- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.401
canım çok yorgunsan dinlen bence... dinlenmeye ihtiyacın varki... dinlenki sütün olsun... işte yapma canın sağolsun...
canım düşünüp gelmesi önemli... bak gelmiş geçmiş bir tebrik gelmedi umduğum arkadaşlardan diye sitem etmiştin... bence dediğin gibi insan bekliyor düşünüp gelmesi bile yeter... ben takılmıyorum nedesense gelen hediyeye... bir çoraba bile çok seviniyorum bebek eşyaları o kadar güzelki onu oğlumun üstünde düşünüyorum hemen... kim yaptıklarının karşılığını bulmuşki... babam 65 yaşında bugüne kadar gitmediği düğün dernek yoktur ki çevremiz çoktur... ablam evlenmedi ben ondan önce evlendim mesela ama babam hep der umduğumdan daha az kişi geldi düğüne... kısmet işleri bunlar... şimdi ne alaka konuyu buraya getirdim anlamadım ama demek istediğimi anlatamadım galiba...neyse kolik krizinden sonra ancak bu kadar anlatabildim...
slm kızlar kötü bir akşamdan çok kötü bir ruhlâ hepinize sevgiler eyüp ağlıyo gene döncem ıns
Yâa işi sormayın enes içerde beşiğinde babası koltukta uyuyo tartıştık gene .eyüp te anlıyo mudur nedir ağlayıp duruyo uyutamadim hâlâ mutfak darmadağın akşam yemeği masada toplanmayi bekliyo çamaşırlar katlanıp yerine konmayi oyuncaklar ortalıkta koltukların başı bi yerde kolu bi yerde savaş alanı gibi benim kafam ise bunların 1000katı karışık bulanık dağınık yorgun üzgün mutsuz oof bilmiyom ne olacak kaldıramıyorüm bu yükü ben itiraf ediyorum 2çocuk bana çok zor geldi bunalım halim geçmeden 2- 3kat arttı . Hayırlısı.
Yâa işi sormayın enes içerde beşiğinde babası koltukta uyuyo tartıştık gene .eyüp te anlıyo mudur nedir ağlayıp duruyo uyutamadim hâlâ mutfak darmadağın akşam yemeği masada toplanmayi bekliyo çamaşırlar katlanıp yerine konmayi oyuncaklar ortalıkta koltukların başı bi yerde kolu bi yerde savaş alanı gibi benim kafam ise bunların 1000katı karışık bulanık dağınık yorgun üzgün mutsuz oof bilmiyom ne olacak kaldıramıyorüm bu yükü ben itiraf ediyorum 2çocuk bana çok zor geldi bunalım halim geçmeden 2- 3kat arttı . Hayırlısı.
ben varım, benimde kızım 8 martta doğdu :))
8martta dogum yapan yokmu bea? Kızıma gun akranı arıyom,ne gıymatlı gunde dogum yapmısım emmmmee...
kızlar yaa benim sütüm çok keskin kokuyo sizide ölemii ??
nasıl bir koku ki o öyle?yediğimiz kokulu yiyeceklerin kokusunun süte de geçtiğini biliyorum,örn:soğan sarımsak lahana...bunlarda çok yersen abartırsan kokusu geçemiş:>okadar da yememişsindir heralde dimii:>yoksa bu gece gazdan uyutmaz seninki sizi:>
Sen sıfır ağlama deyince beni daha da düşündürdü Gamze;Günaydın kızlar,
Ferber uyku eğitimi ile ilgili son durumumuz, dün akşam sıfır ağlama yatağa koyar koymaz uyuma :)
Ve artık uyanıkkende kendi kendisi daha çok oyalıyor, 2 gün öncesine kadar gün içerisinde normal uyanıkken bile sıkılıp ağlıyordu çokça... sabah 6.30 dan beri uyanık ve sıfır ağlama :)
Sen sıfır ağlama deyince beni daha da düşündürdü Gamze;
Bunu araştırırken bir yazıda diyordu ki, siz bu teknikle ona uyumayı değil, susmayı öğretirsiniz, ağladığında kucağınıza almadığınız için, sarıp sarmalamadığınız için güveninin sarsılmasına ve sizden bir daha bir şey istememesine sebeb olursunuz diyor.... bence bir kere daha düşünmek lazım acaba gerçekten kendi kendine uyumayı, oyalamayı mı öğrendi yoksa güveni sarsıldığı için senden birşey istememeyi mi, susmayı mı öğrendi:44:
ya bu konu benim kafamı çok bulandırıyordu, o uyanıkken pc başında olmam ona farklı duygular hissettirir mi diye düşünürdüm, bunu okudum ya, artık o uyanıkken sadece onunla vakit geçireceğim, yada gözünde önemli hissetmesi için kitap okuyarak vakit geçireceğim... gözünde pc önemli diye bir algı oluşmasını istemiyorum...çünkü onlar çok küçükler ve herşey farklı algılayabilirler...kızlar yaa ben burda nette takılıyorum ya kızımda karşımda yatıyo pusette(hayrett bende çok şaşırmış durumdayım) ve bana bakıyo gülücük atıyorum falan ama gözünü benden ayırmıyo. kızıyor mudur hissediyormudur yani sadece onunla ilgilenmiyorum diye,laf bekliyor belli ama benimde kafa dağıtmam lazım azcıkkk. çok sert bakıyoo
Tamam şimdi olduhiç tepki vermiyor olsaydı dediğini düşünebilirdim ancak, gülücükler saçıp benimle ve oyuncağı ile konuşuyor , acıkınca bunu dile getiriyor acıkma ağlaması ile...
benim ağlamıyor dediğim ağlama, sadece bir anlam ifade etmeyen ağlaması , herşeyi tamam olup boş boş ağlarlarya ve sen ne yaparsan yap susmaz, (en azından Berra öyle) o ağlama sona erdi ve ben bundan çok memnunum.
Ağlayarak değil anlatarak isteklerini belirtmesini istiyorum şimdide, 1 yaşındaykende 10 yaşındaykende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?