimi arkadaşım geldi bebek görmeye saçma olacak ama ben ona 6 sene önce doğumda para vermiştim o bana 2 paralık hediye getirmiş yaaaa
iyi akşamlar kızlar kızımı uyttum geldim bu gün en samimi arkadaşım geldi bebek görmeye saçma olacak ama ben ona 6 sene önce doğumda para vermiştim o bana 2 paralık hediye getirmiş yaaaa
geçmiş olsun ayçacım poyraz bebeğe, maşşallah kilosu gayet iyi bencesağol tatım yaa..dua ette geçmiş olsun antibiyotik buakşam sondu...pınar hn.besin desteği falan vermişti..umarım işe yaramıştır..bgün sağlık ocağına uğradım kilosunu ölçtürdüm..eğer doğru ölçtülerse iyi gibi..7350 olmuş..yarın doktorda bi ölçsünde bakalım..korkuyorum besinsiz kalırsa diye..
biz yaptıralı tam 1 hafta oldu, hafif nokta şeklinde kızarıklık war o kadar..nasılsınız ???
bugün 3 AYLIK OLDUKKKKK))
zaman çok çabuk geçiyor...
sizlere bişi sorcam;
2.ay aşılarından kola yapılan aşının yeri yara oldu mu ???
kızımın kolunda yara olmadı ve yeri sadece kızarık ...acaba zamanla mı iz oluşcak ...!!!
Oğlum uyuyor ben ayaktayım, kaşınıyorum ben galiba.Ay hiç bir iş de yapamıyorum gürültüden uyanack diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?