2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

henüz çare bulamadım ama denemelrim var, arabasının tekerlerini sildim evde deneme sürüşleri yapıyorum alışsın diye emzik için de evdekilerin hepsi silikon bir de kauçuk emzik alıcam, bi de bakkal emziği diyorlar ama çevremde bakkal yok ki

geçmiş olsun mag34, annelerin merhameti bazen zarar verebiliyor evlatlarına ama ne yapalım kıyamıyoruz işte.. inş. biran önce iyleşir de yaptırırsın..

kızlar wrap sling almak istiyorum ama kızım kangurusunda durmuyor, oto koltuğunda arabasında fln hiç hiç durmuyor. çok kararsızım wrapi denesemmi acaba die

bugün kesin karar verdim ben mei tai ciyim :) Berra 1 saattir üzerimde uyuıyor wrap içinde ve ben oturup bilgisayarda yazı yazıyorum ve sırtım ağrıdı. Mei taide böyle birşey hiç yaşamamıştım. Bu arada eğer kanguruda durmuyorsa bunlarda durmama ihtimali daha yüksek,çünkü kangurudan daha sıkı bunlar,anladığım kadarıyla darlanmaya gelemiyor ki wrap hiç uymaz size, mei tai belki ama şüpheli, şansını dene olmaz ise iade yapacak birşey yok.

geçmeden sünnet olmaz dedi dr..geçsin hemen yapılcak..çok mutsuzum 1 haftadır..oğlumun bağırsakları gur gur ötüyo resmen..su gibi kakası..umarım artık geçmiştir(((((

canım ya, bu durumda olduğunuz bilmiyordum, ve neden bilmiyorsun gamze diye şuan kendime çok kızıyorum. Var mı yapabileceğim birşey ,poyraz doruk için olamaz ama senin için vardır belki elimden gelen birşey...

gamze o sitedekiler wrap bağlamayı öğretmek için mi 30 lira para alıyor

aynen canım, benim burada sizlere anlattığım şeyler için tek gidersen 30 çift giderseniz 50 alıyorlar, giden var demek ki, bunlarda bunu yapıyorlar.

tez elden eğitim programı organize etmezsem ne olayım :)))

canım 2 çeşit emziğidde denedinmi...
bizimki damaksızı sevdi... biberon ucu gibi olanı... ve kaliteli al... ben avent kullanıyorum... çok güzel...
şimdi 3. emziğe geçeceğiz... ablama söyledim bu sefer avent gece almış... karanlıkta parlıyormuş... 3-6 ay emziğe geçtik...

şaka gibi... millete bak ya... pes...

nasılsınız ???
bugün 3 AYLIK OLDUKKKKK ))
zaman çok çabuk geçiyor...

sizlere bişi sorcam;
2.ay aşılarından kola yapılan aşının yeri yara oldu mu ???
kızımın kolunda yara olmadı ve yeri sadece kızarık ...acaba zamanla mı iz oluşcak ...!!!

şu sepet beşiği icat edenden allah razı olsun ayaklarım rahata erdi sallamaktan bi hoş olmuştum şimdi beşiğine koyuyorum onda sallıyorum pek sevdi oğlum bunu hiçsesi çıkmıyo içinde mışıl mışıl uyuyo

sağol tatım yaa..dua ette geçmiş olsun antibiyotik buakşam sondu...pınar hn.besin desteği falan vermişti..umarım işe yaramıştır..bgün sağlık ocağına uğradım kilosunu ölçtürdüm..eğer doğru ölçtülerse iyi gibi..7350 olmuş..yarın doktorda bi ölçsünde bakalım..korkuyorum besinsiz kalırsa diye..

kızlar hepsiburadada weewell yoğurt yapma makinası 50 tlye düşmüş alsak mı napsak

bir de h&m e uğrar iseniz emzirme sütyenlerinden alın, hem çok pratik hem çok seksi

iyi akşamlar kızlar kızımı uyttum geldim bu gün en samimi arkadaşım geldi bebek görmeye saçma olacak ama ben ona 6 sene önce doğumda para vermiştim o bana 2 paralık hediye getirmiş yaaaa

iyi akşamlar kızlar...
ben de size imrenip mei tei siparişimi vermiş bulunuyorum..inşallah kızım sever..kullanım konusunda yardımlarınızı bekliyorum ben azcık beceriksizimdir de:)

duygucum latif doğanlı günler ha,çok güldürdünüz bugün beni tatlı oğluşunla..aman sakinleşsin de kuzucuk ne yapalım büyüyünce geçer:)

ayça geçmiş olsun inşallah geçer en kısa zamanda

kızlar süt yapan zeytinyağlılar yok mu ya az da o tarifleri paylaşsak:)yedim helvaları pastaları 1 kilo almışımbunları yazarken bile aklım tahinli kurabiye tarifinde bir onu denemedim

pek çok güzel paylaşım vardı kızım hep kucağımda emme halindeydi butonlayamadım

hepinize bol uykulu,bol sütlü bir gece diliyorum

iyi akşamlar kızlar kızımı uyttum geldim bu gün en samimi arkadaşım geldi bebek görmeye saçma olacak ama ben ona 6 sene önce doğumda para vermiştim o bana 2 paralık hediye getirmiş yaaaa

Ah kuzum ya karşılık olayını konuşursak ben de anlat anlat bitmez, çeyrek altın taktıklarım 1 örme hırka getirdiler gibi mesela, neyse Allah hayrımıza sayar inşallah

oluyo cnm öyle şeyler, benim yedi ceddim geldi ama en yakın arkadaşım henüz ewe bebek görmeye gelmedi bile kiii aynı semtte oturuyoruz

geçmiş olsun ayçacım poyraz bebeğe, maşşallah kilosu gayet iyi bence
biz yaptıralı tam 1 hafta oldu, hafif nokta şeklinde kızarıklık war o kadar..

canım düşünüp gelmesi önemli... bak gelmiş geçmiş bir tebrik gelmedi umduğum arkadaşlardan diye sitem etmiştin... bence dediğin gibi insan bekliyor düşünüp gelmesi bile yeter... ben takılmıyorum nedesense gelen hediyeye... bir çoraba bile çok seviniyorum bebek eşyaları o kadar güzelki onu oğlumun üstünde düşünüyorum hemen... kim yaptıklarının karşılığını bulmuşki... babam 65 yaşında bugüne kadar gitmediği düğün dernek yoktur ki çevremiz çoktur... ablam evlenmedi ben ondan önce evlendim mesela ama babam hep der umduğumdan daha az kişi geldi düğüne... kısmet işleri bunlar... şimdi ne alaka konuyu buraya getirdim anlamadım ama demek istediğimi anlatamadım galiba... neyse kolik krizinden sonra ancak bu kadar anlatabildim...

slm kızlar kötü bir akşamdan çok kötü bir ruhlâ hepinize sevgiler eyüp ağlıyo gene döncem ıns

Oğlum uyuyor ben ayaktayım, kaşınıyorum ben galiba.Ay hiç bir iş de yapamıyorum gürültüden uyanack diye.

canım çok yorgunsan dinlen bence... dinlenmeye ihtiyacın varki... dinlenki sütün olsun... işte yapma canın sağolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…